Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tesekkur ederim:) Buarada bu tatli bendeki kabizlig alip goturdu.Ben buna bagliyorum.cubku yine ayni seyleri yedim farkli olarak bu tatliyi yedim. 2 gundur cok rahat tuvalete cikiyorum. Acaba jelatinden olabilirmi diye dusunmedim degil?

hahaha, onu tetikleyen jelatin degil tatlandirici, toz tatlandircilar, bagirsaklari gereginden cok calistiriyor, ozellikle bunyen alisik degilse, cok vahim sonuclara neden olabiliyor. formtatda bu etki baya fazla, eger tatlandirici kullaniyorsan

ilk dukanellami yaptigim zaman tuvalette baya vakit gecirmistim.

Hoşgeldin testi mutlaka uygula simlanın sitesinde türkçe açıklaması var ben oraya bakarak ypmıştım testimi atak ve seyir gününü hedef kilona göre beliele ve başla.Bol eksili günlerin olsun
Teşekkür ederiz.Hoşgeldin.inşallah hedeflediğin kiloya bizlerle burada ulaşırsın
tebriklerçok iyi kilo vermişsin devamıda böyle olsunben tatlıya düşkün değilim 55 gün oldu başlayalı duraklamadan korktuğum için yapmaya cesaret edememiştim ama geçen günlerde resmen krize girdim az daha bozucaktım tatlı uğruna hemen bende dukan helva yaptım güzeldi takita kullandım.Arasıra yemekle birşey olacağını zannetmiyorm.Tatlı yapıp yiyen birçok arkadaş var dozunu bildikten sonra kilo kaybı sürer diye düşünüyorum.Menünde güzelmiş bu arada.Canım çekti bende melemen yapıyım bari
HoşgeldinGüzel kilo vermişsin.Hemen hemen aynı kilo ile başlamışız seninle bende 89.2 idim şimdi 76 oldum.İnşallah hedeflediğin kilona sağlıkla inersin
Tebrik ederimNazar değmesin devamı gelsin inşallah
olmalı tabi bende buradaki arkadaşlarla yazışarak motive oldum hep.Gayet iyi gidiyor ve hedefime az kaldı.Sen hele başla günler çokçabuk geçiyor bile
Nezle grip falan olucaksındır belki geçmiş olsun kendine iyi bak
Amiiin inşallah hepimiz bırakmak zorunda kalmadan şu diyeti tamamlarız.Benimde şu misafirlerle başım dertte anlaşmışlar gibi habire oturmaya gelcez diye haber veriyorlar neyse alıştım artık tırtıklamadan ikram hazırlamaya
Ellerine sağlık.Afiyet olsun.O kadar güzel anlattınki bende deneyim bari şu panna cottayı
harika bir dukan sandviçi bayılıyorum buna hepinize afiyet olsun atak ya da sp günündekiler marulsuz domatessiz ve salatalıksız yesin Eki Görüntüle 915794
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım
beni de aranıza alırmısınız ? dukan 5.gün ataktayım yarın son Allahın izniyle.desteksiz olmuyor
Hogeldin aramızaevet desteksiz olmuyor malasef burada hep birlikte motive oluyouz.Hedeflediğin kilona sağlıkla kavuşursun inşallah

ŞAFAK 57 !!!

Bu hafta kilo veremedim galiba Ama 2 gündür tatlı yiyorum acaba etkisi olabilirmi :44:

Canderal kullaniyorum.baska tatlandirici bulamadim buarada. ilk kez bu kadar cok tatlandirici kullandim ondan olabilir demek:)) Allahim bende diyorum bu ne olaki jelatinden zaar dedim:))

Ellerine sağlık.Afiyet olsun.O kadar güzel anlattınki bende deneyim bari şu panna cottayı
Tesekkur ederimm:) Bencede mutlaka denemelisin. Tarifin özünde vanilya aromasi vardi ama ben onu bulamadigimdan limon koydum.Onunlada gayet hos oldu. En az 8 saat dolapta bekleyecek buarada bekledikce guzellesiyorrr:)

grip benzeri belirtiler atakta gorulebiliyo, atagin yan etkisi. herkeste gorulmez ama bunyesi zayif insanlarda, biraz kirginlik yapiyo. karbonhidrat bagimliligi tepkisi. withdrawal diyolar. bu uyusturucu muptelalarinin uyusturucu bulamadiklari zamanki gibi etkilere neden oluyo. mumkun oldugu kadar az etkilenmek icin atakta suyunuza dikkat edin. ve sofraniza atakta serbest olan maydonoz roka gibi otlardan salatalar ekleyin. bunlar sorunu rahatlatacaktir. ayrica atagin oteki nahos yan etkisi olan agiz kokusuna da iyi care olacaktir.

merhaba hanımlar nasılsınız???
umarım keyifler yerindedir

ben kilo veremedim çünkü güçlendirme gibi yapıyorum.çünkü yemek yapmakta zorlanıyordum ama artık iyiyim :)
yarın itibari ile bir kaç gün sp yapıp tekrar seyirden devam edeceğim...

tekrar buralarda olacağım
sloganım şu

yeniden 58 i görmek istiyorum!

evet canım dediğin gibi resmen eroinmanlar gibi tatlı yemem gerekiodu ogün ve bir dilim pasta yedim diyetlerdede kacamaklar çorap sökügü misali gerisi gelior ya bugunde kumpir yedim yarın tekrar 5 gün atak yapsam rayına sokarmıyımki :/

ben gün atağa geri dönmek çok fazla cnm yaa bak burda kaçamakta ne yapman gerektiği yazıyor bunları dene istersen dukandiyetitariflerim: KAÇAMAK NEDİR?

5 gün atak yapma diosun yani ..sınırlı izin dediği ben bi meyveli yoğurdu biliyorum digerleri neki :/ bir diim pasta yedim şimdi bütün hafta ne yicemi şaşırdım ((

gecen ben alkolün dibine vurmuştum beklediğim kadar etkienmedi öyle 5 gün atak flnda yapmadım. sınırlı izinliler mesela 7 yağlı peyniri günde en fazla 30g yiyebiliyorsun, zeytinyağı soslar vs günde 1tatlı kaşığı, keten tohumu 1 tatlı kaşığı süt tozu 3 yemek yaşığı, mısır nişastası 2ymk kaşığı, sabahları 1 kiwi (bunu burda yeni öğrendim), süt en fazla 1lt, benim aklıma gelenler bunlar nette araştırırsan daha fazlasınıda bulabilirsin belki

Merhabalar bende sürekli diyet yapıp bırakanlardanım ama bu,sefer dukan diyetini görünce içimi ayrı bir umut kapladı testimi yaptım 5 gün atak 57 gün seyir yapacağım 160 boyunda 64 kiloyum 19 yaşındayım Allahın izniyle yarın başlıyorum bana şans dileyin :))

arkadas cevaplamis zaten, onun dediklerine katiliyorum.

kacamak yapmamya calis bi daha ama, yaptikca diyet uzar, sonra isin icinden cikilmaz hal alir.

Yeni bir yılın ikinci gününden herkese merhaba :) Dün itibariyle atak evresini tamamlamış bulunuyorum, bugünde seyir evresine başladım 1+1 i denemeye karar verdim, şuan için herhangi bir kilo kaybı yok sanırım ama seyir evresinde artık kilo vermeye başlayacağımı umuyorum bu arada benim kilom:76 boyum:1.67 uluşmak istediğim kilo ise: 60 umarım yeni yıl kiloların gittiği ve bir daha da uğramadığı sağlıklı bir yıl olur.Birde ben seyir evresinin ilk kahvaltısını paylaşmak istiyorum sizlerle; 1 adet haşlanmış yumurta 1 dilim yağsız peynir ve bir bardak yağsı süt..sevgiler...:)

arkadaşlar hepinizin yeni yılını kutlarım.. 3-4 gündür bakamıyorum siteye bu sabah hemen gireyim dedim .buradan uzaklaşınca motivasyonum bozuluyor sanki :)

diyete başlayalı tam 35 gün oldu toplamda 5,5 kilo gitti ( arada 15 gün hiç yapamadım tatilim dolayısıyla) sizce iyi mi ?

günaydın bugün tartım günü ufacık bir kaçamağa rağmen durumlar iyi çok şükür bu sefer 75 olacağım inş.

tatlım acı sos hazır soslar değil dimi???

ben nerdeyse her gün tatlı tüketiyorum... hani çok şekerli şerbetli olmuyor belki ama bisküvi oluyor puding oluyor şekerli krep oluyor

cevabım geç oldu ama hazır sos değil annemin domates,acı biber,sirke,sarımsak ve zeytinyağıyla yaptığı sos.onun için gönül rahatlığıyla tükettim.

çok teşekkür ederim sookiee.ben bir kere dukan helva bir kere de tatlandırıcılı yoğurt yedim.bi sorun olmadı gibi tatlıya çok düşkün olduğum için kaçamak yapmaktansa dukan tatlıları yapmak istiyorum

verilecek kilo fazla olunca sanırım çok çok gidiyor ben sonradan düştüm tatlıya sadece malum dönemden birkaç gün önce isterdi canım şimdi gözümün önünden hiç gitmiyor tatlılar:26:diyete başlamadan yaptırdım test 88 çıktı değerim ama insülin direnci testi yaptırmadım önceden vardı ilaçda vermişti doktor kullanmamıştımkorkmuyo değilim şeker hastası olacağım diye

Dünki Menüm
Sabah:2 yumurtalı omlet,dukan krep ve süt loru
Öğlen:tavuk pirzola ve 4 arnavut biberi turşusu en miniklerinden
Akşam:1 kase yoğurt ve tavuk göğüs
2 lt geckin su 4 kupa yeşil çay 2 kupada normal çay 1 kupa limonlu sıcak su

Arkadaşlar sizlere sorum var, ben protein günü olmasına rağmen yılbaşında ve sonraki gün pilav + salata yediğim için protein günümü 2 gün uzatmalı mıyım yoksa diyete normal devam mı etmeliyim? Yarın son protein günüm ama bana uzatmalıyım gibi geliyor, çünkü 1kilo da almış görünüyorum az önce tartıldım

ilk bildirimimi yapma heycanını yaşıyorum.

Başlangıç tarihi : 28 ARALIK
Başlangıç kilo : 84,3
Dukanın kaçıncı günü : 6
Bu hafta kilo : 81
Hedef kilo : 60
Boy :1,68

herkese günaydınnn. bu hafta kilomda hiç oynama olmadı çok üzgünüm. ama bi taraftanda reglimin ilk günü. onun etkisi vardır inşallah bu durumda
başlangıç tarihi:03.12.2013
başlangıç kilo:69.2
Dukanın kaçıncı günü:31
geçen hafta kilo:62.8
bugün kilom:62.8
boy:1.64

"Tolere Gıdalar" yani her gün yenmemesi gereken, duraklamalara sebep olabilecek gıdalar. Bu listedekilerden Seyir Evresi'ndeyken 2 tane, Güçlendirme Evresi'ndeyken 3 tane seçip tüketebilirsiniz. Veya seçtiğiniz 1 tanesinden Seyir Evresi'ndeyken 2 ölçü, Güçlendirme Evresi'ndeyken 3 ölçü tüketebilirsiniz

** Bu listeye ek olarak, Seyir Evresi'nde her gün olmamak kaydıyla günde 2 adet çilek tüketilebilir.

her daim güncelleniyor bu dukan da ara ara bakmak lazımmış güzelim bunları buldum işine yarar...

kaynak:Türk'ün Dukanla İmtihanı: Sınırlı İzinli ve Tolere Gıdalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…