Salep yasak mi kizlarr?
91 olmuşum. aman tanrım.kimse kızmasın bu benim için en üst limit.
bu gün dukana başlamakla çok iyi yapmışım...
toz salep yasak degil ama marketlerde hep seker katilmisi var o yuzden bir baharatciya gidip sekersiz salep alman lazim, tatlandiriciyla yapman lazim. bulabilirsen:))
kabak tatlisini tatlandiriciyla yapip, uzerine misir nisastasiyla yapilmis puding dokup yiyebilirsin, neyse puding kirmindan cok emin olamadim
biliyorum ne kotu durum oldugunu, bugun protein yaptim, durmadan ekmek pasta sayikliyorum.
Ayy bbabamda citir ekmek almis nasil guzel kokuyordu.
:/
Benim kilom hareketsizlikten aslinda. Hicbir zaman cok yiyen biri olmadim.. bazen sadece yuruyus yapip aksam 6dan sonra yememeyi mi secseydim diyorum. ..
Bu arada bu kabak tatlısı koy kabagindan yapildi. Belki bilirsiniz koy kabagi icine seker cekmez pek normal kabaklara gore ve annem bunu bildiginden cok az seker koymus icine.
Minik bi dilim yesem sanirim sakincasi olmaz. Olmasin lutfenn :)
ya oyle bir lokma ile baslarsan sonrasi gelir, aklina koyup hic kacmaaksiz yapacam demen lazim gelir. bak sen benim dedigimi yap, al az bir kabak az bir tatlandiriciyla tatlisini yap, olsun bitsin, inan azcik bundan azcik sunda deyince, o kilolar hic gitmiyor.
eger et yemek zor geliyosa, zaten yapabilecegin bir diyet degil, eger oyle kilo verebilecegini dusunuyorsan oyle yap, ama ben dukan disinda kilo veremiyorum, benim icin kurallar biraz siyah beyaz olacak, grilerde, cok fazla keyfime bakiyorum. dukani ne yazik ki kacamaksiz yapmak lazim, o yuzden kafanda belkilerle yapmak zor oluyor. ama sunu diyeyim, dukan diyeti cok kolay verdiren bir diyet, biraz alistiktan sonra canin karbonhidrat falan cekmiyo, ilk gunler zor iste, katlanmak lazim. bu kadar kolay diyet varken, baska seyler yapmak istemiyorum.
Haklisin koy kabagi diye kandirmayayim kendimi simdi :)
Bana da cok makul geliyor bu diyet . Bi kere normal yeme aliskanligimizdan cok uzak bi diyet degil. Seyire gectigimde daha rahat edeceğim sanirim.
Aslinda acikmiyorum da zihnim oyun oynuyor sanki bana sanki karbonhidrat tuketmek bir vazifeymis gibi hissediyorum düşününce.
Ben en kisa zamanda toz tatlandirici alip tatlilar yapmaya baslamaliyim kendime :)
Nefs mücadelesi ne zormus..
Bu arada -15 kiloyum nihayet
Korkunun ecele faydası olmuyor anlamak üzereyim çünkü regl zamanım geliyor.Sizde burda tatlı pasta diyorsunuz tslim olmak üzereyim tatlandırıcıya.Sen takita toz kullanıyorsun sanırım.Yeniyılda deneyecğim galiba meşhur tariflerinden
Hepimize mutlu ve eksili sabahlar
Balon patlatanlar ve patlatmak üzere olanlar toplayın kendinizi bir anlık nefsinize yenilmeyin.Ulaşın hedefinize zaten azar azar hepsinden yiyebileceğiz incelmiş olarak.Bu arada benimde regl yaklaşıyor tatlandırıcılı pastalar girdi rüyalarıma
Kilo bildirimi yapmak istiyorum.
başlangıç tarihi:10.11.2013
başlangıç kilo:89.2
Dukanın kaçıncı günü:47
geçen hafta kilo:78.5
bugün kilom:77.5
boy:1,75
kızlar shazili diye bir markanın sütlü kahvesi var yağsız süt tozu ile yapılmış ve şekersiz... eşim hep salep içer ben içemeyince bana da böyle birşey bulmuş getirmişti. bende aman ne anlayacak tadında olmaz içemem diye tersledim içeriğine baktım ettim hakikaten diyetimize uygun... ha mucize yaratmamışlar evde de yapılabilecek birşey ama eşim karşımda salep içerken bende koca kupama salep içiyor havasıyla dolduruyorum baya da kandırıyor beni...
Herkese merhaba
Yeni başlayanlara başarılar diliyorum, sağlıkla hedeflerinize ulaşırsınız inşallah
Kaçamaklara dikkat edelim, şimdi olmasa da sonrasında duraklamaya sebep olabilir
Gayemiz biran önce hedefimize ulaşmak olsun, uzadıkça stres ve sıkıntı olabilir
Zamanla alışıyorsunuz zaten, canınız istemiyor bile
109 günüm geride kaldı, hiç kaçamak yapmadım, zaten zor veriyorum, ufacık bir kaçamak için riske atamam
Başlangıç tarihi: 9 Eylül
Başlangıç kilosu: 85.4
Hedef kilo: 60
Dukanın kaçıncı günündesin: 109
Geçen hafta kilo: 70.6
Bu hafta kilo: 70.4
Boy: 1.63
Reglim devam ediyor, bitince eksiler gelir inşallah...
benimkide yaklaştı çokkızzz sorma benimde geliyor fırında kakolu kurabiyelerim dolapta dukan helvam yarında kabak tatlısı yapmayı planlıyorum tabi yapıp kaldırıyorum 2 kaşık alıp zor anıma saklayayım diye yoksa hepiciğini bir götürsem ohhh duraklamanın şahını görürüm
evet toz tatlandırıcısını kullanıyorum bugün sitede yeni bir şey gördüm stevialının zero yani sıfır kalori olanını aldım bakalım pazt filan elimde olur herhalde hemende yaparım birşeyler yazarım yorumumu...
nefsi soğukta bırakmışlar bana mısın dememiş sıcakta bırakmışlar bana mısın dememiş anca aç kalınca hizaya gelmiş... beni de soğukta bırak ama sıcak ekmek ver dayanırım... sıcakta bırak ama dondurma ver dayanırım... ayyy neler diyorum ben iyiki başlamışım dukana yoksa 100 ü geçerdim kesin...
hee birde dukanın ilk 2 haftası kendimi eda oruca nasıl dayandın hadi biraz gayret bak oruçta hiç birşey yemiyordun bunda en azından dolu yiyecek var gibi kandırıyordum
benimkide yaklaştı çokbende yulaf kepeğinden ıslak kek yapıyım diyorum şöyle kakaolu falan. napacan kardeş böyle idare edicez işte yalancıktan şeylerle
Cok tatlisin ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?