Merhaba araniza ben de katildim dogum sonrasi kilolari vermek icin yaptigim arastirmalar sonucu dukani uygun buldum kitabini aldim atak evresi bitti suan seyirdeyim 1+1 yapiyorum su ana kadar 4 kilo verdim umarim hedefledigim kiloya inerim :)
Merhaba araniza ben de katildim dogum sonrasi kilolari vermek icin yaptigim arastirmalar sonucu dukani uygun buldum kitabini aldim atak evresi bitti suan seyirdeyim 1+1 yapiyorum su ana kadar 4 kilo verdim umarim hedefledigim kiloya inerim :)
teşekkür ederim güzelimm...
ben baya yöntem denedim mora terapiyle akupunktur arasında kalıp akupunktur yaptırdım mora terapiden daha az ama uzun vadede sonuç alınıyormuş
ben sigara kullanmıyorum nasıl bir etkisi var kestiremiyorum ama soğuk lipoliz var o baya etkili... sonra fırsat sitelerine bir göz at direk güzellik salonuna gidip para bağlama boşa ödüyorsun bazenozon sauna var denemediğim ona da sıcak bakıyorum ilk fırsatta deneyeceğim... sonraaaa iyi bir yer bulabilirsen lenf masajı yaptırabilirsin. geçen benim sadece yüzüme ve boynuma yaptılar nasıl birşey durmadan yutkundum yukardan resmen akıyor lenflerde biriken ödem... ay o kadar çok yöntem var ki aml. a kadar...
Yok canim katkisiz 1 yk kasigi serbest :) sarimsakta cok fazla olmamak kosuluyla serbest yanlis bisey yok :)Ben bugün saf protein günümde akşam tavuk yemeğime bi çay kaşığı domates salçası bi diş de sarımsak koydum yanlıs yaptımm gibi geldi bana sonra yaa umarım bu hafta kilo vermemi engellemez. Nedense iki gündür fazla yiyomuşum gibi geliyo bana takıntı mı yaptım nedir
Uzunca aradan sonra tekrar foruma da dukana da geri döndüm... Umarım azimli bir şekilde devam edebilirim :)
Bugun dukana başladım. 3 gün atak günüm var daha sonra 5+5 ya da 1+1 e başlıyor olacağım. toplamda 10 kilo vermem gerekiyor. Motive olabilmek için buradayım umarım beraberce başarabiliriz :):):)
Senin menulerin cok guzel ya cok tertipli ve duzenli masallahh calisiyor musunuz yoksa oglen yemekleri is yerinize mi goturuyorsunuz :)İyi akşamlar
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz, sağlıkla hedeflerinize ulaşırsınız inşallah
Bugünkü menüm
Sabah: dukan krep, haşlanmış yumurta, light peynir, açık çay şekersiz
Öğlen: soya soslu tavuk kavurma, yoğurt
Akşam: duka mantı bol yoğurtlu
2 lt su, 1 lt sıcak su içine 1yeşil çay atıp içtim, birazdan açık şekersiz çay içerim bol ve belki maden suyu
35 dk koşu bandı,
2 saat kadar örgü yaptım, akşam da yaparım 2 saat kadar 400 kalori eder :)) iyiymiş be, oturduğun yerde 400 kalori...
Olmus bir hatan canim kilo vermene odaklann iyice bende yapiyorum napalim dogamizda var ama odaklanalim iyice diyete ki biran once gucle dirmeye gecelimBu arada atak evresini kazasız belasız atlattım diye sevinirken bugün sınırı aştım
Bugün mevlütümüz vardı pilav yedimmm :18:
Sabak iki yumurta ile kahvaltı yapabildim sadece çok işimiz avrdı
öğlene doğru yorgunluktan gözlerim kararıyordu
bir tane de lokma yedim küçücük 3-4 tane sarma offf ya söylemeye utanıyorum:26:
Ama onları yediğimden beri hiç birşey yemedim su içiyorum
Menun harikaa :)bugünkü menümü de yazayım şekerler.
sabah:krep,peynir,dom,salata
öğle:ıspanak,4 köfte,yoğurt
akşam:fırında hamsi,salata
öpüldünüz birazdan yürüycem.en sevdiğim dizi çalıkuşu da yokmuş bugün üzüldüm
Mesela 3 bardak ayran vucudunda odem yapmis olabilir mi icindeki tuzdan dolayi yada erken mi yatiyorsun ki bende yemegimi 7 gibi yerim ama gece 2 de 3te yatiyorum sen kacta yatiyorsun ? uykusuzlukta yapabilir ..son olarak canim istersen beyaz gun uygula o iyi gelebilir bi baksana dukan beyaz gun diye onuda dene o da olmazsa 1 gun boyunca surekli yesilcay ic niye boyle oldu bilemedim:44:merhaba nasılsınız?benim canım çok sıkılıyor hiç kaçamak yapmadım bu hafta regl de değilim ama ben kilo almış durumda gözüküyorum ağlıycam şimdi 95,7 gözüküyorum hemde 3 gündür sp yapıyorum perşembeden bu yana 1,300 almışım nasıl olur anlamadım.
Dünki menüm
Sabah:2 yumurta ile omlet açık çay
Öğlen:12 kızarmış tavuk kanatları ve derisi yok,3 köfte
Akşam 7 gibi :1 dilim peynir 3 bardak çay
Akşam:2 tavuk pirzola
2,5 lt su ,3 bardak ayran,3 fincan yeşil çay ve şekersiz türk kahvesi
Kekler berbat oluyo acikcasi yakekler öyle fazla kabarmıyor yaptığım keklerde dikkatimi çeken eğer yulaf şişsin diye bekletirsem hiç kabarmıyor. anında karıştırıp doğru fırına dersem biraz kabarıyor. yumurtanın akını tuzla çırpıp diğerlerini de çırpıp en son beyazı ekleyip kaşıkla alttan üste doğru karıştırırsam fazla değil 5-6 kez kaşık hareketi en kabarık bu oldu... :)
yaptığım poğaça ya 3 yulaf kepeği + 1 yk buğday kepeği koydum. 2 yk baya dolu yoğurt + mahlepli kabartma tozu + 4 yk lor + kırmızı biber koydum. biraz cıvıktı yağlı kağıda kaşıkla koydum onlarda pişerken iyice yayılıp avuç içim kadar ince bisküviler oldular ve 8 tane çıkardım.
Masallah canim 4.5 harikkaaa :) insallah hep boyle patir patir verirsin kilolarimerhaba kızlar
bugün 1+1 seyir dönemine geçiyorum, 6 gün atak yaptım toplamda 4.5 kg verdim, başladığımda reglimin 1. günüydü belki o yüzden fazla kg verdim çünkü bu kadarını beklemiyordum.
kızlar kabızlığım var, siz neler yaptınız, yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada atak evresini kazasız belasız atlattım diye sevinirken bugün sınırı aştım
Bugün mevlütümüz vardı pilav yedimmm :18:
Sabak iki yumurta ile kahvaltı yapabildim sadece çok işimiz avrdı
öğlene doğru yorgunluktan gözlerim kararıyordu
bir tane de lokma yedim küçücük 3-4 tane sarma offf ya söylemeye utanıyorum:26:
Ama onları yediğimden beri hiç birşey yemedim su içiyorum
Senin menulerin cok guzel ya cok tertipli ve duzenli masallahh calisiyor musunuz yoksa oglen yemekleri is yerinize mi goturuyorsunuz :)
aa orgu ormek o kadar kalori yaktiriyor mu ya cok fazla geldi
Günaydın bayanlar bugün ataktaki üçüncü ve son günüm.2 kiloyayakın gitmiş bugün.sizler kaç kilo vermiştiniz atak evresinde?
İyi akşamlar
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz, sağlıkla hedeflerinize ulaşırsınız inşallah
Bugünkü menüm
Sabah: dukan krep, haşlanmış yumurta, light peynir, açık çay şekersiz
Öğlen: soya soslu tavuk kavurma, yoğurt
Akşam: duka mantı bol yoğurtlu
2 lt su, 1 lt sıcak su içine 1yeşil çay atıp içtim, birazdan açık şekersiz çay içerim bol ve belki maden suyu
35 dk koşu bandı,
2 saat kadar örgü yaptım, akşam da yaparım 2 saat kadar 400 kalori eder :)) iyiymiş be, oturduğun yerde 400 kalori...
Arkadaslar kuruyemis yiyebiliyomuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?