Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Dün dukan fincan kek yaptım portakallı, güzel oldu tavsiye ederim ... ıslak kek gibi oldu..hatta üzerine dukanella olursa tam ıslak kek olur...insanın arada tatlı yapması iyi oluyor nefis için...aslında belkide çok yapmadığımdan bilmiyorum, bende duraklama olmuyor sanki bu tatlılardan dolayı ...ama tabi günlük kepek tüketimine bağlı olarak da tüketiyorum ondan da olabilir...

Son düzenleme:
Allah (cc) nefisi yaratınca ona sormuş;
-"Sen kimsin? Ben kimim?
nefis cevap vermiş;
-Sen sensin bende benim
Allah (cc) bunun üzerine nefsi yüzyıl ateşte yakmış ve tekrar sormuş;
-"Sen kimsin? Ben kimim?
nefis cevap vermiş;
-Sen sensin bende benim
Allah (cc) bunun üzerine nefsi yüz yıl dondurucu soğukta bırakmış ve tekrar sormuş;
-"Sen kimsin? Ben kimim?
nefis cevap vermiş;
-Sen sensin bende benim
Allah (cc) bu defa nefsi bir müddet aç bırakmış ve yine sormuş;
-"Sen kimsin? Ben kimim?
nefis cevap vermiş;
-Ya Rabbi Sen beni ve kainatı yaratan yüce Rabbimsin. Ben ise Senin aciz bir kulunum.
Nefisler ancak açlıkla terbiye edilir, Ramazan'da nefis terbiyesi için güzel bir fırsattır.
“Hüzünlü olmalısınız, çünkü hüzün kalbin anahtarıdır.” buyurdu.
-Hüzün nasıl olur? dediler.
şöyle buyurdular: “ Açlık ve susuzluğu öğrenerek” (Taberani)
"Gücü yeten evlensin gücü yetmeyende oruç tutsun" (Buhari)

Geçen sene yazın 12 kilo ile dukanı bırakmıştım. Bu yaza kadar güzelde yememe rağmen 3 kilo aldım, şimdi yeniden başladım. 9 gündür aralıksız devam ediyorum. spora yeni başladım. 30 dk koşu bandı yürüyüş 2 kilo şimdiden verdim. Ben en çok ekşili köfte çorbası tüketmeyi seviyorum. Gerçekten harika bir tat herkez denemeli diyorum. Sizleri sürekli takip ediyorum. Ben ile başlayıpta güçlendirmeye geçenleri tebrik ediyorum. Bende bırakmasaydım aynı şekilde olucaktım keşkelerimden bir tanesi bu şu an çok kararlıyım. Dukan gerçekten çabuk sonuca ulaştıran bir diyet ve eda dukancan sağolsun onun tariflerine bayılıyorum. Tam benim ağız tadıma göre kendisi 25 kg vermiş onuda tebrik ediyorum. herkeze başarılar diliyorum. Öneri her gün tartılmayın bu sizi demotive ediyor ve kaçamağa sürüklüyor.

merhabalar. 4-5 kilo fazlam var ve 2 hafta önce dukan diyeti yaptım, daha doğrusu çalıştım. 4 gün atak yaptım ve sonra seyire geçtim bu süreçte 1 kilo verdim ve diyetin 1. haftasından sonra yapamayacağımı anlayıp bıraktım ve verdiğim kiloyuda geri aldım tabii. açıkçası diyeti bıraktığımdan beri beslenme tarzımada pek dikkat etmiyorum. haftasonu tekrar başlayacağım bu sefer kararlıyım ama. kilo vermeye ne zaman tekrar başlarım? duraksama süreci ne kadar olur? lütfen yardım edinn

Canım kendini gerçekten hazır hissediyorsan başla ve diyet kurallarına tamamen uy ve sabret düzenli olarak kilo veriyorsun zaten.Ben başlayalı 25 gün oldu ortalama sekiz kilo verdim şuan regl olduğum için durakladım ama bu eksiler beni müthiş motive ediyor bu yüzden hırsla devam ediyorum.Kendini hazırla,kurallara uy ve inan.
Neden olmasın:126::129:

ŞAFAK 86 !!!

Sabah haşlanmış yumurta+biraz peynir
Öğle kıymalı yumurta+yoğurt
Akşam tavuk+yoğurt
Birazdan da yulaf kepekli yoğurdumu yiyip yatarım

Ben spor yapamıyorum.Acaba bu yüzden mi kilo veremiyorum
Ben dukanı hızlı kilo vericem diye yapıyorum ama onlar beni çok sevio gitmiyo
Ben sizi hiç sevmiyorum lütfen gidin artık
Şiir gibi oldu

güçlendirmeye geçtiğim ilk hafta 2 kilo verdim.fakat onun öncesinde üç ay kadar duraklama dönemim oldu onun etkisi olabilir diye düşünüyorum.bu sabah yine 61 kilo çıktım fakat regl dönemimin ilk günleri olduğu için ciddiye almıyorum :)
regl bitince asıl kiloyu görücez :)

aynen arkadaşım çok haklısın ve izlediğin yol süper.

evettt bir kaç gün içinde ameliyat oluyorum
dua et bana lütfen :2:

Son düzenleme:

Stv de liposuction dan bahsediyor, birazdan karın gerdirmeden bahs edecekmiş...

Kilo durumunu arada bildir canım merak ediyorum...

Günaydın, hepimiz için güzel bir gün olur inşallah

Dün küçük kızım evdeydi, biraz rahatsız olduğu için okula yollamadım, o evde olunca daha yoğun oluyorum

Dünkü menüm

Sabah: lorlu omlet, açık şekersiz çay

Öğlen: ton balığı

ara: nescafe, dukan kurabiye(ilk kurabiyemdi gayet güzel oldu) ilkayın sitesinden dukan cin bisküvi

Akşam: fırında tavuk, light yoğurt

2 lt den fazla su, bitki çayı

40 dk koşu bandı tempolu yürüyüş...

kızlarrr günaydın.. 1 haftam bitti. Sabah kontrol ettim 2.5 kilo gitmiş toplamda. ( araya regl da girdi)

bugünden itibaren hergün basgüle çıkmama kararı aldım artık haftada 1 kez bakacağım aksi halde kilomda ki iniş çıkışlar umutsuzluğa kapılmama neden oluyor.

hep birlikte zafere doğru:):):):)

tatlım hoşgeldin inşallah bırakmazsın... antalyadasın galiba bende :)

inşallah hayırlısıyla atlatırsın tatlım dualarımız seninle merakta bırakma olurmu nasılsın iyimisin arada yaz

günaydın güzeller...

dün ne yedimmm

sabah: haşlanmış yumurta peynir domates

ara: salatalık

öğle: kıymalı taze fasülye + yoğurt

ara: havuç, yeşil çay

ara: çay + dukan kurabiye

akşam: etli bamya + salata

ara: peynirli dukan helva

dün iyi açıldım 3 lt kadar su içtim :) eşime helva yaptım sonra baktım yulaf kepeği hakkım var hemen kendime de yaptım. ona normalde peynir koyacaktım istemedi bende ince doğradıydım kendiminkine ekledim çokta güzel oldu yazayım hemen tarifini

1 çay kaşığı yağda 2 yk yulaf kepeğini kavurdum ama çok kavurdum sonra 1 çay bardağı süt ekledim 1 yk tatlandırıcı 4-5 damla vanilya aroması bunu iyice homojen edince kısık ateşte ince doğradığım 2 yk kadar çeçil peynirini ekledim. durmadan karıştırdım peynirler eridi renk farkı kayboldu söndürdüm altını kaselere koydum 2 kase :) üstüne tarçın ekledim soğuduktan sonra kaseden de çıktı görüntü güzeldi tat güzeldi...

slm kızlar bende dün dukana başladım.Aslında daha önce yani 2011 de de yapmıştım bu diyeti ve çok güzel sonuç almıştım hatta eşimle beraber yapmıştık ben 38 günde 8 kilo vermiştim eşimse 11 fakat hamile kalınca bırakmak zorunda kaldım eşimse 6 kilo daha vererek tam 17 kilo vermişti.tabiii kilolar tekrardan geri geldi hamilelikle beraber şu an kızım 1,5 yaşında ve emzirmeyi bıraktığım için tekrardan bu diyete başlamaya karar verdim ve dün başladım. hakkımızda hayırlısı burada beraberce kilo vereceğimize inanıyorum.bu arada ben pkoluyum ve hamile kalamıyodum bu diyetle kilo verdikten sonra hamile kaldım.bu durumda olanlara duyurulur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…