veeee bir hafta daha geçti :) bu hafta çok küçük bi kaçamak yapıp 3 tane lahana sarması yedim.gözümün önünde olunca dayanamadımama Allahtan bi duraklama olmadı
başlangıç tarihi:03.12.2013
başlangıç kilo:69.2
Dukanın kaçıncı günü:24
geçen hafta kilo:64.2
bugün kilom:62.8
boy:1.64
Merhaba,
boylarımız ve kilomuz ne kadar yakınmış :) bende 162 boy kilo 87 ,le başladım yarın tam 1 ay olacak hatta 28.gün inşallah hep böyle devam ederiz
Arkadaslar benim evimde firin yok o yuzden kektir kurabiyedir atistirmalik seyler yapamiyorum. final haftam yaklasti canim cok kotu abur cubur istiyor. Tavada tencerede yada sütle ne bileyimatistirmalik abur cubur istegimi bastiracak birseyler onerebilirmisiniz (
aynen canım nefiste laf mı süper bişeymistik chai enfes bir sey gercekten, insanin vicdan azabi cekmeden icmesi icin yapilmis.
canım yapılmıyor bu. ben marketten alıyorum ama her markette yok genelde migrosta buluyorum ben. doğuşun mistik chaisini açık sarı bi kutusu var çok iştah açıcıBu mistik chai denen sey nasil yapiliyor acaba:)
saol canım.bu hafta benimde yüzüm güldü vallaÇok güzel kilo vermişsin tebriklerÖzel bir sırrın varmı
puding yapabilirsin mesela canım bi çok yerde tarifi varArkadaslar benim evimde firin yok o yuzden kektir kurabiyedir atistirmalik seyler yapamiyorum. final haftam yaklasti canim cok kotu abur cubur istiyor. Tavada tencerede yada sütle ne bileyimatistirmalik abur cubur istegimi bastiracak birseyler onerebilirmisiniz (
puding yapabilirsin mesela canım bi çok yerde tarifi var
canım yapılmıyor bu. ben marketten alıyorum ama her markette yok genelde migrosta buluyorum ben. doğuşun mistik chaisini açık sarı bi kutusu var çok iştah açıcı
İçindekiler: Siyah Çay, Tarçın, Böğürtlen Yaprakları, Zencefil, Vanilya Aroması, Hindiba Kökü, Karanfil, Meyan Kökü, Kakule Meyves, Karabiber
İyi akşamlar,
atak evresinde 3-4 öğün boyunca dukan ekmeği yenilebiliyor mu?
süt sınırlı izinli belki o yüzden duraklama yaşamış olabilirsin bide tatlandırıcı yüzündenpuding daha once yapmistim ve duraklama yasadim hatta + kilo alimi oldu. pudingten korkuyorum o yuzden:) belkide ben fazlami yemistim acaba
:) evet ama dikkatli ekle diyetine, eger duraklama yaparsa vazgec. ama yapmazsa her gun yiyebilirsin.
diyette yapilan benim gozlemledigim, insanlarin ilk basta diyette izin verilen sinirli izinlileri kullanmamalari, ve yerken protein ve sebzeden kisip daha hizli veririm yanilgisina dusmeleri. sinirli izinliler kullanilmadiginda ilk basta diyet cok cabuk monotonlasiyo ondan kaybediyosun. ama daha onemlisi duraklamaya girildigi zaman, yapacak fazla bir seyin kalmiyor. onerilen sinirli izinlilerin tuketilmemesi, duraklamnin ilk haftasinda, ama eger sen zaten sinirli izinli kullanmiyorsan nerden keseceksin. bu durumda geriye, bir daha atak yapmak yani yumruk hareketi yapmak kaliyor, ama soyle bir gercek var, atak yaptikca protein gunleri etkinligini kaybediyor, yani bu en son basvurulmasi gereken carelerden biri.
BEn kendi takip ettigim arkadaslarimdan biliyorum, kiz gercekten hic kacamak falan yapmiyo, ama hic sinirli izinli kullanmiyo ilk basta kilolar guzel guzel gidiyo tabi, ama 70 kiloya gelince takilip kaliyo, ne denerse denesin oynamiyo kilo, sonunda ilk once bildiirm yapmayi birakiyo, sonra diyeti tumden birakiyo. bunun kimsenin basina gelmesini isteme cunku, gercekten umut kirici bir duurm.
ben duraklamaya girince, peyniri mesela light yiyodum ama dukanin soyledigi gibi %2lik peynirlerden yemiyodum, onu degistirmistim, kakaolu sut iciyodum her gun onu tarcinli yogurda cevirdim. toz tatlandirici kullanmayi biraktim( evet uzucu bir gercek tabletlerde gecerli olmasa da tozlara seker ozelligi vermek icin, bazi ek maddeler katiyolar, bunlarda tozlarin kalorili olmasina neden oluyo ve duraklmaya neden olabiliyo), kiwiden hic vazgecemedim ya neyseve 24 kiloyu dukanin soyledigi vakitte verebildim.
en buyuk hatalardan ikincisi ise kacamak yapip, sonrasinda iki gun atak yaparim, bu kacamagimi temizler dusuncesi. bir ilkokulda ogretmen veliler cocuklarini almak icin gec kalirsa beklmek zorunda kaliyomus. yonetimde bunu engellemk icin gec kalan velilere para cezasi verilecegini duyurmus. ama isin garibi veliler daha cok ve daha fazla gec kalmaya baslamis. nedeni sorulunca, eskiden ogretmene insan olarak sorumluyduk, ama simdi nasil olsa gec kalmayi oduyoruz diye aciklamislar. kacamagi da kendimize karsi sorumluluk olarak gormeliyiz, yani telafisi yok, yoksa parasiyla degil mi kardesim mantigina giriyoruz.
bunlar kisisel gozlemlerim, referans isterseniz bulamam ama zaten burada uzunca kalan herkesin gozlemleyebilecegi seyler.
soruları ben sormadım ama cvplar çok işime yaradı
bide bu tatlandırıcılı tatlıları istediğimiz kadar yiyebiliyor muyuz mesela tavuk göğsü tarifi buldum dukan usulü içinde hep serbest şeyler var tavuk göğsü süt yoğurt gibi ve tatlandırıcıyla yapılmış bunu canım ne zaman istese ne kadar istese yiyebilir miyim ya da kabak tatlısını (ps günümde) yoksa tatlandırıcının da sınırı var mı kitapta tatlandırıcı sınırına rastlamadım hiç ama hoş kitapta diet kolada sınırsızdı şimdi 1 bardağa düşmüş
bende merak ettim hemen google amcaya sordum oda bana "Peki nedir bu Mistik Chai yani nam-ı diğer mistik çayı.
Ülkemizde yaklaşık 4-5 yıldır market raflarında mevcut olan karışık bir bitki çayıdır. Aslında orjinal ismi chai tea latte olarak geçiyor. Doğuş çay 2009 yılında Doğuş Mistik Chai olarak satmaya başladı bu çayı. Öncelikle çayın kokusu muhteşem, içerdiği vanilya aroması sayesinde benim gibi vanilya kokusuna hayran olanlar için inanılmaz bir lezzet. İçerisinde tarçın, zencefik, karanfil, karabiber, meyan kökü, böğürtlen, hindiba ve kakule var. Hazırlarken sıcak süt ile hazırlıyorsunuz, su ile yaparsanız da güzel oluyor ama orjinali süt ile yapılanıdır. Kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum. Ek olarak bu çayın metabolizmayı hızlandırıcı etkisi olduğu ile ilgili de bir çok bilgi mevcut." dedi ve bir kaç farklı sayfaya daha baktım içenlerin hepsi bayılmış bende denicem biraz da ben bayılayım
aaaa bide kızlar ben dana etini sevmedim ps günlerinde sebze yemeğinin içinde kaynayıp gidiyor sorun olmuyor da köfte fln yapınca çok kötü oldu lastik top gibiydi ve susak susak bi tadı vardı hiç olmazsa köfteyi kuzu etinden yapsam olmaz mı yaa
Arkadaslar benim evimde firin yok o yuzden kektir kurabiyedir atistirmalik seyler yapamiyorum. final haftam yaklasti canim cok kotu abur cubur istiyor. Tavada tencerede yada sütle ne bileyimatistirmalik abur cubur istegimi bastiracak birseyler onerebilirmisiniz (
bi sorum daha var bayanlar 7 yağlı kaşar bulabildiniz mi markasını söyler misiniz gezmediğim market kalmadı diyebilirim sütaşın en az 10 yağlı bulabildim light beyaz peyniri hallettim mis lightın yağ oranı 3 karbonhidratı yazmıyor yok galiba bir de bir yazı da okudum süt sınırlı mı kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?