Kaliplasmis kilo deildi demekki simdilerde gor beni gitmiyo kilo cileden cikcam allah hepimize yardim etsin sabir....iki ayda çok güzel yaaa.Allah hepimize iki ayda 10 kilo verdirsin inşallah
yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin.Darısı başıma...
tatlım krep biraz sabır işi ben teflonda yapıyorum 1,5-2 kaşık yulaf kepeği, 1 yumurta, yarım çay bardağı süt ve baharatlar... ben şişmesini beklemiyorum zaten yavaş yavaş pişiriyorum. hatta sütün hepsini hemen eklemiyorum eğer 2 kaşık yerine 1,5 la yaptıysam... ısıttığım tavaya döküp iyice yayıyorum sonra en kısık ateşte baya bir bekliyor en az 5 dk kalıp gibi oluyor ne kadar beklersen dağılmadan çevirmen kolay olur... sonra diğer tarafı çevirince açıyorum ocağın altını hemen pişiriyorum sıradaki diyorum :) eh yulaf kepeğim bu uzun pişirme evresinde şişince içine azar azar süt ekliyorum... lavaş kıvamında dümdüz dürüm edilebilecek kreplerim oluyor...
ayyy bu tarifi vermen çok iyi oldu bende helva yapacaktım hemen yazdım bugün sebze günüm dolu dolu sebzeyle geçiricem kabızlık yüzünden ama yarınaaaaa bu tarifi hemen uyguluyorumm :)
1 tane kurabiye yedim
açık olmam gerekirse pişman olmadım bu kaçamaktan
kaç gündür gerçekten normal yiyeceklere hasret kaldım
kendimi tutuyorum
çok bunaldım yağsız tuzsuz et yemekten
bugün ilk kez bir sebze yemeği yiyeyim dedim
en sevdiğim sebze pırasa olmasına rağmen yağsız tuzsuz
hiç bir şeye benzemiyordu soğudum pırasadan
gerçekten sıkıldım
bir kaçamak yaptım ama gerçekten çok özlemiştim
bir taneden umarım birşey olmaz:18:
teşekkür ederim deneyeceğimBugün atakta 4. günü geride bıraktım.Testte 4 gün çıkmıştı ama ben 5 gün yapmak istiyorum.Sabah kahvaltı yapamadığım için oldukça zorlanıyorum ( Ve yarın akşam günüm var.Büyük bir imtihan beni bekliyor hiuf ne güzel 60 lı kilolara düşmüşsün darısı başıma :))
Birde kızlar seyir evresini 1+1 mi yoksa 5+5 yapıyorsunuz.Hangisi daha hızlı kilo verdiriyor?Düşüncelerinizi yazarmısınız...
kendimi avutuyorum ne yapayımhahhahaa sen öyle san
teşekkür ederim deneyeceğimBugün atakta 4. günü geride bıraktım.Testte 4 gün çıkmıştı ama ben 5 gün yapmak istiyorum.Sabah kahvaltı yapamadığım için oldukça zorlanıyorum ( Ve yarın akşam günüm var.Büyük bir imtihan beni bekliyor hiuf ne güzel 60 lı kilolara düşmüşsün darısı başıma :))
Birde kızlar seyir evresini 1+1 mi yoksa 5+5 yapıyorsunuz.Hangisi daha hızlı kilo verdiriyor?Düşüncelerinizi yazarmısınız...
Kilo vermem durdu sankiii ya da azaldıregl dönemim başladı vee karnımm kocaman hhuuuuf :2:
Ama yine de tatlıya dayanamayan biri olarak 1 aya yakın bir süredir tatlı sürmedim ağzıma tatlandırıcılı tarifleri bile uygulamadım üstelik annemin gününde çeşit çeşit tatlılarr börekler çörekler olmasına rağmen hiçbirine dokunmadım. Gelen giden aşurelere elim gitmedi. Bu yüzden kutluyorum kendimi. Yavaş da versem yılmayacağımmmm bozmicam irademi
Çikolatasızzz ilk regl dönemimmmm hoşgeldinnn
bende kıtabı aldım okumaya basladım ama bu dıyetle ılgılı hıc bır bılgımm yokk bıde test yapmak ıstıyorum ama bır turlu yapamadım bana yardımcı olurmusunuz
kendimi avutuyorum ne yapayım
ama gerçekten çok bunaldım
bu benim ilk diyetim kendime şaşıyorum
abur cubur hastasıyım
ama ağzıma tek lokma atmadım
bugün kurabiyeyi yaptım ama akşama kadar zor dayandım en son attım bi tane
Kitaba göre 1+1 ile 5+5 arasında bir fark yok kilo verdirme hızı açısından. Aklımda yanlış kalmadıysa öncelikle seyir evresi 5+5 olarak düşünülmüş ama sıkıcı olması açısından 1+1 denenmiş ve iki yöntem arasında da bi fark olmamış. Kendi arzuna göre istediğini seç kilo verdirme hızları aynı olacaktır bence.
Kilo vermem durdu sankiii ya da azaldıregl dönemim başladı vee karnımm kocaman hhuuuuf :2:
Ama yine de tatlıya dayanamayan biri olarak 1 aya yakın bir süredir tatlı sürmedim ağzıma tatlandırıcılı tarifleri bile uygulamadım üstelik annemin gününde çeşit çeşit tatlılarr börekler çörekler olmasına rağmen hiçbirine dokunmadım. Gelen giden aşurelere elim gitmedi. Bu yüzden kutluyorum kendimi. Yavaş da versem yılmayacağımmmm bozmicam irademi
Çikolatasızzz ilk regl dönemimmmm hoşgeldinnn
yanlış anlamayın arkadaşlarda doktor dukan tutuklanmıştı bildiğim kadarıyla ve kitaplarıda avrupada toplatılmıştı araştırın derim
tebrikler athenas bizde seni kutluyoruz
ama kendini çok kasma bak çok samimiyim,izinli tatlıları tüket ki bıkkınlık olmasın.gerçi vermen gereken kilon azsa zaten yolun da kısadır :)
kolaylıklar diliyorum
Teşekkürlerrşu ana kadar ciddi bi tatlı krizim olmadı. Zamanında çok tatlı tüketen biri olarak açıkcası bu tadı unutmak istiyorum. Sadece bu diyetle ilgili değil her zaman bunu istemiştim Ama gün gelir de ciddi bir krize tutulursam yiyicem
Sana da kolayy gelsinnn
buna çok ihtiyacım var canım çok teşekkür.ben şu an en tehlikleli dönemdeyim.yarın inş ilk ödül yemeğimi yiycem off valla ahtım var künefe yemek istiyorum ama bir taraftan da korkuyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?