sac dokulmesi dukanin yan etkilerinden biri.Ya birşey soracagım lütfen yardım edin.
2 bucuk aydır dukan yapıyorum 13 kilo verdim. Şuan güçlendirmeyim.
Saclarım çok acayip dökülüyoravuç avuç resmen. Saçım hiç dökülmüyordu şuan adım attığım yere düşüyor
Siznde böyle birşey geldimi başınıza ya. Çok mutsuzumm
herkesin bunyesi de farkli, kimi atakta 8 kilo verir kimi hic veremez, bu vucudunuzdaki su oraniyla ilgili bir sey, cunku atakta vucuttan atilan genellikle sudur, eger su cok degilse kilo vermenin az gorunmesi dogaldir. yagin kilograminda 9000 kalori var. ve gunde almamiz gereken 1800 kalori falan, atakta 5 gunde verilen 5 kilonun yag olamayacagi acikca ortada, ama protein diyeti suyun atilmasini sagliyor, regl ise su tutmayi tetikleyen bir olay.Arkadaşlar merhaba, ben uzun süredir yorumlarınızı okuyorum.
En sonunda dayanamayıp, yazdıklarınızla motive olup ben de dukana başladım.
Bugün 3 üncü günüm ilk 2 gün 1 er kilo gitmiş görünüyordu ancak diyetimi bozmamama rağmen bu sabah verdiğim 2 kiloyu geri almışımçok moralim bozuldu. Akşam regl oldum acaba ondan mı bitince gidecek midir sizce ben de verebilecek miyim sizler gibi
Ya birşey soracagım lütfen yardım edin.
Saclarım çok acayip dökülüyoravuç avuç resmen. Saçım hiç dökülmüyordu şuan adım attığım yere düşüyor
herkesin bunyesi de farkli, kimi atakta 8 kilo verir kimi hic veremez, bu vucudunuzdaki su oraniyla ilgili bir sey, cunku atakta vucuttan atilan genellikle sudur, eger su cok degilse kilo vermenin az gorunmesi dogaldir. yagin kilograminda 9000 kalori var. ve gunde almamiz gereken 1800 kalori falan, atakta 5 gunde verilen 5 kilonun yag olamayacagi acikca ortada, ama protein diyeti suyun atilmasini sagliyor, regl ise su tutmayi tetikleyen bir olay.
reglin ilk gunu kilo almis gorunmen dogal. atagi kac gun yapiyorsun. eger ataktan yeni ciktiysan sebzeye basladiginda vucudunun su tutmasi sebebiyle bir sure kilo almis gibi hissedebilirsin. ben atagimdan ilk ciktiktan uc hafta boyunca hic kilo verememistim ama atakta 5 kilo verdigim dusunulunce, vucudun o kadar hizli kilo vermeyi kaldirabilmesi icin, kilo vermeyi durdurmasi dogal.
ŞAFAK 90 !!!
Yaa kızlar ben kaç gündür kilo veremiyorum( hep aynıyım...Galiba vücut dirence geçti ( Gerçi adetim yaklaşıyor ama:44:
Neyse inatla devam
Arkadaşlar kilo vermeniz durduğunda yada yavaşladığında moralinizi bozmayın, bazen duraklamalar oluyor ama sonuçta gidecek inşallah kilolar, yeter ki gayret edelim
En iyisi sık sık tartılmamak, moral bozucu olmuyor, az da vermiş olsanız sevinirsiniz...
Evet dogru soyluyorsun inanirsak basaririz sanirim ben ne olursa olsun birakmayip yapacagim sonunda veririmz insallah ..
merhaba bende yeni başladım dukan diyetine 5 gündür atak evresindeyim ama 1 kilo bile zor verdim vücudumda şişlik çok fazla
başlangıç kilom:81
hedef:70
diyetin 5. günündeyim atak dönemi
boy:175
banada yardımcı olursanız çok sevinirim hanımlar:)
seyir evresine ne zaman geçmeliyim dukan sitesindeki test sürekli hata veriyor.
Arkadaşlar merhaba, ben uzun süredir yorumlarınızı okuyorum.
Bugün 3 üncü günüm ilk 2 gün 1 er kilo gitmiş görünüyordu ancak diyetimi bozmamama rağmen bu sabah verdiğim 2 kiloyu geri almışımçok moralim bozuldu. Akşam regl oldum acaba ondan mı bitince gidecek midir sizce ben de verebilecek miyim sizler gibi
merhaba bende yeni başladım dukan diyetine 5 gündür atak evresindeyim ama 1 kilo bile zor verdim vücudumda şişlik çok fazla
başlangıç kilom:81
hedef:70
diyetin 5. günündeyim atak dönemi
boy:175
banada yardımcı olursanız çok sevinirim hanımlar:)
seyir evresine ne zaman geçmeliyim dukan sitesindeki test sürekli hata veriyor.
Arkadaşlar merhaba, ben uzun süredir yorumlarınızı okuyorum.
kız daha bismillah demişsin ne çabuk moralin bozuldu biraz sabır güzelim regl döneminde ödem toplaman normal 1 hafta sonra harfiyen uyduğun halde 2 kg artmış olursan o zaman dert edebilirsin....
Sevgili spirochet öncelikle çok teşekkür ederim cevabın için. kesinlikle dayanacağım ve bozmayacağım :) buradaki herkes çok azimli bende sizinle birlikte yapacağım.sonuna kadar devam edeceğim inşallah. akşamları kocam meyve yerken ben açıp sizin yazdıklarınızı okuyorum yememek için:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?