canım benim tanıdığım yok bende güçlendirmeye yeni geçtim sayılır.ilk hafta meyve eklemekle başladım.ikinci haftanın sonunda ödül yemeği yedim.bu hafta tam buğday unu ekmeğine başladım.böyle sıralı gitmek niyetindeyim bir aksilik olmassa
sonrasını birlikte göriciiz inşaallah almayız kiloları :)
Testi yaptım :). Teste göre 3 gün atak 84 gün seyir 120 gün güçlendirme çıktı bu durumda fazladan 2 gün atak yaptım. İnternette çok fazla dukan diyeti tarifi var dukanella gibi bunları ne sıklıkla ne zamanlar yapabiliriz?sebzelerde ise her öğünde olmamak koşuluyla denmiş aynı sebze içinmi geçerli yoksa sebze tek öğünmü yiyebiliyoruz?
Kizlarr nihayet 5 gun atak bitti yarin kocamannn bir tabak sebze yiceyegim oleyy.. atakta 2 kg vermis goruyorum ama reglimin 3.gunu bugun belki daha fazlada gitmistir sanirim kesin sonucu haftaya gorebilirim.
Hala tartılmadım herşey çok güzel gidiyordu taki bugüne kadar akşam yemeği için dışarı çıkmak zorunda kaldım ve hamsi tava yedim sizce sıkıntı olurmu kilo vermemi yavaşlatırmı
Slmm. 2 sene once dukanla 13 kilo verdım korumayı yapamadım ve verdiğim kıloları fazlasıyla aldım.tabıkı suç benım ama dukanı yapıp kilosunu koruyan almayan varsa nolur cvp versın . Tekrar baslamak ıstıyorum ama korkuyorum cevrenızdekı dukan yapanların sonuçları da olur lutfen yardımmm... Helpppp ;(((47:
Slmm. 2 sene once dukanla 13 kilo verdım korumayı yapamadım ve verdiğim kıloları fazlasıyla aldım.tabıkı suç benım ama dukanı yapıp kilosunu koruyan almayan varsa nolur cvp versın . Tekrar baslamak ıstıyorum ama korkuyorum cevrenızdekı dukan yapanların sonuçları da olur lutfen yardımmm... Helpppp ;(((47:
öyle güzel anlatmışsınkii arkadaşım.işte bir lokmacık kaçamak için boşuna nefes tüketmiş oluyoruz tıpkı senin verdiğin balon örneğindeki gibi.süre uzuyor.açıkçası ben kaçamak yapacağım zaman hep sunu düşündüm:bir lokma beni kesmeyecek,fazlasını yersem de anında kilo alır ve uzuuun süreli duraklamaya geçerim(bedenimi tanıyorum)ee o zaman ne gereği var şimdi bunu yememim bana yararı ne ? derdim ve hemen kaçamak fikrini kafamdan silerdim :)
bu arada son cümlede bayaa güldüm
bende bu aralar saçmalayanlardanım malum heyecan dorukta :18:
ama tatlım hamsi tava yanii :)))
bir daha yapma
ızgara balık yeseydin keşke sabah ta - görmüş olurdun bak :)
canım benim tanıdığım yok bende güçlendirmeye yeni geçtim sayılır.ilk hafta meyve eklemekle başladım.ikinci haftanın sonunda ödül yemeği yedim.bu hafta tam buğday unu ekmeğine başladım.böyle sıralı gitmek niyetindeyim bir aksilik olmassa
sonrasını birlikte göriciiz inşaallah almayız kiloları :)
Dukan test yaptım, atak ı 3 gün yapmam gerektiği ve 1,5 kg verebileceğim çıktı. Siz yatınız mı dukan a başlamadan önce
Ben de dukan yapmak istiyorum ama kilo verenler hep tekrar alıyorlar, ben de tekrar almaktan korkuyorum ne diyorsunuz kızlar??
canım yapa yapa kaçamağını balıkla mı yaptın :) madem balık yedin keşke ızgara yeseydin neyse çok açılmış değilsin ben hamsi tavamı yağsız unsuz yulaf kepeğimle yapıyorum nasıl piştiği de önemli tabi yinede sonuç olarak üzerine helva yemediğin sürece kapanmayacak bir açık değil...
ŞAFAK 87 !!!
Kilolarım çok inatçı çıktıKaç gündür yerinde seyrediyor ( Biraz sinirlenmeye başladım
Sabah haşlanmış yumurta+peynir+domates
Öğle haşlanmış karnıbahar yoğurtlu+küçük 1 salatalık+biraz turp
Akşam dukan mantı (sonunda)
Dayanamadim yarım nar yedim. :'(
kizlarr bildiginizzz acim , gunelrdir uyuya kalmakdan kahvalti hazirliyamiyorum ve oglene kadar aclikdan bayilicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?