Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tebrik ederim güzelim bu hafta bende vermişim sabah bir sevindirik oldum regl bitti bitecek 1,5 kg gitmiş aynı kilodayız senle inşallah bu ay bitmeden 8li rakamları terk edip 77-78 filan oluruz

iyi fikir aslında dukan mantıyı denedim sıraya bunu alayım bari...

dün ne yedim onu da yazayım...

sabah: peynir haşlanmış yumurta sütlü neskafe

ara: yeşil çay

öğle: dukan mantı + 2 çatal soslu tavuk :) tadına baktım :)

ara: form çay

ara: dukan kurabiyem + süt

akşam: 2 ton balığı ( birini light açtım birini yağlı yağını iyice süzdüm birbirine karıştırıp yedim light ta çok tatsız oluyor arkadaş )

ara: peynirli helvam

ara: yeşil çay + ada çayı

2 lt su hareket sadece merdivenler

Bu hafta duraklama yasiyorum kizlar insallah gecer yakinda

Başlangıç tarihi:27.10.13
Başlangıç kilo:95.6
hedef kilo:60
Dukanın kaçıncı günü:39
geçen hafta kilo:83.3
bu hafta kilo:83
boy:1,72

YAYLA ÇORBASI

tüketebilirsiniz.

Malzemeler:

-1.5 çay bardağı yulaf ezmesi,
-1 kase light yoğurt,
-3.5 su bardağı su,
-1 adet yumurta,
-Zeytin yağı veya margarin

Yapılışı: 1.5 çay bardağı yulaf ezmesi ile 3.5 su bardağı suyu kaynatın, 1 yumurta ve 1 kase yoğurdu iyice çırpın ve suya yavaş yavaş ilave edin (dikkat edin kesilmesin). Ardından bir cezvede nane kızdırıp çorbaya ilave edin

Herkese güzel günler diliyorum

Börek harika görünüyor

Başlangıç tarihi:09.09.2013
Başlangıç kilo:85.4
hedef kilo:60
Dukanın kaçıncı günü:88
geçen hafta kilo:72.6
bu hafta kilo:71.8
boy:1.63

Başlangıç tarihi:19/11/2013
Başlangıç kilo:73
hedef kilo:59
Dukanın kaçıncı günü:17
geçen hafta kilo:70.3
bu hafta kilo:69.9
boy:1.63

Arkadaşlar valla börek çok iyi oldu deneyebilirsiniz. Bazı tarifler yulaf kepeğiyle zorlama olur ya bu öyle olmadı gerçekten lezzetli olmuş...ben denemek için küçük borcama tarifteki malzemenin yarı ölçeğiyle yaptım.

Başlangıç tarihi:22.10.2013
Başlangıç kilo:68
hedef kilo:58
Dukanın kaçıncı günü:45
geçen hafta kilo:62.90
bu hafta kilo:62.40
boy:1.68

Ya kızlar tuvalet problemi bende yaşamaya başladım ( Bir de 2 haftadır perşembe olunca kilom daha fazla çıkıyor. Neyse artık...

Son düzenleme:

umarım eşin ikna olur ve en yakın zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız

kızlar başka bildirim yapan yok galiba listeyi yayınlayacağım... yarın yine güzellik salonuna gidicem cilt bakımına... zayıfladıkça yüzüm bir inceldi bu bakımdan mı başka şeyden mi hiç sarkmadım 14 kilo verdim dile kolay sarkma olur diye 2 seansı üstüste aldıydım artık ayda 1 olcakmış :)

kilo verenleri tebrik edyorum

kendimi de ayrıca tebrik ediyorum sabitlik dönemimi inşallah haftaya da aynı tempoyla alt ederim gerçi bu 1,5 kg regl öncesi toplanan suyun hikayesi gibi ama neyse gitsinde :)

Eki Görüntüle 884593

selam bayanlar.bende pazartesi başladım dukana.bugün 3. atak günüm. pazartesi sabah tartıldığımda 69 dum.bu sabah 66 olmuşum.iki günde bu kadar düşmesi normal mi anlamadım ama çok güzelll bi şey o ayrı

slm kızlar salı günü diyete başlamıştım bu sabah tartıldım ve 1,400 gr gitmiş bile 2 günde inşallah hep böyle devam eder bu arada benide listeye alırmısınız yada haftaya yazayım ben bu hafta yayınlanmış artık geç kaldım biraz

ŞAFAK 84 !!!

Bu günüde kazasız belasız atlattık şükürler olsun

Sabah haşlanmış yumurta+peynir
Öğle tavuk sote+peynir+süt
Akşam et sote+peynir+yumurta

ŞAFAK 84 !!!

Bu günüde kazasız belasız atlattık şükürler olsun

Sabah haşlanmış yumurta+peynir
Öğle tavuk sote+peynir+süt
Akşam et sote+peynir+yumurta
hacar sen seyirdesin galiba doğru mu?? bende pazar başlıcam seyire. benim şafak 90 önümde uzun bi yol var ama pes etmicemmm

Herkese mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum

Emeğine sağlık canım

Ne güzel vermişsin maaşallah devamı gelir inşallah

Ev yoğurdu yüzünden yavaş gidiyor kilo verişim demiştim ama pek bir şey değişmedi, eh artık gitsinde ne yapayım yavaş yavaş gitsin...

kızlar 11 gün oldu bugün toplam 3,5 kilo gitmiş.. çok fazla sayılmaz ama olsun yavaş yavaş hepsi gidecekkk. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…