Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bende şimdiden geri almamak için kara tasalardayım.Hedef kiloma ulaştığım zaman(Allah sağlıkla hepimize nasip etsin inşallah)güçlendirme ve koruma olarak karataya geçip uygulasam ve beslenme alışkanlığı olarak hayatıma bundan sonra karatayla devam etsem olmaz mı diye düşünmekteyim.Olmaz mı dersiniz acaba:106::106:karatay hem türkiye standartlarına göre hemde sağlıklı diye biliyorum.Bu diyetede sadık kalır ve iki sene kadar kilomu sabit tutabilirsem baş koyduğum yolu tamamlarım gibi geliyor.Tabi sizlerin fikirleride çok önemli benim için:118::118:

Slm kızlar yakında aranıza katılacam şu an İsveç diyetini yapıyorum ikinci günümdeyim sonrasında dukan yapmayı düşünüyorum ama gözümde korkmuyor değil hani meyvasız nasıl dayanırım o kadar bilmiyorum ama yulaf kepeğinin ekmek olarak yapılıp tüketilmesinde ayrı bir cazibe veriyor bu arada motiveniede bayıldım hep destek tam desteksiniz :))))

Ben karatay ı denedim hiçbir verim alamadım türkiye standardı fikri olabilir ama ben karatay ile yaşadığım kabızlık sonucu doktora düştüm oda sagolsun karataya bir daha niyet etmemem için gereken iknayi yaptı :) o yüzden dukan amcama bağlılığım daha baki ne diyorsa o :)

Kız ısveç diyeti çekilmez birşey onun yanında dukan cok masum... Ekmek bir yana ben bu aroma işine bayıldım bugün yeni aromalarım geldi zeytin fındık tereyag ve petibor hemende denedim dukanda yok yok... Bizde destek var yeterki sende bize ol :)

ŞAFAK 78 !!!

Bende düzensiz adet oluyorum normalde ama bu ay biraz daha gecikti:44:Oda beni rahatsız ediyo Umarım doktara gitmeme gerek kalmadan olurum:44:
Bu hafta gezmelerin bol olduğu bir hafta oldu benim için Yani benim için zor bir haftaydıHiç kaçamağım olmadı ama bakalım yarın sabah tartı ne gösterecek:44:Bir haftadır tartılmıyorum çok heyecanlıyım

Sabah haşlanmış yumurta+peynir+1 bardak süt
Öğle haşlanmış tavuk but+yoğurt
Akşam öğlenin aynısı :))

Kız ısveç diyeti çekilmez birşey onun yanında dukan cok masum... Ekmek bir yana ben bu aroma işine bayıldım bugün yeni aromalarım geldi zeytin fındık tereyag ve petibor hemende denedim dukanda yok yok... Bizde destek var yeterki sende bize ol :)[/QUOTE]

Çekilmiyo zatende başladım birkere bırakmak olmaz şimdi ne gitse kardır dukana başlamadan zaten tamda uymuyorum diyete bakalım şu 13 günde 3 kilosu gitse 70 ile aranızdayım kitabımı ve tarif kitabımı sipariş verdim gelir elime bugün yarın bilinçleneyim iyice geliyorummmmmmmmmm :))

Günaydin kizlar
Başlangıç Tarihi 8 kasim 2013
Baslangic kilo 75.5
Atak evresi 5 gun
Atak sonrası 73.6
Guncel kilo 68.9
Dukanin 34. Gunu
Boy 1.65

Günaydin kizlar
Başlangıç Tarihi 8 kasim 2013
Baslangic kilo 75.5
Atak evresi 5 gun
Atak sonrası 73.6
Guncel kilo 68.9
Dukanin 34. Gunu
Boy 1.65

günaydın güzeller bende tam listeyi hatırlatacaktım... bildirimlerinizi yapın bugün hemen hazırlayayım listeyi :)güzel kilo vermişsin devamı gelir inşallah....

mutlu ve sıcacık sabahlar hepimize kilo bildirimi yapıcam

Başlangıç tarihim:10.11.2013
Başlangıç kilom:89.2
Hedef kilom:70
Dukanın kaçıncı günü:33
Geçen haftaki kilom:82.1
Şimdiki kilom:79.8
Boy:1,75

dün ne yedimmm

sabah: aç karnına light kefir sonra hindi füme sütlü neskafe

ara: sarmısak çayı

öğle: tavuk but + kabak ızgara

ara: sütlü neskafe

akşam: kısır + yoğurt

ara: yeşil çay + poğaça ve kurabiye

içtiğim su 1 lt dir ama yeşil çayı dev bardakta yaptım anca onla 1.5 lt olmuştur...

kısırın tarifini yazmıştım resim olarak ekliyim

bu bir tabağı bitirdim normalde yanında ton balığı yiyecektim ama acaip şişirdi (sanki gerçek kısır yemiş gibi şiştim ) acaba özlediğimden ben mi çok yedim :)

Herkese merhaba güzel ve mutlu bir gün olur inşallah

Küçük kızım bugün evde, kahvaltıyı geç yaptık, kahvaltı geç olunca da öğlen yemek yiyesim olmuyor, bakalım hayırlısı

Bir kaç gündür kabızdım, dün sabah 72.2 dim, dün öğlenden sonra dışarıya çıktık çocuklarla kar oynadık gelince 2 bardak su (600ml), 1 nescafe, 1 lt kaynar suya 2 form çay attım, bağırsaklarım çalıştı çok şükür, sonrasında da akşama kadar bol su içtim, akşamda açık şekersiz çay, rahatladım
aşağı yukarı 3-4 haftada bir uzun süren kabızlığım oluyor, Allahtan sık kullanmadığım için herhalde form çay rahatlatıtyor

Başlangıç tarihim: 9.9.2013
Başlangıç kilom:85.4
Hedef kilom: 60
Dukanın kaçıncı günü: 95
Geçen haftaki kilom: 71.8
Şimdiki kilom:71.6
Boy:1,63

Artılarda olmak moral bozucu oluyor, -200 gr da olsa sevindim...

Çok güzel görünüyor, kısırı çok severim, tadı da benziyor mu? Bende bugün yapacağım inşallah...

çok iyiymiş canım :) hemen denemem lazım bunu çünkü kısırı çooooookkk özledim (

Başlangıç tarihim:19/11/2013
Başlangıç kilom:73
Hedef kilom:59
Dukanın kaçıncı günü:24
Geçen haftaki kilom:69,9
Şimdiki kilom:68,4
Boy:163

Çok güzel görünüyor, kısırı çok severim, tadı da benziyor mu? Bende bugün yapacağım inşallah...

ben gündüz öğle yemeğini iş yerinde yediydim onlarda yemek pişince bana tavuk kızartmaya kalkmış gördüm hemen döktük yağını sonrada peçetelere sarmaladım ama yinede akşam hiç yağ kullanmadan yaptım. belki yağ koymuş olsam biraz daha lezzetli olabilirdi bana çok yakın geldi tatları çokta özlemişim başka birşey yiyemedim direk tabağı götürdüm bulgur gibi de şişirdi :)) psikolojik galiba :)

1 haftadır beklediğim kilo bildirme zamanı nihayet geldi :)))
Başlangıç kilom: 69.2
Hedef kilo: 52
Dukanın 10. günü
Güncel kilo: 64.5
Boy: 1,65

Sanırım akşam hepimizin menüsü aynı ; KISIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…