Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım birkaç kez kesintiye uğrayıp tekrar başladım demişsin yani diyeti tamamen bırakıp 2-3 gün sonra tekrar atak yaparak mı döndün?

10 kg ı tekrar aldım demişsin demekki normal beslenme düzenine aykırı bir diyet senin için dukan gerçi ne kadar sürede geri aldığın da önemli??? eğer bırakmayacağına inanıyorsan vereceğin kg 15 kg dan fazla ise ne yapsan çare olamadıysa tekrar başla buda son olsun ama bu dediklerimin dışındaysan bence farklı diyetlerle yoluna devam et...

Goruntu harika:) Afiyet olsuuuun :)

Tesekkur ederim.Kaydedeyim bunu telefonuma

aml. sonrası da ödem oluşabilir güzelim çok fazla da çıkmamışsın sp için çok kasma yine de bence seyirle bile verebilirsin...

bende hayatımda ilk kez sarkık nedir tanıdım. hep içi dolu olduğundan nasıl sarkar ki diyordum şimdi karnımı resmen 2 elimin arasına aldığımda sadece deri büzüşmesi var hemen 2 seans soğuk lipoliz aldım geçen hafta yaptırdım birde bu hafta gidicem... 1 aydan fazladır sabah akşam sürdüğüm sıkılaştırıcı kremi salladım ona geri dönmem gerek sanırım. ben çocuk doğurmadan aml. a uzak bakan biriyim bakalım aşabilecekmiyim bunlarla :)

takitanin steviasi mi, kullanalarda duydugum bi onunkiyle aralari iyi, diger markalari az kullaninca tatsiz cok kullaninca sevimsiz oluyormus.

ben demek icin stevia sticklerden almistim, hakikaten biraz az tatliydi. ama sen sevdiysen, onu kullanman guzel, dukanin lohanla beraber izin sinirsiz izin verdigi tek tatlandirici sonucta.

kilo bildirimi yapayim bi de
baslangic tarih 12/24/2013
baslangic: 64.7
gecen hafta 64.7
bugun 63.7
boy 1.62

hafta ici bir ara 63.3 bile oldumda, yilbasi yaramadi bana anlasilan:) daha dogrusu banyodan hemen sonra daha hafif cikiyorum, bu persembe tartilmalarindan once, kahvaltidan once, banyodan sonra mi tartilip ciksamP belki de psikolojiktir, hani yikandim hafifledim gibi. baska deneyen var mi banyodan sonra tartilmayi.

baslangic tarihim de 12/24mus, gecen sen 6/9da baslamistim, hep ay ile gunun yerini karistiriyodum:)), simdi oyle bir problemmim olmicak.

aml. sonrası da ödem oluşabilir güzelim çok fazla da çıkmamışsın sp için çok kasma yine de bence seyirle bile verebilirsin...

bende hayatımda ilk kez sarkık nedir tanıdım. hep içi dolu olduğundan nasıl sarkar ki diyordum şimdi karnımı resmen 2 elimin arasına aldığımda sadece deri büzüşmesi var hemen 2 seans soğuk lipoliz aldım geçen hafta yaptırdım birde bu hafta gidicem... 1 aydan fazladır sabah akşam sürdüğüm sıkılaştırıcı kremi salladım ona geri dönmem gerek sanırım. ben çocuk doğurmadan aml. a uzak bakan biriyim bakalım aşabilecekmiyim bunlarla :)

benimde öyle sabah kalkıp aç duş alıp sonra tartıldım kıyafetsiz sanırım pazt yada salı günüydü 77,5 çıktım. eh sonra regl geldi her zaman ki gibi tartılayım deyince yine 78 çıktım... daha önce de 1-2 defa başıma geldi ama her defasında aynı olmuyoro yüzden çok sınıflandıramadım bu olayı :44:

Canım sen spor yapmadan verdiğin için oldu herhalde, ben dukana başlayınca hemen spora başladım, baştan koşu bandı, şimdi de call yapıyorum,

-16 kilo verdim, 2 doğum yapmış olmama rağmen hiç sarkmam yok, göbeğim nerdeyse tamamen gitti,

sade son 3 haftada callnan 5cm inceldi göbek, 9 unda ölçülerime bakacağım, toplam ne kadar fark etti yazarım

Sporla zayıflamak çok etkili oluyor, sıkı sıkı oluyor her yerin...

doğru söylüyorsun havalarında soğumasıyla ben iyice saldım dukanın başlarında her daim mekik vardı diğerleri olmasa da hiç gözüme görünmemişti...

hemen açtım callan ı hemen bir deneyelim youtube dan açtım tavsiye edebileceğin bir yer var mı?

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html

Bu linkteki türkçe dublajlısıyla başladım ben, 21i tamamlayınca başkasına geçmeyi düşünüyorum da daha karar veremedim

Cardio mu olsun yoksa süper mi, bakacağım artık...

nedir bu regliden çektiğimiz

fena değilde ne demek harika görünüyor bence hele kahve dibe çökmüş o kısım yoğun çikolatalı bir görnüm vermiş

ben anlamadım şimdi sınırsız olan tatlandırıcı hangisi :26:

off yaa adet oldum ben normaldeyken bile adet olunca moralsiz mutsuz sıkılgan olurdum şimdi hem adetliyim hem diyetteyim offf ne çikolatam var ne aburcuburlarım çok mutsuzum mutsuzluğun dibiyim en mutsuzum musmutsuzum :84::84::84:

Selam kızlar, evet yaptığım kaçamaklardan sonra geri dönüyorum aranıza :26: aslında nasıl oldu derseniz neredeyse 10 gündür çok kötü grip , soğuk algınlığı oldum ... yeni yeni iyileştim gibi... o yüzden diyeti bozmak zorunda kaldım...en son yılbaşı falan derken orda da biraz bozmuş oldum... Kaldığım yerden devam etmem gerek... yoksa kilolar geri dönecek... hatta en son bir ara hastayken 60.90 'ı görmüştüm...ama şu an 62.50 olmuşum yeniden yine beni dukan yemekleri ve tatlıları paklar... Bende birkaç gün sp mi yapsam acaba....

tatlım egzersizlere sar müziği de aç sonrasında da dans yok yok bu keyif gelecek ulan buraya demen lazım...

ben anlamadım şimdi sınırsız olan tatlandırıcı hangisi :26:

sinirsiz olan bitkisel tatlandiricilar, bunlar stevia ve lohan, digerleri 6 paket izinliymis. pakette hani su starbuckslardan yuruttugumuz paketler var ya onlar kadar iste,
Dukan Diet News: Update on Sweeteners for the Dukan Diet | thedukandietsite.com

dukan cikolata mi istiyorsun, ne duruyorsun yapsana

al bakalim tarif
nutella
1 kaşık light yoğurt,1 kaşık kakao,yarım paket light labne,tatlandırıcı,fındık aromasıı,işte hepsi buuu.

labnede uygun labne bulamazsan, activia ile mayaladigin yogurdu suzup kullanabilirsin.

başka bildirim yoksa işte listemiz kilo verenleri tebrik ediyorum bu hafta herkesin maşallahı var...

tabiiki canım zaten doğum yapmadan bu ameliyatı olmak saçmalık bence.ben o sayfayı kapattım inşaallah :)
5 er kiloluk 3 gebelik,ki ilk gebeliğimde 33 kilo almıştım ve 4 ameliyattan(3 ü sezeryan) sonra 10,000 bakımım gelmişti artık :)

soğuk lipolizi biraz anlatsan kalıcı faydası varmı?
yoksa bir kaç ay mı idare ediyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…