Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

İyi akşamlar

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz, sağlıkla hedeflerinize ulaşırsınız inşallah

Bugünkü menüm

Sabah: dukan krep, haşlanmış yumurta, light peynir, açık çay şekersiz

Öğlen: soya soslu tavuk kavurma, yoğurt

Akşam: duka mantı bol yoğurtlu

2 lt su, 1 lt sıcak su içine 1yeşil çay atıp içtim, birazdan açık şekersiz çay içerim bol ve belki maden suyu

35 dk koşu bandı,

2 saat kadar örgü yaptım, akşam da yaparım 2 saat kadar 400 kalori eder :)) iyiymiş be, oturduğun yerde 400 kalori...

Merhaba araniza ben de katildim dogum sonrasi kilolari vermek icin yaptigim arastirmalar sonucu dukani uygun buldum kitabini aldim atak evresi bitti suan seyirdeyim 1+1 yapiyorum su ana kadar 4 kilo verdim umarim hedefledigim kiloya inerim :)

Canım çok güzel kilo vermişsin atak evren kaç gündü?
Benim 3 gündü 72,8 den 71,1 e inebildim
Bende mi bi gariplik var neden bu kadar az oldu yaaa

Bu arada atak evresini kazasız belasız atlattım diye sevinirken bugün sınırı aştım
Bugün mevlütümüz vardı pilav yedimmm :18:
Sabak iki yumurta ile kahvaltı yapabildim sadece çok işimiz avrdı
öğlene doğru yorgunluktan gözlerim kararıyordu
bir tane de lokma yedim küçücük 3-4 tane sarma offf ya söylemeye utanıyorum:26:
Ama onları yediğimden beri hiç birşey yemedim su içiyorum

bugünkü menümü de yazayım şekerler.
sabah:krep,peynir,dom,salata
öğle:ıspanak,4 köfte,yoğurt
akşam:fırında hamsi,salata

öpüldünüz birazdan yürüycem.en sevdiğim dizi çalıkuşu da yokmuş bugün üzüldüm

Merhaba araniza ben de katildim dogum sonrasi kilolari vermek icin yaptigim arastirmalar sonucu dukani uygun buldum kitabini aldim atak evresi bitti suan seyirdeyim 1+1 yapiyorum su ana kadar 4 kilo verdim umarim hedefledigim kiloya inerim :)

Hoşgeldin aramıza.Hepimiz sağlıkla zayıflarız inşallah

Ben bugün saf protein günümde akşam tavuk yemeğime bi çay kaşığı domates salçası bi diş de sarımsak koydum yanlıs yaptımm gibi geldi bana sonra yaa umarım bu hafta kilo vermemi engellemez. Nedense iki gündür fazla yiyomuşum gibi geliyo bana takıntı mı yaptım nedir

ben mora terapiyi hem kilo için hemde sigara için denedim ama başarılı sonuç olmadı bende...nasıl bir bünyem var bilmiyorum.karnım için yapılacak tek şey ameliyat,bir çok yerle görüştüm sarkık deri var bende ve onun toparlanması mümkün deil dediler ((

hayırlısı artık...

Yok canim katkisiz 1 yk kasigi serbest :) sarimsakta cok fazla olmamak kosuluyla serbest yanlis bisey yok :)

Hosgeldiin :)
Senin menulerin cok guzel ya cok tertipli ve duzenli masallahh calisiyor musunuz yoksa oglen yemekleri is yerinize mi goturuyorsunuz :)
aa orgu ormek o kadar kalori yaktiriyor mu ya cok fazla geldi
Olmus bir hatan canim kilo vermene odaklann iyice bende yapiyorum napalim dogamizda var ama odaklanalim iyice diyete ki biran once gucle dirmeye gecelim
Menun harikaa :)
Mesela 3 bardak ayran vucudunda odem yapmis olabilir mi icindeki tuzdan dolayi yada erken mi yatiyorsun ki bende yemegimi 7 gibi yerim ama gece 2 de 3te yatiyorum sen kacta yatiyorsun ? uykusuzlukta yapabilir ..son olarak canim istersen beyaz gun uygula o iyi gelebilir bi baksana dukan beyaz gun diye onuda dene o da olmazsa 1 gun boyunca surekli yesilcay ic niye boyle oldu bilemedim:44:
Kekler berbat oluyo acikcasi ya kara keki denedim gecen 7 yk sut tozu koydum falan ama igrenc bisey oldu en sonunda kuflendi attim olan sut tozuma tatlandiricima oldu o yuzden en kolay tatli olarak bana panna cotta puding yada helva geliyor digerlerinden zevk alamadim

Pogacayi deneyim ama off soyle kalin olsaymis ne guzel olurmus biskuvi gibi olunca kepek hakkimi bosuna tuketiyormusum gibi geliyor bak bi tarif vereyim bende yulaf kepegi su kabartma tozu salca baharatlar ve sarimsagi karistir tatli kasigiyla incecik yagli kagida serip firina at cok guzel oluyo bi ara buna takmistim:) aa aklima gelmisken canim fincan keki hic denedin mi bilmiyorum ama harika kabariyor bildigin elinde popkek boyutunda kekin oluyor
Masallah canim 4.5 harikkaaa :) insallah hep boyle patir patir verirsin kilolari

toparlan bakalımmmm daha verilecek kilolar var..hem yazık değilmi emeğine bir anda yerle bir oluyor.bir daha olursa buradaki her kese dukan kek yapma cezası alırsın ona göre

Son düzenleme:
Günaydın bayanlar bugün ataktaki üçüncü ve son günüm.2 kiloyayakın gitmiş bugün.sizler kaç kilo vermiştiniz atak evresinde?

Günaydın bayanlar bugün ataktaki üçüncü ve son günüm.2 kiloyayakın gitmiş bugün.sizler kaç kilo vermiştiniz atak evresinde?

Günaydın

Sağlıkla hedefine ulaşırsın inşallah, kilon az galiba atakta 3 gün verdiğine göre

Ben 6 gün atak yaptım 2.3 kilo verdim, 3 günde iyi vermişsin, devamı gelir inşallah...

Arkadaslar,

ben dun patlican, biber ve buraz domates kozledim ve salata yaptim nasil gozum donmusse birded nar eksisi ekledim.. Seyirde Nar eksisi var mi?

Kardesim almanyadan gelirken bana Dukkan Kitabi getirmis Istanbuldaki havalimanindan sirf yemek tarifi ama maalesef ordada goremedim Nar eksisini, genelde Yabanci damak tadina gore ( Biran once Turk Mutafgina uygun Dukkan cikmai yahu

menün güzel olmuş tatlım....

ay buna çok sevindim ben örgüyü her akşam yapıyorum en zevk aldığım şey birde kalori harcattığını bilmek süper oldu

dünnn ne yedim

sabah: dukan poğaçam + haşlanmış yumurta + peynir

öğle: et köfte + yoğurt

ara: dukan poğaçam + çay

akşam: çupra buğulama + zero

ara: dukan poğaçam + çay

ara: yeşil çay

yulaf kepeği hesabıma göre günlük 4 poğaçam vardı 3 yedim köftelere de yarım kaşık ekledim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…