Dukan diyetiyle verilen kilolarin geri alındığını duymustum. Bu diyetle zayiflayan arkadaslar böyle bir durumla karsilastilar mi acaba?
Merhaba
geçen yıl dukan yaptım
4 kasımda 90 kilo il başladım
mayıs ayı sonunda 70 i gördüm ama karaciğer yağlanması ve mide rahatsızlığımdan ötürü eşimin baskısı ile (dr un da dukan ile ilgili sağlıksız mağlıksız gibi laflarını duyduğu için) 3 ve 4. evreyi yapmadan dukanı bıraktım.
hayatım boyunca o kadar çok diyet denemiş olan ben dukan dışında hiç kilo veremedim
amaaaaaaaaa 3 aylık yaz tatilimiz ve eşime sürekli gezip yiyip içmemiz sonucunda bugün 15 kilo almış bulunmaktayım
yarın tekrar dukan a başlıyorum
kim ne derse desin bu diyet bütün sorunları çözüyor
hayatta 2 kez yapışır demişler ya ben 2. hakkımı kullanmaya ve bu kez tüm evreleri atlamadan yapmaya kararlıyım
kısacası tüm evreleri tamamlayanlar kilo almıyor
ama benim gibi kilo verdim dyeti kestim diyenler hooop yeniden eski haline dönüveriyor
Birde sunu merak ediyorum. Ben ayni zamanda biberiye cayi icmeyi düşünüyorum. Dukana bir zarari var mi biberiyenin?
Merhaba bayanlar moralim çok bozuk düzenli devam ettiğim halde 3 günde 500gr aldım zamanında bozduğum halde kilo verebilmiştim şu an çok disiplinli yaptığım halde kilo almak moralimi bozuyor.havalar soğuk olduğu için çok fazla su içemiyorum onun yerine kaynamış suya biraz limon damlatıp içiyorum 1,5 lt tamamlamaya çalışıyorum acaba Limonlu suyun bi etkisimi bu?
Merhaba arkadaşlar hayatımda ilk kez bugün iyice araştırdıktan sonra dukana başladım kendimi çok motive ve iyi hissediyorum ilk günüm diye belki, benle beraber başlayanlar var mı acaba atak evresinde olan? Bir de bitki çayı mı yoksa su mu önerirsiniz? Limonlu su içmeye alıştırmıştım kendimi sizce bir problem olur mu?
İyi akşamlar bayanlar yılbaşı için neler düşünüyorsunuz.Dukanla ilk yılbaşımız olacak değişik menüler için fikirleriniz varmı? Neler yapabilirim veya dışarıda neler yiyebilirim diye düşünmeye başladım.
Bende yılbaşından sonra 2. Hakkimi kullanacagim. Ilkinde saga sola gitmeler gelmeler yuzunden devam ettiremedim :/ simdi de ise baslayacagim. Calisirken nasil olacak bilmiyorum ama Insallah bu kez tamamlariz firesiz.
Birde sunu merak ediyorum. Ben ayni zamanda biberiye cayi icmeyi düşünüyorum. Dukana bir zarari var mi biberiyenin?
canım işe yemek yapıp getirmeyi göze alman gerekiyor ton balığı yada dışardaki döneri peçeteye sarıp yağını alır yersen de kolay olur... iş yerindeki yemekte şurasından burasında alıyım suyunu almıyım demekle olmuyor
inşallah sonlandırırsın...
kızlarr merhaba,
15 gündür tatilde olduğum için sizleri takip edemedimotelde kaldığım için diyetim bozulacak diye çok korktum ama çok dikkat ettim. Hiç kilo almamışım ama vermemişim de
sizce şimdi bir atak yapsam mı yoksa seyir e devam mı edeyim:26: ..başlayalı 25 gün oldu toplam 5 kilo gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?