Atak evresinden seyir evresine geçtiğimizde vermiş olduğumuz tüm kiloları tekrar mı alıyoruz sebze yediğimiz için? Bi arkadaş öyle yazmış moralim bozuldu şuan ne kadar doğru bu kızlar
Atak evresinden seyir evresine geçtiğimizde vermiş olduğumuz tüm kiloları tekrar mı alıyoruz sebze yediğimiz için? Bi arkadaş öyle yazmış moralim bozuldu şuan ne kadar doğru bu kızlar
Hayir kizlar oyle sandiginiz gibi bir kilo alimi olmuyor. atakta su ve ödem atiyorsunuz..bu donemde sebze yok biliyorsunuz ki. seyire gectiginizde sebze yemeye basladiginizdan.vücut su tutabiliyor biraz. buda.kilonuzda artis olmus gibi oluyor ama bu su. Hatta bu durum herkeste olacak diye bir kaide yok olursada korkulacak borsey yok. ben seyir evresine gectigimde ilk gun sonrasi tartildigimda nerdeyse 1 kilo almis gibi cikmisti kilom. ama sonra bu duzene oturuyor saf protein gunleriyle. Sonra gram gram gitmeye basliyor. Unutmayin asil kiloyu SEYİR doneminde veriyorsunuzhayır cnm tüm kiloları geri almıyorsun kilo almıyorsun aslında sebzeler su tuttuğu için kilon artıyordu galıba tam hatırlamıyorum bunun acıklaması kitapta vardı başlarda biryerlede ya da seyir kısmının başlarında bir yerlerinde
Deneyimli dukan ablalarimizdan fikir ve motive istiyorum. dukan yaptigimi duyan herkes yok birakinca hemen geri aliyormussun o diyette eski kilondan daha fazla oluyormussun ditip diyip morelimi bozuyorlar. bu yuzden guclendirmeye gecince napacagim bilmiyorum. Acayip bir korku olustu icimde. guclendirmede olanlar fikir verebilirmi lutfen
krebin içine toz biber atsak yada baharatlar atsak olmaz mı acaba ?
Çok geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim kardeşine.Doğru söylüyorsun sağlık ve huzur en önemlisi , herşey yoluna girince bekliyoruz seni burdayızsag ol canim ama ben degil kardesim cok rahatsiz, Almanyaya onun yanina gittim ve surekli Hastanedeydim malum orada yemek ayirma gibi bir sansim olmadi, simdide evimi tasiyorum ardindan tekrar almanyaya gidicem. Ama onumuzdeki gunler atakdan tekrar baslicam.... Ama sunu anladim ki kiloymus fizikmis hepsi gecici saglikli olalim yeter.
Tebrik ederim seni çok güzel kilo vermişsin.İki ay içinde abarttım yemeyi demene rağmen 8 kilo alman verdiklerinin yanında çok değilmiş bence dikkat edilse demekki çok alınmıyormuş dukandan sonra.Hoşgeldin bu arada deneyimlerinden yararlanırız inşallah.Çok uzun zaman oldu forma girmeyeli, bir yil öncesine kadar aktif olmasa da ara Sira girip dukan diyetimin sonuclarini yaziyor bildirimlerde bulunuyordum.bu diyetle toplam 23 kilo verdim belki daha fazla, istedigim bedenin altina bile ulasabildim.artik güçlendirme evresine geçmiştim ama ne olduysa o evrede yolum sasmaya basladi, hem is hem sehir degisikligi motivasyonumu alip gitti,isin ucunu kacirmaya basladim.iki üç hafta istedigimi yiyor kilo aldigimi farkedince tekrar dukana basliyordum bir on gün diyeti eksiksiz yapip aldigim kiloalari geri veriyordum.ama bu son iki ay tamamen biraktim istedigimi yedin hatta abarttim diyebilirim,tam karbonhidrat canavari oldum.sonuç 8 kg geri aldim.34 nedene kadar inmiştim herseyimi yeni akil büyük bedenler i atmistum Simdi üzerime kiyafet yok dolapta olanda patlayacak şekilde duruyor üzerinde...Eh artik dur ne yaptin ben dedim ve ocak 1 de basliyorum diyet
e aman Siz benim gibi yapmayin resmen oyuncak oldu diyet elimde
Senin azmine bayılıyorum.Metabolizman diyete cevap vermese bile inadına kayıtsız kalamıyor.senden özenip bende yapıcam şu callanıCanım ben callan yapıyorum, 16 yı tamamladım, bu esnada göbekten 5 cm, diğer yerlerden de 1-2 cm inceldim, 21i tamamlayınca biraz daha incelmiş olurum inşallah...
Hoşgeldin.Düzenli olarak devam et sonuçlar mükemmelMerhaba bende aranıza yeni katıldım kızlar dukan kitabını aldım 2 gün önce bugün başladım bir günde 1 kilo vermişim normalde çok zor kilo veren biriyimdir ama işe yarıyor sanırım
Öyle birşey yok:kitapta da yazıyor asıl vereceğin kilolar yani yağlar seyir evresinde(tabi balon patlatmadan) gidicek.Şimdi verdiklerin vücutta birikmiş sular ,ödemler.Sebze ve proteğini birlikte yiyeceksin tabi sebze oranı proteğini geçmeyecek bol su tüketeceksin ve yürüyüşünüde yaparsan incecik bir hatun olursunAtak evresinden seyir evresine geçtiğimizde vermiş olduğumuz tüm kiloları tekrar mı alıyoruz sebze yediğimiz için? Bi arkadaş öyle yazmış moralim bozuldu şuan ne kadar doğru bu kızlar
Senin azmine bayılıyorum.Metabolizman diyete cevap vermese bile inadına kayıtsız kalamıyor.senden özenip bende yapıcam şu callanı
dukan ekmek ve dukan kek yaptım kendime üç günlük. etten sıkılacağımı düşünmezdım. yumurta yogurt ve etsever bırı olarak ılk gunden sıkıldım. köftelerim kötüydü galiba. midem bulandı.
geç saatte yemek yemenın zararı var mı? kaçta kesiyosunuz yemek yemeyi bayanlar?
Günaydın
Mutlu ve huzurlu bir gün olur inşallah
Evet canım koç burcuyum ben, biraz inatçıyım, pes etmek yok
Callanı tavsiye ederim, sıkılaştırıyor ve ince gösteriyor, gerçi ben daha başlardayım ama fark ediliyor...
merhaba hanımlar; bende dukan diyeti yapmaya karar verdim ama testi bi türlü açamadım. sizler atak ve seyir dönemlerinizi teste göre mi belirlediniz yok sa vermek istediğiniz kiloya göre tahmini mi başladınız. mesela ben 73 kiloyum en az 60-63 arası olmak istiyorum acaba beş gün atak şeklinde başlasam bi zararı olur mu??
bende koç burcuyum baya bir inat oluyoruz. işin kötüsü inadına inat yaptığımız bile oluyor :))) pes etmek yok allahın izniyle hepimiz hedeflerimize ulaşacağız...
Herkese merhaba, bende de dün itibariyle başladım diyete açıkçası sizlerin deneyimlerinden güç aldım diyebilirim.
İstikrarlı davranıp hedeflediği kiloya ulaşan ,ulaşmak için çaba sarf eden tüm arkadaşları tebrik ediyor ve darısı yeni başlayan bana ve bize diyorum:)
merhaba bugün dukana başlayalı 1 hafta oldu toplamda 4,300 gr gitti.dün akşam dukan helva denedim ancak benimki helva kıvamından azcık cıvık oldu gibi sütüde az koymama rağmen üzerinde çalışacağım.tatlıya çok düşkünüm ancak hergünde yemek istemiyorum siz hergün tüketiyormusunuz tatlı duraklama yaşadınız mı birde ben daha önce takita almıştım şimdi splenda mı deneyim.
Dün ki Menüm
Sabah:Acı sosla yaptığım melemen
Öğlen:2 adet tavuk pirzola,1 havuç,1 domates
Ara:1 havuç
Akşam: hamsi ızgara,yumurtalı ıspanak ve sabahdan kalan melemen yumurtasız
Ara:dukan helva
1,5 lt su 3 fincan yeşil çay 1 fincan ıhlamur ve çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?