Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar merhaba, bugün atağın ilk günü, menüm aşağıdaki gibi bir yanlışlık varsa düzeltebilir misiniz?

SABAH
1 küçük krep
1 kase ev yoğurdu

Ara: 1 çay bardağı ile nescafe

ÖĞLE
2 küçük krep
1 küçük ton balığı (light değildi ama yağını iyice süzdüm)

Ara: 1 çay bardağı ile nescafe

AKŞAM
1 kase yoğurt
Tavuk haşlama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar çok farklı bir tarif buldum
Yulaf Kepeğinden yaptığımız krepten sıkıldıysanız bu tarifim harika
Peynirli cips
Yulaf kepeğinden sevdiğim takip ettiğim bir blogda gördüm bu tarifi ama dukan diyetine göre uyarlayıp değiştirdim sizler için denedim
Menemenle birlikte sabah kahvaltımda yedim kıtır kıtır harikaydı
Resimleri tarifi malzemeleri yapılışı hepsi sitemde bakabilirsiniz arkadaşlar

Merhaba ben bir arkadaşımın dukan diyeti ile ne kadar zayıfladığını görünce özenerek kitabı satın aldım ve okudum. Yarın başlamak istiyorum fakat aklıma takılan ve kitapta yanıtını bulamadığım şeyler var bilgisi olanlar sorularımı yanıtsız bırakmazsa çok sevinirim

1) Ben 170 boyunda ve 74 kilodayım. Weight Loss Plan & Coaching - Dukan Diet sitesinden dukan diyeti programımı ideal kilomu vs. hesapladım. 62 çıktı zaten diyetisyene gittiğimde de ideal kiloma 62 demişti. Fakat bu sitenin programında bana atak evresini 3 gün verdi. Sizce az değil mi kiloma göre? Bence bir 5 gün beni anca keser gibi görünüyor kilomun çokluğu açısından. Siz ne düşünüyorsunuz?

2) Seyir evresinde 5/5 programını mı 1/1 programını mı yaptınız? Hangisi daha iyi ve benim kiloma göre sizce hangisi daha mantıklı olur?

3) Süt ve süt ürünlerini hep sevmişimdir fakat light ürünler midemi bulandırıyor. Peynir neyse ama yoğurtta ve sütte light gerçekten kötü. İlla light mı olmalı bu ürünler? Ayrıca protein yemekten kaynaklı kabızlığa activia yoğurt bence çare olur fakat o da mı yasak acaba?

4) Yoğun bir ders programım var günde 10 saat bile ders çalıştığım oluyor. Sizce baş ağrısı, güçsüzlük, motivasyon bozukluğu çok fazla olur mu? Siz neler hissettiniz?

Şimdiden çok teşekkürler cevaplarınız için

Son düzenleme:
Bugün atağımın üçüncü günüydü sonnanı zamanda ama ben tatlı isteğime yenik düştüm ve bozdum.iradem yerle bir durumda hiç beceremiyecekmişim gibi geliyor çok üzgünüm (

Benim de kabızlık büyük sorundu. Dün migrosta hangi markanın unuttum şimdi ama mor bi şişede light kefir buldum. Üstünde de %1 yağ yazıyodu. Hemeeenn kaptım deneyeyim dedim akşam biraz içtim üstüne de biraz su o birazıı bilee nasıl işe yaradı anlatamam Bitki çayları kabızlık çayları neler neler denedim hiçbiri işe yaramamıştı ama bu kefir yaradı bana sen de bulabilirsen dene bence

1) 3 gün az değil 12 kilo için ideal ama 5 gün de yapabilirsin bence bana da 3 gün demişti 5 yaptım
2) 1/1 yapıyorum ben 5/5 te sıkılabilirim çünkü
3) light olmayanlarda yağ oranı yüksek ondan %10 nun altında yağ olan ürünler olması gerek yanlış hatırlamıyorsam :44: aslında light yoğurtla normal yoğurdun tadı bana farklı gelmiyor damak farklılığı sanırım Ben activia yiyorum kabızlığıma yararı olmuyor ama tatlı ihtiyacımı oradan karşılıyorum yasak mı değil mi fikrim yok
4) ilk başladığım zamanlarda başım ağrıyordu benim ama ales için soru çözüyordum falan bi motivasyon bozukluğu yaşamadım hem de alese girdimmm. Ama bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir. Şimdi benim vücudum alıştı gayet enerjiğim

Kızlar bugun onluk torenim vardi hersey guzel gecti simdi de tekrardan dısari cikcaz yazdiklarinizi okuyamadim menumu paylasip kaciyorum
sabah
dukan krep ,peynir ,1 yumurta sarisi(beyazini krepte kullandim)
Aksam
yarim porsiyon tavuk sis , kalan dukan krep , peynir , tursu
3 yk naneli yogurt

kızlar ya gece alkolsuz biseyler icicem ama muhakkak icinde biraz biseyler vardir :/

arkadaşlar birşey öğrenmek istiyorum
biliyorum yağlı kıyma yasak ama
ben bugün yağlı kıymadan köfte yaptım
ama fırında yağını bırakmış küçük olmuşlar
yağı çıkmış yani
acaba yesem olur mu???

merhaba herkese bende uzun zamandır kilo problemi yaşıyorum.Sürekli kısa zamanlı hüsranla biten diyetler denedim.Kilo vediğimde oldu ama sonuç hep aynı ( bu diyet kafama yatıyordu ama bir türlü cesaret edip başlayamamıştım...Kitap henüz elime ulaşmadı ama internetten çok araştırdım ve bugün atak günümün 2.sini bitirdim.73 kilo ile başladım ve hedefim 60 olabilmek umarım başarılı olurum sizin desteklerinizi bekliyorum

Yeni gelen arkadaşla hoş geldiniz, sağlıkla hedefinize ulaşırsınız inşallah

Bugünkü menüm

Sabah: dukan krep, haşlanmış yumurta, domates, salatalık, yeşil biber, açık şekersiz çay
Öğlen: krep, kavrulmuş kıyma, yoğurt

Akşam: fırında tavuk, havuç domates salata, yoğurt

2 lt kadar su, 1 lt suya 2 form çay, 1 nescafe, akşam şekersiz açık çay

Bugün belim çok ağrıdığı için spor yok

Bir kaç gündür kabızlık sorunum var, bugün öğlenden sonra 1 lt kaynar suya 2 form çay attım ve içtim, çok şükür faydasını gördüm

Kabızlık çok zor gerçekten, yarın tartı günü...

Cevabınız için çok çok teşekkür ederim:) ben de 3 gün yapayım önce bi çok zorlanmazsam 5e tamamlamak istiyorum. 1/1 bana da daha mantıklı geldi çünkü sebze çok seviyorum sebze yemek için 5 gün bekleyemem gibime geliyor seyir evresinde. bugün markete gidip light yoğurt süt ve ayran aldım mecburen alışmaya çalışacağım tatlarına ve atak evresinde ben de bir derse odaklanma sorunu bekliyorum ama seyirde düzene girer diye düşünüyorum 5 gün dişimi sıkacağım mecburen cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim:)

Günaydın, hepimiz için güzel bir gün olur inşallah

Kizlar Nar eksisi var mi yok mu bileniniz var mi acaba ?

Canım ben kullanmadığım için bilmiyorum, içeriğinde ne olduğu önemli bence, ben hazır limon sosu bile kullanmıyorum

Başlangıç tarihi: 9 Eylül
Başlangıç kilosu: 85.4
Hedef kilo: 60
Dukanın kaçıncı günündesin? :74
Geçen hafta kilo: 74
Bu hafta kilo: 73.6
Boy: 1.63

Az vermişim ama regl den kaynaklanıyor bence...

Başlangıç tarihi: 27 Ekim
Başlangıç kilosu: 95.6
Hedef kilo: 61
Dukanın kaçıncı günündesin? :25
Geçen hafta kilo: 88
Bu hafta kilo: 85.5
Boy: 1. 72

Neyse kilolarım akmasa da, damlıya damlıya gidiyor :))

Başlangıç tarihi: 22 Ekim
Başlangıç kilosu: 68
Hedef kilo: 58
Dukanın kaçıncı günündesin? :31
Geçen hafta kilo: 64.10
Bu hafta kilo: 63.40
Boy: 1. 68

Diyet Başlangıç Tarihim:16.11.2013
Başlangıç kilom: 72.8
Hedef Kilom: 61 kg
Şuan ki Kilom:70,5

Seyir evresine dün geçtim
1 günlük kaçamağım oldu :26:

günaydın bugün tartı günü maalasef benim çok kötü sadece 200 gr gitmiş bir haftadır müthiş kabızlık sorunu çekiyorum sanırım bununla çok alakası var gerçekte 200 gr dan fazla verdiğimi düşünüyorum.dün akşam sinameki içmeme rağmen hiçbir işe yaramadı sanırım eczaneye gidip ilaç yada şurup alacağım.işte böyle.

başlangıç tarihi: 23.10.2013
başlangıç kilosu:98,8
hedef kg:70
geçen hafta kg:94,5
güncel kg:94,3
boy :1,72
fark:0,200

Dünki menüm
Sabah:2 yumurta salçalı ve açık çay
Öğlen:havuç,papya biber,turşu ve yeşil soğanlı tavuk salatam birde yoğurtlu brokoli
4-5 gibi : 4 yaprak marul
Akşam:fırında soğanlı biberli kıyma 4 yk kadar,dukan krepin içinde peynir ve domates

2,5 lt su,2 kupa yeşil çay,1 kupa adaçayı,1 kupa sinameki

Kizlar merhaba. Bugun tartida 71,3 u gordum mutluyum fakat bir sorum olacak migros ve realden yulaf kepegi almama ragmen ikiside un seklinde tanecikli olmasi gerekmiyor mu siz hangisini kullaniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…