Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

:) arada arsive bakmak iyi oluyor, ipek arkadasimizin gecen yilbasi icin hazirladigi yilbasi menusu harikaydi. yine kullanilabilir.

Merhabaa arkadaşlar,

ben 29 kasımda 87 kilo ile başladım ve bugün 23 aralık bende 80 kilo oldumm bundan sonra hergün bende
paylaşım yapmak isterim sizlerle kabul edersenizz :)

Merhaba bayanlar cumartesi gününden beri çok hastayım önce farnjitle başladı antibiyotik ve ağrı kesici içiyorum bugün ise yerini mide bulantısı ve mide ağrısına bıraktı canım hiçbirşey yemek istemiyor o yüzden 3 gündür atak yapıyor gibiyim sadece dukan ekmek peynir veya yoğurt yiyiyorum ilaç içebilmek için.Sizce diyetin bir etkisi varmı.Diyetmi beni bu hale getirdi direncimi mi düşürdü acaba.Bitki çayı içiyordum bulantılarım artınca onuda bıraktım.:2::2:

2 ayda 11 kilo azmi cok morelim bozuluyor surekli duraklama yasiyorum ve surekli inis cikislar var kiloda. Acaba metobolizmamdanmi kaynaklaniyor? bel ve basenden 2 ayda 10ar cm incelme var ama bacaklarim halaaa soba borusu gibi (

ŞAFAK 66 !!!

Bu aralar biraz yoğun geçiyor,bende pek foruma giremiyorum Biraz da diyetten sıkıldım galiba :/ Ama yinede bozmuyorum;sabır
Açık büfe kahvaltılar,dışarda çeşit çeşit yemekler,gezmelerde pastalar,börekler beni oldukça zorladı (
Azı bitti çoğu kaldı Hadi hayırlısı....

2 ayda 11 kilo azmi cok morelim bozuluyor surekli duraklama yasiyorum ve surekli inis cikislar var kiloda. Acaba metobolizmamdanmi kaynaklaniyor? bel ve basenden 2 ayda 10ar cm incelme var ama bacaklarim halaaa soba borusu gibi (

2 ayda 11 kilo süper bence Ben de verebilsem keşke...

Geçmiş olsun canım...Dikkat et,en önemli şey sağlık...

Gecmis olsunn..

Kizlar sözlümün ailesi haftasonu bizi 5 cayina davet etti. Bu ilk davet olacak. Simdi yemeyeyim desem ayip olacaktir. Ne yapsam bilemedim. Kitap elimde yok henuz. Kitapta bir gunluk kacamagin cezasi nedir yaziyor mu? Bozarsak bir guncuk ertesi gün diyete devamm edebilme sansimiz var mi?

Merhabaa arkadaşlar,

ben 29 kasımda 87 kilo ile başladım ve bugün 23 aralık bende 80 kilo oldumm bundan sonra hergün bende
paylaşım yapmak isterim sizlerle kabul edersenizz :)

tabi tatlım listemizi perşembe akşam yayınlıyorum eğer perşembe gündüzden kilo bildirimini yaparsan listeye eklerim... 7 kilon gitmiş tebrik ederim azmin daim olsun...

geçmiş olsun tatlım aynen benim üstümde de bir kırıklık var kronik faranjitim var henüz yutkunmama engel olmadı ama ben alıştığım için azıcık kaşınsa hemen savaş bayrakları açıyorum... öncelikle vicks alıyorum sabah ve akşam uyurken ön sağ göğsüme yani ciğerlere doğru sürüyorum ve komple boynuma sonrada boğazlı birşeyler giyiyorum... 2. si grip için hemen evde bulunanlardan 2 gün sabah akşam alıyorum... 3. de durmadan ıhlamur ve adaçayı içiyorum dediğin gibi ağzımın tadı olmuyor normalde tatlandırıcı bile kullanmazken bu günlerde ekliyorum... atak yapma zorlansan da vitamin almadan toparlayamazsın biberde portakaldan fazla c vitamini var sebze günlerinde zorla havuç yeşil biber ve brokoli yemeye çalış...

diyet direnci düşürmüyor aynı sıkıntıdayım... acıkınca gözüm dönüyor dün evde tavuk göğsü vardı pişireceğim nasıl bir gözüm döndüyse ve iç sesim bana doymuyor karnın daha çok çekersin dediyse de tuttum kendimi yedim tavuk göğsümü üstüne de benim peynirli dukan helvamdan yaptım peyniri abartarak koydum... başka da birşey yememe gerek kalmadı... o iç sese uymamak gerekiyor çünkü en doyurucu gıdayla besleniyoruz... bugün de gözüm dönerse gidip tavuk çevirme alıcam hepsini yicem diye plan yapıyor iç sesim ama ben aldırmıyorum ona

tatlım biraz kendine zaman ver ayrıca bacaklar tek başına bu diyetle zor gider sporunu ihmal etmemen lazım ben sporu soğuktan iyice saldım sadece merdiven çıkıp iniyorum bu karın bölgesine yada abartılı yerlerin gitmesine yetiyorda bacakları yürümezsen kımıldatamıyorsun....

sorma bende memlekete antebe gittim çoğunlukla misafirdim yada dışarda yedik gezdik yemin ederim rüya gibi geçti... yani kendimi tuttum ama bir ben bilirim ne kadar zor olduğunu

inşallah hedefimize ulaşmanın keyfi o yiyeceklerden daha tatlı olacak...

dukanda kaçamak yapmak balona iğne batırmak gibi yani telafisi yok güzelim en azından dukan amcam o kapıyı kapatmış... bence diyetine uydurabilirsin yiyecekleri seçebilirsin ağzını kapaman gereken bir diyet değil ki....

ben memlekette çok sevdiğim bir dostuma gittim oturmaya genelde çekirdekler kekler cipsler neskafeler böyle dertleşirdik... giderken kendime tavuk döner alıp gittim ona da başka şeyler... o da yedi bende çatalla plastik kaba koydurmuştum peçeteyle yağını aldığım tavuk dönerleri götürdüm çok tuhaf bir görüntü ama yemeyince daha rahatsız olacağımı biliyordum...

yaa ne kötüymüş :/ menüyü az çok tahmin edebiliyorum kekler börekler kurabiyeler... :/ bir çay içer kalkarım artık herhalde :))

Derslerim bu sene cok yogun ekstra spor salonuna gitmem cok zor oluyor.Evin yakininda yuruyus alani var oraya gitmek bile luks su siralar. Evde yeni yeni leslie yapmaya basladim. bazi egzersiz hareketleri ayrica. Leslie nin faydasi olur degilmi 2ayda ust bacagin en kalin yerinden 4 cm,alt baldirin en kalin yerinden 3.5 cm incelme oldu sadece :|

sanırım benimde başlamam lazım artık acilen kalıcı kilo vermeye.. 78 lerden sonra tekrar 90 ı görmek çok sinir bozucu. demek ki ne yapmak lazımmış : kendini çöp torbası sanıp her bulduğunu yersen 55 ten 90 a yol çok kısaymış sadece 7 yıl
tek sorunum kilo vermek için 3 kereden fazla uğraşmadım. onlarda kısa sürdü zaten 3 gün 5 gün gibi. iradeli olmak bu kadar zor olmamalı...
yaş 35 artık zaman geçiyor hızla tik tak tik tak...

en azından incelme olmuş durmamış... tabiki olur leslie zaten yürüyüş... ayrıca duşta bacaklarını fırçala... biberiye yağının da incelttiğini duydum aldım ama denemek henüz kısmet olmadı...

Kabızlığa karşı ne yapsak?

Bugün Dukan koçlarına kabızlığa karşı ne gibi önerileri olduğunu sordum.Aldığım öneriler özetle şöyle: (şahsen bana bir ara bunların hiçbiri fayda etmedi,eczacı bitkisel birşey önerdi onu içmeseydim çok zordu hayat:S )

1-Daha fazla sebze yemek

2-Daha fazla beyaz protein yemek ( tavuk-balık-hindi ve yumurta(tabii beyazı))

3-Günde en az 3 fincan bitki çayı içmek

4-günde 8-10 bardak su tüketmek

5-günlük 2 kaşık ulaf keğpeğine ekstra 1 kaşık buğday kepeği eklemek ya da yulaf kepeğinin 1 kaşığı yerine kullanmak.

6-Kardio ve karın egzersizlerini arttırmak böylece barsak hareketlerini etkilemek.

(Şahsi notum: Bu öneriler,ödem atma ile ilgili önerilerle bazı yerlerde ters düşüyor..Daha sonra onu da paylaşıcam.Demek ki ncelikle bir sorunu çözücez sonra diğerine geçicez:))

kaynak:Kabızlığa karşı ne yapsak? | benimdukandiyetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…