Sanırım akşam hepimizin menüsü aynı ; KISIR
dün ne yedimmm
sabah: aç karnına light kefir sonra hindi füme sütlü neskafe
ara: sarmısak çayı
öğle: tavuk but + kabak ızgara
ara: sütlü neskafe
akşam: kısır + yoğurt
ara: yeşil çay + poğaça ve kurabiye
içtiğim su 1 lt dir ama yeşil çayı dev bardakta yaptım anca onla 1.5 lt olmuştur...
kısırın tarifini yazmıştım resim olarak ekliyim
Eki Görüntüle 893080
bu bir tabağı bitirdim normalde yanında ton balığı yiyecektim ama acaip şişirdi (sanki gerçek kısır yemiş gibi şiştim) acaba özlediğimden ben mi çok yedim :)
canım geçen haftayı yazmayı unutmuşumgeçen hafta ki kilonu belirtmediğin için ben 69,2 olarak aldım...
Kısırın çok güzel görünüyor ellerine sağlık.Ben bu tarifi şu ünlülerin yaşam koçu varya adı neydi Şeyda coşkun galiba ondan dinlemiştim televizyonda yapsam nasıl olur diye düşünüyordum.Sen beğendiysen bende yapıcam.
geçen hafta doktorum programında ceyda düvenci balkabağını hiç şeker ve tatlandırıcı koymadan yapıyorum çok güzel oluyor dedi.Yağlı kağıt serilmiş fırın kabına küçük küçük doğruyormuş az ısıda kendi şekerlerini salıp sulanana kadar tutup sonra ısıyı yükselterek pişiriyormuş çok güzel oluyor dedi.Bu tarifide denemek istiyorum.
günaydın güzeller bende tam listeyi hatırlatacaktım... bildirimlerinizi yapın bugün hemen hazırlayayım listeyi :)güzel kilo vermişsin devamı gelir inşallah....
merhaba ben 18 gündür yapıyorum arada bir tartılıyorum ama kilo kaybım az bu güne kadar 3 kez bozdum tek öğün olarak. seyir everesini ise 5 p+5sp yapıyorum çok zor oluyor ben bunu 1+1 e çevirsem sıkıntı olurmu yoksa başladığım gibi devammı etmeliyim?
bende çikolata denedim ilk defa.süperrr oldu :))ŞAFAK 77 !!!
Bugün güzel bir gündüDeğişik tarifler yaptım Kısır ve pasta Kaç gündür canım tatlı çekiyordu;özellikle pasta benim yüzümü güldürdü
Sabah haşlanmış yumurta+peynir+domates+salatalık
Öğle kızarmış tavuk+yoğurt
Akşam kısır+peynir
Veee pasta
Emeğine sağlık canım
Kilo verenleri tebrik ediyorum, maaşallah
Haftaya daha iyi ve bol eksili bir hafta olur inşallah...
Hepinize günaydın dünden beri iki kızım ve ben yorgan döşek yatıyoruz hastalandık:2::2::2:Birimiz olunca zincirleme hepimiz hastalanıyoruz.Bol bol bitki çayıyla dukana devam.Dünkü menüm
sabah:haşlanmış yumurta,lıgh peynir,dukan ekmek,közlenmiş biber,domates,salatalık,çay
ara:kahve,yeşil çay
öğlen:çocukları doktora götürdüm malesef aç geçti.
akşam:kıymalı taze fasülye,kırmızı lahana ve turp rendeledim sarmısaklı yoğurt ve pul biberle salata yaptım,dukan ekmek
ıhlamur,yeşil çay,1,5 lt su anca içmişimdir.Soğuklarda su içmekte zorlanıyorum birde hasta olunca su içmek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?