Ya kızlar ben 6 gün atağı yaptım bugun seyire geçtim o salatalık ne kadard şekerliymiş meger :) şunda karar kılamıyorum bir gün saf protein bir gün sebzeproteinmi yapsam yoksa 5 gün sebzeprotein 5 gun safproteinmi :/ doğum yaptım yaza kadar 20 kilo vermem gerek nası yapsamki zorlarmı beni :/
Alkolün bu denli etkili olabileceğini bilmiyordum bu diyette.Öğrenmiş oldum ama bende yılbaşında bir kadeh birşey içerim diyordum
ben meyve insaniyim, dukana baslarken beni en cok dusunduren sey meyve yasagiydi. dusunsen gunde bir kilo elma yiyen adam, meyveyi diyetinden tamamen cikaracak, aklim almiyordu. meyve yasagini delmek icin ben baya arastirdim.
rhubarb var en yasal olan, turkiyede isgin diye geciyomus, ama dogu illerinde bulunuyomus, buralarda pek yok, o yuzden onu kullanamiyorum
eger bir sporcuysan gunde 2-3 saat agir antreman yapman gerekiyosa, spordan once bir bardak portakal suyu icmene izin var, ama ne sporcuyum ne de o kadar spor yapabilirim gunde
en son guncellemede 4-5 blueberry veya 2-3 cileke izin verdiler, yogurda katip yemek icin. zaten meyveli light yogurda izin vardi, ondaki kadar meyveye denk geliyor bu miktar.
kiviye eger kabizlik sorunu cekiyorsak, rhubarb yerine, gunde bir tane izin var, bu kis gunlerinde cilekten daha iyi alternatif.
burda saydigim her sey sinirli izinli olarak sayiliyor. gunde iki sinirli izinli hakkiniz var, bunlardan yediginizde birini kaybetmis olyosunuz.
ben butun diyetim boyunca yemistim kiviyi, bende herhangi bir duraklama yapmadi, ama her sinirli izinli gibi, bunlari kullanirken dikkatli bir sekilde beslenmeye eklemek lazim, eger duraklama yapiyosa kullanmamak lazim. ama kivi kullanmasaydim, diyeti bu kadar uzun devam ettiremezdim.
ben eti cok severdim normalde, bir sene hep et yiyince ben bile ciktim etten, kirmizi et iyi de tavuk ve balik zorluyo beni:)) ama sonuclari gorunce insan motive oluyor yiyebilirim diyor, eger beyaz eti daha cok seviyosaniz, zaten seciminizi ondan yana kullanin. daha cok zayiflatici etkisi var. ben de cok isterdim hala tavuk gogsunu yagsiz haslama yiyebilmeyi:)))
bende bilmiyorum bunun tam dogrusunu, diyetisyene gittigimde 72 kiloydum o sirada, hafif yuruyusten baska bir sey yapma, bir 10 kilo sonra spora baslarsin demisti, anlasilan bu diyetisyenlerin standart lafi hangi kiloda gidersen git:))
dukan hangi kiloda olursan ol yuruyusu oneriyor, bunu pek cok spor yerine daha faydali oldugunu soyluyor.
ben de callan yapmak istiyordum, ama kas yapmaya neden olan sporlari yagliyken yaparsan, yaglarin ustunu kas baglar, o yaglar erimez bir daha diye forum yazisinda okumustum, gozumde nasil bir imaj olustuysa, hemen vazgectim,( tamam kabul ediyorum, yuruyus varken kendimi o kadar zorlamak da zor geldi, ama hala hayalim bir gun yapip bitircem 10 saate 10 yas gencles videosunu)
ben uninin basinda baya kiloluydum, sonra steple cok kilo verdim, ama hala bacaklarim kalindir, (diyetten sonra ilk defa uzun cizme aldim, ama hala sadece etek altina oluyor, dar kotlarla kalin taytlarla giyemiyorum) o nedenle bir parca gercek payi var olabilir diye de dusunuyorum.
kızlar yaa bizde kestane yasak mı şöyle bir yazıya denk geldim de
"Kilo vermede sorun yaşıyorsanız, diyetinize kestane ekleyin. Kestane kolesterolü düşürür, kan şekerini kontrol eder, zayıflamada duraksamayı engeller.Kestane tek kelimeyle süper bir atıştırmalıktır. Kilo aldıracağına inanılan kestanenin aslında tam tersi etkiye sahiptir. Kestanenin içerdiği oleik asit LDL kolesterolün düşürmesine yardımcı olduğu için kalp hastaları ve zayıflarken oluşabilecek kolesterol yükselmesini önler." severim de keratayı sınırlı da olsa bitmeden yiyem
uzun bir aradan sonar bi bakim dedim neler yapiyorsunuz.. maalesef ben 2 hafta acil almanyaya (aile ici saglik nedenleriyle) gitmek zorunda kaldim ve dukanimi devam ettiremedim surekli hastanede oldugumdan... maalesef 3 kilo almisim ama bir kac gun icinde tekrar dukana baslicam atakdan...
teşekür ederim arkadaşlar. ama müthiş midem bulanıyor artık et görmek istemiyorum
Merhaba canım.testini yapıp başla gerçekten uyar ve kaçamak yapmazsan istediğin kiloya yaklaşırsın.Yaşının küçük olmasıda avantaj bence metabolizman bana göre daha hızlıdır en azından.Diyetle beraber birde yürüyüş yap,incecik ve formda bir gelin ol inşallah
Şimdiden mutluluklar dilerim.Allah tamamına erdirsin.
Canim merhaba bende dukana basladigimda kilo 81di. boyum 165. 17 ekimde basladim dukana. suan 69.3 üm (masallah masallah:)) yani 2.5 ayda 12 kilo vermis oldum. tabi bu metobolizmadan metoboliznaya gore degisiyor. benim 2 ayda verdigim kiloyu enistem mesela 1 ayda verdi. ama asagi yukari 2 ayda 10 kilo verirsin :) bende mezuniyete bingil bingil sookiee olarak gitmek isteniyorum:))
Nisana kadar ohoooo tıg gibi.olursun valla:))
Darisi senin basina canim insallah:)inan çok heycanlandım ya ne güzel inşallah bende verebilirim sizin gibi bu arada maşallah size nazar değmez inşallah :) birde küçü bi sorum olucak ben çalışıyorum tüm gün işyerindeyim yani bu diyeti uygulamam zor olur mu aslında kitabımı sipariş ettim gelicekde ben heycandan duramıyorum hemen yapıp zayıflamak istiyorum herkesi utandırmak istiyorum çünkü herkes bana şişko gelin olucam diye arkamdam kıs kıs gülüyor biliyorum(
ben hep sıcak yapıyorum tatlım aynı dediği ölçülerde demliyorum. sonra üstüne sıcak suyla ek yapıp dolduruyorum bardağımı... c vitamini de çok yüksekmiş kış günleri için süper bir içecek...
gözün aydın tatlım 6 ları görmüşsün çok sevindim inşallah hedefine ulaşman çabuklaşır...
Darisi senin basina canim insallah:)
Bende okulda oluyorum genelde ama ben zorlanmadim acikcasi. okulda diyete uygun yemek bulmakta zorlandigimdan yanimda kucuk paketlerdeki sütlerden tasiyorum. Mesela enistem ögle yemegini yaninda goturuyordu sende oyle yaparsin. hem Turkiye de yemek alternatifin cok zorlanacagini hic sanmiyorum icin rahat oksun. Hem kilolar gittikce inan gözüne hicbirsey zor gelmeyecek:) sabahlari bir heyecanla uyanacaksin acaba kac gram verdim diye :)) bunun sevinci hicbirseye benzemiyor:))
geçmiş olsun canım.... durumun devam ediyorsa zorlama bence biraz daha bekle...
Bir zayiflayalimda insallah:))sana gerçekden çok teşekkür ederim canım bi zayıflayayım ne dilersen dile bendenn :))))) sen türkiyede değilmisin canı ??
Bir zayiflayalimda insallah:))
Ben kibrista okuyorum. Ailem Turkiye de:) Bu sne son senem insallah:)
bende bilmiyorum bunun tam dogrusunu, diyetisyene gittigimde 72 kiloydum o sirada, hafif yuruyusten baska bir sey yapma, bir 10 kilo sonra spora baslarsin demisti, anlasilan bu diyetisyenlerin standart lafi hangi kiloda gidersen git:))
dukan hangi kiloda olursan ol yuruyusu oneriyor, bunu pek cok spor yerine daha faydali oldugunu soyluyor.
ben de callan yapmak istiyordum, ama kas yapmaya neden olan sporlari yagliyken yaparsan, yaglarin ustunu kas baglar, o yaglar erimez bir daha diye forum yazisinda okumustum, gozumde nasil bir imaj olustuysa, hemen vazgectim,( tamam kabul ediyorum, yuruyus varken kendimi o kadar zorlamak da zor geldi, ama hala hayalim bir gun yapip bitircem 10 saate 10 yas gencles videosunu)
ben uninin basinda baya kiloluydum, sonra steple cok kilo verdim, ama hala bacaklarim kalindir, (diyetten sonra ilk defa uzun cizme aldim, ama hala sadece etek altina oluyor, dar kotlarla kalin taytlarla giyemiyorum) o nedenle bir parca gercek payi var olabilir diye de dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?