kaç gün atak yapmalıyım?yarın dukana başlıyorum. inşallah istikrarla ilerlerim. 5 kilo vermek istiyorum. 52 kiloyum 47 olmam lazım.
öncelikle herkese merhabalar:) arkadaşlarım dukan denyeimlerinizden faydalanmak istiyorum çünkü nisanda düğünüm martda nışanım olucak ve benim 15-20 kg vermem lazım şimdi ben bu diyetle o güne kadar böyle bi sonuç alabilirmiyim ??
boyum 153 kilom 66 yaşım 25 lütfen bilgilendirin şu şişko gelin olmak istemeyen kızcağızı :)
kaç gün atak yapmalıyım?
yarın dukana başlıyorum. inşallah istikrarla ilerlerim. 5 kilo vermek istiyorum. 52 kiloyum 47 olmam lazım.
kaç gün atak yapmalıyım?
Canim merhaba bende dukana basladigimda kilo 81di. boyum 165. 17 ekimde basladim dukana. suan 69.3 üm (masallah masallah:)) yani 2.5 ayda 12 kilo vermis oldum. tabi bu metobolizmadan metoboliznaya gore degisiyor. benim 2 ayda verdigim kiloyu enistem mesela 1 ayda verdi. ama asagi yukari 2 ayda 10 kilo verirsin :) bende mezuniyete bingil bingil sookiee olarak gitmek isteniyorum:))öncelikle herkese merhabalar:) arkadaşlarım dukan denyeimlerinizden faydalanmak istiyorum çünkü nisanda düğünüm martda nışanım olucak ve benim 15-20 kg vermem lazım şimdi ben bu diyetle o güne kadar böyle bi sonuç alabilirmiyim ??
boyum 153 kilom 66 yaşım 25 lütfen bilgilendirin şu şişko gelin olmak istemeyen kızcağızı :)
kaç gün atak yapmalıyım?
Benim bir arkadasim protein tozunu kilo almak icin kullaniyordu yada bemi yanlis biliyorum acaba :| kestane yasakmk tam bilmiyorum ama nisastali degilmi kestane yasak olmasi lazm¿ ama ben yemistim korka korka bikac hafta once 1-2 tane duraklama falan olmadi bendekızlar protein tozu kullanmayı düşünüyorum siz ne dersiniz bu arada kestane için kimse bişi dememiş serbest mi değil mi bilen var mı
Benim bir arkadasim protein tozunu kilo almak icin kullaniyordu yada bemi yanlis biliyorum acaba :| kestane yasakmk tam bilmiyorum ama nisastali degilmi kestane yasak olmasi lazm¿ ama ben yemistim korka korka bikac hafta once 1-2 tane duraklama falan olmadi bende
Mantiklk aslinda protein diyeti olduguna gore kullanilabilir. Kaslandiriyorsa ben almayayim kas degerlerim enistemle nerdeyse ayni cikti cunku:)) erkek gibiyim masallah:)) ben nisastali diye biliyorum valla 1 tane at agzina gitsinsalon hocasına sordum kilo aldırmazmış hayvan gibi yeyip üstüne içmedikten sonra biraz kas oluşturur bide kol bacak vs sarkıklarının toparlanmasını hızlandırır dedi bizim diyette zaten protein diyeti ya bu tozlardan kullansan diyete destek olup daha hızlı kilo verir miyim acaba diye düşündüm kestane nişastalımı onu bilmiyodum tahmin ediyodum ama kabullenmek istememiştim
ahahha, gida muhendisi oldugun dusunulunce gidalar hakkinda bu kadar ayrintili bilgi vermen sasirtici degil, bakalim mandiraya gidince ben de sorayim, senin talimatlara uygun peynir bulabilecek miyim.
bizim gida muhendisi bir arkadas daha vardi ben burda diyet yaparken, o da 90 gibi basladi, baya hizli vermisti, alkali diyetiyle karistirip yapiyodu diyeti. tarcinli zencefilli yogurda onun tavsiyesiyle basladiydim hala kullaniyorum.
Çok yoğun bi gündüYemek yemeğe fırsat bulamadım
Bu arada kivi serbest galiba yanlış anlamadıysam:44:
Herkese güzel ve huzurlu bir hafta sonu diliyorum
Bugün çok yorgunum sporumu yapıp dinleneceğim inşallah
Nihayet bu sabah 6 ları ucundan da olsa gördüm sonunda
Edacım nar şerbeti soğuk mu içiliyor, sıcak içilse olmaz mı? Ben sıcak içecekleri daha çok seviyorum da, dün aldırdım eşime bugün içmek istiyorum...
merhaba çok uzun zamandır giremiyordum diyetime salı gün başladım 100,8 ile şimdi 97,6 oldum aşırı kabızlık çektiğim için atağı 3 gün yaptım burada yazan yolları denedim sonuca ulaşamayınca sebzeyi ekledim cuma günü.birde ben peyniri lıght tuketemiyorum yoğurdu da aynı şekilde ayran loru mideme dokunduğu için lorda tüketemiyorum umarım sorun olmaz benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?