haklısın. bende kilo vermeliyim yoksa sağlığımı etkileyecek diye karar verdim ve dukana başladım.45 günde 89 kilodan 77.6 ya indim ve diyet gayet güzel gidiyor.Hiç kaçamak yapmadım ve etkilemesin diye şimdiye kadar tatlandırıcı kullanmadım.Dayanamam diyordum ama iradeliymişim demekki.Sabrımın karşılığını görmek mükemmel
teşekkür ederim.Hepimize yetişiyorsun valla.Dukan hemşire gibisin yazdıklarınla bile moral buluyorum.
Bugün toparladım kendimi ,bizim buralarda salgın var herhalde kızlarım, kaynanam, kaynım ve kızımın okulundan birçok arkadaşı bulantı kusma ishal şikayetleriyle hastalandı neyse atlattık demekki diyet etkilememiş.Dukana devam bu sabah tartıldım 77,6 olmuşum.toplamda 12 kilo gitmiş çok mutluyum
Benim hedefimde 58-60 . 69 küsürüm su aralar. pilatesi duzenli olarak yapmiyorum ama pilates bandiyla bacak hareketleri falan yapiyorum.Cubku benim bacaklarda pek incelme olmadigi icin bacak egzersizi yapiyorum.pilates yapan var mı arkadaşlar diyetle beraber ben yapıyorum da yürüyüş hergün yapamıyorum? pilates kiloluyken yapılmamalı diyenler vardı spor merkezinde sizce doğru mu? Şuan 70,6 kiloyum atak evresi bitiyor 60 olmak istiyorum.
Bende yeni leslie yapmaya basladim bakalin tekrar inisleri yasarim. Yasadigim yerde her zaman her cesit seye ulasmakta zorluk yasadigim icin dukan yapmak cok zorlasiyor.sikilmadan bunalmadan 60i gorsem bii super olacakVerdiğin kilo çok güzel bence.Demekki metobolizma gayet güzel çalışıyor.Bende 10 kilo verdikten sonra bir süre duraklama yaşadım birkaç gün üst üste atak yaptım kıpırdasın diye sınırlı izinlileri bıraktım ve yürüyüşe gidemiyorum bebeğim var diye evde leslie yaptım sonunda tekrar vermeye başladım.Düzenli yürüyüş veya spor yapabiliyorsan sorun olmaz bence:128:
etten nefret ederim. makarna pilav ekmek delisiyim. işim zor olacak. yoğurtlada anlaşamam yumurta ve sütle de olmazki canım.mecbur yenecek o etler köfteler.
Benim hedefimde 58-60 . 69 küsürüm su aralar. pilatesi duzenli olarak yapmiyorum ama pilates bandiyla bacak hareketleri falan yapiyorum.Cubku benim bacaklarda pek incelme olmadigi icin bacak egzersizi yapiyorum.
dedigin markanin kayisili cayini ve cileklo cayini kullaniyorum bende.dedigin gibi cok fena birsey:) okula gdecegim sabahlar icmiyorum hatta bu yuzden:)) marketlerde hala satiliyor:)
çileklisini hiç denemedim kayısılıyı ekonomik paket almıştım kaç aydır duruyordu işe yaramış oldu :) belki başkaları için de sorun olmuştur diye paylaşayım dedim çünkü başka şeyler fayda etmedi, dukanın yarattığı en büyük sorun kabızlık bende başka kötü tarafı olmadı, pilatesi bende üst bacak ve göbek için yapıyorum bandım yok benim ama almayı düşünüyorum kollar için çok güzel hareketler var bantla yapılan, büyük topla yapıyorum, yürüyüşü hergün yapamıyorum onun yerine yarım saat falan pilates. Yürüyüşten daha faydalı olur diye düşünüyorum bölgesel zayıflamada :)
Arkadaşlar dukana uygun köfte veya kırmızı eti nasıl pişiriyorsunuz fırında falan lezzetli tarifleriniz varsa alabilir miyim :) Restoranlardaki ızgara köfteleri seviyorum ama evde yapamıyorum sırrı nedir acaba, güzel yemek yaparım ama kırmızı et konusunda tecrübesiz sayılırımŞimdiye kadar tavuk balık idare ettim ama et de yemeliyim değişiklik için sanırım.
arkadaşlar,
26.11.2013 başlangıç 93 6 gün atak ile - 3,5 kilo ..
sonra 15 gün tatil nedeniyle ufak kaçamaklar oldu ve kilom sabit kaldı.
23.12-26.12 arası 3 gün atak yaptım sabah baktım 1.7 kg daha gitmiş...çok sevinçliyim çokkolacak bu iş kesinlikle bozmayacağım..
tebrik ederim cnm atakta çok güzel kilo vermişsin ben 1 kiloyu zor verdim atakta
pilates yapan var mı arkadaşlar diyetle beraber ben yapıyorum da yürüyüş hergün yapamıyorum? pilates kiloluyken yapılmamalı diyenler vardı spor merkezinde sizce doğru mu? Şuan 70,6 kiloyum atak evresi bitiyor 60 olmak istiyorum.
kilo vermem lazım lutfen yrdım
teşekkür ederim.Hepimize yetişiyorsun valla.Dukan hemşire gibisin yazdıklarınla bile moral buluyorum.
Bugün toparladım kendimi ,bizim buralarda salgın var herhalde kızlarım, kaynanam, kaynım ve kızımın okulundan birçok arkadaşı bulantı kusma ishal şikayetleriyle hastalandı neyse atlattık demekki diyet etkilememiş.Dukana devam bu sabah tartıldım 77,6 olmuşum.toplamda 12 kilo gitmiş çok mutluyum
Kizlar benim elimde canderel "tablet" tatlandirici var..
Toz tatlandiricili tariflerde sutte suda tablet tatlandiriciyi eriterek kullansam toz yerine ayni gorevi gorur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?