Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

slm cnm izmirlimisin bende izmirliyim fakat evlenip tekirdağa yerleştim burda bi izmirli olmasına çok sevindim

merhaba
bende bugün itibariyle dukan testimi yaptım ve başladım dukana umarım balonu patlatmadan ilerlerim.99,8 ile başladım atak 6 gün çıktı 77,8 olmam gerektiği çıktı çok uzun bir yolum var.

Hayırlı akşamlar

Geçen hafta cuma sabahı artıdaydım, pazar sabahı +800gr dım, bu sabah artılardan kurtulmuşum çok şükür

Ayda 3 kilo verirsem nisanın başında hedefime ulaşırım inşallah

Bugünkü menüm

Kalkınca goji berry 1 kaşık kadar, 2 bardak su (600ml)

Sabah: dukan ekmek, light peynir, haşlanmış yumurta, açık şekersiz çay

Öğlen: soya soslu tavuk, ayran

Akşam: Soya soslu tavuk, ayran

2 lt kadar su, 2 fincan nescafe, şekersiz, sütsüz, açık şekersiz çay içerim birazdan

45 dk koşu bandı tempolu yürüyüş...

Evet canım doğma büyüme İzmirliyim.Bende sevindim senin İzmirli olmana eminim çok özlüyorsundur İzmir i.İzmir gibisi yok değil mi?:109::109:

bende doğma büyüme izmirliyim karabağlarda oturuyodum vlenip buraya geldim. çok özlüyorum izmiri izmirden çıkınca anlıyo insan kıymetini ama malesef eşim buralı ve bura kalak zorundayımm :2:

ŞAFAK 80 !!!

Sabah dukan ekmek+haşlanmış yumurta+peynir
Öğle tavuk sote+yoğurt
Akşam köri soslu tavuk+biraz et sote+yoğurt

evet antalyadayım canım... ay valla biberli tarif müthişti becerebildimmi bilmiyorum ama yedimmm :)

dünkü menümü de yazayım :)

sabah: biberli lor ben yağsız yaptım... + domates + sütlü neskafe

öğle: tavuk döner ayran salata

akşam: mangal vardı kuşbaşı ve az salata + domates + tere

ara: havuç ve salatalık

suyu az içtim galiba mangalı da sağolsun eşim, kendime dana onlara kuzu çıkardım yanyana koydum erirken sen tut hepsini karıştır öyle tak şişlere dana fazla olanları seçtim ama ya bu kadar mı lezzet farkı olur ilk başta kuzuyu seçip eşime vermeyi planlıyordum ama dayanmadım valla arada onları da götürdüm

merhaba
bende bugün itibariyle dukan testimi yaptım ve başladım dukana umarım balonu patlatmadan ilerlerim.99,8 ile başladım atak 6 gün çıktı 77,8 olmam gerektiği çıktı çok uzun bir yolum var.

hoşgeldin aramıza... uzun bir yolun yok öyle düşünme günler su gibi akıp gidiyor önemli olan alışmak alıştıktan sonra çorap söküğü gibi gelir...

Günaydın, hepimiz için güzel ve huzurlu bir gün olur inşallah

Hafta sonu dışarıda mangal yapan yerde yedik, kuzu etinin yenmediği hiç aklıma gelmedi, et yiyorum diye güzelce içim rahat yedim, gerçi fazla yemedim ama lezzetliydi gerçekten...

Hoşgeldin canım, sağlıkla hedefine ulaşırsın inşallah...
hoşbulduk efsun inş.hep beraber ulaşırız.
hoşgeldin aramıza... uzun bir yolun yok öyle düşünme günler su gibi akıp gidiyor önemli olan alışmak alıştıktan sonra çorap söküğü gibi gelir...

hoşbulduk umarım biran önce veririz kilocuklarımızı

dünle bugün arası 2 kilo fark ettim şaşırdım kaldım doğrusu ama müthiş bir baş ağrısı çektim migrenim tuttu işten sonra ders çalışcaktım 32 soru çözüp uyudum.ben diyete başlamadan tahlillerimi yaptırdım 1 ay sonra yeniden yaptıracağım ürenin yüksek çıkmasından korkuyorum onuda bol su içerek aşacağım artık.

dünki menüm
sabah:1 adet yumurtayla peynirli omlet 1 kupa çay
Öğlen:4 adet but 2 bardak ayran,3 adet köfte yedikten sonra öğrendim ki içinde ekmek varmış aşçı abla yaktı beni
Ara:azcık çeçil peynir ve bir dilim çemensiz pastırma
Akşam:tavuk yağsız tavada 1 kase yoğurt
yulaf kepeğini suyla yedim.
2,5 lt su ,3 kupa yeşil çay,1 kupa adaçayı,ve açık çay

Selam kızlar,,, bugün 61 'li kilolara indiğimi gördüm sevindirik oldum....çok şükür valla ya sağlıklı bir şekilde kilolar gidiyor... hatta göbek bölgesi çok olan bir insandım.Sanki bu diyetle göbek bölgesi önemli ölçüde gitti gibi...ay herkese Allah kolaylık versin...İnşallah gidenler geri gelmez bir daha..Bazen ümitsizliğe düştüğüm oluyor...Ama sizinde oluyordur dayanın gidecek bu kilolar...Moraliniz bozulunca benim gibi yapın bir dukan tatlısı diyette olduğunu bile unutuyorsun...iyi diyetler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…