İnşallah güzelim kıracaksin inadını az kaldı... 7 li rakamlar bana hayaldi yıllardır görmedim tartida sevincim tarifsiz...
oyyy cok güzel aynen bende senin gibiyim geri almamak için yılların hesabına girdim bir ömür dukan....
Bu arada bugün face deki dukan grubunun dolduruşuna geldim karnabahardan kısır yaptım yok böyle birşey ya herşey mi dukanlastirilir tebrik ediyorum kim bulduysa size tarifi verim karnabahar yıkanır rondoda çekilir soganla kavrulur salça baharat yeşillik eklenir bitti :) resimde koyayim dedim ama cepten eklenmiyor yarın pc den atarım
Bende şimdiden geri almamak için kara tasalardayım.Hedef kiloma ulaştığım zaman(Allah sağlıkla hepimize nasip etsin inşallah)güçlendirme ve koruma olarak karataya geçip uygulasam ve beslenme alışkanlığı olarak hayatıma bundan sonra karatayla devam etsem olmaz mı diye düşünmekteyim.Olmaz mı dersiniz acaba:106::106:karatay hem türkiye standartlarına göre hemde sağlıklı diye biliyorum.Bu diyetede sadık kalır ve iki sene kadar kilomu sabit tutabilirsem baş koyduğum yolu tamamlarım gibi geliyor.Tabi sizlerin fikirleride çok önemli benim için:118::118:
Slm kızlar yakında aranıza katılacam şu an İsveç diyetini yapıyorum ikinci günümdeyim sonrasında dukan yapmayı düşünüyorum ama gözümde korkmuyor değil hani meyvasız nasıl dayanırım o kadar bilmiyorum ama yulaf kepeğinin ekmek olarak yapılıp tüketilmesinde ayrı bir cazibe veriyor bu arada motiveniede bayıldım hep destek tam desteksiniz :))))
Günaydin kizlar
Başlangıç Tarihi 8 kasim 2013
Baslangic kilo 75.5
Atak evresi 5 gun
Atak sonrası 73.6
Guncel kilo 68.9
Dukanin 34. Gunu
Boy 1.65
tlbtlb nasıl merak ediyorum.Herşey yolundamı geçti acaba?Bilgisi olan varmı?
dün ne yedimmm
sabah: aç karnına light kefir sonra hindi füme sütlü neskafe
ara: sarmısak çayı
öğle: tavuk but + kabak ızgara
ara: sütlü neskafe
akşam: kısır + yoğurt
ara: yeşil çay + poğaça ve kurabiye
içtiğim su 1 lt dir ama yeşil çayı dev bardakta yaptım anca onla 1.5 lt olmuştur...
kısırın tarifini yazmıştım resim olarak ekliyim
Eki Görüntüle 893080
bu bir tabağı bitirdim normalde yanında ton balığı yiyecektim ama acaip şişirdi (sanki gerçek kısır yemiş gibi şiştim) acaba özlediğimden ben mi çok yedim :)
tlbtlb nasıl merak ediyorum.Herşey yolundamı geçti acaba?Bilgisi olan varmı?
İnşallah güzelim kıracaksin inadını az kaldı... 7 li rakamlar bana hayaldi yıllardır görmedim tartida sevincim tarifsiz...
oyyy cok güzel aynen bende senin gibiyim geri almamak için yılların hesabına girdim bir ömür dukan....
Bu arada bugün face deki dukan grubunun dolduruşuna geldim karnabahardan kısır yaptım yok böyle birşey ya herşey mi dukanlastirilir tebrik ediyorum kim bulduysa size tarifi verim karnabahar yıkanır rondoda çekilir soganla kavrulur salça baharat yeşillik eklenir bitti :) resimde koyayim dedim ama cepten eklenmiyor yarın pc den atarım
Çok güzel görünüyor, kısırı çok severim, tadı da benziyor mu? Bende bugün yapacağım inşallah...
dün ne yedimmm
sabah: aç karnına light kefir sonra hindi füme sütlü neskafe
ara: sarmısak çayı
öğle: tavuk but + kabak ızgara
ara: sütlü neskafe
akşam: kısır + yoğurt
ara: yeşil çay + poğaça ve kurabiye
içtiğim su 1 lt dir ama yeşil çayı dev bardakta yaptım anca onla 1.5 lt olmuştur...
kısırın tarifini yazmıştım resim olarak ekliyim
Eki Görüntüle 893080
bu bir tabağı bitirdim normalde yanında ton balığı yiyecektim ama acaip şişirdi (sanki gerçek kısır yemiş gibi şiştim) acaba özlediğimden ben mi çok yedim :)
1 haftadır beklediğim kilo bildirme zamanı nihayet geldi :)))
Başlangıç kilom: 69.2
Hedef kilo: 52
Dukanın 10. günü
Güncel kilo: 64.5
Boy: 1,65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?