Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bence zorlanırsın güzelim 1/1 ile başla sonra rahat hissedersen 5/5 e geç zorlanırsan yine 1/1 e dönersin ikisi arasında fark yok toplamda verdiğin kilo aynı olacak... sadece metabolizmanı şaşırtman açısından 5/5 e gerek duyabilirsin kilon değişmez sabitlenirse...

Alkolün bu denli etkili olabileceğini bilmiyordum bu diyette.Öğrenmiş oldum ama bende yılbaşında bir kadeh birşey içerim diyordum

alkol komplex bir karbonhidrat hem parçalanması zor hem parçalandığında yine depo edilmeye hazır komplex karbonhidratlar çıkması kolay... parçalandığında çok fazla toxic madde çıkıyor vücut eğer suyu alkol tüketirken az içiyorsa bu suyu sadece toxic maddelerin atımı için kullanıyor komplex karbonhidratı parçalamaya depo formundan tüketim formuna dönüştürmeye yetmiyor haliyle hazır depoların oluyor... bazı insanlar var çok alkol almasına karşı çok zayıf... adamda metabolizma hızlı ayrıca başka giren besin çeşitliliği yok vücut alışmış alkolden geleni kullanmaya suyu oraya harcamaya... bu insanlarda da toxic maddelerin atılımı 2. plana itiliyor hem çok zayıf hemde alkol bağımlılığı yüksek ise ortaya çıkan yükek miktar toxic maddeler ilerde kanseri getiriyor... aman ne yazdım yahu içmeyin arkadaş içerseniz de aklınızda bulunsun bol su tüketin yanında zeytinyağlı (kuruyemiş değil) mezeler tüketin ki zeytin yağı midenin iç yüzeyini kaplasın hazır sindirip atılmakta olan alkol geri emilimle vücuda tekrar dönmesin... yanında şekerli birşeyler yemeyin meyve de dahil metabolizma gereken enerjiyi giren basit şekerden almasın alkolü harcasın...

sanırım bu diyette en rahat olanlardan biriyim... meyveyi annem hatırlatmadıkça eşim zorlamadıkça yemeyen biriydim... çilek hariç çileği kasasıyla koy mide ağrısı çekene kadar yerim bazen kasayı bitiremiyorum ama genelde yarıyı geçiyordum zaten diyete daha başlamadan çilek aromamı aldım. buda baya iyi geldi :)

ben tavuk çevirmenin göğüs etini genelde çorba yapıyorum biraz tiftikleyip sarmısak salça birde sitrik asit ekledim sitrik asit sanırım diyet dahilinde değil araştıracağım bugün... sitrik asit evlerde limon tuzu olarakta kullanılıyor.. benimki kimyasal kalorisiz ama yinede araştırmak lazım :26:bu çorbaya bayılıyorum eğer göğüs etini ızgara yapmazsam favorim bu...

evet galiba fix sözleri 10 kg sonra başla

bende dün her seferinde fermuarını çekerken 5 dk mı harcadığım çizmemi giydim direk çektim tabi uzun süreceğini düşündüğümden erkenden dikildim kapıya bekledim ama alt bacağın bile incelmiş olabilme ihtimali nerdeyse sarhoş etti beni içmeden

çok yağlıysan dediğin gibi üstüne kas yapma ihtimalin var... spor salonuna senelerce gittim ordaki her aleti kullanamadım hoca hiç bir zaman izin vermedi. sonra hiç çözemeyiz yağlarını diye yürüyüş bandı bisiklet mekik gösterdiği dambıl hareketlerinden çok ileriye gidemedim. evde yapsam da olur mantığı gelişti bende ama sağolsunlar doğrusu oydu...

ben kestane fikrine katılmıyorum onca da yazı okudum hiç denk gelmedim ayrıca benim normal diyetlerime bile eklemezdi diyetisyenim nişasta içeriğinden... bana canın çekerse çiğ 3 tane yiyebilirsin meyve yerine dedi. bende hiç sevmem gerek yok dedim geçtiydim...

geçmiş olsun canım.... durumun devam ediyorsa zorlama bence biraz daha bekle...

gerçekden çok teşekkür ederim o kadar çok motiveye ihtiyacım var ki eksik olmayın mutlu ettiniz benii :)

inan çok heycanlandım ya ne güzel inşallah bende verebilirim sizin gibi bu arada maşallah size nazar değmez inşallah :) birde küçü bi sorum olucak ben çalışıyorum tüm gün işyerindeyim yani bu diyeti uygulamam zor olur mu aslında kitabımı sipariş ettim gelicekde ben heycandan duramıyorum hemen yapıp zayıflamak istiyorum herkesi utandırmak istiyorum çünkü herkes bana şişko gelin olucam diye arkamdam kıs kıs gülüyor biliyorum (

Darisi senin basina canim insallah:)
Bende okulda oluyorum genelde ama ben zorlanmadim acikcasi. okulda diyete uygun yemek bulmakta zorlandigimdan yanimda kucuk paketlerdeki sütlerden tasiyorum. Mesela enistem ögle yemegini yaninda goturuyordu sende oyle yaparsin. hem Turkiye de yemek alternatifin cok zorlanacagini hic sanmiyorum icin rahat oksun. Hem kilolar gittikce inan gözüne hicbirsey zor gelmeyecek:) sabahlari bir heyecanla uyanacaksin acaba kac gram verdim diye :)) bunun sevinci hicbirseye benzemiyor:))

Sağol canım, çok mutluyum bu hafta

Güzel gidiyor, böyle devam eder inşallah...

sana gerçekden çok teşekkür ederim canım bi zayıflayayım ne dilersen dile bendenn :))))) sen türkiyede değilmisin canı ??

geçmiş olsun canım.... durumun devam ediyorsa zorlama bence biraz daha bekle...

sag ol canim ama ben degil kardesim cok rahatsiz, Almanyaya onun yanina gittim ve surekli Hastanedeydim malum orada yemek ayirma gibi bir sansim olmadi, simdide evimi tasiyorum ardindan tekrar almanyaya gidicem. Ama onumuzdeki gunler atakdan tekrar baslicam.... Ama sunu anladim ki kiloymus fizikmis hepsi gecici saglikli olalim yeter.

Bir zayiflayalimda insallah:))
Ben kibrista okuyorum. Ailem Turkiye de:) Bu sne son senem insallah:)

ooo maşallah canım hayırlısıyla bitirirsin inşallah :) sen ne zaman başladın dukan diyetine kolay mı yoksa zorlukları var mı canım eğer mahsuru yoksa bahsedebilirmisin biraz bana :)

Çok uzun zaman oldu forma girmeyeli, bir yil öncesine kadar aktif olmasa da ara Sira girip dukan diyetimin sonuclarini yaziyor bildirimlerde bulunuyordum.bu diyetle toplam 23 kilo verdim belki daha fazla, istedigim bedenin altina bile ulasabildim.artik güçlendirme evresine geçmiştim ama ne olduysa o evrede yolum sasmaya basladi, hem is hem sehir degisikligi motivasyonumu alip gitti,isin ucunu kacirmaya basladim.iki üç hafta istedigimi yiyor kilo aldigimi farkedince tekrar dukana basliyordum bir on gün diyeti eksiksiz yapip aldigim kiloalari geri veriyordum.ama bu son iki ay tamamen biraktim istedigimi yedin hatta abarttim diyebilirim,tam karbonhidrat canavari oldum.sonuç 8 kg geri aldim.34 nedene kadar inmiştim herseyimi yeni akil büyük bedenler i atmistum Simdi üzerime kiyafet yok dolapta olanda patlayacak şekilde duruyor üzerinde...Eh artik dur ne yaptin ben dedim ve ocak 1 de basliyorum diyet
e aman Siz benim gibi yapmayin resmen oyuncak oldu diyet elimde

Arkadaşlar bu kaçamak olayını ben abarttım sanırım adet dönemindeyim bugün 4.günü daha yeni geçti iştahım diyebilirim :) ilk günü bir parça bitter çikolata 2.günü bir muz dün de bir tabak patlamış mısır yedim, bu dönemde çok sinirli oluyorum o yüzden çok iyi geldi ve bugün tartıldım atak bittiğinde de aynı kilodaydım, seyirin 5. günü tamamlandı bu kaçamaklardan dolayı kilo veremedim sanırım ama yemeseydim de çok mutsuz olacaktım adet dönemimin bitmesine çok seviniyorum üstelik protein günlerim başladı inşallah bu 5 günde veririm kiloları :) gerçi sebze günlerinde duraklama olması normalmiş ama ben kaçamaklara bağlıyorum çünkü atakta 3 kilo vermiştim gayet iyiydi.

Son düzenleme:

Canım ben callan yapıyorum, 16 yı tamamladım, bu esnada göbekten 5 cm, diğer yerlerden de 1-2 cm inceldim, 21i tamamlayınca biraz daha incelmiş olurum inşallah...

Merhaba bende aranıza yeni katıldım kızlar dukan kitabını aldım 2 gün önce bugün başladım bir günde 1 kilo vermişim normalde çok zor kilo veren biriyimdir ama işe yarıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…