Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaslar merhaba benim 4-5kilo bi fazlam var bir hafta once 3gun atakla dukana basladim sonra 2 gun saf. protein 5 gin serbest olayi tam bana goreydi.ama ben bu 5 gun serbesti anlamadim yulaf kepegini serbest donemdede tuketecegizmi yoksa abartmadan ekmek falan yiyoz mu.serbest donemde meyve varmi ?bu arada henuz hic kilo veremedim

Hepinize selam bugün misafirlerim vardı börekler açtım,pastalar yaptım onlara bende oturup kuru kuru tavuk yedim ama olsun iradem beni mutlu etti.3 gündür aynı kilodayım 100-200 gr oynayıp duruyor duraklamamı yaşıyorum acaba 2 gün üst üste sp mi yapsam kıpırdama olurmu ki? Bugün neler yedim

sabah:yumurta,lıgh peynir,2 dilim pastırma,ilkayın tost ekmeği mikrodalgada yapılan(iki gündür yapıyorum sanki mısır ekmeği yiyorum)
ara:kahve,bol su

öğlen:tatlı kırmızı toz biberle kızartılmış tavuk,biraz ilkayın ekmeği
ara:kahve,bol su,yeşil çay

akşam:kalan tavuk,kalan ekmek,şekersiz gazoz
ara:yeşil çay ve bol su içiceğim.

Menün güzel canım, bende ilkayın kalp ekmeğinden yapıyorum, hem kolay, hemde lezzetli oluyor

Bugünkü menüm

Kalkınca 1 kaşık goji berry, 2 bardak su (600ml)

Sabah: domates, salatalık, yeşil biber, dukan ekmek, lorlu omlet

Öğlen: tavuk sote, yoğurt

ara: nescafe şekersiz sütsüz

Akşam: tavuk sote, yoğurt, salata

ara: nescafe şekersiz sütsüz

2 lt den fazla su, açık şekersiz çay içiyorum

Bugün koşu bandım bozuldu, callanetics yaptım...

ŞAFAK 79 !!!

Şimdi oturmadan geldim.Arkadaşım sağolsun döktürmüş.İçim gitti ama neyse...

Sabah 1 haşlanmış yumurta+beyaz peynir+domates+salatalık
Öğle sebzeli et sote+dukan ekmek+yoğurt
Akşam öğlenin aynısı :))

Bravo valla şafakları yaza yaza bitiriceksin bu gidişleBol eksili şafakların olsun menün güzelmiş.

Umarım öyle olur..Şafakları yaza yaza motive ediyorum kendimi Bakalım bu hafta verebilecekmiyim kilo:44:Geçen hafta 400 gr vermiştimHepimiz tez vakitte ulaşırız amacımıza inşallah...

Merhabalar

Bende yeni başladım dukan'a atak evresindeyim şuan -600 gr. ama daha gidecek hissediyorum

migren ilk günlerde biraz sarsıyor ama sonraları alışıyorsun...

güzel menü olmuş...

Kızlarr adetlerinizde düzensizlik yaptımı dukan ??

bende normalde düzensiz olurdu ama dukandan önce bir 6 ay normale dönmüştüm dukana başladım 2 ay olmadım hatta 3. aydaydım. doktora gittik söktürücü alıp oldum. birde aylık düzenli ilaca başladım. eğer düzensizleşirse bile ilaç kullanıyor olayım dedim...

dünnn ne yedim bugün öyle yoğunum ki anca yazıyorum...

sabah: haşlanmış yumurta dukan poğaçam peynir

ara: yeşil çay

öğle: 2 ton balığı

ara: dukan poğaçam + sütlü neskafe

akşam: dana etiyle yağsız kavurma + yoğurt çorbası

ara: yeşil çay

yoğurt çorbamı tarif edeyim pek bir özendim yaptım. dana kıymamızın içine (yaklaşık 150 g) 1 yk yulaf kepeği koyuyoruz ve baharatlar yoğuruyoruz kırmızı biber ve karabiber çok yakıştı... nohut büyüklüğünde köfteler yapıyoruz. bunu mikrodalgaya atıp 5 dk pişiriyoruz. sonra kazanda yarım kaşıktan az buğday kepeği kavurup üstüne su koyup kaynatıyoruz 5 dk sonra köfteleri içine atıp 10 dk daha kaynatıyoruz en son yoğurdu ekliyoruz ve bol nane...

Kızlarr adetlerinizde düzensizlik yaptımı dukan ??

Bende düzensizlik oldu, geçen adetimde belim tutulduğu için kas gevşetici kullanmıştım ağrı kesiciyle birlikte onun da etkisi var mı bilmiyorum, baştan olamadım, olunca uzun sürdü, sonra ara kanama oldu, bir tuhaf oldu işte, bakalım bu ay ne olacak...

Nasılsın canım, tarifini aldım, yoğurtlu çorbaları severim

Benim kilom durdu bu hafta, kıpırdamaya niyeti yok, reglim yakın, bir de kabızlık var, onların da etkisi var herhalde

1lt suya 2 form çay attım onu içiyorum inşallah fayda eder...

bende dün tartıya şöyle bir çıktım baktım 80 ama aceleden tam çıkaramadım tadını bu sabah çıktım 80 e doya doya bakayım diye 79,8 gördüm valla şaşırdım ne yapacağımı hatta kahvaltı yapamadım orda takılı kaldım :) bak bende sabit sabittim şimdi akıyor sabır herşeyin ilacı hırsını inancını kaybetme tatlım... inşallah hepimiz ulaşacağız hedefimize...

Çok sevindim canım 79 ları gördüğüne, sevincini tahmin edebiliyorum

Bende inşallah 69 ları görebilirim yakında, inşallah akar gider hayırlısıyla...

.
Evet bende durakladım derken bu sabah 79.9 gördüm sanki 69.9 görmüş kadar oldum.Hafiflikten uçucam sandımÇok güzel bir duygu yaaa.Bu kadar uğraşıyorum kesinlikle geri almayacağım bu yağları

Sende bu sabır olduktan sonra akmış bil o kiloları.Hem yavaş kilo kaybım var diyorsun hemde gayet istikrarlı bozmadan ilerliyorsun ve sporunu bırakmıyorsun.Bunların ödülü yakındır.Zaten epey kilo vermişsin tebrik ederim

Sağol canım, İnşallah, biraz inatcıyım onun için pes etmiyorum, ya olacak, ya olacak

Koşu bandım bozuldu, bende 2 gündür callanetics yapıyorum, 10 saatte 10 yaş gençleşme diyor, inşallah hem kilolardan kurtulur hemde incelirim

Yaza kadar kurtulacağız inşallah kilolardan...

.

Evet bende durakladım derken bu sabah 79.9 gördüm sanki 69.9 görmüş kadar oldum.Hafiflikten uçucam sandımÇok güzel bir duygu yaaa.Bu kadar uğraşıyorum kesinlikle geri almayacağım bu yağları

Ne güzel, eksildikçe insan çok mutlu oluyor, özellikle 8lerden 7lere, 7lerden 6lara geçmek harika, inşallah 4 aşamasını tam yaparsak almayacağımızı ümit ediyorum...

İnşallah güzelim kıracaksin inadını az kaldı... 7 li rakamlar bana hayaldi yıllardır görmedim tartida sevincim tarifsiz...

.

oyyy cok güzel aynen bende senin gibiyim geri almamak için yılların hesabına girdim bir ömür dukan....

Bu arada bugün face deki dukan grubunun dolduruşuna geldim karnabahardan kısır yaptım yok böyle birşey ya herşey mi dukanlastirilir tebrik ediyorum kim bulduysa size tarifi verim karnabahar yıkanır rondoda çekilir soganla kavrulur salça baharat yeşillik eklenir bitti :) resimde koyayim dedim ama cepten eklenmiyor yarın pc den atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…