Tesekkur ederim:) Buarada bu tatli bendeki kabizlig alip goturdu.Ben buna bagliyorum.cubku yine ayni seyleri yedim farkli olarak bu tatliyi yedim. 2 gundur cok rahat tuvalete cikiyorum. Acaba jelatinden olabilirmi diye dusunmedim degil?
Hoşgeldinmerhaba hanımlar; bende dukan diyeti yapmaya karar verdim ama testi bi türlü açamadım. sizler atak ve seyir dönemlerinizi teste göre mi belirlediniz yok sa vermek istediğiniz kiloya göre tahmini mi başladınız. mesela ben 73 kiloyum en az 60-63 arası olmak istiyorum acaba beş gün atak şeklinde başlasam bi zararı olur mu??
Teşekkür ederiz.Hoşgeldin.Herkese merhaba, bende de dün itibariyle başladım diyete açıkçası sizlerin deneyimlerinden güç aldım diyebilirim.
İstikrarlı davranıp hedeflediği kiloya ulaşan ,ulaşmak için çaba sarf eden tüm arkadaşları tebrik ediyor ve darısı yeni başlayan bana ve bize diyorum:)
tebriklermerhaba bugün dukana başlayalı 1 hafta oldu toplamda 4,300 gr gitti.dün akşam dukan helva denedim ancak benimki helva kıvamından azcık cıvık oldu gibi sütüde az koymama rağmen üzerinde çalışacağım.tatlıya çok düşkünüm ancak hergünde yemek istemiyorum siz hergün tüketiyormusunuz tatlı duraklama yaşadınız mı birde ben daha önce takita almıştım şimdi splenda mı deneyim.
Dün ki Menüm
Sabah:Acı sosla yaptığım melemen
Öğlen:2 adet tavuk pirzola,1 havuç,1 domates
Ara:1 havuç
Akşam: hamsi ızgara,yumurtalı ıspanak ve sabahdan kalan melemen yumurtasız
Ara:dukan helva
1,5 lt su 3 fincan yeşil çay 1 fincan ıhlamur ve çay
Hoşgeldin89.400 kg ile 12.12.2013 tarihinde başlamıştım şimdi 82.00 kg ile devam ediyorum ben sadece peynirde ve ton balığında light kullanıyorum diğerlerini hep normal kullanıyorum hayatımda şeker ve tatlandırıcıya hiç yer yok inş. vereceğiz kiloları dukan bana 65 diyor ama ben 60 a inmek istiyorum bakalım sıkılmazsam 60 a kadar vereceğim inş.
Tebrik ederimKizlar hepinize merhabaaaa:)
Bu sabah yine cok mutlu oldum baskule ciktigimda. 3 gündür cok guzel gidiyor kilo verisim. Sanirim 10 gunlük inis cikislarin acisini cikariyor vucudum:)
-300,-300 bugunde -400ü gördüm ve 68.7 oldum. inanilmaz mutluyum. umarim ayni tempoda devam eder. ilk hedefe sadece 3 kilo kaldi:)
Dün ki menüm;
Sabah: Cokca beyaz peynir:),2 tane hindi füme ve 1 kupa yesil çay
Ögle yemegi yapamadim yine (sabah kahvaltim nerdeyse oğleye denk geldi)
Aksam: 3 tane tavuk baget,krep
Aksam 9 gibi 1 kupa sekersiz sütlü neskafe
Gece 12-1 gibi panna cotta:)
olmalı tabi bende buradaki arkadaşlarla yazışarak motive oldum hep.Gayet iyi gidiyor ve hedefime az kaldı.Sen hele başla günler çokçabuk geçiyor bilehoşbulduk :) sizin sayenizde başladım aslında kafam çok karışıktı malum her diyeti yapıp sonuç hüsran olunca kendime güvenimde gitti sizleri ne kadar tanımasamda çok seviyorum yol gösterdiğiniz için ve herkese destek verdiğiniz için ve hayatımdan ilk defa bişeyin karşılığını alabildiğimi gösterdiğinizelimden geleni yapmaya çalışıyorum inşallah bu sefer olur ve ailede şişman olarak örnek gösterilen kişi olmaktan kurtulurum
Nezle grip falan olucaksındır belki geçmiş olsun kendine iyi bakYa kızlar ben sabahtan beri çok halsizim kolum kalkmıo resmen açta deilim şekerimmi düştü acaba şekerli bişi yemememize rağmen düşermiki neden böle oldumtam bir hafta oldu dukana başlayalı 82 ile başladım şuan 78-79 arası çıkıyorum ben tam bir etoburdur çiğ salam sosise bayılırdım ama gına geldi yumurtadan jambondan tavuktan mağlum bu gecede yılbaşı gelsin çerezler gitsin cipsler deli gibi tatlı cnm istiyo bi tane gofret yesem nolur ki
Amiiin inşallah hepimiz bırakmak zorunda kalmadan şu diyeti tamamlarız.Benimde şu misafirlerle başım dertte anlaşmışlar gibi habire oturmaya gelcez diye haber veriyorlar neyse alıştım artık tırtıklamadan ikram hazırlamayaŞAFAK 58 !!!
Epeyce gün harcadımUmarım sonunda hedeflediğim kiloya ulaşırım,hepimiz ulaşırız...
Yine zorlu günler geçiriyorumDün akşam yine misafirim vardı ve tabi güzel güzel yemekler,tatlılar Zor tutuyorum kendimi ucundan tırtıklamamak için
Kalkıp kendime bi dukan tatlısı yapıyım bari
Ellerine sağlık.Afiyet olsun.O kadar güzel anlattınki bende deneyim bari şu panna cottayıresmen.panna cotta bagimlisi oldum. dun yaptim.
2 su bardagi süt
2yemek kasigi süt tozu
3 yemek kasigi tatlandirici
4 cay kasigi jelatin+ 1/2su bardagi su
6 7 damla limon aromasi
(sütle süt tozunu karistir,biraz isit. jelatini suda erit.isinan süte karistir. tatlamdiriciyi ekle.aromayi kat. istedigin kalibi sudan gecir ve dök)
Tatli krizleri icin harikaaaaa !!
bu tarife gore evde kullandigim orta boy kaselerle 3 kase tatli cikti. Dün 1 kasesini yedim. az once bir tanesini kendimi 3.yü yememek icin zor tutuyorum. Tarife gore sinirli olanlar varmi? süt tozu ve jelatin kafami karistirdi?
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık canımharika bir dukan sandviçi bayılıyorum bunahepinize afiyet olsun atak ya da sp günündekiler marulsuz domatessiz ve salatalıksız yesin Eki Görüntüle 915794
Hogeldin aramızabeni de aranıza alırmısınız ? dukan 5.gün ataktayım yarın son Allahın izniyle.desteksiz olmuyor
hahaha, onu tetikleyen jelatin degil tatlandirici, toz tatlandircilar, bagirsaklari gereginden cok calistiriyor, ozellikle bunyen alisik degilse, cok vahim sonuclara neden olabiliyor. formtatda bu etki baya fazla, eger tatlandirici kullaniyorsan
ilk dukanellami yaptigim zaman tuvalette baya vakit gecirmistim.
Tesekkur ederimm:) Bencede mutlaka denemelisin. Tarifin özünde vanilya aromasi vardi ama ben onu bulamadigimdan limon koydum.Onunlada gayet hos oldu. En az 8 saat dolapta bekleyecek buarada bekledikce guzellesiyorrr:)Ellerine sağlık.Afiyet olsun.O kadar güzel anlattınki bende deneyim bari şu panna cottayı
Ya kızlar ben sabahtan beri çok halsizim kolum kalkmıo resmen açta deilim şekerimmi düştü acaba şekerli bişi yemememize rağmen düşermiki neden böle oldumtam bir hafta oldu dukana başlayalı 82 ile başladım şuan 78-79 arası çıkıyorum ben tam bir etoburdur çiğ salam sosise bayılırdım ama gına geldi yumurtadan jambondan tavuktan mağlum bu gecede yılbaşı gelsin çerezler gitsin cipsler deli gibi tatlı cnm istiyo bi tane gofret yesem nolur ki
evet canım dediğin gibi resmen eroinmanlar gibi tatlı yemem gerekiodu ogün ve bir dilim pasta yedimgrip benzeri belirtiler atakta gorulebiliyo, atagin yan etkisi. herkeste gorulmez ama bunyesi zayif insanlarda, biraz kirginlik yapiyo. karbonhidrat bagimliligi tepkisi. withdrawal diyolar. bu uyusturucu muptelalarinin uyusturucu bulamadiklari zamanki gibi etkilere neden oluyo. mumkun oldugu kadar az etkilenmek icin atakta suyunuza dikkat edin. ve sofraniza atakta serbest olan maydonoz roka gibi otlardan salatalar ekleyin. bunlar sorunu rahatlatacaktir. ayrica atagin oteki nahos yan etkisi olan agiz kokusuna da iyi care olacaktir.
evet canım dediğin gibi resmen eroinmanlar gibi tatlı yemem gerekiodu ogün ve bir dilim pasta yedimdiyetlerdede kacamaklar çorap sökügü misali gerisi gelior ya bugunde kumpir yedim yarın tekrar 5 gün atak yapsam rayına sokarmıyımki :/
5 gün atak yapma diosun yani ..sınırlı izin dediği ben bi meyveli yoğurdu biliyorum digerleri neki :/ bir diim pasta yedim şimdi bütün hafta ne yicemi şaşırdımben gün atağa geri dönmek çok fazla cnm yaa bak burda kaçamakta ne yapman gerektiği yazıyor bunları dene istersen dukandiyetitariflerim: KAÇAMAK NEDİR?
5 gün atak yapma diosun yani ..sınırlı izin dediği ben bi meyveli yoğurdu biliyorum digerleri neki :/ bir diim pasta yedim şimdi bütün hafta ne yicemi şaşırdım((
evet canım dediğin gibi resmen eroinmanlar gibi tatlı yemem gerekiodu ogün ve bir dilim pasta yedimdiyetlerdede kacamaklar çorap sökügü misali gerisi gelior ya bugunde kumpir yedim yarın tekrar 5 gün atak yapsam rayına sokarmıyımki :/
tatlım acı sos hazır soslar değil dimi???
ben nerdeyse her gün tatlı tüketiyorum... hani çok şekerli şerbetli olmuyor belki ama bisküvi oluyor puding oluyor şekerli krep oluyor
oncelikle kolay gelsin. 1 haftada cok guzel vermissiniz tebrik ederim:)
Bende cok severim tatliyi ama cok fazla kullanmamaya calisiyorum. ozellikle sinirli izinlileri kulladigimiz tatlilari. puding gibi mesela. cunku bende hemen duraklama yapiyor. 2 kere test ettim onayladim durakliyorum:) o yuzden olabildigince kullanmamaya calisiyorum. Tatli ihtiyacimi tarcinli süt seklinde yada yogurta biraz tatlandirici katarak karsilamaya calisiyorum. Zaten cok yavas kilo veren biriyim genel olarak. birde duraklama yasamak dukani cekilmez kiliyor benim icin.
tebriklerçok iyi kilo vermişsin devamıda böyle olsun ben tatlıya düşkün değilim 55 gün oldu başlayalı duraklamadan korktuğum için yapmaya cesaret edememiştim ama geçen günlerde resmen krize girdim az daha bozucaktım tatlı uğruna hemen bende dukan helva yaptım güzeldi takita kullandım.Arasıra yemekle birşey olacağını zannetmiyorm.Tatlı yapıp yiyen birçok arkadaş var dozunu bildikten sonra kilo kaybı sürer diye düşünüyorum.Menünde güzelmiş bu arada.Canım çekti bende melemen yapıyım bari
resmen.panna cotta bagimlisi oldum. dun yaptim.
2 su bardagi süt
2yemek kasigi süt tozu
3 yemek kasigi tatlandirici
4 cay kasigi jelatin+ 1/2su bardagi su
6 7 damla limon aromasi
(sütle süt tozunu karistir,biraz isit. jelatini suda erit.isinan süte karistir. tatlamdiriciyi ekle.aromayi kat. istedigin kalibi sudan gecir ve dök)
Tatli krizleri icin harikaaaaa !!
bu tarife gore evde kullandigim orta boy kaselerle 3 kase tatli cikti. Dün 1 kasesini yedim. az once bir tanesini kendimi 3.yü yememek icin zor tutuyorum. Tarife gore sinirli olanlar varmi? süt tozu ve jelatin kafami karistirdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?