Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kısırın çok güzel görünüyor ellerine sağlık.Ben bu tarifi şu ünlülerin yaşam koçu varya adı neydi Şeyda coşkun galiba ondan dinlemiştim televizyonda yapsam nasıl olur diye düşünüyordum.Sen beğendiysen bende yapıcam.
geçen hafta doktorum programında ceyda düvenci balkabağını hiç şeker ve tatlandırıcı koymadan yapıyorum çok güzel oluyor dedi.Yağlı kağıt serilmiş fırın kabına küçük küçük doğruyormuş az ısıda kendi şekerlerini salıp sulanana kadar tutup sonra ısıyı yükselterek pişiriyormuş çok güzel oluyor dedi.Bu tarifide denemek istiyorum.

ben beğendim açıkcası karnabaharı kızarmış haliyle seven biri olarak bir türlü yemeğini yapıp yemek içimden gelmiyordu eh karnabaharda çok besleyici bu şekilde severek ve isteyerek tükettim...

bal kabağını bende kazana atıyorum üstüne 1 kaşık toz tatlandırıcı ekliyorum zaten suyunu salıyor tatlandırıcı da kıvamda kalıyor ben kabağı yiyorum... hemen hemen aynı kendi şekeriyle yiyorsun... geçenlerde balkabağı muhallebisi yapmıştım paylaştımmı hatırlamıyorum ama oda süperdi... bu hafta yine deneyeceğim bu kez jelatin koyup buzdolabına atıcam herhalde daha farklı olacak ah ahhh sebze günü gel hadi

Selam kızlar kilo bildirimi yapmıyorum bu hafta aslında bayağı eksilerdeydim fakat regl dönemi kilom artmış yine (... yanlış kilo vermeyeyim.... haftaya artık :))

Ayy o kısırda ne kadar süper duruyor ya eve gidip yapasım var...

Son düzenleme:
merhaba ben 18 gündür yapıyorum arada bir tartılıyorum ama kilo kaybım az bu güne kadar 3 kez bozdum tek öğün olarak. seyir everesini ise 5 p+5sp yapıyorum çok zor oluyor ben bunu 1+1 e çevirsem sıkıntı olurmu yoksa başladığım gibi devammı etmeliyim?

Merhaba canım bildiğim kadarıyla değiştirebilirsin.Ben de 1+1 yapıyorum ve zorlanmıyorum hiç.Kitap da ikisinin arasında bir fark olmadığını sp ve ps günlerinin bir aya eşit dağıldığından kilo kaybının aynı olduğunu yazıyor ve 1+1 öneriyor.Öğün bozdum diyorsun kilo kaybetmemen bu yüzden.Kurallara sadık kalan herkes rahatça kilo kaybediyor.İki haftayı geçmiş emeğin var devam edersen eksilerine kavuşursun.Hepimize kolay gelsin.

ŞAFAK 77 !!!

Bugün güzel bir gündü Değişik tarifler yaptım Kısır ve pasta Kaç gündür canım tatlı çekiyordu;özellikle pasta benim yüzümü güldürdü

Sabah haşlanmış yumurta+peynir+domates+salatalık
Öğle kızarmış tavuk+yoğurt
Akşam kısır+peynir
Veee pasta

Son düzenleme:
bende çikolata denedim ilk defa.süperrr oldu :))

Bugün tartıldım :)) baya keyfim yerinde.biraz az olmuş ama ben 3 kez bozdum belki bozmasaydım daha iyi sonuç alırdım
Başlangıç tarihi:25 kasım2013
Başlangıç kilom:81
Diyetin 19. Günündeyim
Şu anki kilom:78,500
Hedefim 68kg

Hepinize günaydın dünden beri iki kızım ve ben yorgan döşek yatıyoruz hastalandık:2::2::2:Birimiz olunca zincirleme hepimiz hastalanıyoruz.Bol bol bitki çayıyla dukana devam.Dünkü menüm

sabah:haşlanmış yumurta,lıgh peynir,dukan ekmek,közlenmiş biber,domates,salatalık,çay
ara:kahve,yeşil çay
öğlen:çocukları doktora götürdüm malesef aç geçti.
akşam:kıymalı taze fasülye,kırmızı lahana ve turp rendeledim sarmısaklı yoğurt ve pul biberle salata yaptım,dukan ekmek
ıhlamur,yeşil çay,1,5 lt su anca içmişimdir.Soğuklarda su içmekte zorlanıyorum birde hasta olunca su içmek çok zor

Herkese güzel ve huzurlu bir hafta sonu diliyorum

Çok geçmiş olsun canım, biz de de öyle oluyor bazen, özellikle küçük kızım grip olursa peşinden bende oluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…