Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tlbtlb burdamısın hu huuuu şimdi kanal d de doktorum da karın germe aml. bahsediyor.... çabuk aç

Merhaba araniza ben de katildim dogum sonrasi kilolari vermek icin yaptigim arastirmalar sonucu dukani uygun buldum kitabini aldim atak evresi bitti suan seyirdeyim 1+1 yapiyorum su ana kadar 4 kilo verdim umarim hedefledigim kiloya inerim :)

Hoş geldin canım

Hoş geldin canım

Sorun olmaz bence

Arkadaslar kuruyemis yiyebiliyomuyuz

Hayır maalesef

Seyir günlerimde sebzeyi biraz fala kaçırdım galiba.şiş hissediyorum kendimi.bu iki gün sp yapacağım.

bugün sebze günüm hemen havuçlu kek yapayım bari resmiyle size de göstereyim. bugün evdeyim yuppiiii

poğaçayı kalın olunca sevmiyorum ben nedense yulaf kepeği kıtır olmaya yakışıyor hamur olunca sanki ıslakmış imajı veriyor bana :)

eda günaydınn,
dukan poğaçanın tarifini verırmısın :)

günaydın güzelim...

yaptığım poğaça ya 3 yulaf kepeği + 1 yk buğday kepeği koydum. 2 yk baya dolu yoğurt + mahlepli kabartma tozu + 4 yk lor + kırmızı biber koydum. biraz cıvıktı yağlı kağıda kaşıkla koydum onlarda pişerken iyice yayılıp avuç içim kadar ince bisküviler oldular ve 8 tane çıkardım.

ben şöle bı tarfı ıstıyorum aslında ,sandıvuc yapabılecegım sekılde olsun ,ama yıne ıcınde bugday unu olsun ,yulaf kepeğinin tadını hissetmim diye :)

akupunkturu sigara içinde yapıyorlar diye biliyorum. nette değildin herhalde sabah doktorum da bir doktor anlattı karın germe aml. benim bile canım çekti. yanlız sonrasında doğum yapmayacaksanız bu işe girişin diyor benim henüz çocuğum yok o yüzden erteleyeceğim... ayrıca benim denediğim lipoliz yöntemini anlattı lipoliz ile yoğun yağ olan yere yani karına işlem yapınca yağı eritiyormuş ama içerden almıyormuş aml. olmadığı için sonra bu sıvılaşmış yağ atılmak için böbreklere hücum ediyormuş buda zarar veriyormuş... o yüzden lipoliz den vazgeçtim. ozon saunayı deneyeceğim ama biraz kilo vereyimde...

ben şöle bı tarfı ıstıyorum aslında ,sandıvuc yapabılecegım sekılde olsun ,ama yıne ıcınde bugday unu olsun ,yulaf kepeğinin tadını hissetmim diye :)

yarı yarıya koyabilirsin yazdığım tarif gibi, az miktarda dene hani hiç öyle poğaça yapmadığım için birşey diyemiyeceğim ama düşünüyorum da mesela mısır unu buğday unu ve yulaf kepeğiyle yapabilirsin...

Canım çok güzel kilo vermişsin atak evren kaç gündü?
Benim 3 gündü 72,8 den 71,1 e inebildim
Bende mi bi gariplik var neden bu kadar az oldu yaaa

Canim ben atak evresini 7 gun yaptim birde regl donemimdi ondan olabilir diye düşünüyorum, canini sikma seyir donemi onemli. Vereceksin insallah, yürüyüş yapamiyorum benim de o sikintim var

dün çok kötü birgün geçirdim sinirden.beynim uyuştu.sinirlerim boşaldı.ve ben çok uzun zamandır yaptığım diyeti sabote ettim balonuma iğne batırdım ((( kendimi çok kötü hissediyorum şimdi.
ve çok acil kabızlık sorununa çözüm bulmam gerekiyor o da apayrı bir sıkıntı günlerdir.yeşil çay,acı çehre,bol su bunları denedim hiçbir gelişme yok ne yapmalıyım akıl verin bana en sonunda lavman gerekecek heralde.birde 5+5 yapmayacağım bir daha bu kabızlık vakasından dolayı.

herkese günaydınnn
dün ilk seyir günümdü ama yapamadım mevlüt dolayısıyla
bugün başlıyorum sebze+protein ile hadi bakalım
aç karnına şimdi tartıldım 72,8 den 70,7 ye düşmüşüm...

toparlan bakalımmmm daha verilecek kilolar var..hem yazık değilmi emeğine bir anda yerle bir oluyor.bir daha olursa buradaki her kese dukan kek yapma cezası alırsın ona göre

ayyy cezam çok ağır :18:
ama bir bloger olarak severek ceza almasamda yapabilirimmm keki size
Aslında diyete başladığımdan beri iradeleyim
yemek yapıyorum ama dokunmuyorum kendi menümün dışına çıkmıyorum

Kızlar birşey sorucam, goji berry'i aktarlarda bulabiliyor muyuz? Bir de ne kadar tüketebiliyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…