çooookkk güzel duruyo ellerine sağlıkyarın bende seyire geçicem inşallah şuan gözüme o kadar muhteşem göründüler ki normal günde aklıma bile gelmiyodu oysa :) bu arada bilginiz var mı kızlar bu yulaf kepeği vücutta kıllanma yapıyormuş öyle yazmışlar uydurma demi bu ? böyle bişeyle karşılaşan oldumu şuana kadar ?
arkadaşlar hepinizin yeni yılını kutlarım.. 3-4 gündür bakamıyorum siteye bu sabah hemen gireyim dedim .buradan uzaklaşınca motivasyonum bozuluyor sanki :)
diyete başlayalı tam 35 gün oldu toplamda 5,5 kilo gitti ( arada 15 gün hiç yapamadım tatilim dolayısıyla) sizce iyi mi ?
Yeni bir yılın ikinci gününden herkese merhaba :) Dün itibariyle atak evresini tamamlamış bulunuyorum, bugünde seyir evresine başladım 1+1 i denemeye karar verdim, şuan için herhangi bir kilo kaybı yok sanırım ama seyir evresinde artık kilo vermeye başlayacağımı umuyorum bu arada benim kilom:76 boyum:1.67 uluşmak istediğim kilo ise: 60 umarım yeni yıl kiloların gittiği ve bir daha da uğramadığı sağlıklı bir yıl olur.Birde ben seyir evresinin ilk kahvaltısını paylaşmak istiyorum sizlerle; 1 adet haşlanmış yumurta 1 dilim yağsız peynir ve bir bardak yağsı süt..sevgiler...:)
merhaba hanımlar nasılsınız???
umarım keyifler yerindedir
ben kilo veremedim çünkü güçlendirme gibi yapıyorum.çünkü yemek yapmakta zorlanıyordum ama artık iyiyim :)
yarın itibari ile bir kaç gün sp yapıp tekrar seyirden devam edeceğim...
tekrar buralarda olacağım
sloganım şu
yeniden 58 i görmek istiyorum!
ŞAFAK 57 !!!
Bu hafta kilo veremedim galibaAma 2 gündür tatlı yiyorum acaba etkisi olabilirmi :44:
hahaha, onu tetikleyen jelatin degil tatlandirici, toz tatlandircilar, bagirsaklari gereginden cok calistiriyor, ozellikle bunyen alisik degilse, cok vahim sonuclara neden olabiliyor. formtatda bu etki baya fazla, eger tatlandirici kullaniyorsan
ilk dukanellami yaptigim zaman tuvalette baya vakit gecirmistim.
Tesekkur ederimm:) Bencede mutlaka denemelisin. Tarifin özünde vanilya aromasi vardi ama ben onu bulamadigimdan limon koydum.Onunlada gayet hos oldu. En az 8 saat dolapta bekleyecek buarada bekledikce guzellesiyorrr:)
tatlılar nasıl? belki tolere gıda vardır??
Hepimize mutlu ve bol eksili günler hanımlar.3.regl günüm olmasına rağmen kilo kaybı olmuşSuyu çok zor tüketiyorum bu aralar dün 1 lt zor içtim.Nezle gibiyim ağzımın tadı yok su içtikçe acı tat oluyor ağzım
başlangıç tarihi:10.11.2013
başlangıç kilo:89,2
dukanın kaçıncı günü:54
hedef kilo:70
geçen hafta kilo:77,5
şimdiki kilo:76,6
boy:1,75
Islak kek yaptım ve 2 günde bitirdimAma yemezsemde bi yerlerim şişecekti
oooo hoşgeldin güzelim...
geçmiş olsun tekrar... nasıl geçti aml. şimdi nasılsın?? ağrı filan var mı? noldu ki hemen 58 bayrağı açmışsın kendine ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?