dün çok kötü birgün geçirdim sinirden.beynim uyuştu.sinirlerim boşaldı.ve ben çok uzun zamandır yaptığım diyeti sabote ettim balonuma iğne batırdım((( kendimi çok kötü hissediyorum şimdi.
ve çok acil kabızlık sorununa çözüm bulmam gerekiyor o da apayrı bir sıkıntı günlerdir.yeşil çay,acı çehre,bol su bunları denedim hiçbir gelişme yok ne yapmalıyım akıl verin bana en sonunda lavman gerekecek heralde.birde 5+5 yapmayacağım bir daha bu kabızlık vakasından dolayı.
Merhaba ben bir arkadaşımın dukan diyeti ile ne kadar zayıfladığını görünce özenerek kitabı satın aldım ve okudum. Yarın başlamak istiyorum fakat aklıma takılan ve kitapta yanıtını bulamadığım şeyler var bilgisi olanlar sorularımı yanıtsız bırakmazsa çok sevinirim
1) Ben 170 boyunda ve 74 kilodayım. Weight Loss Plan & Coaching - Dukan Diet sitesinden dukan diyeti programımı ideal kilomu vs. hesapladım. 62 çıktı zaten diyetisyene gittiğimde de ideal kiloma 62 demişti. Fakat bu sitenin programında bana atak evresini 3 gün verdi. Sizce az değil mi kiloma göre? Bence bir 5 gün beni anca keser gibi görünüyor kilomun çokluğu açısından. Siz ne düşünüyorsunuz?
2) Seyir evresinde 5/5 programını mı 1/1 programını mı yaptınız? Hangisi daha iyi ve benim kiloma göre sizce hangisi daha mantıklı olur?
3) Süt ve süt ürünlerini hep sevmişimdir fakat light ürünler midemi bulandırıyor. Peynir neyse ama yoğurtta ve sütte light gerçekten kötü. İlla light mı olmalı bu ürünler? Ayrıca protein yemekten kaynaklı kabızlığa activia yoğurt bence çare olur fakat o da mı yasak acaba?
4) Yoğun bir ders programım var günde 10 saat bile ders çalıştığım oluyor. Sizce baş ağrısı, güçsüzlük, motivasyon bozukluğu çok fazla olur mu? Siz neler hissettiniz?
Şimdiden çok teşekkürler cevaplarınız için
1) 3 gün az değil 12 kilo için ideal ama 5 gün de yapabilirsin bence bana da 3 gün demişti 5 yaptım
2) 1/1 yapıyorum ben 5/5 te sıkılabilirim çünkü
3) light olmayanlarda yağ oranı yüksek ondan %10 nun altında yağ olan ürünler olması gerek yanlış hatırlamıyorsam :44: aslında light yoğurtla normal yoğurdun tadı bana farklı gelmiyor damak farklılığı sanırımBen activia yiyorum kabızlığıma yararı olmuyor ama tatlı ihtiyacımı oradan karşılıyorum yasak mı değil mi fikrim yok
4) ilk başladığım zamanlarda başım ağrıyordu benim ama ales için soru çözüyordum falan bi motivasyon bozukluğu yaşamadım hem de alese girdimmm. Ama bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir. Şimdi benim vücudum alıştı gayet enerjiğim
Kizlar Nar eksisi var mi yok mu bileniniz var mi acaba ?
Başlangıç tarihi: 27 Ekim
Başlangıç kilosu: 95.6
Hedef kilo: 61
Dukanın kaçıncı günündesin? :25
Geçen hafta kilo: 88
Bu hafta kilo: 85.5
Boy: 1. 72
Başlangıç tarihi: 27 Ekim
Başlangıç kilosu: 95.6
Hedef kilo: 61
Dukanın kaçıncı günündesin? :25
Geçen hafta kilo: 88
Bu hafta kilo: 85.5
Boy: 1. 72
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?