Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Seni anlıyorum canım, insanın kendine güveni geliyor, benim annem de aynı anlattığın gibi çok mükemmeliyetçi, annem çamaşır yıkama hususunu çok önemser, beni bu konuda çok takdir eder, onun takdirini almak benim için çok onur verici

senin için de öyle olmuş, takdiri aldın, hadi iyisin artık, kim tutar ki seni :)

Tarifi için teşekkürler, yaparım inşallah...

tlbtlb nasıl merak ediyorum.Herşey yolundamı geçti acaba?Bilgisi olan varmı?

aynen bende merak ediyorum sanırım bu kez oldu aml. o yüzden yazamıyor... inşallah sıhhati yerindedir...

Herkese merhabalar ben bu başlığın gizli takipcisiyim bende tlblb nin sayesinde başladım atak bitti 2.gün oldu seyirdeyim şimdilik sıkıntısız gidiyor....tlb hergün tarafımdan aranıyor bu mu şu mu diye soruluyor,herkes hedefe ulaşır inşallah

ameliyatını oldu gayet sağlıklı evine döndü görür yazar mutlaka

bende çok severim kısırı bu paylaşımı görünce acayip mutlu oldum sağol seyirde sınır yok değil mi bundan yani 1.tabak yiyebilirim

merhaba geçen hafta başlamıştım dukana ama cenazemiz oldu onun için yapamadım bırakmak zorunda kaldım dün geldik cenazeden bugün başladım 100,8 ile niyetliyim ve atağı 6 gün yapacağım bu diyeti bozmam ilk ve son olsun yardımlarınızı bekliyorum.

tlblb ye çok selam söyle canım, Allah acil şifalar versin, inşallah uğrarda bilgi verir

senin içinde hayırlı olsun sağlıkla hedefine ulaşırsın inşallah

Hoş geldin canım, sağlıkla hedefine ulaşırsın inşallah...

evet gerçekten rüyanda bile yesen biraz nefsin köreliyor... benim anne konusunda hiç sıkıntım yok kendisi zaten hep diyet modunda beslenir yağlı tuzlu tatlı yemez birde kimseye ye demez... hatta meyve yesen 2. yi alsan annem uyarır onuda 1 saat sonra ye bu yeter der :)))) 65 i devirdi hala 65 kiloyu deviremedi :))))

Harika annen varmış iradeli ve kendini önemseyen, benim annem bayağı kilolu, biraz dikkat et dersem kızar, ben zayıflamak isteyince de kızıyor, yine alacaksın nasıl olsa niye uğraşıyorsun diyor

Ben yaşlandığımda annem gibi olmak istemiyorum, zayıf ve zarif bir kadın olmak istiyorum, inşallah başarırım...

ŞAFAK 74 !!!

Hafta sonu 2 gün yatılı misafirim vardı..Yarı aç yarı tok geçti günlerSabah normal peynir yedim mecburenUmarım bir sakıncası olmaz:44:

tatlım peyniri normal yersen aklında olsun soğuk suyla yıkayınca tuzunu sıcak suyla yıkayınca yağını alır...

inşallah bu kez kararlı ilerlersin tatlım kilolar gidince neden bu kadar geciktirmişim diye üzüleceksin...

Yardımmm

tlbtlb ye ulaşamadım uyuyordur mutlaka...helva tarifi lütfen canım çok tatlı çekiyor

valla tatlım senin anne iyiymiş yaa.benim annemde kilolu diil ama dehşet yemek yapar yemeyincede darılır kalbini kırmadan bu işi halletmek lazım offff

hep birlikte başarıcaz inşallahhhh :) o kadar çok özeniyorumki incecik bayanlara ah ahhhh. ama vitrinlerin önünden geçerken iç çekmek yok artık yada bana yakışmazki demek :)

tatlım peyniri normal yersen aklında olsun soğuk suyla yıkayınca tuzunu sıcak suyla yıkayınca yağını alır...

canım yinede yememek daha mantıklı bence. sadece lor yemek lazım çünkü peynir güçlendirmede var öyle hatırlıyorum ben. 40 gr kadar.

hep birlikte başarıcaz inşallahhhh :) o kadar çok özeniyorumki incecik bayanlara ah ahhhh. ama vitrinlerin önünden geçerken iç çekmek yok artık yada bana yakışmazki demek :)

Aaaah ah inşallah, evet başaracağız inşallah, zayıflayıp zayıf kalacağız.

Ayyyy bunun bir beden küçüğü yok mu acaba deriz inşallah...

ŞAFAK 73 !!!

Sabah haşlanmış yumurta#peynir#domates
Öğle fırında tavuk#yoğurt#dukan ekmek
Akşam fırında tavuk#turp#yoğurt#haşlanmış karnıbahar#dukan ekmek

canım yinede yememek daha mantıklı bence. sadece lor yemek lazım çünkü peynir güçlendirmede var öyle hatırlıyorum ben. 40 gr kadar.

doğru söylüyorsun yememek en iyi tercih... ama yemek zorunda da kalırsanız aç kalmayın 3 kez sıcak su değiştirince büyük ölçüde yağı gidiyor... tabi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…