Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Çok sevindim senin adına :) Bende de pko var ve hamile kalamıyorum Keşke bi mucize olsa ve bende hamile kalsam

hoşbulduk cnm inşallah sende hamile kalırsın yanlız ben tedavide gördüm 2 ay yumurta geliştirici hap içtim ama fazla gelişmediği için çatlatma iğnesi vurulamadım 3. ay diyetle kilo verdim ve yumurtallıklarım gelişti dr a sordum kilonun etkisi varmı diye var tabi dedi o ay ilk defa çatlatma iğnemi vuruldum ve ilk iğnemde hamile kaldım.yanlız kafaya tamamanında büyük etkisi varmış diyet yapıcam diye kafama takmadım hiç çocuğu ve o ay oldu şimdi dünyalar tatlısı bi kızım var allah sana ve tüm istiyenlere nasip etsin

Amin canım inşallah...Bende zaten bi mucize demiştim Çok tedavi gördüm tüp bebek yaptırdım ve tekrar denemek istiyoruz.Onun için kilo vermek istiyorum bende..Benim için dua edin ...

Selam kızlar ilkayın peynirli tepsi böreğini yaptım çok güzel oldu herkese tavsiye ederim her sabah krep krep sıkılmıştım iyi bir alternatif oldu,görüntüsü de tadı da börek gibi....

Eklentiler

• $image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 52
  • $image.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 51
  • $image.webp
    16 KB · Görüntüleme: 53
Amin canım inşallah...Bende zaten bi mucize demiştim Çok tedavi gördüm tüp bebek yaptırdım ve tekrar denemek istiyoruz.Onun için kilo vermek istiyorum bende..Benim için dua edin ...

nerde oturuyosun cnm bi arkadaşım istanbulda tüp bebek yaptırdı çok memnun kaldı istersen öğrenirim neresi olduğunu

Bana Erzurumdan arkadaşım getirmişti yağsız tuzsuz sünger gibi bir peynir . Tostu çok güzel oluyor eriyor .

Stv de liposuction dan bahsediyor, birazdan karın gerdirmeden bahs edecekmiş...

Kilo durumunu arada bildir canım merak ediyorum...

bak yine kaçırdım
ben tv izlemiyorum pek bu aralarda sık sık karın germeden bahsediyorlarmış..neyse yaşayıp göriciiz :)
tabiki canım amleyattan sonra iyi olursam hep buralarda olurum zaten bütün gün yatıcam ne de olsa :)

inşallah hayırlısıyla atlatırsın tatlım dualarımız seninle merakta bırakma olurmu nasılsın iyimisin arada yaz

çok teşekkür ederim arkadaşım.tabiki yazarım
ihtiyacı olanlarrr hemen gidin olun derim ya da sakınnnn derim ama mutlaka yazarım :)

hayatım sen yakında dukan usulü künefe bile yaparsın :))
valla ilk fırsatta deniycem bunu çok lezzetli olduğunu tahmin ediyorum

Mutlu sabahlar hepinize bu hafta regl dönemimdi haftaya daha iyi bildirimler yapacağım inşallah

Başlangıç tarihi:10.11.2013
Başlangıç kilo:89.2
hedef kilo:70
Dukanın kaçıncı günü:26
geçen hafta kilo:82.1
bu hafta kilo:81
boy:1,75

ben çoğu yerde okudum serbestmiş civil peyniri diyorlar çeçil diyorlar diğerleriyle çok aram yok serbest diye bende bundan asıldım :)

evet haftada 1 tartılmak daha motive edici...

canım bu arada öğle sadece karnıbahar ve krebin var protein yemedin mİ?? sebze ekliyoruz hani miktarını da kabızlığın varsa artırabiliyoruz ama yanına mutlaka protein almak lazım...

inşallah olur bebişin güzelim... bende de eşimde de problem var tedavi olacaktım ama eşimde de problem çıkınca doktor benim ilacları kesti klomen kullandık.. sadece sen sadece kilo ver, eşinde tedavi olsun dedi ama bizim beyefendinin hiç niyeti yok ne varsa bu tedavide kaçıyor... benimde tek tesellim belki kilo verirsem kendiliğinden olur bir ihtimal

hayatım sen yakında dukan usulü künefe bile yaparsın :))
valla ilk fırsatta deniycem bunu çok lezzetli olduğunu tahmin ediyorum

iyi dedin valla künefe tarifi yok dimi hiç bir yerde dur ben bulayım onu nasılsa peynir serbest arasına da peynir koyarım oohhhh dün akşam balık yedim üstüne helva iyi oldu yanlız tarifimin tadı sıcakken daha iyi çıkıyor peynir sünüyor dün akşam yarısını soğuk yedim öyle enfes olmadı ama yarısını ısıttım süperdi...

Slayt Başlat473EmbedDUKAN PİDE150 gr kıyma,
bir büyük baş kuru sogan
biraz maydonpz bir domates bir kırmızı biber,iki diş sarımsak,bir tatlı kaşığı domates salçası,yarım tatlı kaşıgı biber salçası ,bir tatlı kaşıgı zeytnyağ,tuz karabiber,pul biber .soganlar ve dogranılacak malzeme robottat ince bir hale getirilir ,kıyma,salça ve malzemeler güzelce yogrulu bir iki kaşık suda eklenip homojen hal alır,baharatlar yağ eklenerek ,önceden yapmış oldugumuz kırepler tepsiye dizilir,yalnız kreplerimiz biraz kalın olmalı,bu karışım üzerine serilerek 200 derece fırında pişirilir,afiyet olsun..

güzele benziyor kızlar deneyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…