Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aaaa bide kızlar ben dana etini sevmedim ps günlerinde sebze yemeğinin içinde kaynayıp gidiyor sorun olmuyor da köfte fln yapınca çok kötü oldu lastik top gibiydi ve susak susak bi tadı vardı hiç olmazsa köfteyi kuzu etinden yapsam olmaz mı yaa

Çok güzel kilo vermişsin tebrikler Özel bir sırrın varmı

Arkadaslar benim evimde firin yok o yuzden kektir kurabiyedir atistirmalik seyler yapamiyorum. final haftam yaklasti canim cok kotu abur cubur istiyor. Tavada tencerede yada sütle ne bileyim atistirmalik abur cubur istegimi bastiracak birseyler onerebilirmisiniz(

Merhaba,

boylarımız ve kilomuz ne kadar yakınmış :) bende 162 boy kilo 87 ,le başladım yarın tam 1 ay olacak hatta 28.gün inşallah hep böyle devam ederiz

İnşallah sağlıkla kilolarımızdan kurtuluruz canım. Sabır ve sebat edince gidiyorlar yavaş da olsa

Canım dukan helvaya bak netten yapımı kolay ve bence tadı da lezzetli

Bir de dukan acıbadem kreması yaz nete edadukancanın tarifi, henüz hiç yapmadım, ilgini çekerse denersin, kolay gelsin...

mistik chai enfes bir sey gercekten, insanin vicdan azabi cekmeden icmesi icin yapilmis.
aynen canım nefiste laf mı süper bişey kim bulduysa allah razı olsun en sevdiğim bitki çayı. hele o kokusu mmmmm ama en güzel tarafı metabolizmayı hızlandırıyor hanımlar duyurulur...

Bu mistik chai denen sey nasil yapiliyor acaba:)
canım yapılmıyor bu. ben marketten alıyorum ama her markette yok genelde migrosta buluyorum ben. doğuşun mistik chaisini açık sarı bi kutusu var çok iştah açıcı
İçindekiler: Siyah Çay, Tarçın, Böğürtlen Yaprakları, Zencefil, Vanilya Aroması, Hindiba Kökü, Karanfil, Meyan Kökü, Kakule Meyves, Karabiber

Çok güzel kilo vermişsin tebrikler Özel bir sırrın varmı
saol canım.bu hafta benimde yüzüm güldü valla sınırsız şeyler her ne kadar sınırsızda olsa ara öğün hiç yapmıyorum ben.sadece sabah öğle ve akşam yiyorum. porsiyonumu küçük tutuyorum. insan yinede doyuyo onu anladım :) ilk hafta hem öğle hem akşam yemeğin yanında zero içiyodum.artık aklıma gelirse sadece 1 bardak. bide ben çok fazla tatlı yapmıyorum. yulaf kepeğimi hep ekmek yapıp tüketiyorum. ilk başladığım hafta sadece bi kere ıslak kek yapmıştım o kadar başka tatlı yapmadım hiç ama yılbaşında yapıcam bide günde en az 2 kere bitki çayı içiyorum canım ben. yeşil çay falan. öle yani. inşallah önümüzdeki haftalardada devam eder

puding yapabilirsin mesela canım bi çok yerde tarifi var

her markette yoksa Turkiyede burada kesin bulamam:|

İyi akşamlar,
atak evresinde 3-4 öğün boyunca dukan ekmeği yenilebiliyor mu?

canım istediğin her öğünde öğün aralarında istediğin sıklıkta yiyebilirsin yanlız tek şart var günlük atakta 1,5 yk yulaf kepeğini seyirde de 2 yk yulaf kepeğini aşamazsın...

valla çok güzel tespitler güzelim... bende bir konuda fikrinize ihtiyaç duyuyorum. biz yada ben diyelim bebek sahibi olmak istiyorum. uzun zaman eşim test yapmak istemedi boşu boşuna tedavi gördüm. testi yaptırdı onda problem olduğu anlaşıldı haliyle ben bıraktım tedaviyi onu da bir türlü doktora gönderemiyorum kavgalar gürültüler ne yapsam kar etmedi. dün duraklamalarım için nar çiçeği almaya gittiğimde eşime bitkilerden bir karışım hazırlattım kadın beraber kullanmanız lazım dedi. karışımda da maşallah neler var arısütü bal falan filan tabi bunu benim hergün tüketmem demek diyetimin bozulması demek... bebek isteğim tarif edilemez boyutta ama hayatımda ilk kez böyle kilo verebildim. acaba 1 kaşıktan birşey olmaz mı demeliyim??? yoksa eşime zorla yedirip beklemeli miyim? adamda inat ötesi ne kadar dayanır ne kadar yer bilmiyorum. hazır ikna etmişken boşa gitmese bende mi yesem?? eşime de bende yiyeceğim de reglin geçmesini bekliyorum dedim

hepsi bir yana dün eşim yeter bu diyetin yediğimden tat alamıyorum demeye başladı. ben yiyince nasıl bir tat alıyorsa aynı yemekleri yapıyorum ona yağlı kızarmışını bana fırında olanını... dukanıma nazar mı değdi nedir yaa... ben hiç farketmemişim eşime göre yuh yani 16 kg verdim kendi de benden kıskandı yediklerini kısıp 6 kg verdi sanki 20 li yaşlarına dönmüş gibi hareket ediyor...

tatlandırıcı sınırsız da güzelim normalde sağlık açısından tatlandırıcılar limitli tüketilmesi gereken gıdalar...aldığın tatlandırıcı hangisiyse kutusuna yazmışlardır günlük önerilen kullanım miktarını onu geçmemeye özen göster...

diyet kolada en riskli tatlandırıcılar var ace-k aspartam sakkarin... bunlarda limit açısından sınırlı ayrıca asitli olduğundan tahminimizden fazla içeriyor ondan 1 bardağa çekmişlerdir...

bende bugün nar çiçeğinden bir çay yaptım sizlere de yazmıştım tarifi üff çok hoş bişe oldu resmen meyve ihtiyacıma yönelik oldu :)

ben ilk seyir günlerimi kuzu etiyle geçirdim. tam kurban bayramına denk gelince zorunlu olarak kuzu etiyle geçti... ama sonra döndüm dana etine :)

tatlım bende memleketteyken tavada tatlı krep yaptıydım iyi oluyor 1 yumurta 1 yk yulaf kepeği 3 yk süt limon kabuğu rendesi 1 yk tatlandırıcı çırpıp tavaya ama ince koydum. çıtır çıtır çayın yanında yedim

ben kaşar kullanmamaktan yanayım ama hazır dilimlenmiş normal kaşarları da yemedim desem yalan söylerim memlekette 2 küp attığım oldu ağzıma hiç yaklaşmasam iyi kaşara çok yağlı yahu

süt yoğurt falan 1 lt yi aşmayacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…