of ya yine krebi yapamadım ya tavaya yapışıyo ya da ikiye ayrılıyo ve sonra doğru çöpebunu yapmayı nasıl başara biliyosunuz yapanlar varsa bi zahmet anlatabilir mi ? birde benim atak bitti 5/5 mi yapmasam 1/1 mi ? bide çabuk kilo vermem lazım yaza kadar yapanlar ne önerir acaba cevaplarınızı bekliyorum kızlar
yulaf kepegi malzemesini sutle karistirdiktan sonra bir sure bekliyorum, yapismamasi daha kolay oluyor, bir de oyle dene istersen, yulaf kepegi hemen islaniveren bir sey degil.
bir de dogalsanin yulaf kepegi galeta karisimini deneyebilirsin, onunla daha kolay oluyor. yulaf kepegi iki kasik kullaniyoruz ya, bu galeta karisimini uc kasik olarak kullanabiliyoruz, ayni yulaf kepegi hakki icin.
Kabizlik sikayetime sanirim bir haftadir duzenli olarak yaptigim yoganin faydasi oldu, tabi sebze gunlerinde yedigim bol bol lahana yemeginin de etkisi olabilir. bence kabizlik icin bir dosya olusturmaliiyiz, iyi gelen ne varsa, cok buyuk problem yahu.
kızlar bi fikri olan yok mu
L carnite yağ yakıcı olduğu doğrudur ölçüsünde içtikten sonra 15 dakika kadar bekleyip faydasını görmek için haraket haline geçmelisin bir nevi spor yapmalısın yoksa bir artı göremezsin ben spora gittiğim dönemlerde kullanıyordum ve faydasını da görüyordum aynı zamanda markasına da dikkat etmelisin
kızlar bi fikri olan yok mu
of ya yine krebi yapamadım ya tavaya yapışıyo ya da ikiye ayrılıyo ve sonra doğru çöpebunu yapmayı nasıl başara biliyosunuz yapanlar varsa bi zahmet anlatabilir mi ? birde benim atak bitti 5/5 mi yapmasam 1/1 mi ? bide çabuk kilo vermem lazım yaza kadar yapanlar ne önerir acaba cevaplarınızı bekliyorum kızlar
gül dukan yapıyorsun değilmi?
eğer öyle ise sıkıntı olabilir.burada değil başka bir forumda deneyimli arkadaşlara sorulmuştu bu soru,onların cevabı asla kullanmayındı...içeriği dukana aykırı imiş...
yinede sen bilirsin...
aman Allahım neler neler yazmışsınız böyle. şu alıntılayım bunuda bunuda derken, bir sayfa benim yorumlarla dolacak sanırım
evett. bugün ilk günümdügün hızlı geçti. omleti beğendim evet ama hergün yemek biraz sıkıcı olacak sanırım yulaf hakkım 2 yk çıktığında ekmekle devam ederim (tabi becerebilirsem.grip oldum kızlar:2: hiç tadım tuzum yok. babam koşu bandının motorunda ki tozları temizlemediği için (uzun süre üstüne ütülü pantolon koyma vazifesi gördü ) yürüyüş yapamadım. ammacelakin iş yerinde baya bi depar attım çok hareketliydim. en azından bugün için kurtarır diye umut ediyorum.
-dukan amcaya ihanet etmekten korktuğum için nane limon kekik çayları içmedim
-activia tükettim umarım yağ konusunda bi zararı yoktur. kabız olmak istemiyorum
-ben ki hergün abur cubur tüketen birisi olarak aklıma hiiiç tatlı bişi gelmedi/canım çekmedi hayretler ötesindeyim
-bazı arkadaşların atakta çok kilo veremediğini gördüm. kendime acayip gaz verdim. atak gibi bi evreyi az bi kiloyla kapatırsam gerçekten çok üzülürüm.:18:
-bir de omlet ve ekmek dışında yulaf kepeğiyle yapabileceğimiz tarifler var mı?
- bugün acayip susadım. hala daha ağız kuruluğum gitmedi. normalde sürekli meyveli sakızlardan çiğnerim bugün çiğnemediğim için ağız kokusu oluştu sanki. bunu nasıl önleyebiliriz?
sadece yüzümü görenler çok zayıfsın diyor. ne kadar kilo alırsam alayım yüzüm hiç tombiş olmuyor. o yüzden yüz çökmemesi çok çok iyi olacak bnm için. doğum günüme kadar bütün kilomu vermek istiyorum ama dukanın bana verdiği süre çok uzun gibi geldihele atakta kilo veremezsem . başlarım artık arabesk dinlemeye. batsın bu dünyaaa bitsin bu rüyaaaaa diye....
spor salonuna gidiyorum cnm aletli fitnes yapıyorum 1-1.5 saat sürüyor pazar hariç hergün gitmeye çalışıyorum 4-5 çeşidi vardı hoca bunu önerdi ithal en iyisi bu fln dedi markasını fln pek anlamam ben
Atak evresinde sonra benim için dukan bitmiştir şu 3 günün içinde şiddetli baş ağrısının yanında mide bulantısı sürerken son günde tansiyonumun düşmeye gözüm kararmaya başladı bu sabahsa böbrek taşı dökerken yaşadığım ağrının aynısıyla uyandım ve son nokta bu oldu gerçekten doğru bünyeden bünyeye oldukça değişiyor bu dukan diyeti ve anlaşılan benim bünyeme hiç uygun değilarkadaşlar sizde kendinize,dikkat,edin kontrollerinizi,ihmal etmeyin
ekmek ataktada seyirdede yok.diger evrelerde başlıyo.diyeti tam motive olarak yapman için ben kitabını al ve oku derim.çogu kitapçıda var hatta kırtasiyelerde bile.kitabı okuyarak daha motive olacaksın bak soru işareleride kalmıcak:)bana sormak istedigin seyler olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalısırım.bu arada bugün 68.0 olmusum.iki günde iki kilo ödem attım çok iyi valla.Boylarimiz aynı canm da 55 kilo cirkin durmaz mi. Yani ben 64 te zayif oluyorum 60 ta baya zayif oluyorum da yine 60 koydum hedefi. Balik etlisin o zaman sen :) neyse tatlım bence basaririz . Zaten denemis sonuc almissjn. Fakat yardimci olman lazim bana :) kurallari bilmiyorum pek. Yani ekmek yok mu atak 3 gun cikti ekmek yemesem de sorun degil de seyir doneminde ekmek yemicez mi nasil oluo bajseder misin az. Seyir doneminden özellikle
arkadaşlar yazı altlarındaki kilo çizelgeleri nasıl oluşturuluyor
O zaman dukan açısından bilmiyorum ama kilo vermene yardımcı olacak bir takviye gerçekten :) toz halini mi aldın yoksa sıvı halini mi çünkü sıvı hali daha etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?