Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım güçlendirmeye geçtikten sonra kilon da hiç fark oldu mu?

Bugün yine -lerdeyim ve çok mutluyum

Light yoğurt yerine ev yoğurdu yiyordum, çok problem olmayacağını düşünmüştüm, diyetisyen 20 kalori fark var bir kasede demişti, bende 2 kase için extra 5 dk yürüyüş yapıyordum, telafi edeceğimi düşünmüştüm,
bu hafta ev yoğurdu yemek yerine light yersem kilo vermemde fark olacak mı diye cuma gününden beri light yiyorum, galiba ev yoğurdu kilo vermemi yavaşlatıyor
cuma günü bunu daha iyi anlarım...

tatlım ben haftada 1 tatlı yapıyorum yaklaşık 3 gün yiyorum... tatlı krizlerim çok bastırırsa haftada 2 ye çıkıyorum ama o zamanda yulaf kepeğini ekliyorum yada kabak tatlısı yapıyorum. tatlandırıcılar limitli tüketilmesi gereken malzemeler vücut ona toxin olarak bakıyor vücuttan atılması gerekiyor ve atabildiği limitler var aşmamak lazım bu limiti neden yazamıyorum çünkü mesela işim gereği ben günlük limitlerini biliyorum mesela aspartamın 0,7 g a denk geliyor yanlız marketten aldıklarımız böyle saf aspartam olmuyor hep karışım oluyor o yüzden de paketin üstündeki uyarı olan limitleri aşmamaya özen gösterin yeter... bu tatlıları yaptığında duraklamaya giren çok kişi var gece yenen herşey duraklamaya itebilir tatlı krizleri de hep akşam yemeğinden sonra gelir bu limitli tatlı keyiflerinizi suçlamayın...

sebzeyi her öğünde aynı olmamak koşuluyla tüketebilirsin yazıyor kitapta 3 öğünde de tüketebilirsin. tabi menünün sadece 1/3 ünü oluşturacaklar... kitapta birde şuna değinmiş kabızlık problemi yaşayanlar sebze miktarlarını yanında proteinde tüketmek koşuluyla artırabilir...

inşallah karışık olmamıştır yazım :)

Hala tartılmadım herşey çok güzel gidiyordu taki bugüne kadar akşam yemeği için dışarı çıkmak zorunda kaldım ve hamsi tava yedim sizce sıkıntı olurmu kilo vermemi yavaşlatırmı

canım yapa yapa kaçamağını balıkla mı yaptın :) madem balık yedin keşke ızgara yeseydin neyse çok açılmış değilsin ben hamsi tavamı yağsız unsuz yulaf kepeğimle yapıyorum nasıl piştiği de önemli tabi yinede sonuç olarak üzerine helva yemediğin sürece kapanmayacak bir açık değil...

tatlım benim tanıdıklarım var üstünden 2 yıla yakın geçti artık çok yakında değilim ama gördüğüm kadarıyla almamış... inşallah bizzatta yaşarız aynısını bende tecrübe olarak yazarım birgün...

Ben geçen hafta bir arkadaşta bir hanımla tanıştım, zamanında dukanla çok kilo verdiğini ama fazlasıyla geri aldığını söyledi, 4 aşamasını tamamladınız mı diye sordum, tamamlamamış, kiloları verip bırakmış, kilo alanların tamamlamadan bırakanlar olduğunu düşünüyorum...

bazen saçmalakta iyi oluyor mesela toplamda 2 ayı geçtim bir sürü bunalım zamanım oldu tam doldum bugün kaçamak yaptım lafını yerleştirdim kafama sorun ne ile kaçamak yapacağıma geldi şunu yesem ay yok bu çok kalori onun yerine şundan bir sürü yerim şu mudur bu mudur gevezelik ettim kendimce sonra ne yapıcam dukana geri mi döneceğim??? bunun dönüşü de yok eğer dönmezsem çok daha fazla kilo alma riski var... bunca ölçüp tarttıktan sonra tek yaptığım netten bir dukan tatlı tarifi beğenip mutfağa dalmak oluyor yani kaçamak fikri ne kadar kolaysa kaçamağı alt etme fikirleri de o kadar kolay yerde dediğin gibi :)

yine heyecan yaptığına göre aml. tarihi mi yaklaşıyor????

Ben de dukan yapmak istiyorum ama kilo verenler hep tekrar alıyorlar, ben de tekrar almaktan korkuyorum ne diyorsunuz kızlar??

Dukan test yaptım, atak ı 3 gün yapmam gerektiği ve 1,5 kg verebileceğim çıktı. Siz yatınız mı dukan a başlamadan önce

Dukan test yaptım, atak ı 3 gün yapmam gerektiği ve 1,5 kg verebileceğim çıktı. Siz yatınız mı dukan a başlamadan önce

burdaki hemen hemen herkes testi yapıp ona göre diyete devam etti yapmayan olursa da sitesine yönlendirip yapmasını öneriyoruz... bende yaptım 7 gün çıktı tamamladım seyire geçtim

Ben de dukan yapmak istiyorum ama kilo verenler hep tekrar alıyorlar, ben de tekrar almaktan korkuyorum ne diyorsunuz kızlar??

alan kim varsa hep tamamlamadım diyor sanırım hayatın boyunca devam ettirmen gereken bir diyete gereken dikkat gösterilmiyor...

yok cnm helva yemedim çok seçeneğim yoktu biraz galeta unu biraz yağ zararım var moralim bozuldu kaçamak olarak düşünmedim hiç bu kadar iradeli olmamıştım bu kadar basit bi hata yapmak keyfimi kaçırdı

Bugünkü menüm

Kalkınca: kefir, 2 bardak su

Sabah: dukan krep, haşlanmış yumurta, domates, salatalık, sivri biber

Öğlen: tavuk kavurma, light ayran

Akşam: tavuk haşlama, çok az suyla haşlanmış brokoli

1nescafe şekersiz sütsüz, 2lt den fazla su, 2 fincan çay içerim birazdan

Spor: 50 dk koşu bandı tempolu yürüyüş...

ŞAFAK 87 !!!

Kilolarım çok inatçı çıktı Kaç gündür yerinde seyrediyor ( Biraz sinirlenmeye başladım

Sabah haşlanmış yumurta+peynir+domates
Öğle haşlanmış karnıbahar yoğurtlu+küçük 1 salatalık+biraz turp
Akşam dukan mantı (sonunda )

ona biraz zaman tanı nasılsa kırılacak inadı...

bende dün mantıyı yaptım sonunda kolay mantı olarak yaptım pek umduğumu bulamadım ama yapması çok kolaydı o yüzden sevdim...

ne yedim yazayım ama dün mobilyacılar geldi birşeyler aldıydık kurmaya şimdi gelirler şimdi giderler diye öğle yemeğim taaa 4 te oldu akşamda olmadı bu nedenle

sabah: peynir dukan krep

ara: yeşil çay

ara: bol bol çay :)

öğle: dukan kolay mantı

1,5 lt su

yaw ben suyu zor içmeye başladım havalar soğudu ondan mı nedir??:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…