Mutlu sabahlar hepinize bu hafta regl dönemimdi haftaya daha iyi bildirimler yapacağım inşallah
Başlangıç tarihi:10.11.2013
Başlangıç kilo:89.2
hedef kilo:70
Dukanın kaçıncı günü:26
geçen hafta kilo:82.1
bu hafta kilo:81
boy:1,75
Slayt Başlat473EmbedDUKAN PİDE150 gr kıyma,
bir büyük baş kuru sogan
biraz maydonpz bir domates bir kırmızı biber,iki diş sarımsak,bir tatlı kaşığı domates salçası,yarım tatlı kaşıgı biber salçası ,bir tatlı kaşıgı zeytnyağ,tuz karabiber,pul biber .soganlar ve dogranılacak malzeme robottat ince bir hale getirilir ,kıyma,salça ve malzemeler güzelce yogrulu bir iki kaşık suda eklenip homojen hal alır,baharatlar yağ eklenerek ,önceden yapmış oldugumuz kırepler tepsiye dizilir,yalnız kreplerimiz biraz kalın olmalı,bu karışım üzerine serilerek 200 derece fırında pişirilir,afiyet olsun..
güzele benziyor kızlar deneyelim
nerde oturuyosun cnm bi arkadaşım istanbulda tüp bebek yaptırdı çok memnun kaldı istersen öğrenirim neresi olduğunu
inşallah olur bebişin güzelim... bende de eşimde de problem var tedavi olacaktım ama eşimde de problem çıkınca doktor benim ilacları kestiklomen kullandık.. sadece sen sadece kilo ver, eşinde tedavi olsun dedi ama bizim beyefendinin hiç niyeti yok ne varsa bu tedavide kaçıyor... benimde tek tesellim belki kilo verirsem kendiliğinden olur bir ihtimal
hacar sen seyirdesin galiba doğru mu?? bende pazar başlıcam seyire. benim şafak 90 önümde uzun bi yol var ama pes etmicemmmŞAFAK 84 !!!
Bu günüde kazasız belasız atlattık şükürler olsun
Sabah haşlanmış yumurta+peynir
Öğle tavuk sote+peynir+süt
Akşam et sote+peynir+yumurta
hacar sen seyirdesin galiba doğru mu?? bende pazar başlıcam seyire. benim şafak 90 önümde uzun bi yol var ama pes etmicemmm
kilo verenleri tebrik edyorum
kendimi de ayrıca tebrik ediyorum sabitlik dönemimi inşallah haftaya da aynı tempoyla alt ederim gerçi bu 1,5 kg regl öncesi toplanan suyun hikayesi gibi ama neyse gitsinde :)
Eki Görüntüle 884591 Eki Görüntüle 884593
kilo verenleri tebrik edyorum
kendimi de ayrıca tebrik ediyorum sabitlik dönemimi inşallah haftaya da aynı tempoyla alt ederim gerçi bu 1,5 kg regl öncesi toplanan suyun hikayesi gibi ama neyse gitsinde :)
Eki Görüntüle 884591 Eki Görüntüle 884593
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?