Merhaba araniza ben de katildim dogum sonrasi kilolari vermek icin yaptigim arastirmalar sonucu dukani uygun buldum kitabini aldim atak evresi bitti suan seyirdeyim 1+1 yapiyorum su ana kadar 4 kilo verdim umarim hedefledigim kiloya inerim :)
Uzunca aradan sonra tekrar foruma da dukana da geri döndüm... Umarım azimli bir şekilde devam edebilirim :)
Bugun dukana başladım. 3 gün atak günüm var daha sonra 5+5 ya da 1+1 e başlıyor olacağım. toplamda 10 kilo vermem gerekiyor. Motive olabilmek için buradayım umarım beraberce başarabiliriz :):):)
Ben bugün saf protein günümde akşam tavuk yemeğime bi çay kaşığı domates salçası bi diş de sarımsak koydum yanlıs yaptımm gibi geldi bana sonra yaa umarım bu hafta kilo vermemi engellemez. Nedense iki gündür fazla yiyomuşum gibi geliyo bana takıntı mı yaptım nedir
Arkadaslar kuruyemis yiyebiliyomuyuz
tlbtlb burdamısın hu huuuu şimdi kanal d de doktorum da karın germe aml. bahsediyor.... çabuk aç
denemedim tatlım ben takitanın toz tatlandırıcısını kullanıyorum çok memnunum ayrıca takitanın online satış sitesi var orda fiyat daha uygun...
Yok canim katkisiz 1 yk kasigi serbest :) sarimsakta cok fazla olmamak kosuluyla serbest yanlis bisey yok :)
Hosgeldiin :)
Senin menulerin cok guzel ya cok tertipli ve duzenli masallahh calisiyor musunuz yoksa oglen yemekleri is yerinize mi goturuyorsunuz :)
aa orgu ormek o kadar kalori yaktiriyor mu ya cok fazla geldi
Olmus bir hatan canim kilo vermene odaklann iyice bende yapiyorum napalim dogamizda var ama odaklanalim iyice diyete ki biran once gucle dirmeye gecelim
Menun harikaa :)
Mesela 3 bardak ayran vucudunda odem yapmis olabilir mi icindeki tuzdan dolayi yada erken mi yatiyorsun ki bende yemegimi 7 gibi yerim ama gece 2 de 3te yatiyorum sen kacta yatiyorsun ? uykusuzlukta yapabilir ..son olarak canim istersen beyaz gun uygula o iyi gelebilir bi baksana dukan beyaz gun diye onuda dene o da olmazsa 1 gun boyunca surekli yesilcay ic niye boyle oldu bilemedim:44:
Kekler berbat oluyo acikcasi yakara keki denedim gecen 7 yk sut tozu koydum falan ama igrenc bisey oldu en sonunda kuflendi attim olan sut tozuma tatlandiricima oldu o yuzden en kolay tatli olarak bana panna cotta puding yada helva geliyor digerlerinden zevk alamadim
Pogacayi deneyim ama off soyle kalin olsaymis ne guzel olurmus biskuvi gibi olunca kepek hakkimi bosuna tuketiyormusum gibi geliyorbak bi tarif vereyim bende yulaf kepegi su kabartma tozu salca baharatlar ve sarimsagi karistir tatli kasigiyla incecik yagli kagida serip firina at cok guzel oluyo bi ara buna takmistim:) aa aklima gelmisken canim fincan keki hic denedin mi bilmiyorum ama harika kabariyor bildigin elinde popkek boyutunda kekin oluyor
Masallah canim 4.5 harikkaaa :) insallah hep boyle patir patir verirsin kilolari
eda günaydınn,
dukan poğaçanın tarifini verırmısın :)
BENDE splenda diye okumuştum en iyisi ama senin dediğine de bakayım teşekürler canım
günaydın güzelim...
yaptığım poğaça ya 3 yulaf kepeği + 1 yk buğday kepeği koydum. 2 yk baya dolu yoğurt + mahlepli kabartma tozu + 4 yk lor + kırmızı biber koydum. biraz cıvıktı yağlı kağıda kaşıkla koydum onlarda pişerken iyice yayılıp avuç içim kadar ince bisküviler oldular ve 8 tane çıkardım.
ben mora terapiyi hem kilo için hemde sigara için denedim ama başarılı sonuç olmadı bende...nasıl bir bünyem var bilmiyorum.karnım için yapılacak tek şey ameliyat,bir çok yerle görüştüm sarkık deri var bende ve onun toparlanması mümkün deil dediler((
hayırlısı artık...
tatlım benim gözümde en iyisi stevia ama bundan yana da memnunum o yüzden söyledim...
ben şöle bı tarfı ıstıyorum aslında ,sandıvuc yapabılecegım sekılde olsun ,ama yıne ıcınde bugday unu olsun ,yulaf kepeğinin tadını hissetmim diye :)
Canım çok güzel kilo vermişsin atak evren kaç gündü?
Benim 3 gündü 72,8 den 71,1 e inebildim
Bende mi bi gariplik var neden bu kadar az oldu yaaa
toparlan bakalımmmm daha verilecek kilolar var..hem yazık değilmi emeğinebir anda yerle bir oluyor.bir daha olursa buradaki her kese dukan kek yapma cezası alırsın ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?