gözün aydın güzelim inşallah çözülmüştür artık bünyenin inadı da yoluna hızla devam edersin...
valla ben bile hayran kaldım irademe... Allah yardımcımız olsun gerçekten nefsi sınamak çok zor...
hemde nasıl motive etti dediğim gibi annem mükemmeliyetçidir ondan iltifat almak mümkün değildir. şimdi meselaabimi arasam kilo verdim desem inanmaz da annem çok şaşırdı kilo verdiğimi söylüyor desem abim direk vermişsin annem boşa demez onu der :))))))))))))
poğaçam 3 yk yulaf kepeği 1 yk buğday kepeği 1 çk mahlep 1 çk kabartma tozu kırmızı biber tuz bunları karıştırdım sonra 2 yk yoğurt 1 yumurta 6-7 damla zeytin aroması bunları da ekleyip iyice karıştırıp yağlı kağıda yaydım 150 derece 45 dk pişirdim tabi incecik bisküvi kıvamındaydı ben bunu oturttum ya...
tlbtlb nasıl merak ediyorum.Herşey yolundamı geçti acaba?Bilgisi olan varmı?
aynen bende merak ediyorum sanırım bu kez oldu aml. o yüzden yazamıyor... inşallah sıhhati yerindedir...
dün ne yedimmm
sabah: aç karnına light kefir sonra hindi füme sütlü neskafe
ara: sarmısak çayı
öğle: tavuk but + kabak ızgara
ara: sütlü neskafe
akşam: kısır + yoğurt
ara: yeşil çay + poğaça ve kurabiye
içtiğim su 1 lt dir ama yeşil çayı dev bardakta yaptım anca onla 1.5 lt olmuştur...
kısırın tarifini yazmıştım resim olarak ekliyim
Eki Görüntüle 893080
bu bir tabağı bitirdim normalde yanında ton balığı yiyecektim ama acaip şişirdi (sanki gerçek kısır yemiş gibi şiştim) acaba özlediğimden ben mi çok yedim :)
Herkese merhabalarben bu başlığın gizli takipcisiyim bende tlblb nin sayesinde başladım atak bitti 2.gün oldu seyirdeyim şimdilik sıkıntısız gidiyor....tlb hergün tarafımdan aranıyor bu mu şu mu diye soruluyor,herkes hedefe ulaşır inşallah
ameliyatını oldu gayet sağlıklı evine döndü görür yazar mutlaka
merhaba geçen hafta başlamıştım dukana ama cenazemiz oldu onun için yapamadım bırakmak zorunda kaldımdün geldik cenazeden bugün başladım 100,8 ile niyetliyim ve atağı 6 gün yapacağım bu diyeti bozmam ilk ve son olsun yardımlarınızı bekliyorum.
çok iyi oldu ama böyle bi rüya görmek nefsim köreldi :)) rüyadada olsa o kadar yiyince. :) biz eşimle beraber başladık bu diyete. o daha çok bana destek olmak için başladı. o yüzden evde sadece diyet yemekler piştiği için zorlanmıyorum pek ama annemler gelinceee. bide anneler hep aynı ondanda ye bundanda ye. çok zorlanıcam gibi geliyor bakalım hayırlısı :)
evet gerçekten rüyanda bile yesen biraz nefsin köreliyor... benim anne konusunda hiç sıkıntım yok kendisi zaten hep diyet modunda beslenir yağlı tuzlu tatlı yemez birde kimseye ye demez... hatta meyve yesen 2. yi alsan annem uyarır onuda 1 saat sonra ye bu yeter der :)))) 65 i devirdi hala 65 kiloyu deviremedi :))))
ŞAFAK 74 !!!
Hafta sonu 2 gün yatılı misafirim vardı..Yarı aç yarı tok geçti günlerSabah normal peynir yedim mecburen Umarım bir sakıncası olmaz:44:
bende çok severim kısırı bu paylaşımı görünce acayip mutlu oldum sağol seyirde sınır yok değil mi bundan yani 1.tabak yiyebilirim
merhaba geçen hafta başlamıştım dukana ama cenazemiz oldu onun için yapamadım bırakmak zorunda kaldımdün geldik cenazeden bugün başladım 100,8 ile niyetliyim ve atağı 6 gün yapacağım bu diyeti bozmam ilk ve son olsun yardımlarınızı bekliyorum.
valla tatlım senin anne iyiymiş yaa.benim annemde kilolu diil ama dehşet yemek yapar yemeyincede darılırevet gerçekten rüyanda bile yesen biraz nefsin köreliyor... benim anne konusunda hiç sıkıntım yok kendisi zaten hep diyet modunda beslenir yağlı tuzlu tatlı yemez birde kimseye ye demez... hatta meyve yesen 2. yi alsan annem uyarır onuda 1 saat sonra ye bu yeter der :)))) 65 i devirdi hala 65 kiloyu deviremedi :))))
hep birlikte başarıcaz inşallahhhh :) o kadar çok özeniyorumki incecik bayanlara ah ahhhh. ama vitrinlerin önünden geçerken iç çekmek yok artık yada bana yakışmazki demek :)Harika annen varmış iradeli ve kendini önemseyen, benim annem bayağı kilolu, biraz dikkat et dersem kızar, ben zayıflamak isteyince de kızıyor, yine alacaksın nasıl olsa niye uğraşıyorsun diyor
Ben yaşlandığımda annem gibi olmak istemiyorum, zayıf ve zarif bir kadın olmak istiyorum, inşallah başarırım...
tatlım peyniri normal yersen aklında olsun soğuk suyla yıkayınca tuzunu sıcak suyla yıkayınca yağını alır...
hep birlikte başarıcaz inşallahhhh :) o kadar çok özeniyorumki incecik bayanlara ah ahhhh. ama vitrinlerin önünden geçerken iç çekmek yok artık yada bana yakışmazki demek :)
canım yinede yememek daha mantıklı bence. sadece lor yemek lazım çünkü peynir güçlendirmede var öyle hatırlıyorum ben. 40 gr kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?