Emeğine sağlık canım
Kilo verenleri tebrik ediyorum, maaşallah
Haftaya daha iyi ve bol eksili bir hafta olur inşallah...
merhaba ben 18 gündür yapıyorum arada bir tartılıyorum ama kilo kaybım az bu güne kadar 3 kez bozdum tek öğün olarak. seyir everesini ise 5 p+5sp yapıyorum çok zor oluyor ben bunu 1+1 e çevirsem sıkıntı olurmu yoksa başladığım gibi devammı etmeliyim?
off bu kilo çizelgesini güncelleyemiyorum ben
Hepinize günaydın dünden beri iki kızım ve ben yorgan döşek yatıyoruz hastalandık:2::2::2:Birimiz olunca zincirleme hepimiz hastalanıyoruz.Bol bol bitki çayıyla dukana devam.Dünkü menüm
sabah:haşlanmış yumurta,lıgh peynir,dukan ekmek,közlenmiş biber,domates,salatalık,çay
ara:kahve,yeşil çay
öğlen:çocukları doktora götürdüm malesef aç geçti.
akşam:kıymalı taze fasülye,kırmızı lahana ve turp rendeledim sarmısaklı yoğurt ve pul biberle salata yaptım,dukan ekmek
ıhlamur,yeşil çay,1,5 lt su anca içmişimdir.Soğuklarda su içmekte zorlanıyorum birde hasta olunca su içmek çok zor
yaptım tatlım.aynen dediğin gibi de yaptım ama yine eski çizelge çıkıyo deli oldumtatlım tickerfactory den verileri gir en son tablonun olduğu sayfayı verdiğinde 3. kutudaki linki kopyala kullanıcı kontrol panelinden solda profil düzenleye gir çizelge diye bir yer var oraya yapıştır bitti.... nerde sorun oluyor ????
bende tebrik ediyorum tüm kilo verenleri onların sabırlarını hatta onların azimlerini...
bende listeyi yapıp kaçmış gibi göründüm ama tekrar yazamadım yıllık iznimi aldım son günümdü perş. günü iş yerinde biraz yoğun geçti çıkış vakti listeyi paylaşıp çıktım. şimdi memleketteyim. yolculukta bile kaçamak yapmadım afferim bana hiç utanmadım yolda çeçil peynirimi hindi fümemi ve havucumu çıkardım yedim... gelen iltifatlara da diyecek yok en çok ta benim mükemmeliyetçi hiç birşeyi hatta hiçbirşeyimi beğenmeyen annem bana hayran hayran baktı ya inanılmaz bir duygu....
hemen markete gidip tüm light ürünlerimi ve yeşil çayımı aldım geldim. inşallah bol eksili bir haftamız olur...
bende tebrik ediyorum tüm kilo verenleri onların sabırlarını hatta onların azimlerini...
bende listeyi yapıp kaçmış gibi göründüm ama tekrar yazamadım yıllık iznimi aldım son günümdü perş. günü iş yerinde biraz yoğun geçti çıkış vakti listeyi paylaşıp çıktım. şimdi memleketteyim. yolculukta bile kaçamak yapmadım afferim bana hiç utanmadım yolda çeçil peynirimi hindi fümemi ve havucumu çıkardım yedim... gelen iltifatlara da diyecek yok en çok ta benim mükemmeliyetçi hiç birşeyi hatta hiçbirşeyimi beğenmeyen annem bana hayran hayran baktı ya inanılmaz bir duygu....
hemen markete gidip tüm light ürünlerimi ve yeşil çayımı aldım geldim. inşallah bol eksili bir haftamız olur...
canım haftayada benim annemler gelicek memleketten.farkedecekler mi acaba ? ya ne biliyim daha ben çok kilo vermedim 5 kg. kadar. eşim başta olmak üzere iş yerimdeki arkadaşlar falan zayıfladın sen diyolar ama ne biliyim aynaya baktığımda pek bi fark yokmuş gibi geliyor banaacaba bütün bayanlar gibi sürekli aynaya baktığım için mi :)) bide bilinçaltım deli bi oyun oynadı akşam bana öyle bi rüya gördümkiii... kocaman bi bahçe upuzun bi masa.üstünde dehşet yiyecekler. deli gibi yedim yaaa :))))
canım haftayada benim annemler gelicek memleketten.farkedecekler mi acaba ? ya ne biliyim daha ben çok kilo vermedim 5 kg. kadar. eşim başta olmak üzere iş yerimdeki arkadaşlar falan zayıfladın sen diyolar ama ne biliyim aynaya baktığımda pek bi fark yokmuş gibi geliyor banaacaba bütün bayanlar gibi sürekli aynaya baktığım için mi :)) bide bilinçaltım deli bi oyun oynadı akşam bana öyle bi rüya gördümkiii... kocaman bi bahçe upuzun bi masa.üstünde dehşet yiyecekler. deli gibi yedim yaaa :))))
yaptım tatlım.aynen dediğin gibi de yaptım ama yine eski çizelge çıkıyo deli oldum(((
Herkese güzel ve huzurlu pazarlar
Son 2 hafta önce artılara çıkıp tekrar artılardan eksiye iniyorum derken ancak 1 kilo vermiştim ama dün sabah eksiyi görünce çok sevindim, devam eder inşallah eksiler,
Bazen gerçekten umutsuzluğa düşüyorum, moralim bozuluyor, Allah'tan uzun sürmüyor
Dün ilkayın kıymalı poğaçasından yapmıştım, beğenerek yedim
İyi tatiller canım, tebrik ediyorum, iradeli insanları severim, anne den iltafat almak çok onure edici gerçekten, seni motive etmiştir
Poğaçayı nasıl yaptın? Tarifi verir misin?
yaptım tatlım.aynen dediğin gibi de yaptım ama yine eski çizelge çıkıyo deli oldum(((
çok iyi oldu ama böyle bi rüya görmek nefsim köreldi :)) rüyadada olsa o kadar yiyince. :) biz eşimle beraber başladık bu diyete. o daha çok bana destek olmak için başladı. o yüzden evde sadece diyet yemekler piştiği için zorlanmıyorum pek ama annemler gelinceee. bide anneler hep aynı ondanda ye bundanda ye. çok zorlanıcam gibi geliyor bakalım hayırlısı :)Canım 5 kilo az değil, fark edecektir, Allah'tan rüyada yemek kilo aldırmıyor :))
Sabah eşim ve çocuklara sucuklu omlet yaptım, mis gibi kokuyordu, kokusunu içime çektim, kızım anne koklamak kilo aldırmıyor mu diye sordu :)
tartı yalan söylemez dimii :)) benim daha bu şekilde ilk rüyamdı ne diyim allah devamını getirir inşallah :))Bende 4 kg verdim ve banada herkes zayıfladın diyorAma bende senin gibi hiç verememişim gibi geliyor Demekki vermişiz
Vee bende hep rüyamda diyeti bozup ne meyveler pastalar börekler yiyorum
canım en zor olanınıda bugün yaşadım. diyete başladığımızdan beri ilk dfa akşam oturmasına gittik. kızcağız kek yapmış. yok dedik yemicez (eşimde diyette ya) ısrarlar ısrarlar hayır dedik. biraz bozuldu sanki ama napiim yaaafarkederler tabi dile kolay 5 kg... kız bende ne rüyalar gördüydüm valla kabus gibi uyandığımı bilirim... çok gerçekçi olanlar vardı kalkıp çok tartıldım :)))
gözün aydın güzelim inşallah çözülmüştür artık bünyenin inadı da yoluna hızla devam edersin...
valla ben bile hayran kaldım irademe... Allah yardımcımız olsun gerçekten nefsi sınamak çok zor...
hemde nasıl motive etti dediğim gibi annem mükemmeliyetçidir ondan iltifat almak mümkün değildir. şimdi meselaabimi arasam kilo verdim desem inanmaz da annem çok şaşırdı kilo verdiğimi söylüyor desem abim direk vermişsin annem boşa demez onu der :))))))))))))
poğaçam 3 yk yulaf kepeği 1 yk buğday kepeği 1 çk mahlep 1 çk kabartma tozu kırmızı biber tuz bunları karıştırdım sonra 2 yk yoğurt 1 yumurta 6-7 damla zeytin aroması bunları da ekleyip iyice karıştırıp yağlı kağıda yaydım 150 derece 45 dk pişirdim tabi incecik bisküvi kıvamındaydı ben bunu oturttum ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?