Çok sevindim senin adına :) Bende de pko var ve hamile kalamıyorumKeşke bi mucize olsa ve bende hamile kalsam
Çok sevindim senin adına :) Bende de pko var ve hamile kalamıyorumKeşke bi mucize olsa ve bende hamile kalsam
hoşbulduk cnm inşallah sende hamile kalırsın yanlız ben tedavide gördüm 2 ay yumurta geliştirici hap içtim ama fazla gelişmediği için çatlatma iğnesi vurulamadım 3. ay diyetle kilo verdim ve yumurtallıklarım gelişti dr a sordum kilonun etkisi varmı diye var tabi dedi o ay ilk defa çatlatma iğnemi vuruldum ve ilk iğnemde hamile kaldım.yanlız kafaya tamamanında büyük etkisi varmış diyet yapıcam diye kafama takmadım hiç çocuğu ve o ay oldu şimdi dünyalar tatlısı bi kızım var allah sana ve tüm istiyenlere nasip etsin
Amin canım inşallah...Bende zaten bi mucize demiştimÇok tedavi gördüm tüp bebek yaptırdım ve tekrar denemek istiyoruz.Onun için kilo vermek istiyorum bende..Benim için dua edin ...
Birşey sormak istiyorum. Dukanda çeçil peynir serbest mi oldu daha önce böyle birşey yoktu. Bir kaç kişi daha yazmış. çeçil serbest ise hangi marka yada nerden alıyorsunuz hepsi serbestmi yardımcı olurmusunuz.
Stv de liposuction dan bahsediyor, birazdan karın gerdirmeden bahs edecekmiş...
Kilo durumunu arada bildir canım merak ediyorum...
inşallah hayırlısıyla atlatırsın tatlım dualarımız seninle merakta bırakma olurmu nasılsın iyimisin arada yaz
dün iyi açıldım 3 lt kadar su içtim :) eşime helva yaptım sonra baktım yulaf kepeği hakkım var hemen kendime de yaptım. ona normalde peynir koyacaktım istemedi bende ince doğradıydım kendiminkine ekledim çokta güzel oldu yazayım hemen tarifini
1 çay kaşığı yağda 2 yk yulaf kepeğini kavurdum ama çok kavurdum sonra 1 çay bardağı süt ekledim 1 yk tatlandırıcı 4-5 damla vanilya aroması bunu iyice homojen edince kısık ateşte ince doğradığım 2 yk kadar çeçil peynirini ekledim. durmadan karıştırdım peynirler eridi renk farkı kayboldu söndürdüm altını kaselere koydum 2 kase :) üstüne tarçın ekledim soğuduktan sonra kaseden de çıktı görüntü güzeldi tat güzeldi...
Şimdiden gelmiş geçmiş olsun sana.Sağ salim atlat inşallah
sağol canım.inşallah güzel geçer heyecanlı ve korkuluyum
pardon canım sen takıta için dedin sanırım :)menmunum diye bende onu deniycem saol
Birşey sormak istiyorum. Dukanda çeçil peynir serbest mi oldu daha önce böyle birşey yoktu. Bir kaç kişi daha yazmış. çeçil serbest ise hangi marka yada nerden alıyorsunuz hepsi serbestmi yardımcı olurmusunuz.
ŞAFAK 85 !!!
Artık bende hergün tartılmama kararı aldım.Tartımı kaldırıyorum ve haftada bir kez tartılıyorum bundan sonra :44:
Sabah haşlanmış yumurta+peynir+domates
Öğle dukan krep+haşlanmış yoğurtlu karnıbahar
Akşam tavuklu peynirli koskocaman bir salata
Bu arada epeyce çoğalmışızhoşgeldiniz hepimize bol şans ve sabır
Amin canım inşallah...Bende zaten bi mucize demiştimÇok tedavi gördüm tüp bebek yaptırdım ve tekrar denemek istiyoruz.Onun için kilo vermek istiyorum bende..Benim için dua edin ...
Selam kızlar ilkayın peynirli tepsi böreğini yaptım çok güzel oldu herkese tavsiye ederim her sabah krep krep sıkılmıştım iyi bir alternatif oldu,görüntüsü de tadı da börek gibi....
Eki Görüntüle 884050
hayatım sen yakında dukan usulü künefe bile yaparsın :))
valla ilk fırsatta deniycem bunu çok lezzetli olduğunu tahmin ediyorum
Selam kızlar ilkayın peynirli tepsi böreğini yaptım çok güzel oldu herkese tavsiye ederim her sabah krep krep sıkılmıştım iyi bir alternatif oldu,görüntüsü de tadı da börek gibi....
Eki Görüntüle 884050
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?