Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bunları da biliyoruz ama tekrar yazayım... resmi masaüstünüze kaydedip arada bakabilirsiniz...

canım ben lazer yaptırıyorum. hani ben dikkat etmesemde yaptırdığım yerdekiler farkederdi. şu an için bir sorun yok bende 3 ayı devirdim...

Herkese merhaba güzel bir gün olur inşallah

Bu hafta 1 kilo verdim nihayet, geçen hafta 200 gr vermiştim herhalde, yavaş yavaş gidiyor

Üstüne ilave etmekten iyidir, 116 günde -16 kilo oldum, toplam da iyi bir rakam ama sabır gerektiriyor

inşallah sabırla hedeflerimize ulaşırız

Başlangıç tarihi : 9 Eylül
Başlangıç kilo : 85.4
Dukanın kaçıncı günü : 116
Geçen haftaki kilo: 70.4
Bu hafta kilo : 69.4
Hedef kilo : 60
Boy :1.63

dukan mola verilecek bir diyet değil ki güzelim iyi olup olmayanı sormuşsun 35 günde 5,5 kilo az bence içinde sonuçta atakta var ama 15 gün istediğini yediysende normal...

canım atak kaç gün sürdü hiç kilo vermemen normal değil??? atak için 1-2 kg dediyse dukan sende adet döneminde filan isen normalde yoksa biraz düşün derim uymadığın şeyler mi oldu acaba?

oooo hoşgeldin güzelim...

geçmiş olsun tekrar... nasıl geçti aml. şimdi nasılsın?? ağrı filan var mı? noldu ki hemen 58 bayrağı açmışsın kendine ???

buda benim çizelgem
başlangıç tarihi:24.12.2013
başlangıç kilo:100,8
Dukanın kaçıncı günü:10
geçen hafta kilo:
bugün kilom:96,5
boy:1.72
hedef kilo:75

ben stevia tatlandırıcımı aldım bu stevia zero öyle extra lif içermiyor... onun içinde liften gelen kalori de yok bildiğin sıfır kalorisi... metalik tat olmasından korkuyordum ama puding yaptım bugün şekerli krep yaptım hiç metalik gelmedi ben tatlandırıcıyı az koyarım ama çok şekerli sevmem zaten yinede yazayım şimdilik memnunuz onla...

Hepimize mutlu ve bol eksili günler hanımlar.3.regl günüm olmasına rağmen kilo kaybı olmuşSuyu çok zor tüketiyorum bu aralar dün 1 lt zor içtim.Nezle gibiyim ağzımın tadı yok su içtikçe acı tat oluyor ağzım

başlangıç tarihi:10.11.2013
başlangıç kilo:89,2
dukanın kaçıncı günü:54
hedef kilo:70
geçen hafta kilo:77,5
şimdiki kilo:76,6
boy:1,75

Tesekkur ederimm:) Bencede mutlaka denemelisin. Tarifin özünde vanilya aromasi vardi ama ben onu bulamadigimdan limon koydum.Onunlada gayet hos oldu. En az 8 saat dolapta bekleyecek buarada bekledikce guzellesiyorrr:)

bende hep neskafe ekliyorum yılbaşı için yaptım neskafe + kakao ekledim. senin tarife bakınca anladım süt tozu koymayı unutmuşum. ben 0,5 L sütle 1 tatlı kaşığı nişastayı kaynattım. üstüne 2 yk stevia 1 tatlı kaşığı kakao 2 yk neskafe :) altını kapattım bunları iyice karıştırdım üstüne 4-5 damla fındık aroması çay bardağında suyla karıştırdığım 1 yk toz jelatini de ekleyip iyice karıştırıp kaselere 4 kase çıktı... birini eşim yılbaşı gecesi karşımda sıcacık baklavalarını tüketirken yedim

galiba süt tozu koymadığımdan içindeki tek katı madde kakao oldu oda donarken dibine çöktü tabi ters çevirdiğimde de üstte kaldı eh kakaoyu yayamadım ama görüntü fena değil buraya da ekliyim resmini...

başlangıç tarihi:19/11/2013
başlangıç kilo:73
dukanın kaçıncı günü:44
hedef kilo:59
geçen hafta kilo:67
şimdiki kilo:66,9
boy:1,63

çok iyi gitmiş regl olmana rağmen bende regl oldum 78 oldum 1 kg verdim artarmı acaba ödemden diye korktum ama artmadı Allahtan

aynen bende faranjitim yutkunamıyorum en iyi tedavisi sıvı tüketmek suyu anca ilaç içerken içebildim boyuna çay yapıyorum kendime yine nar çiçeği çayımı yapayım bari...

merhaba arkadaşlar ben dukan diyetiyle 12 kilo verdim seyir evresindeykense birkaç kez kesintiye uğradı diyetim birkaç kez yeniden başladım ama bildiğim kadarıyla hayatta iki kez tekradan başlıyabiliyoruz yanlış mı hatırlıyorum, şuan yeniden en baştan başlasam bir zararı olur mu çok merak ediyorum...

oooo hoşgeldin güzelim...

geçmiş olsun tekrar... nasıl geçti aml. şimdi nasılsın?? ağrı filan var mı? noldu ki hemen 58 bayrağı açmışsın kendine ???

merhaba hoş buldum canım
tekrar teşekkürler sağolasın :)

çok iyiyim spirochet artık ağrı sızı kalmadı.zaten çok ağrım da olmamıştı.ameliyatın haftasına grip sonrasında da bronşit sinüzit oldum :) o ameliyattan daha zordu valla :)

artık her işimi yapabiliyorum.karnım çok güzel oldu o sarkıklık gitti :)ama hala kocaman bir karnım var.ödemmi kilomu aldım bilemiyorum

evet arkadaşlar bildirim yapayım.sabah tartıldım 63,300 çıktım.bunun 1 kilosu kıyafettir diye düşünüyorum korse falan vardı üzerimde :)
ama emin değilim :)
gerisi ya kilo ya da ödem...ama ben bunu şu an bilemiyorum
kilo olabilir korkusuyla bir kaç gün sp için start verdim bu gün.
sonra seyirden devam.58 i görünce tekrardan güçlendirmeye geçerim inşaallah

yılbaşında menüm :)

sabah: peynir krep sütlü neskafe

öğle: tavuk sote

akşam: 2 yumurtadan kıymalı yumurta + 1 silme yk keşkek + 2 yk kaşığı salata

ara: panna cota

ara: sıcak süt

2 saat yürüyüş 2 lt su 3 kupa hibiskus çayı

dünkü menüm dicem ama gece bir yerlere gittim eşim yemek yedi bende salata ve ayran tabi saat 02:00 di bir sonraki gün sebze günüydü hemen geçtim sebzeye :)

sabah: domates salatalık yeşillik peynir peçetede sıkılmış 2 dilim sucuk ( bu kaçamak oldu ) rafadan yumurta

öğle: kıymalı patlıcan musakka

akşam: et döner + salata

ara: 2 kupa yeşil çay

şimdi farkettim dün yulaf kepeğimi unutmuşum 1 saat yürüyüş... 1 lt su

başlangıç tarihi:17.10.2013
başlangıç kilo:81
Dukanın kaçıncı günü:78
geçen hafta kilo:70.1
bugün kilom:68.8
boy:1.65
hedef kilo:58-60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…