Yağsız dana eti olarak, dana rosto alıyorum ben kıymayıda bu etten çektiriyorum.Yağsız gözüküyorsa bonfilede alabilirsin bir parça.Diyete devam edersen mutlaka verirsin fazlalıklarını.Ben 5-6 senedir 85-86 kilo civarındaydım en son tartıda 89 kg görünce dur dedim kendime iyiki demişim 77 kg oldum şuan çoğu gitti azı kaldı hedefim 70 kg ben veririm diyorsam sen oynaya oynaya verirsin herhalde.Yeterki çok iste
anladım spor yapma diyorlar yani belli bi kilonun üstüne şaşırıyorum buna yani spor sonucta ama işte kas yapıp kilo vermeyi zorlaştırıcı da olabiliyormuş, ben de zaten hafif yapıyorum vücudum çok zor hareketleri yapacak kadar spora alışkın değil :) yürüyüş yapamadığım günler en azından kendimi suçlu hissetmiyorum :)
ben meyve insaniyim, dukana baslarken beni en cok dusunduren sey meyve yasagiydi. dusunsen gunde bir kilo elma yiyen adam, meyveyi diyetinden tamamen cikaracak, aklim almiyordu. meyve yasagini delmek icin ben baya arastirdim.
rhubarb var en yasal olan, turkiyede isgin diye geciyomus, ama dogu illerinde bulunuyomus, buralarda pek yok, o yuzden onu kullanamiyorum
eger bir sporcuysan gunde 2-3 saat agir antreman yapman gerekiyosa, spordan once bir bardak portakal suyu icmene izin var, ama ne sporcuyum ne de o kadar spor yapabilirim gunde
en son guncellemede 4-5 blueberry veya 2-3 cileke izin verdiler, yogurda katip yemek icin. zaten meyveli light yogurda izin vardi, ondaki kadar meyveye denk geliyor bu miktar.
kiviye eger kabizlik sorunu cekiyorsak, rhubarb yerine, gunde bir tane izin var, bu kis gunlerinde cilekten daha iyi alternatif.
burda saydigim her sey sinirli izinli olarak sayiliyor. gunde iki sinirli izinli hakkiniz var, bunlardan yediginizde birini kaybetmis olyosunuz.
ben butun diyetim boyunca yemistim kiviyi, bende herhangi bir duraklama yapmadi, ama her sinirli izinli gibi, bunlari kullanirken dikkatli bir sekilde beslenmeye eklemek lazim, eger duraklama yapiyosa kullanmamak lazim. ama kivi kullanmasaydim, diyeti bu kadar uzun devam ettiremezdim.
Bu çok iyi olduHem kabızlık sorunum var hemde bir değişiklik Artık günde 1 kiwi yemeğe başlıyorum Diyeti olumsuz etkilemez inşallah...
Birde hindi salam ve sosis sınırlı izinlilerin içindemi :44:Nerde okudum hatırlamıyorum ama...
hindi salam sosilerin yag ve nisasta icerikleri pek uygun olmuyor, ama yine de icerigine bakarsan yag orani dukana uygun bulabilirsin,
migrosta light hindi salami bulmustum, az nisastadan kaybediyordu ama cok diyet disi degildi, ama hindi fume bulabilirsin, migrosta 400 grami 15 lira, cok fena degil sanirim, bir et urunu oldugu dusunulurse, ben de fume cips tarifi verdim, sonra bir baktim canim cekmis, yilbasi icin bende alicam galiba.
bugün tartıldım 60.8 dün ya da ondan önce ki gün tartıldığımda 61.5 ya da 62 idim tam hatırlamıyorum korka korka çıktım tartıya o büyük kaçamaktan sonra ama yine düşüş var duraklama olmıcak galiba inş çok mutlu oldum
Fena sayilmazmiiii?? Çıldırmış olmalisin:)) harika benceee tebrik ederm :))atakta 5.güne başlarken sporsuz -3.5 fena sayılmaz
atakta 5.güne başlarken sporsuz -3.5 fena sayılmaz
Fena sayilmazmiiii?? Çıldırmış olmalisin:)) harika benceee tebrik ederm :))
sookiee haklı bence de karika ben 1 kilocuk anca vermiştim tebrikler
O zaman seni tavuga dogru alalim:)) sebze gunlerine gecince rahatlayacaksin sebzenin yaninda yogurt yersin bol bol. ben kendim eti cok sevdigim icin rahatsizlik duymamistimteşekür ederim arkadaşlar. ama müthiş midem bulanıyor artık et görmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?