merhabalar. 4-5 kilo fazlam var ve 2 hafta önce dukan diyeti yaptım, daha doğrusu çalıştım. 4 gün atak yaptım ve sonra seyire geçtim bu süreçte 1 kilo verdim ve diyetin 1. haftasından sonra yapamayacağımı anlayıp bıraktım ve verdiğim kiloyuda geri aldım tabii. açıkçası diyeti bıraktığımdan beri beslenme tarzımada pek dikkat etmiyorum. haftasonu tekrar başlayacağım bu sefer kararlıyım ama. kilo vermeye ne zaman tekrar başlarım? duraksama süreci ne kadar olur? lütfen yardım edinn
Canım güçlendirmeye geçtikten sonra kilon da hiç fark oldu mu?
Bugün yine -lerdeyim ve çok mutluyum
Light yoğurt yerine ev yoğurdu yiyordum, çok problem olmayacağını düşünmüştüm, diyetisyen 20 kalori fark var bir kasede demişti, bende 2 kase için extra 5 dk yürüyüş yapıyordum, telafi edeceğimi düşünmüştüm,
bu hafta ev yoğurdu yemek yerine light yersem kilo vermemde fark olacak mı diye cuma gününden beri light yiyorum, galiba ev yoğurdu kilo vermemi yavaşlatıyor
cuma günü bunu daha iyi anlarım...
bazen saçmalakta iyi oluyor mesela toplamda 2 ayı geçtim bir sürü bunalım zamanım oldu tam doldum bugün kaçamak yaptım lafını yerleştirdim kafama sorun ne ile kaçamak yapacağıma geldi şunu yesem ay yok bu çok kalori onun yerine şundan bir sürü yerim şu mudur bu mudur gevezelik ettim kendimce sonra ne yapıcam dukana geri mi döneceğim??? bunun dönüşü de yok eğer dönmezsem çok daha fazla kilo alma riski var... bunca ölçüp tarttıktan sonra tek yaptığım netten bir dukan tatlı tarifi beğenip mutfağa dalmak oluyor yani kaçamak fikri ne kadar kolaysa kaçamağı alt etme fikirleri de o kadar kolay yerde dediğin gibi :)
yine heyecan yaptığına göre aml. tarihi mi yaklaşıyor????
canım light kefir al yada light kutu sütlerden al minik yanında taşı aç dayanmak zor...
güçlendirmeye geçtiğim ilk hafta 2 kilo verdim.fakat onun öncesinde üç ay kadar duraklama dönemim oldu onun etkisi olabilir diye düşünüyorum.bu sabah yine 61 kilo çıktım fakat regl dönemimin ilk günleri olduğu için ciddiye almıyorum :)
regl bitince asıl kiloyu görücez :)
aynen arkadaşım çok haklısın ve izlediğin yol süper.
evettt bir kaç gün içinde ameliyat oluyorum
dua et bana lütfen :2:
Gunaydin kizlar nihayet tartida 69 u gordum musmutluyum :)
Geçen sene yazın 12 kilo ile dukanı bırakmıştım. Bu yaza kadar güzelde yememe rağmen 3 kilo aldım, şimdi yeniden başladım. 9 gündür aralıksız devam ediyorum. spora yeni başladım. 30 dk koşu bandı yürüyüş 2 kilo şimdiden verdim. Ben en çok ekşili köfte çorbası tüketmeyi seviyorum. Gerçekten harika bir tat herkez denemeli diyorum. Sizleri sürekli takip ediyorum. Ben ile başlayıpta güçlendirmeye geçenleri tebrik ediyorum. Bende bırakmasaydım aynı şekilde olucaktım keşkelerimden bir tanesi bu şu an çok kararlıyım. Dukan gerçekten çabuk sonuca ulaştıran bir diyet ve eda dukancan sağolsun onun tariflerine bayılıyorum. Tam benim ağız tadıma göre kendisi 25 kg vermiş onuda tebrik ediyorum. herkeze başarılar diliyorum. Öneri her gün tartılmayın bu sizi demotive ediyor ve kaçamağa sürüklüyor.
güçlendirmeye geçtiğim ilk hafta 2 kilo verdim.fakat onun öncesinde üç ay kadar duraklama dönemim oldu onun etkisi olabilir diye düşünüyorum.bu sabah yine 61 kilo çıktım fakat regl dönemimin ilk günleri olduğu için ciddiye almıyorum :)
regl bitince asıl kiloyu görücez :)
aynen arkadaşım çok haklısın ve izlediğin yol süper.
evettt bir kaç gün içinde ameliyat oluyorum
dua et bana lütfen :2:
Tebrik ederim canım, inşallah bende görürüm 69 u kısa zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?