- 21 Kasım 2013
- 497
- 612
- 103
ŞAFAK 82 !!!
Bugün benim için zorlu günlerden biriydi.Tatil olduğu için çok geç kalktım.Hafif bir kahvaltı yapıp oturmaya gittim.Ama yine kendimi tutup hiçbirşey yemedimAkşam yemeğe misafirim geldi ve bir ziyafet sofrası hazırladım ( Ama ben yiyemedim ( Aklım hala dolaptaki revanide (
bayanlar sade soda içebiliyomuyuz seyirde???
Merhaba bende basladım dukan diyetine bugün 3.günüm inşaallah atak evresindeyim :)
ŞAFAK 83 !!!
Artık tavuk yerken midem bulanıyor(
Günaydın , güzel bir pazar sabahı
Herkese güzel bir gün diliyorum
Hoş geldin canım, sağlıkla hedefine ulaşırsın inşallah...
Teşekkür ederim bugün atakda 3.gnüm yarın 10-15 kilo fazlam var ben 3 gün yapayım dedim ama fazla yapsam olur mu? Testte 3 gün verdi bana regl im bide 1. Gün oldum dukanla aynı sıkıntı olur mu?
ŞAFAK 82 !!!
Bugün benim için zorlu günlerden biriydi.Tatil olduğu için çok geç kalktım.Hafif bir kahvaltı yapıp oturmaya gittim.Ama yine kendimi tutup hiçbirşey yemedimAkşam yemeğe misafirim geldi ve bir ziyafet sofrası hazırladım ( Ama ben yiyemedim ( Aklım hala dolaptaki revanide (
Evet içilebiliyor
Akşam görmemişim canım kusura bakma, yorgunluktan...
Merhaba hanımlar aramıza katılanlar iyi etmişler hoşgelmişler.Bugün itibariyle 80.4 gördüm 9 kilo kaybım var.Gözle görülür bir incelme var artık çok mutluyum.Sayemde bir arkadaşımda başladı dukana .Bugün kü menümü paylaşmak istedim.
Sabah haşlanmış yumurta,biraz krep,lıgh peynir,kurutulmuş biber haşladım bir kaşık yağda kavurup yağsız lor koydum çok güzel oldu
ara:şekersiz sütsüz kahve,bol su
öğlen:1 köfte,biraz krep
akşam:3 parça tavuk,ıspanak,sarmısaklı yoğurt,kalan krep
ara:nescafe ile yeşil çay içicem tabi 2 lt su
bayanlar sade soda içebiliyomuyuz seyirde???
oo süpersin tebrik ederim güzelim...
kahvaltı tarifin güzelmiş yarın sebze günüm bende yapayım :) menünde çok güzel olmuş...
İyi akşamlar
Bugünkü menüm
Kalkınca: 1 fincan form çay, 2 bardak su(600ml)
Sabah: dukan ekmek, light peynir, domates, salatalık, açık şekersiz çay
Öğlen: tonbalığı
Akşam: dışarıda mangalda tavuk pirzola, kuzu pirzola, yarım közde domates, sade soda
1 nescafe, açık şekersiz çay içiyorum, su yeterince içemedim, 1 buçuk lt olmuştur ancak, biraz daha içerim inşallah...
Canim kuzu varmiydi bizim diyetde?? Varsada ben bunu nasil kacirdim:2:
Günaydın herkese
Mutlu, huzurlu ve kilolarda bol eksili bir hafta olur inşallah
Canım hiç aklıma gelmedi, galiba yenmiyordu, ben et olduğunu düşünerek yedim, yağsızdı gerçi, mangalda pişmiş, peçeteyle de kuruladım, gerçi az yedim, sorun yaşamam inşallah, zaten gıdım gıdım veriyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?