Hepinize selam bugün misafirlerim vardı börekler açtım,pastalar yaptım onlarabende oturup kuru kuru tavuk yedim ama olsun iradem beni mutlu etti.3 gündür aynı kilodayım 100-200 gr oynayıp duruyor duraklamamı yaşıyorum acaba 2 gün üst üste sp mi yapsam kıpırdama olurmu ki? Bugün neler yedim
sabah:yumurta,lıgh peynir,2 dilim pastırma,ilkayın tost ekmeği mikrodalgada yapılan(iki gündür yapıyorum sanki mısır ekmeği yiyorum)
ara:kahve,bol su
öğlen:tatlı kırmızı toz biberle kızartılmış tavuk,biraz ilkayın ekmeği
ara:kahve,bol su,yeşil çay
akşam:kalan tavuk,kalan ekmek,şekersiz gazoz
ara:yeşil çay ve bol su içiceğim.
Bravo valla şafakları yaza yaza bitiriceksin bu gidişleBol eksili şafakların olsun menün güzelmiş.
hoşbulduk efsun inş.hep beraber ulaşırız.
hoşbulduk umarım biran önce veririz kilocuklarımızı
dünle bugün arası 2 kilo fark ettim şaşırdım kaldım doğrusu ama müthiş bir baş ağrısı çektim migrenim tuttu işten sonra ders çalışcaktım 32 soru çözüp uyudum.ben diyete başlamadan tahlillerimi yaptırdım 1 ay sonra yeniden yaptıracağım ürenin yüksek çıkmasından korkuyorum onuda bol su içerek aşacağım artık.
dünki menüm
sabah:1 adet yumurtayla peynirli omlet 1 kupa çay
Öğlen:4 adet but 2 bardak ayran,3 adet köfte yedikten sonra öğrendim ki içinde ekmek varmış aşçı abla yaktı beni
Ara:azcık çeçil peynir ve bir dilim çemensiz pastırma
Akşam:tavuk yağsız tavada 1 kase yoğurt
yulaf kepeğini suyla yedim.
2,5 lt su ,3 kupa yeşil çay,1 kupa adaçayı,ve açık çay
Kızlarr adetlerinizde düzensizlik yaptımı dukan ??
Kızlarr adetlerinizde düzensizlik yaptımı dukan ??
dünnn ne yedim bugün öyle yoğunum ki anca yazıyorum...
sabah: haşlanmış yumurta dukan poğaçam peynir
ara: yeşil çay
öğle: 2 ton balığı
ara: dukan poğaçam + sütlü neskafe
akşam: dana etiyle yağsız kavurma + yoğurt çorbası
ara: yeşil çay
yoğurt çorbamı tarif edeyim pek bir özendim yaptım. dana kıymamızın içine (yaklaşık 150 g) 1 yk yulaf kepeği koyuyoruz ve baharatlar yoğuruyoruz kırmızı biber ve karabiber çok yakıştı... nohut büyüklüğünde köfteler yapıyoruz. bunu mikrodalgaya atıp 5 dk pişiriyoruz. sonra kazanda yarım kaşıktan az buğday kepeği kavurup üstüne su koyup kaynatıyoruz 5 dk sonra köfteleri içine atıp 10 dk daha kaynatıyoruz en son yoğurdu ekliyoruz ve bol nane...
Nasılsın canım, tarifini aldım, yoğurtlu çorbaları severim
Benim kilom durdu bu hafta, kıpırdamaya niyeti yok, reglim yakın, bir de kabızlık var, onların da etkisi var herhalde
1lt suya 2 form çay attım onu içiyorum inşallah fayda eder...
bende dün tartıya şöyle bir çıktım baktım 80 ama aceleden tam çıkaramadım tadını bu sabah çıktım 80 e doya doya bakayım diye 79,8 gördüm valla şaşırdım ne yapacağımı hatta kahvaltı yapamadım orda takılı kaldım :) bak bende sabit sabittim şimdi akıyor sabır herşeyin ilacı hırsını inancını kaybetme tatlım... inşallah hepimiz ulaşacağız hedefimize...
bende dün tartıya şöyle bir çıktım baktım 80 ama aceleden tam çıkaramadım tadını bu sabah çıktım 80 e doya doya bakayım diye 79,8 gördüm valla şaşırdım ne yapacağımı hatta kahvaltı yapamadım orda takılı kaldım :) bak bende sabit sabittim şimdi akıyor sabır herşeyin ilacı hırsını inancını kaybetme tatlım... inşallah hepimiz ulaşacağız hedefimize...
Çok sevindim canım 79 ları gördüğüne, sevincini tahmin edebiliyorum
Bende inşallah 69 ları görebilirim yakında, inşallah akar gider hayırlısıyla...
Sende bu sabır olduktan sonra akmış bil o kiloları.Hem yavaş kilo kaybım var diyorsun hemde gayet istikrarlı bozmadan ilerliyorsun ve sporunu bırakmıyorsun.Bunların ödülü yakındır.Zaten epey kilo vermişsin tebrik ederim
.
Evet bende durakladım derken bu sabah 79.9 gördüm sanki 69.9 görmüş kadar oldum.Hafiflikten uçucam sandımÇok güzel bir duygu yaaa.Bu kadar uğraşıyorum kesinlikle geri almayacağım bu yağları
Çok sevindim canım 79 ları gördüğüne, sevincini tahmin edebiliyorum
Bende inşallah 69 ları görebilirim yakında, inşallah akar gider hayırlısıyla...
.
Evet bende durakladım derken bu sabah 79.9 gördüm sanki 69.9 görmüş kadar oldum.Hafiflikten uçucam sandımÇok güzel bir duygu yaaa.Bu kadar uğraşıyorum kesinlikle geri almayacağım bu yağları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?