Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kalp doktoru arkadaşım beni en son 65 kiloyken görüp ileride kalp hastası olacağımı söylemişti. çok hızla kilo aldığımı fark etmiş sanırım geleceğimi de görmüş olmalı :)
çok şükür bir sıkıntım yok diz ağrısı dışında. eskiden çok yürürdüm ve az yerdim.
yarın başlıyorum artık. sonunu getirmem lazım. yakın akrabam zavallı kızcağız iç organlarını koruyabilmek için midesinin 3 te 2 sini aldırmak zorunda kaldı.çok acı bir durum.

yani 45 gün sonra tekrar 77 olacağını bilmek bile çok güzel

merisu ve can sucuk hadi başlayalım artık şu dukana . sanırım en uzun yolu olan benim içinizde 90 olmuşumdur herhalde tartılmadım uzun zamandır akışına bıraktım hayatı ....kontrolü tekrar ele alma zamanı.bozmayın moralleri olacak bu iş olmalı .bir ömür böyle geçemez

etten nefret ederim. makarna pilav ekmek delisiyim. işim zor olacak. yoğurtlada anlaşamam yumurta ve sütle de olmazki canım.mecbur yenecek o etler köfteler.

geçmiş olsun.ben yeni atlattım

Benim hedefimde 58-60 . 69 küsürüm su aralar. pilatesi duzenli olarak yapmiyorum ama pilates bandiyla bacak hareketleri falan yapiyorum.Cubku benim bacaklarda pek incelme olmadigi icin bacak egzersizi yapiyorum.
dedigin markanin kayisili cayini ve cileklo cayini kullaniyorum bende.dedigin gibi cok fena birsey:) okula gdecegim sabahlar icmiyorum hatta bu yuzden:)) marketlerde hala satiliyor:)

Bende yeni leslie yapmaya basladim bakalin tekrar inisleri yasarim. Yasadigim yerde her zaman her cesit seye ulasmakta zorluk yasadigim icin dukan yapmak cok zorlasiyor.sikilmadan bunalmadan 60i gorsem bii super olacak

etten nefret ederim. makarna pilav ekmek delisiyim. işim zor olacak. yoğurtlada anlaşamam yumurta ve sütle de olmazki canım.mecbur yenecek o etler köfteler.

selam ben de kırmızı et sevmem ama ihtiyaç da duymadım atak dönemini yeni bitirdim tavuk balık yumurta yoğurt peynir bana yetti sütte sevmem onu da hiç içmedim ve hiç aç kalmadım zaten sütü sınırlıyordu benim açımdan iyi :) ama kırmızı et olayını çözmem gerek 2 tip oluyor böyle çünkü, burdan da güzel tarif bulursam denerim :) bu arada şeker çok seviyorsan diet kola içebilirsin günde bir bardak ben kolayı zararları olduğu için bırakmıştım fakat şuanda başka tatlı alternatifim olmadığından tüketiyorum içince tatlı birşey istemiyor canım.

çileklisini hiç denemedim kayısılıyı ekonomik paket almıştım kaç aydır duruyordu işe yaramış oldu :) belki başkaları için de sorun olmuştur diye paylaşayım dedim çünkü başka şeyler fayda etmedi, dukanın yarattığı en büyük sorun kabızlık bende başka kötü tarafı olmadı, pilatesi bende üst bacak ve göbek için yapıyorum bandım yok benim ama almayı düşünüyorum kollar için çok güzel hareketler var bantla yapılan, büyük topla yapıyorum, yürüyüşü hergün yapamıyorum onun yerine yarım saat falan pilates. Yürüyüşten daha faydalı olur diye düşünüyorum bölgesel zayıflamada :)

Arkadaşlar dukana uygun köfte veya kırmızı eti nasıl pişiriyorsunuz fırında falan lezzetli tarifleriniz varsa alabilir miyim :) Restoranlardaki ızgara köfteleri seviyorum ama evde yapamıyorum sırrı nedir acaba, güzel yemek yaparım ama kırmızı et konusunda tecrübesiz sayılırım Şimdiye kadar tavuk balık idare ettim ama et de yemeliyim değişiklik için sanırım.

Kesinlikle haklisin .bolgesel zayiflama icin ideal. Yeni leslie yapmaya basladim. Ayrica youtube da "cassey ho" diye pilates egitmeninin videolari onlarda cok guzel. Ozellikle muffin top videosu simit bölgesi icin. Ayrica "miley cyrus sexy legs workout" diye aratirsaniz bacak sikilastirici hareketlerin oldugu guzel bir video var. Bazende Tara stiles in videolarini yapmaya calisiyorum.Denemelisiniz:)

bol baharatla yaparsan güzel oluyor, yenibahar, kimyon, sarımsak bunlarla yaptığın köfte güzel oluyor, uzun süre yoğurmak gerekiyor, kırmızı eti haşlama yapabilirsin ya da ızgara, kırmızı etin de diğer etten farklı değil yapımı , soslarla biraz güzel oluyor tadı, hangi evredesin ? ben bir ayda 4 kilo verdim bıraktım et yüzünden çok sevmiyorum.

arkadaşlar,

26.11.2013 başlangıç 93 6 gün atak ile - 3,5 kilo ..

sonra 15 gün tatil nedeniyle ufak kaçamaklar oldu ve kilom sabit kaldı.

23.12-26.12 arası 3 gün atak yaptım sabah baktım 1.7 kg daha gitmiş...çok sevinçliyim çokk olacak bu iş kesinlikle bozmayacağım..

tebrik ederim cnm atakta çok güzel kilo vermişsin ben 1 kiloyu zor verdim atakta

tebrik ederim cnm atakta çok güzel kilo vermişsin ben 1 kiloyu zor verdim atakta

teşekkür ederim canım. dukandan önce denemediğim diyet kalmadı desem yeridir ayrıca diyetisyene de gittim 3-5 kilo verip sonra hep geri aldım. ama bu sefer farklı her şey den önce burada insanların birbirine destek olması çok güzel bu insanı motive ediyor.

atakta 3.5 kilo verince kendim bile şaşırdım inşallah bu sorunu çözeceğim ve yaza fit gireceğiz hep birlikte :)

Kızlar hergün gram gram gidiyo süperim ya 1 ayda bile inanılmaz bir değişim yaşadım devamı elbette ki gelecek
çizelgemi de hazırladım yola devammmm :)

çok kilolu olduğunda mesela ben 93 ve 95 iken diyetisyene gittiğimde spor salonu ve pilatesten önce bir 10 kilo gidene kadar yürüyüş demişti... ama senin kilonda yapılabilir bence ikisi de...

bişey değil kuzum sende kilolar gittikçe herkese yardım etme isteği içine gireceksin çünkü zayıflamak gerçekten insanı acaip motive eden farklı kılan birşey nefsimizin bu denli köreltilmesi kolay değil ve çok farklı bir başarı duygusu kaplıyor içini...

Kizlar benim elimde canderel "tablet" tatlandirici var..
Toz tatlandiricili tariflerde sutte suda tablet tatlandiriciyi eriterek kullansam toz yerine ayni gorevi gorur mu?

olur tabi ekleyebilirsin yanlız elindekiler kimyasal içerikli şeyler ya piştikten sonra ekle yada benim gibi onları ezip yoğurda karıştır ye... bende de tabletler var riske girmek istemiyorum ya onunla bir sütlü neskafe yapıp kandırıyorum yada dediğim gibi yoğurda katıyorum... pasta ve puding tarzı şeyleri de takitanın toz tatlandırıcısıyla yapıyorum üzerinde belirtir zaten kek ve tatlılar için uygundur yada pişmeye uygundur diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…