Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Gerçekten büyük tebrikler...
İradeli olman taktire şayan
maşallah

Ben biraz kilo vermiştim ama tekrar bir kilo aldım bugün çok mutsuzum
hem keyifli doymuyorum hem veremiyorum

Aslında çok yaratıcısın siteni inceledim ve çok beğendim birkaçını deneyeceğim mutlaka.Yeterli kadar istemelisin bence o zaman diyet yemeklerin yavan gelmeyecektir ve doyacaksın inan bana.Bütün iş beyinde bitiyor bence sigara bırakma gibi bir şey buda:128::128::128:

Sabırlıymışsın gerçekten kısa sürede kilo vermek kolay zor olan seninki.bence çok iradelisin çikolataları bile bile yemişsin belli şuan farkındasın ve kararlısın.Kolay gelsin

Siz böyle sitemi beğendikçe ben çok mutlu oluyorum
Teşekkür ederim
Mutlaka denemeni isterim hepsi en sevdiğim tarifler çünkü
İlk denediğim şeyleri bile sevmezsem eğer belirtiyorum
ama hepsi beğendiğim hep sürekli yaptığım tarifler
diyete başladım başlayalı değişik şeyler deneyemiyorum nefsime yenik düşmekten korkuyoırum
O yüzden dukana özel tarifler yapmaya çalışıyorum

Evet çok ağır ilerlemiş ama sabır etmişsin
Ben daha ilk günlerden sıkıldım

canım sıkılma bende motıvasyonum düşünce burdaki yazılara bakıp kendimi itekliyorum.Hep beraber başaracağız inşallah.Bugün benimde biraz zorlu geçti ama yılmak yok. Atakta 3. günü geride bıraktım.Galiba 1 kg gitti ama tam sonucu atağın sonunda yazacağım siz hem menülerde çok zenginsiniz ben bi krebi bile beceremiyorum hep yapışıyor

kızgın tavaya küçük küçük yap krepleri ben öyle yapıyorum bardak ağzı kadar çokta güzel oluyor.Bende menüleri boza boza tecrubelendim canım denemekten vazgeçme.Başaracağız tabiki

Aynen canım ya çok sağol
burası olmasa ben çoktan bitirmiştim diyeti
bu hayatımda yaptığım ilk diyet
İradeli olmak istiyorum
ama bazen içten içe çöküş yaşıyorum
zor direniyorum

Bu arada krep için iki inerim var teflon tavada yapışıyor ama seramikte iyi oluyor
seramikte dene
bir de ağır ateşte yavaş yavaş pişir yoksa dağılabiliyor
Sütlüsünü dene eğer yoğurtlusu yapıyorsan problem çıkarabiliyor

spirochet ben bu gün helva yaptım arkadaşım sen hiç denedinmi bilmiyorum ama bu günki başka bişiydi abartmıyorum yeminle süperdi...
tencereye bir tatlı kaşığından az yağ koydum ve 3 kaşık kepek galeta karışımı bir güzel kavurdum.bir kaşık süt tozunu bir çay bardağı sütle çırptım.kavrulmuş kepek karışımına 2 kaşık tatlandırıcı ve sütü ilave ettim.kaynadı sütünü çekti.biraz tarçın ve vanılya aroması ekledim...iki tatlı kaşığı yardımıyla top top yapıp tabağıma yerleştirdim.afiyetle yedim...yok böyle bir lezzet mutlak denemelisinizzzz
ah keşke daha fazla olsaydı yaa tadı damağımda kaldı..

oo süpersinnnnn harikasın çok beğendim
eline emeğine sağlık...
bu arada bak yukarda helva tarifi yazdım hiuf çok ciddiyim dene o tarifi eminim sayfanda paylaşacaksın :)))

Teşekkürler canım benim
ancak sitem tekrar ziyaret etmeyince küsüyor söyliyim
Tarifini gördüm onuda mutlaka deneyeceğim malzemelerim eksik alınca deneyip eklerim canım sağol

Teşekkürler canım benim
ancak sitem tekrar ziyaret etmeyince küsüyor söyliyim
Tarifini gördüm onuda mutlaka deneyeceğim malzemelerim eksik alınca deneyip eklerim canım sağol

hahahhaa küsmesin ben gelerim sık sıkk :))
bende aynı şeyleri yemekten sıkıldım biraz değişiklik istiyorum.şu senin cipslerede pek heveslendim.ben tarifi ilk defa senin sitede gördüm pek bi hoşuma gittiler.

hahahhaa küsmesin ben gelerim sık sıkk :))
bende aynı şeyleri yemekten sıkıldım biraz değişiklik istiyorum.şu senin cipslerede pek heveslendim.ben tarifi ilk defa senin sitede gördüm pek bi hoşuma gittiler.

evet canım başka yerde yok
ben başka bir cips tarifinden bizim dukan diyetine göre uyarladım
sıcağı sıcağına yiyince harika oluyor kıtır kıtır

ilginize çok teşekkür ederim sitenizi büyük keyifle inceledim gerçekten tatlı olarak helvaya kahvaltılık olarak da krebe bayılan biri olarak dukan helvası ve dukan krebi çok işime yarayacak çok sağolun yarın sabah ilk iş krebi deneyeceğim. görüntüleri bile acıktırmaya yetti fakat dukan diyeti ile akşam 6dan sonra bir şey yememe uygulamasını birleştirdiğimden kendimi tutuyorum

canım siteye baktım ama ben aynı fikirde değilim bizim diyetimiz yağı azalt şekeri kıs diyen bir diyet değil ki bizim diyetimiz protein bazlı bir diyet tamam o tatlılarda şeker yağ min. durumda ama buna un koyacaklar nişasta koyacaklar bizim ise yulaf kepeğinden başka un benzeri yiyeceğimiz yok. bugün alışverişe gideceğim bakayım o ürünlere ama uygun olduğunu sanmam sosiste salamda protein olduğu halde içinde bulunan patates nişastası yüzünden yasak ise onlarda olmaz gibi geliyor... dukana uygun bir sürü tatlı var güzelim burda paylaşılanda çok tatlı var onları deneyebilirsin...

tartının inip çıkması çok iyi birşey güzelim en azından vücudunun cevap verdiğini anlıyorsun... sabit kalınca çıldırıyor insan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…