Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin tatlım normal tabi beslenme şeklin eğer dukandan çok uzaksa ödem topladıysan regl ardıysa.......... vs şeklinde giden bir sürü ihtimal olabilir...

tamam tatlım haftaya perş. günü bildirim yaparsan listeye alırım... güzel vermişsin inşallah daim olur :)

Kizlar su listeye bi turlu denk gelemedim ya kilo bildirimlerinizi ne zaman yapiyorsunuzz

tatlım perş. günü bildirim yapıyoruz baktım kimseler gelmiyor işten çıkmadan yayınladım. perş. günleri sabah aç karnına wc den sonra tartılıyoruz ve kilomuzu söylüyoruz böylece takip ediyoruz

Tebrik Ederim Spirochet sen anlat bakalım başarının sırrını , nasıl başardın, bu hafta en çok veren sen olmuşsun..

teşekkür ederim tatlım... başarının tek sırrı var oda sabır :) birkaç haftadır gr gr gidiyordu ama sabrettim hiç kaçamak yapmadım. regl sonrası da hooop gittiler...

bu arada rüyamda kaçamak yaptım ekmek yedim yaa Allahtan rüyamda

Bugünkü menüm

Kalkınca: kefir, 2 bardak su (600ml)

Sabah: domates, salatalık, sivri biber, peynir, dukan kurabiye (ilkayın portakallı kurabiyesi) , açık çay

Öğlen: soya soslu tavuk kavurma, ayran

Akşam: soya soslu tavuk kavurma, 3-4 kaşık salata, 3-4 kaşık yoğurtlu karnıbahar

2lt den fazla su, 2 nescafe şekersiz sütsüz, açık şekersiz çay

Bugün spor yapamadım, ütü yaptım...

tatlım birde geçiş dönemini düşün yoğurdu hemen değiştirince vermiyorsun yavaş yavaş değişiyor herşey... değişsin de yavaş değişsin boşver güzelim sen doğru yoldasın...

inşallah devamı gelir hepimiz de hedefimize ulaşırız

bugün hep dışardaydım yürüdüm yürüdüm 3 günlük işte oturduğum zamanı inşallah telafi etmişimdir :) ne yedimmm yazayımm

sabah: peynirli fümeli omlet + sütlü neskafe

öğle: tavuk döner peçete içinde :) + ayran

akşam: ciğer kavurma + zero + 3-4 dal tere

ara: işte bu kısımda bugün tüketmeyi unuttuğum yulaf kepeğim olacak aslında yeme düzenime göre yoğurtlu kepek yesem uygun olur biraz aroma tatlandırıcı filan 1 saate de onu yerim dizi izlerkene :) bugün baya yürüdüm yarım saat yürüdüm dinlendim 2 kez sonrada 1 saat üfff yani eve geldim birde temizlik sanırım şu an oturduğum koltuğa yapışabilirim

Haklısın canım, çok takmıyorum zaten, ben vereceğime inanıyorum, varsın yavaş yavaş olsun, kolay gelsin sana, iyi dinlenmeler...

benide benide alın listeyeee :) benim bugün 4. günüm-dü diyorum çünkü bugünde bitti sayılır.yarın atağın son günü.pazar günü sebze yiyebilcem , bunun beni bu kadar heyecanlandıracağını asla düşünemezdim :) mutluyum,huzurluyum,heyecanlıyım :) :) :)

hoşgeldin tatlım normal tabi beslenme şeklin eğer dukandan çok uzaksa ödem topladıysan regl ardıysa.......... vs şeklinde giden bir sürü ihtimal olabilir...

canım ödem olabilir dediğin gibi. ben reglimin 2. günü başladım dukana. büyük ihtimal bu yüzden dimi? merak ettiğim regli bittiğinde dahada hafiflermiyim acaba :44:

haftaya prş. bildirim yap tatlım alalım tabi... evet bende ilk sebze yediğimde sanki oturup pasta börek yemiş gibi mutluydum :))) ayrıca sebzenin pazara gelmesi de iyi olmuş :)

haftaya prş. bildirim yap tatlım alalım tabi... evet bende ilk sebze yediğimde sanki oturup pasta börek yemiş gibi mutluydum :))) ayrıca sebzenin pazara gelmesi de iyi olmuş :)

haftaya perşembe mutlaka bildirim yapıcam canım. yarın aynı mutluluğu bende yaşıcam süperrrrr. bugün eşimle paara gidicez ne var izinli ne var ne yok sebze hepsini toplıcam. gözüm döndü :)

haftaya perşembe mutlaka bildirim yapıcam canım. yarın aynı mutluluğu bende yaşıcam süperrrrr. bugün eşimle paara gidicez ne var izinli ne var ne yok sebze hepsini toplıcam. gözüm döndü :)

bende ilk seyir zamanlarımda pazara gidip ne alacağımı şaşmıştım buzdolabını yeşillikle doldurmuştum tabi 1/1 yapınca kaç çeşit yesende bitmiyor sen bana güven salata malzemeleri ve 2 tane de sebze seç... sonra elinde kalır hepsi derin dondurucuya gider...

canım mesajını şimdi gördüm.pazardan döndükten sonra herşeyden aldım nerdeyse ama azar azar aldım.işte yarım kilo falan. dolaba yerleştirirken içim gitti yaa yememek için. yarın olsun artıııııkkk :)) etten bıktım bide bu sabah 65.3 gösteriyodu tartı 700 gr daha gitmiş yaşasınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…