Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hepimize mutlu ve eksili sabahlar

Balon patlatanlar ve patlatmak üzere olanlar toplayın kendinizi bir anlık nefsinize yenilmeyin.Ulaşın hedefinize zaten azar azar hepsinden yiyebileceğiz incelmiş olarak.Bu arada benimde regl yaklaşıyor tatlandırıcılı pastalar girdi rüyalarıma
Kilo bildirimi yapmak istiyorum.

başlangıç tarihi:10.11.2013
başlangıç kilo:89.2
Dukanın kaçıncı günü:47
geçen hafta kilo:78.5
bugün kilom:77.5
boy:1,75

veeee bir hafta daha geçti :) bu hafta çok küçük bi kaçamak yapıp 3 tane lahana sarması yedim.gözümün önünde olunca dayanamadım ama Allahtan bi duraklama olmadı
başlangıç tarihi:03.12.2013
başlangıç kilo:69.2
Dukanın kaçıncı günü:24
geçen hafta kilo:64.2
bugün kilom:62.8
boy:1.64

Herkese merhaba

Yeni başlayanlara başarılar diliyorum, sağlıkla hedeflerinize ulaşırsınız inşallah

Kaçamaklara dikkat edelim, şimdi olmasa da sonrasında duraklamaya sebep olabilir

Gayemiz biran önce hedefimize ulaşmak olsun, uzadıkça stres ve sıkıntı olabilir

Zamanla alışıyorsunuz zaten, canınız istemiyor bile

109 günüm geride kaldı, hiç kaçamak yapmadım, zaten zor veriyorum, ufacık bir kaçamak için riske atamam

Başlangıç tarihi: 9 Eylül
Başlangıç kilosu: 85.4
Hedef kilo: 60
Dukanın kaçıncı günündesin: 109
Geçen hafta kilo: 70.6
Bu hafta kilo: 70.4
Boy: 1.63

Reglim devam ediyor, bitince eksiler gelir inşallah...

Salep yasak mi kizlarr?

kuzuuu tabiki yasak aklına en lezzetli şeyleri getir hepisi de yasak :) ben evi aromalarla doldurdum kendimi böyle frenliyorum hiç boğazımdan ödün veremediğim için dün neskafeme bile fındık aroması damlattım sanki diyette değilimde keyfimle yiyor havasındayım tatlılar pastalar tatlandırıcıyı bulan sağolsun :)

91 olmuşum. aman tanrım.kimse kızmasın bu benim için en üst limit.
bu gün dukana başlamakla çok iyi yapmışım...

bende 93 le dukan testi yapıp 2 gün sonra terazide 95 i görünce 2. testimi yapıp hemen başladım :18:

üst limiti görmeden harekete geçemiyoruz malesef... atak dönemi bittiğinde tek pişmanlığım 85 iken başlamamak oldu...

toz salep yasak degil ama marketlerde hep seker katilmisi var o yuzden bir baharatciya gidip sekersiz salep alman lazim, tatlandiriciyla yapman lazim. bulabilirsen:))

kızlar shazili diye bir markanın sütlü kahvesi var yağsız süt tozu ile yapılmış ve şekersiz... eşim hep salep içer ben içemeyince bana da böyle birşey bulmuş getirmişti. bende aman ne anlayacak tadında olmaz içemem diye tersledim içeriğine baktım ettim hakikaten diyetimize uygun... ha mucize yaratmamışlar evde de yapılabilecek birşey ama eşim karşımda salep içerken bende koca kupama salep içiyor havasıyla dolduruyorum baya da kandırıyor beni...

kabak tatlisini tatlandiriciyla yapip, uzerine misir nisastasiyla yapilmis puding dokup yiyebilirsin, neyse puding kirmindan cok emin olamadim

biliyorum ne kotu durum oldugunu, bugun protein yaptim, durmadan ekmek pasta sayikliyorum.

kabak mükemmel bir sebze ben çok yaptım hatta 2 hafta öncesine kadar her sebze günümde yaptım... kabak tatlı olduğundan tatlandırıcıyı da sadece 1 kaşık ekliyorum suda koymadan pişirince süper oluyor bir ara sıkılıp pişen kabağıma azıcık süt ve mısır nişastası ekleyip blendırdan geçirip koyu bir puding yaptım... oda süperdi... üstüne puding yapıp dökmedim ben teferruatlı tatlılar yapamıyorum basit oluyor benimkiler hızlı yapılan az miktarlarda olan

bugün yeni tatlandırıcı siparişimi verdim. stevialı tatlandırıcılardan biraz illallah edilmiş bir durum mevcut ama takita stevialı zero tatlandırıcı çıkarmış bugün gördüm hemen atladım... çünkü tatlandırıcılarımız her ne kadar diyabetik olsa da kalori yükü var bu zero da kalori de yok hadi hayırlısı gelsin pastalarıma katayım sonucu sizede yazayım hem pişirilebiliyormuş hemde 12.5 tl

canım şöyle mi yapsam böyle mi yapsam deme bu kadar motive oldun sadece karar ver sen hızlı kilo vermek istiyormusun???? buna evet diyorsan ve hareketsizlik kanında varsa dukana başla...

ayrıca dukanda en küçük kaçamak balona iğne batırmak gibidir... her gün 8 yatan birinin birgün hiç uyumadan işe gittiğini düşün yani alışkanlık olan birşeyi 1 günlüğüne bile olsa değiştirdiğini kaç gün uyusan uykunu alamazsın... tekrar ki rutinine dönene kadar...

aynen bende et tüketemiyordum sebze günlerinde etli sebze yemeğiyle bir çırpıda çözebileceğim yemek işini önce ağzımın tadıyla sebzemi yiyerek üstüne proteinimi alarak geçiriyorum. biraz zor oluyor ama önemli olan kendini kandırabilmek kendini kandırabiliyorsan zaman hızlı geçiyor...

nefsi soğukta bırakmışlar bana mısın dememiş sıcakta bırakmışlar bana mısın dememiş anca aç kalınca hizaya gelmiş... beni de soğukta bırak ama sıcak ekmek ver dayanırım... sıcakta bırak ama dondurma ver dayanırım... ayyy neler diyorum ben iyiki başlamışım dukana yoksa 100 ü geçerdim kesin...

hee birde dukanın ilk 2 haftası kendimi eda oruca nasıl dayandın hadi biraz gayret bak oruçta hiç birşey yemiyordun bunda en azından dolu yiyecek var gibi kandırıyordum

kızzz sorma benimde geliyor fırında kakolu kurabiyelerim dolapta dukan helvam yarında kabak tatlısı yapmayı planlıyorum tabi yapıp kaldırıyorum 2 kaşık alıp zor anıma saklayayım diye yoksa hepiciğini bir götürsem ohhh duraklamanın şahını görürüm

evet toz tatlandırıcısını kullanıyorum bugün sitede yeni bir şey gördüm stevialının zero yani sıfır kalori olanını aldım bakalım pazt filan elimde olur herhalde hemende yaparım birşeyler yazarım yorumumu...

eveeet gelsin kilo bildirimleri yapalım hemen listemizi bol eksiler hepinize...

tebrik ederim güzelimm hafif birşeyler yap alırsan tatlandırıcını puding filan gerçekten tatlı yiyor olabilmek bile motive ediyor...

:) haklisin toz salepi bulmak cok zor oluyor, onun yerine baska seyler kullanilabilir. bu yalanci salep tarifi
doğadan ın tarçınlı-karanfilli çayını kaynamış sütün içine koyarsak salebimsi bir tat veriyor.

toz salep bulabilenler icinde bir tarif verelim. o halde.
dukandiyetitariflerim: SAHLEPLİ KEK

109 gün mü vallaha helal olsun şekerim

benimkide yaklaştı çok bende yulaf kepeğinden ıslak kek yapıyım diyorum şöyle kakaolu falan. napacan kardeş böyle idare edicez işte yalancıktan şeylerle

Cok tatlisin ya :))

benimkide yaklaştı çok bende yulaf kepeğinden ıslak kek yapıyım diyorum şöyle kakaolu falan. napacan kardeş böyle idare edicez işte yalancıktan şeylerle

:) evet hem böyle şeyleri yapınca kendini o sıkı diyet havasından kurtarıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…