Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben eti cok severdim normalde, bir sene hep et yiyince ben bile ciktim etten, kirmizi et iyi de tavuk ve balik zorluyo beni:)) ama sonuclari gorunce insan motive oluyor yiyebilirim diyor, eger beyaz eti daha cok seviyosaniz, zaten seciminizi ondan yana kullanin. daha cok zayiflatici etkisi var. ben de cok isterdim hala tavuk gogsunu yagsiz haslama yiyebilmeyi:)))

Bugün ne yedim birde ben yazayim:)
Sabah 10 kahvalti: 1haşlanmis yumurta ve beyaz peynir,dukan krep
öğle yemeği yapamadim o kadar dikkat etmeme rağmen 3 öğün yapamiyorum.
akşam yemeği 19:00 : Tavuk+et fajita
21:00 de tarcinli ve limon aromali yoğurt

Bugün ne yedim birde ben yazayim:)
Sabah 10 kahvalti: 1haşlanmis yumurta ve beyaz peynir,dukan krep
öğle yemeği yapamadim o kadar dikkat etmeme rağmen 3 öğün yapamiyorum.
akşam yemeği 19:00 : Tavuk+et fajita
21:00 de tarcinli ve limon aromali yoğurt

bende bilmiyorum bunun tam dogrusunu, diyetisyene gittigimde 72 kiloydum o sirada, hafif yuruyusten baska bir sey yapma, bir 10 kilo sonra spora baslarsin demisti, anlasilan bu diyetisyenlerin standart lafi hangi kiloda gidersen git:))

dukan hangi kiloda olursan ol yuruyusu oneriyor, bunu pek cok spor yerine daha faydali oldugunu soyluyor.

ben de callan yapmak istiyordum, ama kas yapmaya neden olan sporlari yagliyken yaparsan, yaglarin ustunu kas baglar, o yaglar erimez bir daha diye forum yazisinda okumustum, gozumde nasil bir imaj olustuysa, hemen vazgectim, ( tamam kabul ediyorum, yuruyus varken kendimi o kadar zorlamak da zor geldi, ama hala hayalim bir gun yapip bitircem 10 saate 10 yas gencles videosunu)

ben uninin basinda baya kiloluydum, sonra steple cok kilo verdim, ama hala bacaklarim kalindir, (diyetten sonra ilk defa uzun cizme aldim, ama hala sadece etek altina oluyor, dar kotlarla kalin taytlarla giyemiyorum) o nedenle bir parca gercek payi var olabilir diye de dusunuyorum.

ŞAFAK 61 !!!

Sabah haşlanmış yumurta+peynir+domates
Öğle ızgara tavuk
Akşam ızgara köfte+domates+lıght kola

Bu çok iyi oldu Hem kabızlık sorunum var hemde bir değişiklik Artık günde 1 kiwi yemeğe başlıyorumDiyeti olumsuz etkilemez inşallah...
Birde hindi salam ve sosis sınırlı izinlilerin içindemi :44:Nerde okudum hatırlamıyorum ama...

hindi salam sosilerin yag ve nisasta icerikleri pek uygun olmuyor, ama yine de icerigine bakarsan yag orani dukana uygun bulabilirsin,
migrosta light hindi salami bulmustum, az nisastadan kaybediyordu ama cok diyet disi degildi, ama hindi fume bulabilirsin, migrosta 400 grami 15 lira, cok fena degil sanirim, bir et urunu oldugu dusunulurse, ben de fume cips tarifi verdim, sonra bir baktim canim cekmis, yilbasi icin bende alicam galiba.

Bugünkü menüm

sabah 2 haşlanmış yumurta,hindi füme,yağsız çökelek,közlenmiş biber,şekersiz çay
öğlen yarım levrek
akşam soğanlı salçalı tavuk ciğer,marul salatası
1,5 lt su,bir kahve,bir form çayı,bir yeşil çay

yulaf kepeği yemedim bugün.Dün tüm hakkımı yapıp yemiştim akşam birşey beni kalk dukan helva yap diye dürttü yaptım ve yedim.Böylece duble kepek yemiş oldum.Ceza olarak bugün yiyemedim

Arada çemensiz pastırmada alıyorum ben güzel oluyor.Hatta pastırmalı omlet yapabilirsiniz

kızlar yaa bizde kestane yasak mı şöyle bir yazıya denk geldim de
"Kilo vermede sorun yaşıyorsanız, diyetinize kestane ekleyin. Kestane kolesterolü düşürür, kan şekerini kontrol eder, zayıflamada duraksamayı engeller.Kestane tek kelimeyle süper bir atıştırmalıktır. Kilo aldıracağına inanılan kestanenin aslında tam tersi etkiye sahiptir. Kestanenin içerdiği oleik asit LDL kolesterolün düşürmesine yardımcı olduğu için kalp hastaları ve zayıflarken oluşabilecek kolesterol yükselmesini önler." severim de keratayı sınırlı da olsa bitmeden yiyem

bugün tartıldım 60.8 dün ya da ondan önce ki gün tartıldığımda 61.5 ya da 62 idim tam hatırlamıyorum korka korka çıktım tartıya o büyük kaçamaktan sonra ama yine düşüş var duraklama olmıcak galiba inş çok mutlu oldum

Neredeyse 10 gündür 69.9larda 70 lerde gezinen ben 2 gündür -300,-300 gidiyorum. Cok mutluyum. dün biraz diyet dısı zeytinli ekmek tirtikladiğim halde 300 gram vermisim.Sevincten ağliciiiiiiiim :)) ilk hedefe (65) cok az kaldi. 65.9 olayim okula halay cekerek gidecegim:))

uzun bir aradan sonar bi bakim dedim neler yapiyorsunuz.. maalesef ben 2 hafta acil almanyaya (aile ici saglik nedenleriyle) gitmek zorunda kaldim ve dukanimi devam ettiremedim surekli hastanede oldugumdan... maalesef 3 kilo almisim ama bir kac gun icinde tekrar dukana baslicam atakdan...

britney spears - overprotected tam ruh halime uygun

I need time, (time)
zamana ihtiyacım var(zaman)
(Love)
(aşk)
Joy
(neşe,sevinç)
I need space
Yere ihtiyacım var
(Love)
I need me
kendime ihtiyacım var

Say hello to the girl that I am
bu kıza merhaba deyin
You're gonna have to see through my perspective
şimdi benim perspektifimden bakacaksınız
I need to make mistakes just to learn who I am
kim olduğumu öğrenmek için hatalar yapmalıyım
And I don't wanna be so damn protected
ve lanet koruma altında olmak istemiyorum

There must be another way
başka bir yolu olmalı
Cause I believe in taking chances
çünkü şansımı denemem gerektiğine inanıyorum
But who am I to say what a girl is to do?
ama ben kimim ki bir kızın ne yapması gerektiğini sölüyorum
God need some answers
tanrım bazı cevaplara ihtiyacım var

What am I to do with my life?
hayatımda ne yapmam gerek?
(You will find it out don't worry)
(öğreneceksin endişelenme)
How am I supposed to know what's right?
neyin doğru olduğunu nasıl anlayacağım
(You just gotta do it your way)
(sadece bildiğin yolda ilerlemelisin)
I can't help the way I feel
hissetiklerime engel olamıyorum
But my life has been so overprotected
çünkü hayatım fazlasıyla koruma altında

I tell them what I like
onlara neyi sevdiğimi söylüyorum
What I want
neyi istediğimi söylüyorum
And what I don't
Ve neyi istemedğimi
But everytime I do
Fakat ne zaman söylesem
I stand corrected (Cooorrected)
Kendimi düzeltilmiş buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…