Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba hanımlar aramıza katılanlar iyi etmişler hoşgelmişler.Bugün itibariyle 80.4 gördüm 9 kilo kaybım var.Gözle görülür bir incelme var artık çok mutluyum.Sayemde bir arkadaşımda başladı dukana.Bugün kü menümü paylaşmak istedim.

Sabah haşlanmış yumurta,biraz krep,lıgh peynir,kurutulmuş biber haşladım bir kaşık yağda kavurup yağsız lor koydum çok güzel oldu
ara:şekersiz sütsüz kahve,bol su
öğlen:1 köfte,biraz krep
akşam:3 parça tavuk,ıspanak,sarmısaklı yoğurt,kalan krep
ara:nescafe ile yeşil çay içicem tabi 2 lt su

ŞAFAK 82 !!!

Bugün benim için zorlu günlerden biriydi.Tatil olduğu için çok geç kalktım.Hafif bir kahvaltı yapıp oturmaya gittim.Ama yine kendimi tutup hiçbirşey yemedim Akşam yemeğe misafirim geldi ve bir ziyafet sofrası hazırladım ( Ama ben yiyemedim ( Aklım hala dolaptaki revanide (

İyi geceler

Yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz, sağlıkla hedefinize ulaşırsınız inşallah

Dışarıdaydık yeni geldik, alışveriş ve ziyaret yaptık

Menüm

Sabah: Dukan kurabiye, light peynir, haşlanmış yumurta, açık şekersiz çay

Kahvaltı geç olup bütün günüm dışarıda geçtiği için öğlen yemek yok

Akşam yanımda götürdüğüm soya soslu tavuk ve light ayran,

eşim ve çocuklar ziya şark sofrasında afiyetle yediler, bende yanlarında oturup bol çay içtim

2lt su, 1 nescafe, bol çay açık şekersiz...

ŞAFAK 83 !!!

Artık tavuk yerken midem bulanıyor (

Tavuk köri dök birde süt 1 saat dolapta poşet ile kapat tost makinası vs ayrıca ızagaran var ise pişir hiç tavuk yediğini anlamıyorsun bile öyle farklı bir lezzet bayıldım ben eğer gögüs eti olur ise bu 1 çay kaşığı zeytin yağı koy karışıma harika bir tat tavsiye ederim bende artık tavuğu başka türlü yiyemiyorum ne fırın ne ocak midem kalkıyor ama ızgara çok güzel oluyor. tavsiye ederim. başarılar.

Günaydın , güzel bir pazar sabahı
Herkese güzel bir gün diliyorum

Hoş geldin canım, sağlıkla hedefine ulaşırsın inşallah...

Teşekkür ederim bugün atakda 3.gnüm yarın 10-15 kilo fazlam var ben 3 gün yapayım dedim ama fazla yapsam olur mu? Testte 3 gün verdi bana regl im bide 1. Gün oldum dukanla aynı sıkıntı olur mu?

Teşekkür ederim bugün atakda 3.gnüm yarın 10-15 kilo fazlam var ben 3 gün yapayım dedim ama fazla yapsam olur mu? Testte 3 gün verdi bana regl im bide 1. Gün oldum dukanla aynı sıkıntı olur mu?

Canım test ne kadar diyorsa o kadar yap bence, regl dolayısıyla baştan kilonda iniş olmasa bile regl sonrasında eksileri görürsün,

bazen kilonda takılmamalar yaşayabilirsin hatta artılar bile olabiliyor ama sebat edince eksiler gelmeye başlıyor

En güzeli aslında sık sık tartılmamak, haftada 1 tartılırsan (mesela perşembe kilo bildirim günü) moralin bozulmaz...

bi yola çıktık canım geri dönüşü yok öyle düşün. bide dukan demiş ya kitabında küçücük bi kaçamak bi balona iğneyle dokunmaya benzer bütün emekleriniz bi anda boşa gidebilir bunu düşün yemeee :) :) hem bugüne kadar yedikte ne oldu dimi ama :)

Evet içilebiliyor
Akşam görmemişim canım kusura bakma, yorgunluktan...

estağfurullah canım. sodada mineral var diye kafam karışmıştı.sevindim şimdi :) kızlar benim bi sorum daha olcak. seyirde sınırlı izinli gıdalar var ya hani mesela aynı gün 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla 1 tatlı kaşığı katkısız salçayı kullanabiliyomuyuz??

oo süpersin tebrik ederim güzelim...

kahvaltı tarifin güzelmiş yarın sebze günüm bende yapayım :) menünde çok güzel olmuş...

oo süpersin tebrik ederim güzelim...

kahvaltı tarifin güzelmiş yarın sebze günüm bende yapayım :) menünde çok güzel olmuş...

Teşekkür ederim.Sen Antalyadasın galiba bende İzmir Karşıyaka da oturuyorum.Göçmenlerin biber ve pırasaları meşhurdur her türlüsünü yaparız biz.Bende dukana uyarlamaya çalışıyorum işte.Afiyet olsun

İyi akşamlar

Bugünkü menüm

Kalkınca: 1 fincan form çay, 2 bardak su(600ml)

Sabah: dukan ekmek, light peynir, domates, salatalık, açık şekersiz çay

Öğlen: tonbalığı

Akşam: dışarıda mangalda tavuk pirzola, kuzu pirzola, yarım közde domates, sade soda

1 nescafe, açık şekersiz çay içiyorum, su yeterince içemedim, 1 buçuk lt olmuştur ancak, biraz daha içerim inşallah...

ŞAFAK 81 !!!

Bugün hiç doyamayacağım zannettim.Bu aralar iştahım çok açık.Gece gece yulaf kepeği hakkımı ekmek yapıp yedim
Şimdiye kadar hiç ekmek yapmamıştım.Çok pratik bir tarif buldum artık sabahları bu ekmekten yapıp kahvaltımda tüketmeyi düşünüyorum
Bkz.İlkayın dukan lezzetleri kalpli ekmek

Canim kuzu varmiydi bizim diyetde?? Varsada ben bunu nasil kacirdim :2:

Günaydın herkese

Mutlu, huzurlu ve kilolarda bol eksili bir hafta olur inşallah

Canim kuzu varmiydi bizim diyetde?? Varsada ben bunu nasil kacirdim :2:

Canım hiç aklıma gelmedi, galiba yenmiyordu, ben et olduğunu düşünerek yedim, yağsızdı gerçi, mangalda pişmiş, peçeteyle de kuruladım, gerçi az yedim, sorun yaşamam inşallah, zaten gıdım gıdım veriyorum...

canim simdi bende okudum yokmus, keske olaydi bayilirim ben kuzu pirzolaya ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…