Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tatlım krep biraz sabır işi ben teflonda yapıyorum 1,5-2 kaşık yulaf kepeği, 1 yumurta, yarım çay bardağı süt ve baharatlar... ben şişmesini beklemiyorum zaten yavaş yavaş pişiriyorum. hatta sütün hepsini hemen eklemiyorum eğer 2 kaşık yerine 1,5 la yaptıysam... ısıttığım tavaya döküp iyice yayıyorum sonra en kısık ateşte baya bir bekliyor en az 5 dk kalıp gibi oluyor ne kadar beklersen dağılmadan çevirmen kolay olur... sonra diğer tarafı çevirince açıyorum ocağın altını hemen pişiriyorum sıradaki diyorum :) eh yulaf kepeğim bu uzun pişirme evresinde şişince içine azar azar süt ekliyorum... lavaş kıvamında dümdüz dürüm edilebilecek kreplerim oluyor...

Tebrik ederim sana ve iradene ama 2 ayda tam olarak kaç kilo verdiğini anlayamadım.fazlaca vermişsin gibi seksen kusurdan galiba tam rakam yazılmamış

23 eylulde tam 80 kiloydum simdi 67 kiloyum boy 153 hizli verdim atakta ozellikle...simdilerde cok zor gidiyor haftada en faxla 1kilo ama sabir 57yr duscem ins.

ayyy bu tarifi vermen çok iyi oldu bende helva yapacaktım hemen yazdım bugün sebze günüm dolu dolu sebzeyle geçiricem kabızlık yüzünden ama yarınaaaaa bu tarifi hemen uyguluyorumm :)

Günaydın kızlar, Bol kilo vermeli bir gün dilerim :))

spirochet listemiz yayınlanmadı mı , yoksa ben mi kaçırdım acaba ?

Başlangıç tarih:31.Ekim 13
Başlangıç kilosu: 63
Hedef kilo: 56
Dukanın kaçıncı günündesin:22
Geçen hafta kilo: 60
Bu hafta kilo: 59
Boy: 1.61

merhaba kızlar, bende kilo bildirimi yapayım

başlangıç tarihi: 13 kasım
başlangıç kilom: 83 kg
hedef kilom : 59
şimdiki kilom : 77.5
verilen kilo : 5,5 kg

bugünkü menüm

sabah: kepekli yumurtalı omlet

öğle: marul yicem sadece

akşam: ızgara balık salata

Beğenmenize sevindim
Mutlaka dene canım tariflerimin hepsi sizler için
paylaşmaktan büyük keyif alıyorum

Arkadaşlar çok mutluyum
Dün tartı yüksek gösteriyordu
ama bu sabah uyandım hemen tartıldım
ve tartı artık 6 lı rakamları göstermeye başladı
69,9 çıktım çok mutluyum ya
dün kilom arttığı için o kadar zorladım kı
ama bugün çok mutluyum
devam etmek için büyük bi sebebim var
zayıflıyorummm
7 günde 72,8 den 69,9 a düştümm

23 eylulde tam 80 kiloydum simdi 67 kiloyum boy 153 hizli verdim atakta ozellikle...simdilerde cok zor gidiyor haftada en faxla 1kilo ama sabir 57yr duscem ins.

iki ayda çok güzel yaaa. Allah hepimize iki ayda 10 kilo verdirsin inşallah

yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin.Darısı başıma...

Tebrikler canım.Bu moralle eksilerin çoğalır inşallah hedefine ulaşırsın.

Haklısınız aslında nefsim yüzünden farklı farklı şeyler deneyip diyeti tehlikeye düşürmeyeyim aynen kitapta yazdığı gibi en ufak bir kaçamak bir yanlışlık iğneyle balona dokunmaya benziyor. bugün canım tatlı istemedi ama eğer yarın öbür gün isterse hiuf'un sitesinde gördüğüm dukan helvayı deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…