Kizlar merhaba. Bugun tartida 71,3 u gordum mutluyum fakat bir sorum olacak migros ve realden yulaf kepegi almama ragmen ikiside un seklinde tanecikli olmasi gerekmiyor mu siz hangisini kullaniyorsunuz
Evet canım un gibi olması gerekiyor
bende migrostan aldım
hatta forumda biri daha merak ediyordu taneleri nasıl olacak diye resimlerini çekip sitemde yayınlamıştım
sende bakabilirsin canım yakından fotoğrafları mevcut
avatardaki site adresime girip yulaf kepeğinin resimlerini ve detaylarını öğrenebilirsin
Rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu banaCok teşekkür ederim. :)
Rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
canım siten ve tariflerin çok güzel ellerine sağlık:) dukan peynirli cipsi yaparken yulaf kepeğini sütle karıştırıp bekletiyomusun yoksa direk karıştırıp fırına mı verdin
teşekkür ederim canım sitemi beğenmene sevindim
Peynirli cipsi yaparken sütle kepeği hiç bekletmedim direk çırptım
ama iki önerim var eğer denemek istersen baharat at mutlaka içine kırmızı biber ve nane vs
bir de eğer tost makinan varsa onda dene
menemenle harika oluyor kıtır kıtır ekmek yemeği özlediysen harika bir seçim olacak
menemene ekmek bandırır gibi küçük cipslerle menemenden lokmalar alabilirsin
birlikte çok lezzetli oluyorlar
Birde bekletilince daha iyi oluyomuş sanırım eriyodur yulaf sütün içinde şişer ve pütür pütür olmaz çok yapma şansım olmuyo çalıştığım içinbide akşam yapsam sabaha kadar bayatlarmı tadı değişirmi
o zaman hafta sonları yemek lazım:):)
evet
sıcağı sıcağına tüketmek çok güzel oluyor en mantıklısı olur...
Yavaş yavaş bende farklı alternatifler üretmeye çalışıyorum
canım zaman zaman tatlı şeyler çekiyor
yakın bir zamanda muhallebi denemeyi düşünüyorum
malzemeleri bir türlü denk getiremedim kafamda
ama mutlaka deneyip paylaşacağım
Kızlar merhaba, bugün atağın ilk günü, menüm aşağıdaki gibi bir yanlışlık varsa düzeltebilir misiniz?
SABAH
1 küçük krep
1 kase ev yoğurdu
Ara: 1 çay bardağı ile nescafe
ÖĞLE
2 küçük krep
1 küçük ton balığı (light değildi ama yağını iyice süzdüm)
Ara: 1 çay bardağı ile nescafe
AKŞAM
1 kase yoğurt
Tavuk haşlama.
Merhaba ben bir arkadaşımın dukan diyeti ile ne kadar zayıfladığını görünce özenerek kitabı satın aldım ve okudum. Yarın başlamak istiyorum fakat aklıma takılan ve kitapta yanıtını bulamadığım şeyler var bilgisi olanlar sorularımı yanıtsız bırakmazsa çok sevinirim
1) Ben 170 boyunda ve 74 kilodayım. Weight Loss Plan & Coaching - Dukan Diet sitesinden dukan diyeti programımı ideal kilomu vs. hesapladım. 62 çıktı zaten diyetisyene gittiğimde de ideal kiloma 62 demişti. Fakat bu sitenin programında bana atak evresini 3 gün verdi. Sizce az değil mi kiloma göre? Bence bir 5 gün beni anca keser gibi görünüyor kilomun çokluğu açısından. Siz ne düşünüyorsunuz?
2) Seyir evresinde 5/5 programını mı 1/1 programını mı yaptınız? Hangisi daha iyi ve benim kiloma göre sizce hangisi daha mantıklı olur?
3) Süt ve süt ürünlerini hep sevmişimdir fakat light ürünler midemi bulandırıyor. Peynir neyse ama yoğurtta ve sütte light gerçekten kötü. İlla light mı olmalı bu ürünler? Ayrıca protein yemekten kaynaklı kabızlığa activia yoğurt bence çare olur fakat o da mı yasak acaba?
4) Yoğun bir ders programım var günde 10 saat bile ders çalıştığım oluyor. Sizce baş ağrısı, güçsüzlük, motivasyon bozukluğu çok fazla olur mu? Siz neler hissettiniz?
Şimdiden çok teşekkürler cevaplarınız için
Bugün atağımın üçüncü günüydü sonnanı zamanda ama ben tatlı isteğime yenik düştüm ve bozdum.iradem yerle bir durumda hiç beceremiyecekmişim gibi geliyor çok üzgünüm(
Kızlar bugun onluk torenim vardi hersey guzel gecti simdi de tekrardan dısari cikcaz yazdiklarinizi okuyamadim menumu paylasip kaciyorum
sabah
dukan krep ,peynir ,1 yumurta sarisi(beyazini krepte kullandim)
Aksam
yarim porsiyon tavuk sis , kalan dukan krep , peynir , tursu
3 yk naneli yogurt
kızlar ya gece alkolsuz biseyler icicem ama muhakkak icinde biraz biseyler vardir :/
arkadaşlar birşey öğrenmek istiyorum
biliyorum yağlı kıyma yasak ama
ben bugün yağlı kıymadan köfte yaptım
ama fırında yağını bırakmış küçük olmuşlar
yağı çıkmış yani
acaba yesem olur mu???
merhaba herkesebende uzun zamandır kilo problemi yaşıyorum.Sürekli kısa zamanlı hüsranla biten diyetler denedim.Kilo vediğimde oldu ama sonuç hep aynı ( bu diyet kafama yatıyordu ama bir türlü cesaret edip başlayamamıştım...Kitap henüz elime ulaşmadı ama internetten çok araştırdım ve bugün atak günümün 2.sini bitirdim.73 kilo ile başladım ve hedefim 60 olabilmek umarım başarılı olurum sizin desteklerinizi bekliyorum
canım yağlı kıymayla yapmak zorunda kalırsan kuruyana kadar pişir köftelerini yanlız ızgaranın üstünde pişirip altına tepsi koy tepside kendi yağının içinde kalacaktır... ayrıca sıcak sıcak çıkart peçetenin üstüne koy yağını iyice çeksin peçete...
Kizlar Nar eksisi var mi yok mu bileniniz var mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?