- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 35
soğuk lipolizi yaptırdığım ilk doktor çok uzmandı. bana baya açıkladı normalde çok etkili bir yöntem ama bugüne kadar kıymetini bilmedi yaptıklarım dediydi hakkaten o zaman bende bilmedim
yapılan bölgedeki yağ hücrelerini kristalize edip parçalıyor... şimdi kilo versende yağ hücreleri yok olmuyor sadece kapasitesi düşüyor. o yüzden de biraz abartsak yada kaçamak yapsak hemen yağ hücreleri dolabiliyor doluncada bölünüp çoğalıyor ve aşırı kilo almaya doğru gidiyoruz. şimdi kapasitesi dolup bölünüp çoğalması kolay ama onları yok etmek imkansız... bu işlem yok ediyor ama şöyle bir riski var zaten çok dolu olmayan yani stabil olmayanları daha kolay yok ediyor yani dolu sağlam olanlar duruyor eh sen diyet yapmayıp normal düzeninde yiyorsan bu sağlam olanlar iyice dolup kapasitesini aşıp bölünüyor... yani elde var sıfır işlem bir işe yaramamış oluyor... onun için 10 kg dan sonra yaptırıcam dedim sonra baktım 15 gitmiş daha iyi dedim yaptırana kadar 17 gitti :) sıfır kaçamakla da ben işe yarayacağını düşünüyorum... ayrıca doktorum o zamanda demişti yağ hücreleri yavaş hareket eder diyet bile yapsan 3 ay kadar sürmeliymiş boşalan yerleri kendi kendilerine doldururken hücre bölünürse yine çoğalacak hiç bir sıkılaşma olmayacak... yani baya teferruatlı bir iş ama şu anki uzun diyetime uygun diye düşünüyorum. ilk seansım geçti yarın 2. seansa gidicem... uzun sürmesi mühim değil yağ hücrelerini parçalasın yeter
onu da yaptırdım... yağ hücrelerini parçalamak için yine uzun süreli diyetle beraber faydası çok iyi ben bunu yaptırmadan şehre uzak oturuyordum ve haftada 1 çekmece aburcuburu bitiriyordum normal çekmece değil normalde kazan koymak için derin geniş bir çekmecem vardı ben orayı aburcubura ayırmıştım. tabi resmen puf puf olmuştum boğum boğumdumsonrasında akupunktur lazer lipoliz soğuk lipoliz karboksiterapi ve sırasıyla kavitasyon radyo frekans filan yaptırdım... en etkilisi soğuk lipoliz ve lazer lipolizdi... sıkılaşmak içinde lpg, yanlız lpg çok acı veriyor 2 seans dayanabildim :))
Kızlar Merhaba benimde vermem gereken 15 kilom var. Bende dukana baslamayi düşünüyorum. Onerir misiniz. Bu gece oglumu uyutunca arastircam biraz . Ama yapicam gibi. Tabi arkadasa ihtiyac oluo diyet yaparken :)
tam bitirmişken hamile kalmışsın.Olsun sağlıklı bir hamilelik geçirmişsindir.Hayat boyunca iki kez yapılabiliyormuş son hakkını kullanıcaksın.Kolay gelsin hedeflediğin kilona düşersin inşallah.Bu site gerçekten motive ediyor diyetime sadık kalmamı sağlıyorteşekkür ederim.hepsini yaptım güçlendirme bir ay falan devam ettim hamile kalınca bıraktım.ama kolay kolay almadım gebelikte o yemeyle 14 ilo aldım.dogum sonrası cogu gitti.ama dogumdan sonra aldım kiloları ben homini gırtlak yiyince tabi:)))
Kızlar Merhaba benimde vermem gereken 15 kilom var. Bende dukana baslamayi düşünüyorum. Onerir misiniz. Bu gece oglumu uyutunca arastircam biraz . Ama yapicam gibi. Tabi arkadasa ihtiyac oluo diyet yaparken :)
Ben dukan dıyetıne yarın baslıyorum ınternette 10 gün de 10 kılo dukan dıyetı vArdı bana uygun bakalm kılom 55
resmen.panna cotta bagimlisi oldum. dun yaptim.
2 su bardagi süt
2yemek kasigi süt tozu
3 yemek kasigi tatlandirici
4 cay kasigi jelatin+ 1/2su bardagi su
6 7 damla limon aromasi
(sütle süt tozunu karistir,biraz isit. jelatini suda erit.isinan süte karistir. tatlamdiriciyi ekle.aromayi kat. istedigin kalibi sudan gecir ve dök)
Tatli krizleri icin harikaaaaa !!
bu tarife gore evde kullandigim orta boy kaselerle 3 kase tatli cikti. Dün 1 kasesini yedim. az once bir tanesini kendimi 3.yü yememek icin zor tutuyorum. Tarife gore sinirli olanlar varmi? süt tozu ve jelatin kafami karistirdi?
ben dün 70.5 le başladm diyete bugun sabah 68,5 olmustum:))hedefim 55 kilo .daha önce dukan yaptıgımda hedefimi 60 koymustum ama güçlendirmede bile 6 kilo verip 54 oldum.baktım hala zayıflıyorum gevşetmiştim baya artık çirkin görünmeye başlamıstım cunku.umarım bu seferde basarırım.ikimizede allah kolaylık versin uzun bi süreç bizi bekliyor.sabah haşlanmıs yumurtamı sütümü içtim.ama sütü normal içiyorum ligt degil bebek emzirdigim içinCerencim ben 25 yasinda 168 boyunda 74 kilo agirliginda 3 yasinda bir cocuk annesiyimoglumu 2 yasina kadar emzirdim. Evlenmeden once 64 kiloydum ve 100 kiloya yakindim doguma girdigimde. Iste gecen sene 80 lerde gezdim bu sene 75 ten dusemedim. Aslinda boyum oldugu icin ve kemikli bi yapim olduğun dan cok abartili durmuo kilom . Fakat ben bekarken nasilsam simdide öyle olmak istiyorum. Zayif olmayi coook ozledim. Bakalim ne yiyip ne icecegimi bilmiyorum. Yarindan itibaren baslamayi düşünüyorum dukan diyetine . Beraber olursak daha iyi sonuc alacagimi düşünüyorum. Destek çok önemli diyet yaparken. Sen kac kilosun boyun kac ve tabiki hedef kilon kac canım.
yazmayı unutmusum boyum 1.69 canımCerencim ben 25 yasinda 168 boyunda 74 kilo agirliginda 3 yasinda bir cocuk annesiyimoglumu 2 yasina kadar emzirdim. Evlenmeden once 64 kiloydum ve 100 kiloya yakindim doguma girdigimde. Iste gecen sene 80 lerde gezdim bu sene 75 ten dusemedim. Aslinda boyum oldugu icin ve kemikli bi yapim olduğun dan cok abartili durmuo kilom . Fakat ben bekarken nasilsam simdide öyle olmak istiyorum. Zayif olmayi coook ozledim. Bakalim ne yiyip ne icecegimi bilmiyorum. Yarindan itibaren baslamayi düşünüyorum dukan diyetine . Beraber olursak daha iyi sonuc alacagimi düşünüyorum. Destek çok önemli diyet yaparken. Sen kac kilosun boyun kac ve tabiki hedef kilon kac canım.
Canim tarifin özünde jelatin var am nisastayla bu tarif puding olur.Bu biraz daha jölemsi titrek birsey oluyor:)) jelatini aktardan aldim ben.marketlerde yoktu. Aktarlara bak istersen toz jelatinBen jelatin bulamıyorum nişasta ile yapsam olurmu acaba?
Canim tarifin özünde jelatin var am nisastayla bu tarif puding olur.Bu biraz daha jölemsi titrek birsey oluyor:)) jelatini aktardan aldim ben.marketlerde yoktu. Aktarlara bak istersen toz jelatin
ben dün 70.5 le başladm diyete bugun sabah 68,5 olmustum:))hedefim 55 kilo .daha önce dukan yaptıgımda hedefimi 60 koymustum ama güçlendirmede bile 6 kilo verip 54 oldum.baktım hala zayıflıyorum gevşetmiştim baya artık çirkin görünmeye başlamıstım cunku.umarım bu seferde basarırım.ikimizede allah kolaylık versin uzun bi süreç bizi bekliyor.sabah haşlanmıs yumurtamı sütümü içtim.ama sütü normal içiyorum ligt degil bebek emzirdigim için
kızlar bugün sıvı L-cartin aldım yağ yakıcı ve enerji verici besin takviyeleri satan bir yerden satan kişi spor antronörü baya bir ilgilendi fln neyse eve gelince içini okumaya başladım yüksek karbonhidrat içeren besin takviyesi yazıyor bunu ben günlük 1 kapak içeçem 15ml. Üzerinde ki besin tablosunda da 25ml (porsiyon) içeriği 8,25g karbonhidrat yazıyor şimdi ben bunu kullanabilir miyim bilemedim
kızlar bugün sıvı L-cartin aldım yağ yakıcı ve enerji verici besin takviyeleri satan bir yerden satan kişi spor antronörü baya bir ilgilendi fln neyse eve gelince içini okumaya başladım yüksek karbonhidrat içeren besin takviyesi yazıyor bunu ben günlük 1 kapak içeçem 15ml. Üzerinde ki besin tablosunda da 25ml (porsiyon) içeriği 8,25g karbonhidrat yazıyor şimdi ben bunu kullanabilir miyim bilemedim
Gül gonca zahmet edip almissin yazdiklarini okudum ama bi fikrim olmadığı ve bana uzak g
Geldiği icin yorum yapamıyorum kusura bakma. Sağlıklı Zayıflamalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?