oncelikle kolay gelsin. 1 haftada cok guzel vermissiniz tebrik ederim:)merhaba bugün dukana başlayalı 1 hafta oldu toplamda 4,300 gr gitti.dün akşam dukan helva denedim ancak benimki helva kıvamından azcık cıvık oldu gibi sütüde az koymama rağmen üzerinde çalışacağım.tatlıya çok düşkünüm ancak hergünde yemek istemiyorum siz hergün tüketiyormusunuz tatlı duraklama yaşadınız mı birde ben daha önce takita almıştım şimdi splenda mı deneyim.
Hoşgeldin.Düzenli olarak devam et sonuçlar mükemmel
Öyle birşey yok:kitapta da yazıyor asıl vereceğin kilolar yani yağlar seyir evresinde(tabi balon patlatmadan) gidicek.Şimdi verdiklerin vücutta birikmiş sular ,ödemler.Sebze ve proteğini birlikte yiyeceksin tabi sebze oranı proteğini geçmeyecek bol su tüketeceksin ve yürüyüşünüde yaparsan incecik bir hatun olursun
atak için sana 1 kg vereceksin diyorsa sende 1 kg verip seyire geçtiysen sebzeler yüzünden su tutman ihtimaliyle o 1 kiloyu alabilirsin mesela ben atakta 5 kg verdim 1 haftada seyire geçince duraklama yaşadım ama tek gramını da geri almadım. dukanın adı tek olabilir ama uygulanış şekilleri ve kişiye göre herşey farklılık gösteriyorne kadar doğru deme verdiğim ilk örneği düşünürsen söylenmiş olan doğrudur vücut 2 kg a kadar su tutabilir... ama genel olarak bakarsan yanlıştır...
Nette kisa bir arastirma sonrasi jelatinde sinir olmadigini okudum.(simla hanimin biryerdeki yorumunda gordum)
Süttozundada günlük 3ymek kasigini gecmeyecekmisiz.
Gönül rahatligiyla 3.kasemi yiyebilirim :))
Yeni yila -13 le girmek. Herkese bol zayiflamali saglikli mutlu yillaaar :)
insallahh. Hep beraberr:)tebrikler, darisi istediginiz kiloya inmeye.
ben de herkese iyi yillar dilerim.
harika bir dukan sandviçi bayılıyorum bunahepinize afiyet olsun atak ya da sp günündekiler marulsuz domatessiz ve salatalıksız yesin Eki Görüntüle 915794
afiyet olsun evet bende okudun jelatinin bir ssakıncası yok sevmeyenler için de faydalı birşey olduğundan fln bahsetmişti ama süt tozunun sınırlı olduğunu bilmiyordum
beni de aranıza alırmısınız ? dukan 5.gün ataktayım yarın son Allahın izniyle.desteksiz olmuyor
Hosgeldinnnn :) Yarin persembe buradan haftalik kilo bildirimi yapiyoruz:) Bol eksili haftalar olsun insallaaahhhh:*
görürsün daha az sabret.Bak benimde basladigim dün gibi bugun 77.günmü ne zaman cabuk geciyor:)inşallahhh atakta bile bol eskiyi göremedim , çook yolum var daha
çooookkk güzel duruyo ellerine sağlıkyarın bende seyire geçicem inşallah şuan gözüme o kadar muhteşem göründüler ki normal günde aklıma bile gelmiyodu oysa :) bu arada bilginiz var mı kızlar bu yulaf kepeği vücutta kıllanma yapıyormuş öyle yazmışlar uydurma demi bu ? böyle bişeyle karşılaşan oldumu şuana kadar ?
Tesekkur ederim:) Buarada bu tatli bendeki kabizlig alip goturdu.Ben buna bagliyorum.cubku yine ayni seyleri yedim farkli olarak bu tatliyi yedim. 2 gundur cok rahat tuvalete cikiyorum. Acaba jelatinden olabilirmi diye dusunmedim degil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?