Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar merhaba. Bugun tartida 71,3 u gordum mutluyum fakat bir sorum olacak migros ve realden yulaf kepegi almama ragmen ikiside un seklinde tanecikli olmasi gerekmiyor mu siz hangisini kullaniyorsunuz

Evet canım un gibi olması gerekiyor
bende migrostan aldım
hatta forumda biri daha merak ediyordu taneleri nasıl olacak diye resimlerini çekip sitemde yayınlamıştım
sende bakabilirsin canım yakından fotoğrafları mevcut
avatardaki site adresime girip yulaf kepeğinin resimlerini ve detaylarını öğrenebilirsin

Cok teşekkür ederim. :)

canım siten ve tariflerin çok güzel ellerine sağlık:) dukan peynirli cipsi yaparken yulaf kepeğini sütle karıştırıp bekletiyomusun yoksa direk karıştırıp fırına mı verdin

Teşekkür ederim canım sitemi beğenmene sevindim
Peynirli Cipsi yaparken sütle kepeği hiç bekletmedim direk çırptım
Ama iki önerim var eğer denemek istersen baharat at mutlaka içine kırmızı biber ve nane vs
bir de eğer tost makinan varsa onda dene
Menemenle harika oluyor kıtır kıtır ekmek yemeği özlediysen harika bir seçim olacak
menemene ekmek bandırır gibi küçük cipslerle menemenden lokmalar alabilirsin
birlikte çok lezzetli oluyorlar

denemem lazım bi kaç defa krep yapayım dedim beceremedim ekmeğide denemedim çok doyurucu olmuyo bunu yapıp iş yerime getirip çayla yerim diye düşünmüştüm benim miğdem çok tuhaf:;( belki bunu beğenirde doyarım:)

Birde bekletilince daha iyi oluyomuş sanırım eriyodur yulaf sütün içinde şişer ve pütür pütür olmaz çok yapma şansım olmuyo çalıştığım için bide akşam yapsam sabaha kadar bayatlarmı tadı değişirmi

Elbette sütle bekletince şişiyor yulaf dediğin gibi daha güzel olur ama ben acele yaptığım için bekletmedim
Bir gün bekleyince yumuşuyorlar biraz malesef canım
Ama ilk yapıldıkları gün akşama kadar kıtır kıtır duruyorlar

o zaman hafta sonları yemek lazım:):)

evet
sıcağı sıcağına tüketmek çok güzel oluyor en mantıklısı olur...
Yavaş yavaş bende farklı alternatifler üretmeye çalışıyorum
canım zaman zaman tatlı şeyler çekiyor
yakın bir zamanda muhallebi denemeyi düşünüyorum
malzemeleri bir türlü denk getiremedim kafamda
ama mutlaka deneyip paylaşacağım

benimde öyle dün internetten verdim siparişerim gelince hafta sonu deniycem inşallah burda arkadaşların yaptığı tatlılardan

menün gayet güzel neskafeni süt tozu ve şeker olmadan tükettiysen iyi yağını iyice süzdüğünde bile yaklaşık 1 çay kaşığı yağı tutuyor masum balıkımız oda günlük 1 tatlı kaşığını geçmedikçe sorun değil.... sıfır yağ tüketerekte yağı yakamayız çok az da olsa almamız lazım bende günlük 1 tk kaşığını tüketmeye çalışıyorum... dukan amcamızın en son güncellemesinde 1 yk na çıkarmış yağı ama ben cesaret edemiyorum o kadarına :)

Dün 1 lt kaynar suya atarak içtiğim 2 form çayı bugün de etkisini devam ettiriyor, sabahtan beri gurul gurul ediyor karnım, içim bayağı boşaldı, yarın tartıldığımda kesin -yarım kilo filan gelirim...

tatlım hoşgeldin...

1-kilona göre 3 gün az değil orda bir sürü bilgi istiyor senden ona göre karar veriyor tabi birde bu 3 günde verebileceğin bir kilo çıkarıyor mesela 3 günlük atakta sana 2 kilo ver demiştir sen 3 günde 1 kg vermişsindir ben 5 güne tamamla derim ama dediği kiloyu verdiysen sen dukan amcayı dinle dediğini yap derim...

2- seyir evresini 1/! yapmak benim görüşüme göre sağlıklı bir seçim... gerisi senin seçimin...

3- yağsız süt ürünleri çok güzel tatlarda be kuzum... eğer midem almıyor diyorsan yarım yağlılarla başla vermezsen light ürünleri al aromalar ekleyip tüket... diyette sınırlı izinliler var 2 haftada 1 meyveli yoğurt var bunu activia olarak tüketebilirsin ama miktar olarak sorunun için kalıcı bir çözüm sağlayacağını sanmam. kabızlık için başka yollar aramalısın... mesela 2 gündür kabızlık problemim var aç karnına light kefir deneyeceğim almayı unutuyorum hiç ertelemeyeyim diye akşam hemen bekunis (ilaç) aldım...

4- canım dediğin sorunlara neden olacak bir açlık çekmiyorsun... yanlız şöyle bir zorluk çekebilirsin üni. okuyorsun anladığım kadarıyla dersler blok olur araya çıkar nasıl geçtiğini bilmezsin saatlerce aç kalıp yemeğe yüklenirsin yiyecek uygun birşey bulamaz az yersin filan bunlar tabiki tetikleyecektir... yanında peynir bulunduracaksın yada neyi seviyorsan sınırsız olan acıkmadan yiyeceksin çünkü protein karbonhidrat kadar hızlı sindirilmez dolayısıyla doydum sinyali beyne gidene kadar ağrın başlamış olur....

bişi diil tatlımmmm....

şimdi hoşgeldin demişken sana yeni gelen birkaç arkadaş daha var sanırım sonradan alınmalara neden olmayalım diye hepicinize hoşgeldiniz diyorum... :)

Bugün atağımın üçüncü günüydü sonnanı zamanda ama ben tatlı isteğime yenik düştüm ve bozdum.iradem yerle bir durumda hiç beceremiyecekmişim gibi geliyor çok üzgünüm (

bozma moralini 2 gün daha atak yap yanlız dayanamayacaksan başlama...

kızzzz alkol yasak zaten böbreklerin zorlanıyor protein yüzünden birde alkolle zorlama onları yaaa

canım yağlı kıymayla yapmak zorunda kalırsan kuruyana kadar pişir köftelerini yanlız ızgaranın üstünde pişirip altına tepsi koy tepside kendi yağının içinde kalacaktır... ayrıca sıcak sıcak çıkart peçetenin üstüne koy yağını iyice çeksin peçete...

hayırlı olsun diyelim :)

ayy çok sağol canım içim rahat etti dün yedim
kıyma yağlıydı ama köfteler fırında çok piştiği için kurumuş
yani tüm yağını bırakmıştı o yüzden yedim bende
içim rahat etti sağol :)

Kizlar Nar eksisi var mi yok mu bileniniz var mi acaba ?

tatlım bende fabrikada nar ekşisi yaptırıyorum içine biz şekeri basıyoruz nar için de aroma ekliyoruz... yani satılan nar ekşisine çok güvenme haa onun dışında gerçek nar ekşisi de bize uymuyor zaten nardan elde ediliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…