Yardımmm
tlbtlb ye ulaşamadım uyuyordur mutlaka...helva tarifi lütfen canım çok tatlı çekiyor
Merhaba arkadaşlar süt tozu ile omlet yaptım krep gibi oldu buda çok hoşuma gitti yalnız süt tozunu ne kadar sıklıkla kullanabilirim?
tlbtlb nin tarifini yaptım ben hatırladığım kadarıyla yazayım...
3 yk kepek-galeta karışımını 1 tatlı kaşığı yağ ile bir güzel kavuruyorsun. ben baya kavurdum 10 dk filan karıştıra karıştıra... 1 çay bardağı sütün içine 1 yk süttozunu koyup çırptım. 1 dolu kaşık toz tatlandırıcıyı kepeğe ekledim onu da alt üst yapıp kavurdum hemen üstüne süt karışımını döktüm... sonra istediğin aromalar... birde katılaşana kadar karıştırdım hafif baloncuklu kaynayınca altını kapattım yine arada evirdim çevirdim üstüne tarçın ımmmmmmmmm
merhaba fıstıklar nasılsınız???
ben ameliyatımı oldum sorunsuz,şu an evdeyim ufak tefek sıkıntılarım var.
bu bölüme pek bakamadım kızlar malum ameliyat telaşım vardı sonrasında hayatımın merkezinde karnım oldu :) sürekli karın germe topiğindeyim :)
ama bu arad a da kilo aldım gibi çünkü hastanede ve sonrasında önüme ne konulursa yedim.
64 kilo çıkıyorum tartıda ameliyata girmeden evvel 58 dim.aslında fazlacada ödemim var ameliyattan kaynaklı.fakat risk almak istemiyorum kilo da tabii :)dün tekrardan seyire geçtim.hatırlarsanız güçlendirmedeydim.bir hafta böyle deneyeceğim ama benim için zor oluyor yemek hazırlayabilecek durumda değilim.
benden şimdilik bu kadar kızlar hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalın
merhaba fıstıklar nasılsınız???
ben ameliyatımı oldum sorunsuz,şu an evdeyim ufak tefek sıkıntılarım var.
bu bölüme pek bakamadım kızlar malum ameliyat telaşım vardı sonrasında hayatımın merkezinde karnım oldu :) sürekli karın germe topiğindeyim :)
ama bu arad a da kilo aldım gibi çünkü hastanede ve sonrasında önüme ne konulursa yedim.
64 kilo çıkıyorum tartıda ameliyata girmeden evvel 58 dim.aslında fazlacada ödemim var ameliyattan kaynaklı.fakat risk almak istemiyorum kilo da tabii :)dün tekrardan seyire geçtim.hatırlarsanız güçlendirmedeydim.bir hafta böyle deneyeceğim ama benim için zor oluyor yemek hazırlayabilecek durumda değilim.
benden şimdilik bu kadar kızlar hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalın
Hoşgeldin sağ salim atlatmışsın tekrar geçmiş olsun.Bu konuda prof. olmuşsun artık sana ne yazsam biliyosun.Kendine çok iyi bak.:129:
Canım geçmiş olsun, çabuk toparlarsın inşallah, gelişmeleri hakkında bize de bilgi verirsin, kendine iyi bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?