Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ne diyorsun tlbtlb nutkum tutuldu...

tatlım egzersizlere sar müziği de aç sonrasında da dans yok yok bu keyif gelecek ulan buraya demen lazım...
spoara hiç gidesim yoktu sırf kafa dağıtmak için gittim yrm yamalak bişiler yaptım geldim

labnem ve aromam yok ama tarif için tşk ben bilmiyordum bunu hemen temin edip yapcam bundan protein tozu içtim kakaolu baya iyi geldi

aromaları nerden buluyorsunuz ben limon ve vanılya buldum sadece migrosta başkada hiç bişi yok bütün marketlere baktım

evet canım birkaç kez seyirle devam ettim ,2 kez tekrar atakla başladım işe de yaradı , ama sonra ipin ucunu tamamen kaçırdım ve sonuç ortada ,birkaç kez tekrar olunca korkuyorum açıkçası çünkü heryerde yalnız iki kez yapılabilir diyor...

soğuk lipolizi yaptırdığım ilk doktor çok uzmandı. bana baya açıkladı normalde çok etkili bir yöntem ama bugüne kadar kıymetini bilmedi yaptıklarım dediydi hakkaten o zaman bende bilmedim

yapılan bölgedeki yağ hücrelerini kristalize edip parçalıyor... şimdi kilo versende yağ hücreleri yok olmuyor sadece kapasitesi düşüyor. o yüzden de biraz abartsak yada kaçamak yapsak hemen yağ hücreleri dolabiliyor doluncada bölünüp çoğalıyor ve aşırı kilo almaya doğru gidiyoruz. şimdi kapasitesi dolup bölünüp çoğalması kolay ama onları yok etmek imkansız... bu işlem yok ediyor ama şöyle bir riski var zaten çok dolu olmayan yani stabil olmayanları daha kolay yok ediyor yani dolu sağlam olanlar duruyor eh sen diyet yapmayıp normal düzeninde yiyorsan bu sağlam olanlar iyice dolup kapasitesini aşıp bölünüyor... yani elde var sıfır işlem bir işe yaramamış oluyor... onun için 10 kg dan sonra yaptırıcam dedim sonra baktım 15 gitmiş daha iyi dedim yaptırana kadar 17 gitti :) sıfır kaçamakla da ben işe yarayacağını düşünüyorum... ayrıca doktorum o zamanda demişti yağ hücreleri yavaş hareket eder diyet bile yapsan 3 ay kadar sürmeliymiş boşalan yerleri kendi kendilerine doldururken hücre bölünürse yine çoğalacak hiç bir sıkılaşma olmayacak... yani baya teferruatlı bir iş ama şu anki uzun diyetime uygun diye düşünüyorum. ilk seansım geçti yarın 2. seansa gidicem... uzun sürmesi mühim değil yağ hücrelerini parçalasın yeter

Lazer lipoliz hakkında bilginiz var mı? Gerçekten etkili mi?

onu da yaptırdım... yağ hücrelerini parçalamak için yine uzun süreli diyetle beraber faydası çok iyi ben bunu yaptırmadan şehre uzak oturuyordum ve haftada 1 çekmece aburcuburu bitiriyordum normal çekmece değil normalde kazan koymak için derin geniş bir çekmecem vardı ben orayı aburcubura ayırmıştım. tabi resmen puf puf olmuştum boğum boğumdum sonrasında akupunktur lazer lipoliz soğuk lipoliz karboksiterapi ve sırasıyla kavitasyon radyo frekans filan yaptırdım... en etkilisi soğuk lipoliz ve lazer lipolizdi... sıkılaşmak içinde lpg, yanlız lpg çok acı veriyor 2 seans dayanabildim :))

tatlım hayatında 2 kez yapılmalı diyor nedeni protein ağırlıklı olması sen 1 hafta 1 hafta yaptıysan bu diyeti tam yapmış olmuyorsun yani yapılmamalı dediği 2 kezi tamamlamış olmuyorsun... ama vücudunu da boşa yormuş oluyorsun 2 kezi tamamlamadın hadi yap diyemem sonuçta belli sürelerle yapıp yormuşsun... bana göre iyi karar ver eğer yapacaksan geçen yazdığımda sana bir çok şeyden bahsetmiştim o dediklerimi de hatırla son kez yapacaksan yap yoksa da yorma bünyeni...

canım atak kaç gün sürdü hiç kilo vermemen normal değil??? atak için 1-2 kg dediyse dukan sende adet döneminde filan isen normalde yoksa biraz düşün derim uymadığın şeyler mi oldu acaba?

Merhaba, benim atak aslında 6 gün sürüyormuş :) nasıl oldu anlamadım dukan testini ilk yaptğımda 3 gün atak çıkmıştı şimdi tekrar girip baktım 6 gün yazıyor!! neyse ki dün öğlen çok az salata yemiştim, umarım olumsuz bir etkisi olmaz iki gün daha atak'a devam edip sonrasında tartılıcam umarım giden bir şeyler olur:) birde ben 3 günün sonunda tartılmamıştım yani tahminen vermemiş olabilirim diye düşünmüştüm:)

dukan mola verilecek bir diyet değil ki güzelim iyi olup olmayanı sormuşsun 35 günde 5,5 kilo az bence içinde sonuçta atakta var ama 15 gün istediğini yediysende normal...

hayırrr o 15 günde sadece hergün spor yapamadım 2 günde bir yapabildim ama diyeti bozmadım 2 defa 1 dilim kepek ekmek yedim o bukadar etkilemiş olabilir mi bilmiyorum

Canım neticeleri paylaşırsan sevinirim, kavitasyon için diyetisyen karaciğere zarar verebiliyor demişti korktum açıkçası, bir tarafı tamir ederken başka tarafı bozmayalım

Dr Nükhet Eroğlu çıkmıştı tv de lazer lipolizi anlatmıştı, kendisine de uygulamış, sitesi var bakabilirsin, ismini yazınca çıkıyor...

hayırrr o 15 günde sadece hergün spor yapamadım 2 günde bir yapabildim ama diyeti bozmadım 2 defa 1 dilim kepek ekmek yedim o bukadar etkilemiş olabilir mi bilmiyorum

kaçamakların bunlardan ibaretse kaçamak sayılmaz ekmek seni duraklatmış olabilir...

merhabalar iki sene önce dukanla 15 kilo verdim.ama hamilelik işin içine girince 70 kilo oldum yine.bugun tekrar dukana başladım.emzirdigim için seyirden başlıyorum.benim gibi emziren ve dukan yapan anneler varmı?iki yıl once bu sayfa benı cok motive etmişti.umarım herkes istedigi kiloya ulaşır:)

Merhaba hoşgelmişsin tekrar aramızaÇok iyi kilo vermişsin.Tüm aşamaları tamamladınmı yoksa seyir bittikten sonramı bıraktın yada hamile kaldın.Bu arada hayırlı olsun bebeğin Allah bağışlasın

Bugün pınarın lıght sade üçgen peynirini aldım.Bir diliminde 1,5 yağ varmış hergün bir üçgen tüketebilirim .Tadını özlemişim çok iyi geldi.Bugün ne yedim

Sabah:2 haşlanmış yumurta+krep+hindi füme+şekersiz çay
ara:sade şekersiz nescafe
öğlen:2 parça kızarmış tavuk+krep+bir üçgen peynir
akşam:tavuk ciğeri+ayran+krep

Su zorla 1,5 lt oluyor malesef gribim devam ediyor:2::2::2:

teşekkür ederim.hepsini yaptım güçlendirme bir ay falan devam ettim hamile kalınca bıraktım.ama kolay kolay almadım gebelikte o yemeyle 14 ilo aldım.dogum sonrası cogu gitti.ama dogumdan sonra aldım kiloları ben homini gırtlak yiyince tabi:)))

Kızlar Merhaba benimde vermem gereken 15 kilom var. Bende dukana baslamayi düşünüyorum. Onerir misiniz. Bu gece oglumu uyutunca arastircam biraz . Ama yapicam gibi. Tabi arkadasa ihtiyac oluo diyet yaparken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…