Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin tatlım sevindim senin adına... Allah bağışlasın... bu diyeti ömürde 2 kez yapmamız lazım olacağından henüz 1 bebiş sahibisin acaba 2. yi istermisin? vermen gereken kilo çok değilse başka yöntemleri de deneyebilirsin...

yok canım 4 yk kaşığı yazdığı halde ben 5 yk koydum ama hiç tat vermedi eğer öyle ise kimse almasın paranız boşa gitmesin baska kulanan varmı bilmiyorum

ben takitanın toz tatlandırıcısını aldım. kabak tatlısına bile 1 kaşık koyuyorum yetiyor. normal şekerle aynı oranda kullanın diyor ben memnunum aslında bitince stevia ya geçecektim daha doğal sağlıklı diye okuduydum ama kararsız kaldım şimdi

yok canım boşuna alma güya 4 yk diyo ben 5 kaşık koydum ne tat var ne tuzu eğer senin o kullandığın iyi ise bende ondan alayım güya iyi diye almıştım bende

teşekkür ederim cnm evet bir bebiş daha düşünüyorum.daha önce yaptığım diyeti yarıda bırakmak zorumda kalmıştım şimdi 1 hakkımmı var dersin 15 kilo gibi bifazlalığım var ve vermek istiyorum artık şu an 73,800 kilodayım 58 59 kiloya inmek istiyorum inşallah bu şek,lde hamile kalmak istiyorum

teşekkür ederim cnm evet bir bebiş daha düşünüyorum.daha önce yaptığım diyeti yarıda bırakmak zorumda kalmıştım şimdi 1 hakkımmı var dersin 15 kilo gibi bifazlalığım var ve vermek istiyorum artık şu an 73,800 kilodayım 58 59 kiloya inmek istiyorum inşallah bu şek,lde hamile kalmak istiyorum

yok canım boşuna alma güya 4 yk diyo ben 5 kaşık koydum ne tat var ne tuzu eğer senin o kullandığın iyi ise bende ondan alayım güya iyi diye almıştım bende

güzelim ben durmadan tatlı pasta yapan biriyim ölçülerimi bile şaşmadım aynı şeker koymuş gibi yapıyorum ben memnunum ama

yarıda bıraktığında seyir evresinde mi bıraktın???

istersen yine dukan benzeri protein ağırlıklı bir diyet dene 1 hafta baktın gidiyor kilolar hani saf protein kadar sert olmadan verirsin... yine hamile kalacaksın yine alacaksın al ver derini deforme etmiş olursun rahatsız oluyorsan protein içeriği yüksek bir diyet yapabilirsin bana göre...

evet seyirde bıraktım olmadı 2. çocuktan sonra başka bi diyet denerim

Şimdiden gelmiş geçmiş olsun sana.Sağ salim atlat inşallah

Birşey sormak istiyorum. Dukanda çeçil peynir serbest mi oldu daha önce böyle birşey yoktu. Bir kaç kişi daha yazmış. çeçil serbest ise hangi marka yada nerden alıyorsunuz hepsi serbestmi yardımcı olurmusunuz.

ŞAFAK 85 !!!

Artık bende hergün tartılmama kararı aldım.Tartımı kaldırıyorum ve haftada bir kez tartılıyorum bundan sonra :44:

Sabah haşlanmış yumurta+peynir+domates
Öğle dukan krep+haşlanmış yoğurtlu karnıbahar
Akşam tavuklu peynirli koskocaman bir salata

Bu arada epeyce çoğalmışız hoşgeldiniz hepimize bol şans ve sabır

Çok sevindim senin adına :) Bende de pko var ve hamile kalamıyorum Keşke bi mucize olsa ve bende hamile kalsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…