Teşekkür ederim.Sen Antalyadasın galiba bende İzmir Karşıyaka da oturuyorum.Göçmenlerin biber ve pırasaları meşhurdur her türlüsünü yaparız biz.Bende dukana uyarlamaya çalışıyorum işte.Afiyet olsun
slm cnm izmirlimisin bende izmirliyim fakat evlenip tekirdağa yerleştim burda bi izmirli olmasına çok sevindim
canim simdi bende okudum yokmus, keske olaydi bayilirim ben kuzu pirzolaya((
merhaba
bende bugün itibariyle dukan testimi yaptım ve başladım dukana umarım balonu patlatmadan ilerlerim.99,8 ile başladım atak 6 gün çıktı 77,8 olmam gerektiği çıktı çok uzun bir yolum var.
slm cnm izmirlimisin bende izmirliyim fakat evlenip tekirdağa yerleştim burda bi izmirli olmasına çok sevindim
Evet canım doğma büyüme İzmirliyim.Bende sevindim senin İzmirli olmana eminim çok özlüyorsundur İzmir i.İzmir gibisi yok değil mi?:109::109:
ŞAFAK 80 !!!
Sabah dukan ekmek+haşlanmış yumurta+peynir
Öğle tavuk sote+yoğurt
Akşam köri soslu tavuk+biraz et sote+yoğurt
Teşekkür ederim.Sen Antalyadasın galiba bende İzmir Karşıyaka da oturuyorum.Göçmenlerin biber ve pırasaları meşhurdur her türlüsünü yaparız biz.Bende dukana uyarlamaya çalışıyorum işte.Afiyet olsun
Canim kuzu varmiydi bizim diyetde?? Varsada ben bunu nasil kacirdim:2:
Evet canım doğma büyüme İzmirliyim.Bende sevindim senin İzmirli olmana eminim çok özlüyorsundur İzmir i.İzmir gibisi yok değil mi?:109::109:
merhaba
bende bugün itibariyle dukan testimi yaptım ve başladım dukana umarım balonu patlatmadan ilerlerim.99,8 ile başladım atak 6 gün çıktı 77,8 olmam gerektiği çıktı çok uzun bir yolum var.
Ben telefondan giriyorum kk ne ve profildeki bilgileri duzenleyemiyorum nasil degistirebilirim luyfen yardim
evet antalyadayım canım... ay valla biberli tarif müthişti becerebildimmi bilmiyorum ama yedimmm :)
dünkü menümü de yazayım :)
sabah: biberli lor ben yağsız yaptım... + domates + sütlü neskafe
öğle: tavuk döner ayran salata
akşam: mangal vardı kuşbaşı ve az salata + domates + tere
ara: havuç ve salatalık
suyu az içtim galibamangalı da sağolsun eşim, kendime dana onlara kuzu çıkardım yanyana koydum erirken sen tut hepsini karıştır öyle tak şişlere dana fazla olanları seçtim ama ya bu kadar mı lezzet farkı olur ilk başta kuzuyu seçip eşime vermeyi planlıyordum ama dayanmadım valla arada onları da götürdüm
hoşbulduk efsun inş.hep beraber ulaşırız.Hoşgeldin canım, sağlıkla hedefine ulaşırsın inşallah...
hoşgeldin aramıza... uzun bir yolun yok öyle düşünme günler su gibi akıp gidiyor önemli olan alışmak alıştıktan sonra çorap söküğü gibi gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?