Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yarın dukana başlıyorum. inşallah istikrarla ilerlerim. 5 kilo vermek istiyorum. 52 kiloyum 47 olmam lazım.

öncelikle herkese merhabalar:) arkadaşlarım dukan denyeimlerinizden faydalanmak istiyorum çünkü nisanda düğünüm martda nışanım olucak ve benim 15-20 kg vermem lazım şimdi ben bu diyetle o güne kadar böyle bi sonuç alabilirmiyim ??
boyum 153 kilom 66 yaşım 25 lütfen bilgilendirin şu şişko gelin olmak istemeyen kızcağızı :)

Merhaba canım.testini yapıp başla gerçekten uyar ve kaçamak yapmazsan istediğin kiloya yaklaşırsın.Yaşının küçük olmasıda avantaj bence metabolizman bana göre daha hızlıdır en azından.Diyetle beraber birde yürüyüş yap,incecik ve formda bir gelin ol inşallah
Şimdiden mutluluklar dilerim.Allah tamamına erdirsin.

kaç gün atak yapmalıyım?

canim 5 kilo icin sahsen ben dukan yapmani onermiyorum.. biraz nisastayi unu hayatindan cikario yuruyusu artirsan verilebilecek bir.kilo kisa zamanda. ama yok illa yapacagim diyorsan google dukan diet yaz ve cikan.siteye kaydolarak sana uygun olan atak seyir ve guclendirmeyi site sana soylesin
canim

yarın dukana başlıyorum. inşallah istikrarla ilerlerim. 5 kilo vermek istiyorum. 52 kiloyum 47 olmam lazım.

kaç gün atak yapmalıyım?

Hoşgeldin canım.Vermek istediğin kilo az bence rahatlıkla ve aç kalmadan verebilirsin kilolarını.Önce dukan testini yapıp kaç gün atak,seyir ve güçlendirme yapman gerektiğini öğrenmelisin.

Canim merhaba bende dukana basladigimda kilo 81di. boyum 165. 17 ekimde basladim dukana. suan 69.3 üm (masallah masallah:)) yani 2.5 ayda 12 kilo vermis oldum. tabi bu metobolizmadan metoboliznaya gore degisiyor. benim 2 ayda verdigim kiloyu enistem mesela 1 ayda verdi. ama asagi yukari 2 ayda 10 kilo verirsin :) bende mezuniyete bingil bingil sookiee olarak gitmek isteniyorum:))
Nisana kadar ohoooo tıg gibi.olursun valla:))

kaç gün atak yapmalıyım?

cnm arkadaşlarda söylemiş kitapta da belirtilmişt i3-5 kilo gibi az kilolar için bu diyete başlamanı tavsiye etmiyor dukan bu gibi durumlar için bir önerisi var bakındım ama bulamadım o sayfayı hatırlayan arkadaşlar yazar sanırım

kızlar protein tozu kullanmayı düşünüyorum siz ne dersiniz bu arada kestane için kimse bişi dememiş serbest mi değil mi bilen var mı

kızlar protein tozu kullanmayı düşünüyorum siz ne dersiniz bu arada kestane için kimse bişi dememiş serbest mi değil mi bilen var mı
Benim bir arkadasim protein tozunu kilo almak icin kullaniyordu yada bemi yanlis biliyorum acaba :| kestane yasakmk tam bilmiyorum ama nisastali degilmi kestane yasak olmasi lazm¿ ama ben yemistim korka korka bikac hafta once 1-2 tane duraklama falan olmadi bende

salon hocasına sordum kilo aldırmazmış hayvan gibi yeyip üstüne içmedikten sonra biraz kas oluşturur bide kol bacak vs sarkıklarının toparlanmasını hızlandırır dedi bizim diyette zaten protein diyeti ya bu tozlardan kullansan diyete destek olup daha hızlı kilo verir miyim acaba diye düşündüm kestane nişastalımı onu bilmiyodum tahmin ediyodum ama kabullenmek istememiştim

Mantiklk aslinda protein diyeti olduguna gore kullanilabilir. Kaslandiriyorsa ben almayayim kas degerlerim enistemle nerdeyse ayni cikti cunku:)) erkek gibiyim masallah:)) ben nisastali diye biliyorum valla 1 tane at agzina gitsin

ah kızlar ahhh ahh benı hatırlarsınız baharda 45 günde 10 kılo vermıstım dukanla sonra bır bunalımla yedımde yedım ama sız asla bozmayın böyle bı dıyet yok etrafım dukanla ıgne ıplıge dönenlerle dolu bende tekrar baslıycam ınşallah verdıklerımın yarısınıda gerı aldım

Ya kızlar ben 6 gün atağı yaptım bugun seyire geçtim o salatalık ne kadard şekerliymiş meger :) şunda karar kılamıyorum bir gün saf protein bir gün sebzeproteinmi yapsam yoksa 5 gün sebzeprotein 5 gun safproteinmi :/ doğum yaptım yaza kadar 20 kilo vermem gerek nası yapsamki zorlarmı beni :/

yoğurtla çok aram yok aramızı yumuşatmaya çalışıyorum anca tatlandırıcı ve aromalarla biraz gidiyor... tarçın ve zencefili bende deneyeyim yanlız zencefil toz mu taze mi??? toz ise hemen akşam başlarım :)

Çok yoğun bi gündüYemek yemeğe fırsat bulamadım

Bu arada kivi serbest galiba yanlış anlamadıysam:44:

evet sabahları serbest 1 tane... tabi duraklamaya geçersen hemen kesmelisin... ben cesaret edemedim dün bir sürü meyve aldık hatta içim gitti çileğe eşime ellerimle meyve salatası yaptım ama ben yemedim biraz daha zaman lazım bana 75 i göreyim de sonra ekleyeyim kiviyi :26:

ben hep sıcak yapıyorum tatlım aynı dediği ölçülerde demliyorum. sonra üstüne sıcak suyla ek yapıp dolduruyorum bardağımı... c vitamini de çok yüksekmiş kış günleri için süper bir içecek...

gözün aydın tatlım 6 ları görmüşsün çok sevindim inşallah hedefine ulaşman çabuklaşır...

günaydın
ben bu dukanı seviyorum 6 günde 4,300 gr gitti
Dün ki Menüm
Sabah:2 haşlanmış yumurta,dukan krep ve peynir
Öğlen:1 kase tatlandırıcılı yoğurt
Akşam:ızgara balık ve salata (protein günümdü ama salatasız yiyemedim)
1 bardak tatlandırıcılı süt malum döneme yaklaştım tatlı çekiyor canım sürekli
2 lt su,2 fincan y.çay,2 fincan çay

normal peynir süt ve yoğurt bana göre biraz problem olabilir... özellikle belli bir rakam vermiş adam... hadi yoğurt yine neyse de sütü de yarım yağlı alırsın ama peynirin yağ oranı gerçekten yüksek light olmazsa eğer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…