Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

valla hoşuma gitti :)
ücretleri nasıl?
ben karın germe +kollara lazer lipo yaptırdım.aslında doktorum kollarım da istediğim sonucu alamayacağımı kol germe nin bana daha uygun olduğunu söyledi ama koldaki izlerden tırstım açıkçası...lipolizde hem yağlar alınıyor hemde deri birazcıkta olsa sıkılaşıyor.şu an hala kollarımda korse var bir kaç gün sonra 1 ayım dolacak ve koldaki korseyi çıkarıcam.sonuçtan memnunmusun dersen eh işte...şimdilik idare eder.belki 10 yıl sonra gerdiririm :)))
benim sırtımda da bayaa katmanlar var :)
hani şu sütyenden taşan yerler varya oralar çok rahatsız ediyor beni.o bölgeyede ya lazer lipo ya da bu senin yöntemi düşünüyorum bakalım henüz karar vermedim...

lazer lipolizi genel anesteziyle mi yaptırdın arkadaşım?
ben kollarımı yaptırdığımda acaip şişmişti ellerim kollarım.hatta karın germe topiğine elimin remini koymuştum :)
kabarmış mayalı hamur gibiydi :)
şimdi sırtım için düşünüyorum ama bakalım galiba sırt ağrılı oluyormuş..

Kızlar Merhaba benimde vermem gereken 15 kilom var. Bende dukana baslamayi düşünüyorum. Onerir misiniz. Bu gece oglumu uyutunca arastircam biraz . Ama yapicam gibi. Tabi arkadasa ihtiyac oluo diyet yaparken :)

merhaba benimde oneş kilo vermem lazım emziriyorum ve cok kotu durumdayım.seninde bebegin kucukmu?hepimize kolay gelsin

tam bitirmişken hamile kalmışsın.Olsun sağlıklı bir hamilelik geçirmişsindir.Hayat boyunca iki kez yapılabiliyormuş son hakkını kullanıcaksın.Kolay gelsin hedeflediğin kilona düşersin inşallah.Bu site gerçekten motive ediyor diyetime sadık kalmamı sağlıyor
Kızlar Merhaba benimde vermem gereken 15 kilom var. Bende dukana baslamayi düşünüyorum. Onerir misiniz. Bu gece oglumu uyutunca arastircam biraz . Ama yapicam gibi. Tabi arkadasa ihtiyac oluo diyet yaparken :)

Hoşgeldin.Ben kendi adıma çok memnunum diyetimden 50 günde 13 kilo verdim hedefime doğru ilerliyorum.İlk başlarda bünye biraz zorlasada üstesinden kolay geliyorsun.Aç kalmıyorum hele diyete alıştınmı gelsin eksiler.

kızlar bugün sıvı L-cartin aldım yağ yakıcı ve enerji verici besin takviyeleri satan bir yerden satan kişi spor antronörü baya bir ilgilendi fln neyse eve gelince içini okumaya başladım yüksek karbonhidrat içeren besin takviyesi yazıyor bunu ben günlük 1 kapak içeçem 15ml. Üzerinde ki besin tablosunda da 25ml (porsiyon) içeriği 8,25g karbonhidrat yazıyor şimdi ben bunu kullanabilir miyim bilemedim

Cerencim ben 25 yasinda 168 boyunda 74 kilo agirliginda 3 yasinda bir cocuk annesiyim oglumu 2 yasina kadar emzirdim. Evlenmeden once 64 kiloydum ve 100 kiloya yakindim doguma girdigimde. Iste gecen sene 80 lerde gezdim bu sene 75 ten dusemedim. Aslinda boyum oldugu icin ve kemikli bi yapim olduğun dan cok abartili durmuo kilom . Fakat ben bekarken nasilsam simdide öyle olmak istiyorum. Zayif olmayi coook ozledim. Bakalim ne yiyip ne icecegimi bilmiyorum. Yarindan itibaren baslamayi düşünüyorum dukan diyetine . Beraber olursak daha iyi sonuc alacagimi düşünüyorum. Destek çok önemli diyet yaparken. Sen kac kilosun boyun kac ve tabiki hedef kilon kac canım.

Cerencim ben 25 yasinda 168 boyunda 74 kilo agirliginda 3 yasinda bir cocuk annesiyim oglumu 2 yasina kadar emzirdim. Evlenmeden once 64 kiloydum ve 100 kiloya yakindim doguma girdigimde. Iste gecen sene 80 lerde gezdim bu sene 75 ten dusemedim. Aslinda boyum oldugu icin ve kemikli bi yapim olduğun dan cok abartili durmuo kilom . Fakat ben bekarken nasilsam simdide öyle olmak istiyorum. Zayif olmayi coook ozledim. Bakalim ne yiyip ne icecegimi bilmiyorum. Yarindan itibaren baslamayi düşünüyorum dukan diyetine . Beraber olursak daha iyi sonuc alacagimi düşünüyorum. Destek çok önemli diyet yaparken. Sen kac kilosun boyun kac ve tabiki hedef kilon kac canım.

ŞAFAK 55 !!!

Sabah haşlanmış yumurta+peynir+domates
Öğle peynir+domates+salatalık
Akşam et sote+yoğurt

Ben jelatin bulamıyorum nişasta ile yapsam olurmu acaba?

ben dün 70.5 le başladm diyete bugun sabah 68,5 olmustum:))hedefim 55 kilo .daha önce dukan yaptıgımda hedefimi 60 koymustum ama güçlendirmede bile 6 kilo verip 54 oldum.baktım hala zayıflıyorum gevşetmiştim baya artık çirkin görünmeye başlamıstım cunku.umarım bu seferde basarırım.ikimizede allah kolaylık versin uzun bi süreç bizi bekliyor.sabah haşlanmıs yumurtamı sütümü içtim.ama sütü normal içiyorum ligt degil bebek emzirdigim için

yazmayı unutmusum boyum 1.69 canım

Boylarimiz aynı canm da 55 kilo cirkin durmaz mi. Yani ben 64 te zayif oluyorum 60 ta baya zayif oluyorum da yine 60 koydum hedefi. Balik etlisin o zaman sen :) neyse tatlım bence basaririz . Zaten denemis sonuc almissjn. Fakat yardimci olman lazim bana :) kurallari bilmiyorum pek. Yani ekmek yok mu atak 3 gun cikti ekmek yemesem de sorun degil de seyir doneminde ekmek yemicez mi nasil oluo bajseder misin az. Seyir doneminden özellikle

Ne güzel hedeflediğn kilonun da altına düşmüşsün Bakalım o günleri bizde görebilecekmiyiz :44: Bir kere başarmışsın tekrar başarabilirsin

kızlar bi fikri olan yok mu

kızlar bi fikri olan yok mu

Gül gonca zahmet edip almissin yazdiklarini okudum ama bi fikrim olmadığı ve bana uzak g
Geldiği icin yorum yapamıyorum kusura bakma. Sağlıklı Zayıflamalar :)

Gül gonca zahmet edip almissin yazdiklarini okudum ama bi fikrim olmadığı ve bana uzak g
Geldiği icin yorum yapamıyorum kusura bakma. Sağlıklı Zayıflamalar :)

tşk ederim cnm aldığım yerdeki hocayla konuştum onun içinde ki karbonhidrat kilo aldırıcı değil o başlı başına yağ yakıcı zayıflatıcı bir ürün karboonhidrat ağırlıklı olsa zayıflatmaz ürünün özelliğine ters olur dedi gittiğim spor salonunda ki hoca soracam pzt bugün gelmedi yrnda salon kapalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…