Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sonra bildirim yapanları da ekledim ama dün eşim evdeydi düzelttiğim listeyi bir türlü paylaşamadım. bugünde bakınca neyse dedim haftaya hepinizde bildirirsiniz son haliyle görürüz... bu haftanın bir sürü lideri var herkez 1 er kilonun üstüne çıkmış maşallah 2 yi devirenler de var diyelim...

tatlım koca bir balon şişirdiğini düşün bir yere kadar nefesin yetti bir yerde dinlenmek istedin. balonun şişirdiğin ağzını tutarsan ve çok beklemeden devam edersen bir sorun olmaz ama bırakırsan zaten söner nefes almak için bırakır çok beklersen de içeriye verilen 2 farklı hava nedeniyle balon tuhaflaşır nerden girdim yahu ben buraya :) sonuç olarak yaptığın kaçamaktan çabuk dön balonun ağzını asla bırakma ve şişirmeye devam et balonu...

bazen saçmaladığımı hissetmiyor değilim ama neyse :) sanırım bende 1 haftadır bunalımda diplere vurdum...

Canım aynı sorunu bende yaşıyorum, eşim senin yüzünden kahvaltıya gidemiyoruz, dışarıda yemek yiyemiyoruz diyor, ben riske atmak istemiyorum en rahatı evde yemek, 2-3 ay daha sabret diyorum,
Ödül yemeklerini heyecanla bekliyor eşim, dışarıda yiyeceğiz inşallah :))

ay canım 'mandalina rendesi eklediğim kakolu muffinler' deyince inan bir an burnuma kokusu geldi yarın seyir dönemine başlıyorum tarifini paylaştığında hemen yapacağım bunu..

ben diyetisyeni giderek daha önce 14 kilo verdim evlenmeden önceydi. tabi evlendikten sonra hepsi geri geldi.
tekrar başladım diyetisyene 4 aydır gidiyordum hiç bir değişiklik olmadı alıyorum veriyorum sürekli en sonunda kızıp bıraktım ve size katılmaya karar verdim

aynen bizimkide gün sayıyor :) yine yemeği bir şekilde yiyebiliyoruz da kahvaltı başlı başına sıkıntı... gerçi döner yemektende adama gına geldi :)))) köfte yiyemiyorum aslında bir sebze günümde alışveriş merkezinde ben ızgara tavuklu yada tonlu salata yiyim garibimde orda bir sürü çeşit var istediğini yesin :) işin kötüsü en sevmediği şey oralarda yemek...

bugünde karnım zil çalıyor ne yesem doymuyorum hayırdır inşallah

ya ben sanırım böyle vıcık vıcık kakaolu şeyleri çok sevmiyorum yaptım tadı da güzel ama 1 tane yedim direk kesti fazla pişirince yanıyor içi tam pişmiyor bilemedim neyse :)

Testi yaptım :). Teste göre 3 gün atak 84 gün seyir 120 gün güçlendirme çıktı bu durumda fazladan 2 gün atak yaptım. İnternette çok fazla dukan diyeti tarifi var dukanella gibi bunları ne sıklıkla ne zamanlar yapabiliriz?sebzelerde ise her öğünde olmamak koşuluyla denmiş aynı sebze içinmi geçerli yoksa sebze tek öğünmü yiyebiliyoruz?

Canım ben sebzeyi kahvaltıda (domates, salatalık, biber) yiyorum, öğlen sebze yemiyorum, akşam yiyorum

Bugünkü menüm

Kalkınca biraz liğht kefir içtim

Sabah: light lor peynirli omlet, domates, salatalık, açık çay şekersiz

Kahvaltıyı geç yapıp dışarıya çıktığım için öğlen yok

Akşam: soya soslu tavuk, light ayran, havuç ve domatesli salata

1 buçuk lt kadar su 2 lt ye tamamlarım inşallah, 1 nescafe şekersiz sütsüz, birazdan bitki çayı içerim...

Dukan helvayı yazmayı unutmuşum, bugün ilk defa tatlandırıcı kullandım, yarım yemek kaşığı kattım galiba, güzeldi, nescafenin yanında güzel gitti...

Canım ben tatlandırıcının kilo vermemi yavaşlatmasından korktuğum için şimdiye kadar hiç kullanmadım, ilk defa bugün kullandım, bugün 83. günüm...

Kizlarr nihayet 5 gun atak bitti yarin kocamannn bir tabak sebze yiceyegim oleyy.. atakta 2 kg vermis goruyorum ama reglimin 3.gunu bugun belki daha fazlada gitmistir sanirim kesin sonucu haftaya gorebilirim.

Canim ertesi gun hemen eski halime dondum o sadece iki catal ve bir avuc findik kacamagidi, ama inan sinirlerim cok bozuldu yoksa inanilmaz iradeliyimdir.. insallah duraklama yasamam yasarsamda yaptigim hatanin bedelini odemis olacagim :)))

Günaydin kizlar gunlerdir kilom sabitti.bu sabah 400 gr daha gitmis oldugunu gorunce cok sevindimmm 70 lerden kurtulmama aZ kaldi yehuuuuuu :)

Günaydin kizlar gunlerdir kilom sabitti.bu sabah 400 gr daha gitmis oldugunu gorunce cok sevindimmm 70 lerden kurtulmama aZ kaldi yehuuuuuu :)

Günaydınlar hepinize bende tartıldım biraz önce 300 gr da benden gitmiş,üstelik regl yaklaşmışken. 81 olmuşum 70 lere az kaldı diye çok seviniyorum.

Eksilerde olanları tebrik ediyorum, çok güzel bir duygu gerçekten

Bugün evdeydim, evde olunca yemek düzeni daha düzgün oluyor

Yeni yıla 6larla girmek istiyorum inşallah başarırım

Bugünkü menüm

Sabah: dukan krep, liğht peynir, haşlanmış yumurta, açık çay şekersiz

Öğlen: kıymalı yumurta, liğht ayran

Akşam: soya soslu tavuk, ayran

2 lt kadar su, 1 nescafe, akşam çay içerim...

Hala tartılmadım herşey çok güzel gidiyordu taki bugüne kadar akşam yemeği için dışarı çıkmak zorunda kaldım ve hamsi tava yedim sizce sıkıntı olurmu kilo vermemi yavaşlatırmı

ŞAFAK 88 !!!

Bugün kendimle gurur duydum.Bir arkadaşıma mevlide gittim ve pilavından yemedim Ki çok severim Ama ağzımın suyu akmadı desem yalan olur
Sabah (ama öğle sayılır) haşlanmış yumurta+peynir+et sote
Akşam kıymalı yumurta+yoğurt
Gece yulaf kepeğiyle yoğurt

Bugün dukan mantı yapıcaktım kendime ama fırsat bulamadım..kısmet yarına...

Slmm. 2 sene once dukanla 13 kilo verdım korumayı yapamadım ve verdiğim kıloları fazlasıyla aldım.tabıkı suç benım ama dukanı yapıp kilosunu koruyan almayan varsa nolur cvp versın . Tekrar baslamak ıstıyorum ama korkuyorum cevrenızdekı dukan yapanların sonuçları da olur lutfen yardımmm... Helpppp ;(((47:

öyle güzel anlatmışsınkii arkadaşım.işte bir lokmacık kaçamak için boşuna nefes tüketmiş oluyoruz tıpkı senin verdiğin balon örneğindeki gibi.süre uzuyor.açıkçası ben kaçamak yapacağım zaman hep sunu düşündüm:bir lokma beni kesmeyecek,fazlasını yersem de anında kilo alır ve uzuuun süreli duraklamaya geçerim(bedenimi tanıyorum)ee o zaman ne gereği var şimdi bunu yememim bana yararı ne ? derdim ve hemen kaçamak fikrini kafamdan silerdim :)

bu arada son cümlede bayaa güldüm
bende bu aralar saçmalayanlardanım malum heyecan dorukta :18:

Hala tartılmadım herşey çok güzel gidiyordu taki bugüne kadar akşam yemeği için dışarı çıkmak zorunda kaldım ve hamsi tava yedim sizce sıkıntı olurmu kilo vermemi yavaşlatırmı

ama tatlım hamsi tava yanii :)))
bir daha yapma
ızgara balık yeseydin keşke sabah ta - görmüş olurdun bak :)

canım benim tanıdığım yok bende güçlendirmeye yeni geçtim sayılır.ilk hafta meyve eklemekle başladım.ikinci haftanın sonunda ödül yemeği yedim.bu hafta tam buğday unu ekmeğine başladım.böyle sıralı gitmek niyetindeyim bir aksilik olmassa
sonrasını birlikte göriciiz inşaallah almayız kiloları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…