Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba bayanlar moralim çok bozuk düzenli devam ettiğim halde 3 günde 500gr aldım zamanında bozduğum halde kilo verebilmiştim şu an çok disiplinli yaptığım halde kilo almak moralimi bozuyor.havalar soğuk olduğu için çok fazla su içemiyorum onun yerine kaynamış suya biraz limon damlatıp içiyorum 1,5 lt tamamlamaya çalışıyorum acaba Limonlu suyun bi etkisimi bu?

Merhaba arkadaşlar hayatımda ilk kez bugün iyice araştırdıktan sonra dukana başladım kendimi çok motive ve iyi hissediyorum ilk günüm diye belki, benle beraber başlayanlar var mı acaba atak evresinde olan? Bir de bitki çayı mı yoksa su mu önerirsiniz? Limonlu su içmeye alıştırmıştım kendimi sizce bir problem olur mu?

Vizeler falan derken uzun zamandir foruma giris yapamiyordum.5 gün once dukana baslayali 2 ay oldu
Baslangic:81kg
suan kilo kilo:69.8 kg
Belden ve basenden 10 cm gitmis:))
BENİM HEDEFİM:58
ANNEMİN İSTEĞİ:65 :))

Başlangıç tarihi: 17 ekim
Başlangıç kilosu: 81
Hedef kilo: 58
Dukanın kaçıncı günündesin?: 66
Geçen hafta kilo: 70.6
Bu hafta kilo: 69.8
Boy: 1.65

İyi akşamlar bayanlar yılbaşı için neler düşünüyorsunuz.Dukanla ilk yılbaşımız olacak değişik menüler için fikirleriniz varmı? Neler yapabilirim veya dışarıda neler yiyebilirim diye düşünmeye başladım.

Dukan diyetiyle verilen kilolarin geri alındığını duymustum. Bu diyetle zayiflayan arkadaslar böyle bir durumla karsilastilar mi acaba?

Dukan diyetiyle verilen kilolarin geri alındığını duymustum. Bu diyetle zayiflayan arkadaslar böyle bir durumla karsilastilar mi acaba?

Merhaba
geçen yıl dukan yaptım
4 kasımda 90 kilo il başladım
mayıs ayı sonunda 70 i gördüm ama karaciğer yağlanması ve mide rahatsızlığımdan ötürü eşimin baskısı ile (dr un da dukan ile ilgili sağlıksız mağlıksız gibi laflarını duyduğu için) 3 ve 4. evreyi yapmadan dukanı bıraktım.
hayatım boyunca o kadar çok diyet denemiş olan ben dukan dışında hiç kilo veremedim
amaaaaaaaaa 3 aylık yaz tatilimiz ve eşime sürekli gezip yiyip içmemiz sonucunda bugün 15 kilo almış bulunmaktayım

yarın tekrar dukan a başlıyorum
kim ne derse desin bu diyet bütün sorunları çözüyor
hayatta 2 kez yapışır demişler ya ben 2. hakkımı kullanmaya ve bu kez tüm evreleri atlamadan yapmaya kararlıyım

kısacası tüm evreleri tamamlayanlar kilo almıyor
ama benim gibi kilo verdim dyeti kestim diyenler hooop yeniden eski haline dönüveriyor

Bende yılbaşından sonra 2. Hakkimi kullanacagim. Ilkinde saga sola gitmeler gelmeler yuzunden devam ettiremedim :/ simdi de ise baslayacagim. Calisirken nasil olacak bilmiyorum ama Insallah bu kez tamamlariz firesiz.

Birde sunu merak ediyorum. Ben ayni zamanda biberiye cayi icmeyi düşünüyorum. Dukana bir zarari var mi biberiyenin?

Birde sunu merak ediyorum. Ben ayni zamanda biberiye cayi icmeyi düşünüyorum. Dukana bir zarari var mi biberiyenin?

biberiye ve yeşil çay benim diyetimin vazgeçilmezleriydi
günde 2 şer bardağı çok geçmemek kaydıyla içiyordum
ben faydasını gördüm

tatlım bazen yiyoruz yiyoruz almıyoruz zannediyoruz o zaman yağ hücrelerimiz doluyor ama kapasitesini aşmıyor belkide sınırda kalıyor sonrasında sadece suyuna sıktığın limon bile kapasitesini aşıp bölünerek çoğalmasına neden olabilir bölündükten sonra hücreler dönüşü yok hep diyete uyup yine hücrenin kapasitesini düşürmen lazım... sadece 500 g artı görüpte sakın pes etme bu dediklerim dışında ödem toplamışta olabilirsin belki tuzlu yiyorsundur??? limonu da her bardağa ekleyip içme günde 3-4 damla birşey olsun...

ben bitki çaylarını öneririm hele şu soğuk kış günlerinde ada çayı ıhlamur yeşil çay yap yap iç güzelim limondan da biraz uzak dur günlük kullanımı bile tatlandırma amaçlı ötesi meyve tüketimine giriyor... kendimizi proteine adamışken meyve karbonhidratına alıştırmayalım bünyeyi...

yılbaşında rahat rahat yiyeceğimiz hindi etimiz var bence lor peynirli hindi fümeden sigara böreği de iyi gider daha da bulurum ben deneye deneye

bu arada dün bisküvi yaptım yeni aromalarımla fındık petibör ve tereyağ koydum kakaolu amanın tereyağ aroması bu kadar güzel kokutabilirmiymiş gerçekten şaştım... ben tereyağını helvaya ekleyecektim o yüzden kullanmıyordum dün koydum mükemmel oldu yaa dün klimayı açtım fırına da bisküviyi koydum tüm ev nasıl kokuyor yani o sıcaklık ve aromanın etkisiyle dalmışım kalktığımda bisküvilerim yanmıştı neyseki tam kömür olmamış tadı da güzeldi tarifini de yazayım ama siz yakmayın dikkat edin :)

2 yk yulaf kepeği 1 yk buğday kepeği 2 yk yağsız süt tozu yarım paket kabartma tozu (kenton hakkaten iyi kabarıyormuş bende bir yazıdan gördüm aldıydım) 2 yk toz tatlandırıcı 1 tk kakao 5 yk süt 2 yumurta veeeee 6 damla tereyağ 4 dalma petibör 5 damla fındık aroması iyi karıştırılır yağlı kağıda dökülür... 150 derecede pişirilir... iyi ki yüksek derece yapmamışım tam kömür olurdu :)

Bende yılbaşından sonra 2. Hakkimi kullanacagim. Ilkinde saga sola gitmeler gelmeler yuzunden devam ettiremedim :/ simdi de ise baslayacagim. Calisirken nasil olacak bilmiyorum ama Insallah bu kez tamamlariz firesiz.

canım işe yemek yapıp getirmeyi göze alman gerekiyor ton balığı yada dışardaki döneri peçeteye sarıp yağını alır yersen de kolay olur... iş yerindeki yemekte şurasından burasında alıyım suyunu almıyım demekle olmuyor

inşallah sonlandırırsın...

bitki çayları konusunda bir uyarı yok kitapta ama aynı çaydan 2 kupayı geçmemekte fayda var... yada mideni yoracak form, biberiye, yeşil çay bunları 2 den fazla içmezsen iyi olur...

kızlarr merhaba,

15 gündür tatilde olduğum için sizleri takip edemedim otelde kaldığım için diyetim bozulacak diye çok korktum ama çok dikkat ettim. Hiç kilo almamışım ama vermemişim de

sizce şimdi bir atak yapsam mı yoksa seyir e devam mı edeyim:26: ..başlayalı 25 gün oldu toplam 5 kilo gitti

Insallahh. Nisan ayinda nişanim var o zamana kadar gozle gorulur bir fark olsun istiyorum simdiki halimden... cok tesekkur ederim tavsiyelerin icinnn

dikkat ettiğine göre bence atak yapamana gerek yok ama içim rahat etsin diyorsan 2 gün atak yapıp sonra 1+1 e geç tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…