tabiiki canım zaten doğum yapmadan bu ameliyatı olmak saçmalık bence.ben o sayfayı kapattım inşaallah :)
5 er kiloluk 3 gebelik,ki ilk gebeliğimde 33 kilo almıştımve 4 ameliyattan(3 ü sezeryan) sonra 10,000 bakımım gelmişti artık :)
soğuk lipolizi biraz anlatsan kalıcı faydası varmı?
yoksa bir kaç ay mı idare ediyor?
spoara hiç gidesim yoktu sırf kafa dağıtmak için gittim yrm yamalak bişiler yaptım geldimtatlım egzersizlere sar müziği de aç sonrasında da dans yok yok bu keyif gelecek ulan buraya demen lazım...
sinirsiz olan bitkisel tatlandiricilar, bunlar stevia ve lohan, digerleri 6 paket izinliymis. pakette hani su starbuckslardan yuruttugumuz paketler var ya onlar kadar iste,
Dukan Diet News: Update on Sweeteners for the Dukan Diet | thedukandietsite.com
dukan cikolata mi istiyorsun, ne duruyorsun yapsana
al bakalim tarif
nutella
1 kaşık light yoğurt,1 kaşık kakao,yarım paket light labne,tatlandırıcı,fındık aromasıı,işte hepsi buuu.
labnede uygun labne bulamazsan, activia ile mayaladigin yogurdu suzup kullanabilirsin.
internette satis yapan siteler var. gurmenet falan olmasi lazim adi.aromaları nerden buluyorsunuz ben limon ve vanılya buldum sadece migrosta başkada hiç bişi yok bütün marketlere baktım
canım birkaç kez kesintiye uğrayıp tekrar başladım demişsin yani diyeti tamamen bırakıp 2-3 gün sonra tekrar atak yaparak mı döndün?
10 kg ı tekrar aldım demişsin demekki normal beslenme düzenine aykırı bir diyet senin için dukan gerçi ne kadar sürede geri aldığın da önemli??? eğer bırakmayacağına inanıyorsan vereceğin kg 15 kg dan fazla ise ne yapsan çare olamadıysa tekrar başla buda son olsun ama bu dediklerimin dışındaysan bence farklı diyetlerle yoluna devam et...
ne diyorsun tlbtlb nutkum tutuldu...
tabiiki canım zaten doğum yapmadan bu ameliyatı olmak saçmalık bence.ben o sayfayı kapattım inşaallah :)
5 er kiloluk 3 gebelik,ki ilk gebeliğimde 33 kilo almıştımve 4 ameliyattan(3 ü sezeryan) sonra 10,000 bakımım gelmişti artık :)
soğuk lipolizi biraz anlatsan kalıcı faydası varmı?
yoksa bir kaç ay mı idare ediyor?
Lazer lipoliz hakkında bilginiz var mı? Gerçekten etkili mi?
Bende varım
başlangıç kilom:89.400
başlangıç tarihim:12/12/2013
şimdiki kilom:81.500
evet canım birkaç kez seyirle devam ettim ,2 kez tekrar atakla başladım işe de yaradı , ama sonra ipin ucunu tamamen kaçırdım ve sonuç ortada ,birkaç kez tekrar olunca korkuyorum açıkçası çünkü heryerde yalnız iki kez yapılabilir diyor...
canım atak kaç gün sürdü hiç kilo vermemen normal değil??? atak için 1-2 kg dediyse dukan sende adet döneminde filan isen normalde yoksa biraz düşün derim uymadığın şeyler mi oldu acaba?
dukan mola verilecek bir diyet değil ki güzelim iyi olup olmayanı sormuşsun 35 günde 5,5 kilo az bence içinde sonuçta atakta var ama 15 gün istediğini yediysende normal...
onu da yaptırdım... yağ hücrelerini parçalamak için yine uzun süreli diyetle beraber faydası çok iyi ben bunu yaptırmadan şehre uzak oturuyordum ve haftada 1 çekmece aburcuburu bitiriyordum normal çekmece değil normalde kazan koymak için derin geniş bir çekmecem vardı ben orayı aburcubura ayırmıştım. tabi resmen puf puf olmuştum boğum boğumdumsonrasında akupunktur lazer lipoliz soğuk lipoliz karboksiterapi ve sırasıyla kavitasyon radyo frekans filan yaptırdım... en etkilisi soğuk lipoliz ve lazer lipolizdi... sıkılaşmak içinde lpg, yanlız lpg çok acı veriyor 2 seans dayanabildim :))
hayırrr o 15 günde sadece hergün spor yapamadım 2 günde bir yapabildim ama diyeti bozmadım 2 defa 1 dilim kepek ekmek yedim o bukadar etkilemiş olabilir mi bilmiyorum
merhabalar iki sene önce dukanla 15 kilo verdim.ama hamilelik işin içine girince 70 kilo oldum yine.bugun tekrar dukana başladım.emzirdigim için seyirden başlıyorum.benim gibi emziren ve dukan yapan anneler varmı?iki yıl once bu sayfa benı cok motive etmişti.umarım herkes istedigi kiloya ulaşır:)
Merhaba hoşgelmişsin tekrar aramızaÇok iyi kilo vermişsin.Tüm aşamaları tamamladınmı yoksa seyir bittikten sonramı bıraktın yada hamile kaldın.Bu arada hayırlı olsun bebeğin Allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?