selam bayanlar.bende pazartesi başladım dukana.bugün 3. atak günüm. pazartesi sabah tartıldığımda 69 dum.bu sabah 66 olmuşum.iki günde bu kadar düşmesi normal mi anlamadım ama çok güzelll bi şey o ayrı
slm kızlar salı günü diyete başlamıştım bu sabah tartıldım ve 1,400 gr gitmiş bile 2 günde inşallah hep böyle devam eder bu arada benide listeye alırmısınız yada haftaya yazayım ben bu hafta yayınlanmış artık geç kaldım biraz
Kizlar su listeye bi turlu denk gelemedim ya kilo bildirimlerinizi ne zaman yapiyorsunuzz
Tebrik Ederim Spirochetsen anlat bakalım başarının sırrını , nasıl başardın, bu hafta en çok veren sen olmuşsun..
Herkese mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum
Emeğine sağlık canım
Ne güzel vermişsin maaşallahdevamı gelir inşallah
Ev yoğurdu yüzünden yavaş gidiyor kilo verişim demiştim ama pek bir şey değişmedi, eh artık gitsinde ne yapayım yavaş yavaş gitsin...
tatlım birde geçiş dönemini düşün yoğurdu hemen değiştirince vermiyorsun yavaş yavaş değişiyor herşey... değişsin de yavaş değişsin boşver güzelim sen doğru yoldasın...
inşallah devamı gelir hepimiz de hedefimize ulaşırız
hoşgeldin tatlım normal tabi beslenme şeklin eğer dukandan çok uzaksa ödem topladıysan regl ardıysa.......... vs şeklinde giden bir sürü ihtimal olabilir...
ŞAFAK 83 !!!
Artık tavuk yerken midem bulanıyor(
ŞAFAK 83 !!!
Artık tavuk yerken midem bulanıyor(
benide benide alın listeyeee :) benim bugün 4. günüm-dü diyorum çünkü bugünde bitti sayılır.yarın atağın son günü.pazar günü sebze yiyebilcem , bunun beni bu kadar heyecanlandıracağını asla düşünemezdim :) mutluyum,huzurluyum,heyecanlıyım :) :) :)
haftaya prş. bildirim yap tatlım alalım tabi... evet bende ilk sebze yediğimde sanki oturup pasta börek yemiş gibi mutluydum :))) ayrıca sebzenin pazara gelmesi de iyi olmuş :)
haftaya perşembe mutlaka bildirim yapıcam canım. yarın aynı mutluluğu bende yaşıcam süperrrrr. bugün eşimle paara gidicez ne var izinli ne var ne yok sebze hepsini toplıcam. gözüm döndü :)
tatlım perş. günü bildirim yapıyoruz baktım kimseler gelmiyor işten çıkmadan yayınladım. perş. günleri sabah aç karnına wc den sonra tartılıyoruz ve kilomuzu söylüyoruz böylece takip ediyoruz
bende ilk seyir zamanlarımda pazara gidip ne alacağımı şaşmıştım buzdolabını yeşillikle doldurmuştum tabi 1/1 yapınca kaç çeşit yesende bitmiyor sen bana güven salata malzemeleri ve 2 tane de sebze seç... sonra elinde kalır hepsi derin dondurucuya gider...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?