merhaba arkadaşlar ben dukan diyetiyle 12 kilo verdim seyir evresindeykense birkaç kez kesintiye uğradı diyetim birkaç kez yeniden başladım ama bildiğim kadarıyla hayatta iki kez tekradan başlıyabiliyoruz yanlış mı hatırlıyorum, şuan yeniden en baştan başlasam bir zararı olur mu çok merak ediyorum...
Goruntu harika:) Afiyet olsuuuun :)bende hep neskafe ekliyorum yılbaşı için yaptım neskafe + kakao ekledim. senin tarife bakınca anladım süt tozu koymayı unutmuşum. ben 0,5 L sütle 1 tatlı kaşığı nişastayı kaynattım. üstüne 2 yk stevia 1 tatlı kaşığı kakao 2 yk neskafe :) altını kapattım bunları iyice karıştırdım üstüne 4-5 damla fındık aroması çay bardağında suyla karıştırdığım 1 yk toz jelatini de ekleyip iyice karıştırıp kaselere 4 kase çıktı... birini eşim yılbaşı gecesi karşımda sıcacık baklavalarını tüketirken yedim
galiba süt tozu koymadığımdan içindeki tek katı madde kakao oldu oda donarken dibine çöktü tabi ters çevirdiğimde de üstte kaldı eh kakaoyu yayamadım ama görüntü fena değil buraya da ekliyim resmini...
Eki Görüntüle 916590
"Tolere Gıdalar" yani her gün yenmemesi gereken, duraklamalara sebep olabilecek gıdalar. Bu listedekilerden Seyir Evresi'ndeyken 2 tane, Güçlendirme Evresi'ndeyken 3 tane seçip tüketebilirsiniz. Veya seçtiğiniz 1 tanesinden Seyir Evresi'ndeyken 2 ölçü, Güçlendirme Evresi'ndeyken 3 ölçü tüketebilirsiniz
Eki Görüntüle 916559
** Bu listeye ek olarak, Seyir Evresi'nde her gün olmamak kaydıyla günde 2 adet çilek tüketilebilir.
her daim güncelleniyor bu dukan da ara ara bakmak lazımmış güzelim bunları buldum işine yarar...
kaynak:Türk'ün Dukanla İmtihanı: Sınırlı İzinli ve Tolere Gıdalar
merhaba hoş buldum canım
tekrar teşekkürler sağolasın :)
çok iyiyim spirochet artık ağrı sızı kalmadı.zaten çok ağrım da olmamıştı.ameliyatın haftasına grip sonrasında da bronşit sinüzit oldum :) o ameliyattan daha zordu valla :)
artık her işimi yapabiliyorum.karnım çok güzel oldu o sarkıklık gitti :)ama hala kocaman bir karnım var.ödemmi kilomu aldım bilemiyorum
evet arkadaşlar bildirim yapayım.sabah tartıldım 63,300 çıktım.bunun 1 kilosu kıyafettir diye düşünüyorum korse falan vardı üzerimde :)
ama emin değilim :)
gerisi ya kilo ya da ödem...ama ben bunu şu an bilemiyorum
kilo olabilir korkusuyla bir kaç gün sp için start verdim bu gün.
sonra seyirden devam.58 i görünce tekrardan güçlendirmeye geçerim inşaallah
ben stevia tatlandırıcımı aldım bu stevia zero öyle extra lif içermiyor... onun içinde liften gelen kalori de yok bildiğin sıfır kalorisi... metalik tat olmasından korkuyordum ama puding yaptım bugün şekerli krep yaptım hiç metalik gelmedi ben tatlandırıcıyı az koyarım ama çok şekerli sevmem zaten yinede yazayım şimdilik memnunuz onla...
merhaba hoş buldum canım
tekrar teşekkürler sağolasın :)
çok iyiyim spirochet artık ağrı sızı kalmadı.zaten çok ağrım da olmamıştı.ameliyatın haftasına grip sonrasında da bronşit sinüzit oldum :) o ameliyattan daha zordu valla :)
artık her işimi yapabiliyorum.karnım çok güzel oldu o sarkıklık gitti :)ama hala kocaman bir karnım var.ödemmi kilomu aldım bilemiyorum
evet arkadaşlar bildirim yapayım.sabah tartıldım 63,300 çıktım.bunun 1 kilosu kıyafettir diye düşünüyorum korse falan vardı üzerimde :)
ama emin değilim :)
gerisi ya kilo ya da ödem...ama ben bunu şu an bilemiyorum
kilo olabilir korkusuyla bir kaç gün sp için start verdim bu gün.
sonra seyirden devam.58 i görünce tekrardan güçlendirmeye geçerim inşaallah
takitanin steviasi mi, kullanalarda duydugum bi onunkiyle aralari iyi, diger markalari az kullaninca tatsiz cok kullaninca sevimsiz oluyormus.
ben demek icin stevia sticklerden almistim, hakikaten biraz az tatliydi. ama sen sevdiysen, onu kullanman guzel, dukanin lohanla beraber izin sinirsiz izin verdigi tek tatlandirici sonucta.
kilo bildirimi yapayim bi de
baslangic tarih 12/24/2013
baslangic: 64.7
gecen hafta 64.7
bugun 63.7
boy 1.62
hafta ici bir ara 63.3 bile oldumda, yilbasi yaramadi bana anlasilan:) daha dogrusu banyodan hemen sonra daha hafif cikiyorum, bu persembe tartilmalarindan once, kahvaltidan once, banyodan sonra mi tartilip ciksamP belki de psikolojiktir, hani yikandim hafifledim gibi. baska deneyen var mi banyodan sonra tartilmayi.
baslangic tarihim de 12/24mus, gecen sen 6/9da baslamistim, hep ay ile gunun yerini karistiriyodum:)), simdi oyle bir problemmim olmicak.
aml. sonrası da ödem oluşabilir güzelim çok fazla da çıkmamışsın sp için çok kasma yine de bence seyirle bile verebilirsin...
bende hayatımda ilk kez sarkık nedir tanıdım. hep içi dolu olduğundan nasıl sarkar ki diyordum şimdi karnımı resmen 2 elimin arasına aldığımda sadece deri büzüşmesi var hemen 2 seans soğuk lipoliz aldım geçen hafta yaptırdım birde bu hafta gidicem... 1 aydan fazladır sabah akşam sürdüğüm sıkılaştırıcı kremi salladım ona geri dönmem gerek sanırım. ben çocuk doğurmadan aml. a uzak bakan biriyim bakalım aşabilecekmiyim bunlarla :)
Canım sen spor yapmadan verdiğin için oldu herhalde, ben dukana başlayınca hemen spora başladım, baştan koşu bandı, şimdi de call yapıyorum,
-16 kilo verdim, 2 doğum yapmış olmama rağmen hiç sarkmam yok, göbeğim nerdeyse tamamen gitti,
sade son 3 haftada callnan 5cm inceldi göbek, 9 unda ölçülerime bakacağım, toplam ne kadar fark etti yazarım
Sporla zayıflamak çok etkili oluyor, sıkı sıkı oluyor her yerin...
doğru söylüyorsun havalarında soğumasıyla ben iyice saldım dukanın başlarında her daim mekik vardı diğerleri olmasa da hiç gözüme görünmemişti...
hemen açtım callan ı hemen bir deneyelim youtube dan açtım tavsiye edebileceğin bir yer var mı?
benimde öyle sabah kalkıp aç duş alıp sonra tartıldım kıyafetsiz sanırım pazt yada salı günüydü 77,5 çıktım. eh sonra regl geldi her zaman ki gibi tartılayım deyince yine 78 çıktım... daha önce de 1-2 defa başıma geldi ama her defasında aynı olmuyoro yüzden çok sınıflandıramadım bu olayı :44:
bende hep neskafe ekliyorum yılbaşı için yaptım neskafe + kakao ekledim. senin tarife bakınca anladım süt tozu koymayı unutmuşum. ben 0,5 L sütle 1 tatlı kaşığı nişastayı kaynattım. üstüne 2 yk stevia 1 tatlı kaşığı kakao 2 yk neskafe :) altını kapattım bunları iyice karıştırdım üstüne 4-5 damla fındık aroması çay bardağında suyla karıştırdığım 1 yk toz jelatini de ekleyip iyice karıştırıp kaselere 4 kase çıktı... birini eşim yılbaşı gecesi karşımda sıcacık baklavalarını tüketirken yedim
galiba süt tozu koymadığımdan içindeki tek katı madde kakao oldu oda donarken dibine çöktü tabi ters çevirdiğimde de üstte kaldı eh kakaoyu yayamadım ama görüntü fena değil buraya da ekliyim resmini...
Eki Görüntüle 916590
takitanin steviasi mi, kullanalarda duydugum bi onunkiyle aralari iyi, diger markalari az kullaninca tatsiz cok kullaninca sevimsiz oluyormus.
ben demek icin stevia sticklerden almistim, hakikaten biraz az tatliydi. ama sen sevdiysen, onu kullanman guzel, dukanin lohanla beraber izin sinirsiz izin verdigi tek tatlandirici sonucta.
off yaa adet oldum ben normaldeyken bile adet olunca moralsiz mutsuz sıkılgan olurdum şimdi hem adetliyim hem diyetteyim offf ne çikolatam var ne aburcuburlarım çok mutsuzum mutsuzluğun dibiyim en mutsuzum musmutsuzum:84::84::84:
ben anlamadım şimdi sınırsız olan tatlandırıcı hangisi :26:
off yaa adet oldum ben normaldeyken bile adet olunca moralsiz mutsuz sıkılgan olurdum şimdi hem adetliyim hem diyetteyim offf ne çikolatam var ne aburcuburlarım çok mutsuzum mutsuzluğun dibiyim en mutsuzum musmutsuzum:84::84::84:
aml. sonrası da ödem oluşabilir güzelim çok fazla da çıkmamışsın sp için çok kasma yine de bence seyirle bile verebilirsin...
bende hayatımda ilk kez sarkık nedir tanıdım. hep içi dolu olduğundan nasıl sarkar ki diyordum şimdi karnımı resmen 2 elimin arasına aldığımda sadece deri büzüşmesi var hemen 2 seans soğuk lipoliz aldım geçen hafta yaptırdım birde bu hafta gidicem... 1 aydan fazladır sabah akşam sürdüğüm sıkılaştırıcı kremi salladım ona geri dönmem gerek sanırım. ben çocuk doğurmadan aml. a uzak bakan biriyim bakalım aşabilecekmiyim bunlarla :)
Herkese benden yüsss puanbaşka bildirim yoksa işte listemiz kilo verenleri tebrik ediyorum bu hafta herkesin maşallahı var...
Eki Görüntüle 916867
başka bildirim yoksa işte listemiz kilo verenleri tebrik ediyorum bu hafta herkesin maşallahı var...
Eki Görüntüle 916867
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?