canım sıkılma bende motıvasyonum düşünce burdaki yazılara bakıp kendimi itekliyorum.Hep beraber başaracağız inşallah.Bugün benimde biraz zorlu geçtiama yılmak yok. Atakta 3. günü geride bıraktım.Galiba 1 kg gitti ama tam sonucu atağın sonunda yazacağım siz hem menülerde çok zenginsiniz ben bi krebi bile beceremiyorum hep yapışıyor
Tebrik ederim sana ve iradene ama 2 ayda tam olarak kaç kilo verdiğini anlayamadım.fazlaca vermişsin gibi seksen kusurdan galiba tam rakam yazılmamış
spirochet ben bu gün helva yaptım arkadaşım sen hiç denedinmi bilmiyorum ama bu günki başka bişiydi abartmıyorum yeminle süperdi...
tencereye bir tatlı kaşığından az yağ koydum ve 3 kaşık kepek galeta karışımı bir güzel kavurdum.bir kaşık süt tozunu bir çay bardağı sütle çırptım.kavrulmuş kepek karışımına 2 kaşık tatlandırıcı ve sütü ilave ettim.kaynadı sütünü çekti.biraz tarçın ve vanılya aroması ekledim...iki tatlı kaşığı yardımıyla top top yapıp tabağıma yerleştirdim.afiyetleyedim...yok böyle bir lezzet mutlak denemelisinizzzz
ah keşke daha fazla olsaydı yaa tadı damağımda kaldı..
Günaydın kızlar, Bol kilo vermeli bir gün dilerim :))
spirochet listemiz yayınlanmadı mı , yoksa ben mi kaçırdım acaba ?
23 eylulde tam 80 kiloydum simdi 67 kiloyum boy 153 hizli verdim atakta ozellikle...simdilerde cok zor gidiyor haftada en faxla 1kilo ama sabir 57yr duscem ins.
Başlangıç tarihi: 31 Ekim 13
Başlangıç kilosu: 63
Hedef kilo: 56
Dukanın kaçıncı günündesin?: 14
Geçen hafta kilo: 60
Bu hafta kilo: 60
Boy: 1.61
regl dönemim yaklaştı sanırım ondan dolayı biraz durakladım
Başlangıç tarih:31.Ekim 13
Başlangıç kilosu: 63
Hedef kilo: 56
Dukanın kaçıncı günündesin:22
Geçen hafta kilo: 60
Bu hafta kilo: 59
Boy: 1.61
bildirimini görmemişim galiba tatlım ekledim listeye...
ilginize çok teşekkür ederim sitenizi büyük keyifle inceledim gerçekten tatlı olarak helvaya kahvaltılık olarak da krebe bayılan biri olarak dukan helvası ve dukan krebi çok işime yarayacak çok sağolunyarın sabah ilk iş krebi deneyeceğim. görüntüleri bile acıktırmaya yetti fakat dukan diyeti ile akşam 6dan sonra bir şey yememe uygulamasını birleştirdiğimden kendimi tutuyorum
merhaba kızlar, bende kilo bildirimi yapayım
başlangıç tarihi: 13 kasım
başlangıç kilom: 83 kg
hedef kilom : 59
şimdiki kilom : 77.5
verilen kilo : 5,5 kg
23 eylulde tam 80 kiloydum simdi 67 kiloyum boy 153 hizli verdim atakta ozellikle...simdilerde cok zor gidiyor haftada en faxla 1kilo ama sabir 57yr duscem ins.
Arkadaşlar çok mutluyum
Dün tartı yüksek gösteriyordu
ama bu sabah uyandım hemen tartıldım
ve tartı artık 6 lı rakamları göstermeye başladı
69,9 çıktım çok mutluyum ya
dün kilom arttığı için o kadar zorladım kı
ama bugün çok mutluyum
devam etmek için büyük bi sebebim var
zayıflıyorummm
7 günde 72,8 den 69,9 a düştümm
canım siteye baktım ama ben aynı fikirde değilim bizim diyetimiz yağı azalt şekeri kıs diyen bir diyet değil ki bizim diyetimiz protein bazlı bir diyet tamam o tatlılarda şeker yağ min. durumda ama buna un koyacaklar nişasta koyacaklar bizim ise yulaf kepeğinden başka un benzeri yiyeceğimiz yok. bugün alışverişe gideceğim bakayım o ürünlere ama uygun olduğunu sanmam sosiste salamda protein olduğu halde içinde bulunan patates nişastası yüzünden yasak ise onlarda olmaz gibi geliyor... dukana uygun bir sürü tatlı var güzelim burda paylaşılanda çok tatlı var onları deneyebilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?