Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

limon sosuna da az miktarda şeker ve sitrik asit ekliyoruz yani limon tuzu oda olmuyor...

bende dün portakallı minik bisküviler yaptım çok lezzetli yaaa ilk kez çırptığım kabı aynen eski günler gibi yaladım yaa :)

yazayım hemen ne koydum

1 yk yulaf kepeği galeta karışımı + 2 yk yağsız süt tozu + 1 tk mısır nişastası + 1 yk toz tatlandırıcı bunları iyice harmanlayın +1 yumurta + portakal kabuğu rendesi + 6-7 damla vanilya aroması ekleyip hemen yağlı kağıt üstüne bisküvi kadar ve ince koyuyorsunuz hoop fırına tadı çok güzel yaaaa

Başlangıç tarihi:
Başlangıç kilosu:
Hedef kilo:
Dukanın kaçıncı günündesin? :
Geçen hafta kilo:
Bu hafta kilo:
Boy:

arkadaşlar bu bilgileri girerseniz akşama listemizi düzenleyeceğim... bakalım haftanın en çok kilo vereni kimm

tlbtlb burdamısın hu huuuu şimdi kanal d de doktorum da karın germe aml. bahsediyor.... çabuk aç

off arkadaşım biraz sıkıntılıyım bu günlerde sağlık sorunları var o yüzden benim ameliyat ertelendi..normalde yarın olmama gerekiyordu...açıkcası programı kaçırdığıma çok üzlüdüm

evet çok yoğun günler yaşadım giremedim buraya..lipoliz çok yaptıran var arkadaşım hepside çok memnun.karın germe liposuz olmuyomuş zaten yani illaki o bölgeye ve yan simitlere lipo uygulaması yapılıyormuş..şaşırdım açıkçası...
kesinlikle öyle ben çocuk faslını kapattığım için düşünüyorum zaten.senin yaptırman uygun olmaz bebeişleri doğurur büyütür sonra o işleri halledersin inşaallahhh

he ehhee ben caydıırcı olsun diye dedim ama gözün korkmadı galiba :)))

maşallah canım iradeni koru.olan bize oluyor sonra...

canım ben siteni keşfedemedim henüz.adres versen olurmu?

Mutlaka beklerim canım site için umarım bir sıkıntı olmaz gerçi reklamlık bir derdim yok ama
www.......... yemek tarifleri blogum

ayy çıkmadı demekki sıkıntı varmış
noktasız yazayım sen boşluklara nokta koyarsın olur mu
www hiuf net

Bugün atakta ilk günümdü, pek zorlanmadım aslında acıkmadım baş ağrısı yaşamadım ama diyete başladım psikolojisinden midir bir iki güne regl olacağım diye midir nedir canım meyve pasta tatlı falan çekti ama kendimi tuttum

Sabah: 60-70 gr civarı light beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 2 hindi jambon
Öğlen: canım pek yemek tarzı şeyler çekmedi o yüzden 2 saat aralıklarla 1 yemek kaşığı yulaf kepekli 1 kase light yoğurt ve tarçınlı ılık light süt içtim
Akşam: 1 tane haşlanmış tavuk göğsü, light ayran, 2 tane küçük salatalık turşusu

Dukan Diyeti Güncesi: dukan'a uygun tatlılar <---- bu sitedeki bayan hem hazır olan light pudingleri hem de cafelerde yenebilecek light sütlü tatlıları önermiş. Ben biraz şüpheye düştüm tabi her gün yenmez haftada 1-2 yenir ama diyeti bozar mı acaba? Atağın son günü kendime böyle bir ödül koymayı çok isterim hem beni motive eder. Siz tatlı konusunda neler yapıyorsunuz?

kendini tutmayı başardığın için tebrikler
Tatlı için bence dukan helva harika bir tarif
tadı süper
Günlük yulaf kepeği hakkını dukan helva yaparak kullanabilirsin
resimleri yapılışı tarifi üye adımda bulunan sitemde mevcut bakabilirsin
diğer dukan tariflerinede ulaşabilirsin

Başlangıç tarihim:10.11.2013
Başlangıç kilom:89.2
hedef kilo:70
dukanın kaçıçıncı günündesin:12
Geçen hafta kilom:86
bu hafta kilom:84.3
Boy:1,75

Bugünkü menüm
sabah:2 haşlanmış yumurta biraz krep bir dilim pastırma çay
ara:yeşil çay+nescafe şekersiz sütsüz
öğlen:6 adet köfte+yoğurt+biraz krep
ara:yeşil çay
akşam:fırında sardalya+kalan krep

2 lt su + leslie 3 miles

12 günde 5 kiloya elvada süperrr
bende istiyorum
tartı sürekli oynuyor anlamıyorum
bi çıkıyorum bi iniyorum
sinirlerim bozuldu

6.günümdeyim
boyum 1,68
başlangıç kilom 72,8
Şuan 71,6
ama dün 70,5 tim
off:18:

sabah bir yumurta biraz lıght beyaz peynir yedim
öğlen iki küçük köfte
arada dukan helva
birazdan haşlanmış tavuk but yiyeceğim

Günde mutlaka 2 lıtre su içiyorum zamanım oldukça da spora gidiyorum
Dün 30 dakika koşu bandı 10 dakika bisiklet

Bugünkü menüm

Sabah: dukan krep, haşlanmış yumurta, ligt peynir, açık şekersiz çay

Öğlen: fırında tavuk, yoğurt

Akşam: dukan mantı, yoğurt

2 lt kadar su, 2 fincan nescafe sütsüz şekersiz, birazdan açık çay içerim

35 dk koşu bandı...

Son düzenleme:

sanırım toplamda 11 kilo vermişsin
ne kadar sürede verdin acaba?

teşekkür ederim.Çok hırs yaptım ben ilk ciddi diyetim ve hayal kırıklığına uğramamak için kendimi aylarca motive ettim.Çok motive olmuşum ki diğer yiyeceklere dönüp bakmıyorum bile.İki kızım var benim sürekli yemek,börek,kek yapıyorum onlara bende irademi ölçüyorum.Hedef kiloma ulaşmadan bırakmayacağım asla.Etkilemesin diye tatlandırıcı bile almadım.Bütün tatlılara elveda

En iyisini yapıyorsun, bence de bir an önce fazlalıklardan kurtulmak ve verilenleri geri almamak için tatlılara elveda dememiz şart

Dün akşam eşim kuru baklava ve kestane şekeri getirmiş, tatlıya bayılan ve tatlısız duramayan ben alıştım galiba tatlısızlığa

Günde 2 tane çikolata yerdim, çok kızıyorum şimdi kendime, 2 sene önce 63 kiloydum, biraz iradeli olsaydım şimdi böyle uğraşmak zorunda kalmazdım, inşallah bundan sonra biraz mantıklı davranırım da almam geri...

Gerçekten büyük tebrikler...
İradeli olman taktire şayan
maşallah

Ben biraz kilo vermiştim ama tekrar bir kilo aldım bugün çok mutsuzum
hem keyifli doymuyorum hem veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…