Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

of ya yine krebi yapamadım ya tavaya yapışıyo ya da ikiye ayrılıyo ve sonra doğru çöpe bunu yapmayı nasıl başara biliyosunuz yapanlar varsa bi zahmet anlatabilir mi ? birde benim atak bitti 5/5 mi yapmasam 1/1 mi ? bide çabuk kilo vermem lazım yaza kadar yapanlar ne önerir acaba cevaplarınızı bekliyorum kızlar

Son düzenleme:

yulaf kepegi malzemesini sutle karistirdiktan sonra bir sure bekliyorum, yapismamasi daha kolay oluyor, bir de oyle dene istersen, yulaf kepegi hemen islaniveren bir sey degil.

bir de dogalsanin yulaf kepegi galeta karisimini deneyebilirsin, onunla daha kolay oluyor. yulaf kepegi iki kasik kullaniyoruz ya, bu galeta karisimini uc kasik olarak kullanabiliyoruz, ayni yulaf kepegi hakki icin.

Kabizlik sikayetime sanirim bir haftadir duzenli olarak yaptigim yoganin faydasi oldu, tabi sebze gunlerinde yedigim bol bol lahana yemeginin de etkisi olabilir. bence kabizlik icin bir dosya olusturmaliiyiz, iyi gelen ne varsa, cok buyuk problem yahu.

türk kahvesi de çok iyi kabızlık giderici önerebilirim günde 1 kupa çok iyi bağırsak çalıştırıyor :)

kızlar bi fikri olan yok mu

L carnite yağ yakıcı olduğu doğrudur ölçüsünde içtikten sonra 15 dakika kadar bekleyip faydasını görmek için haraket haline geçmelisin bir nevi spor yapmalısın yoksa bir artı göremezsin ben spora gittiğim dönemlerde kullanıyordum ve faydasını da görüyordum aynı zamanda markasına da dikkat etmelisin

spor salonuna gidiyorum cnm aletli fitnes yapıyorum 1-1.5 saat sürüyor pazar hariç hergün gitmeye çalışıyorum 4-5 çeşidi vardı hoca bunu önerdi ithal en iyisi bu fln dedi markasını fln pek anlamam ben

kızlar bi fikri olan yok mu

gül dukan yapıyorsun değilmi?
eğer öyle ise sıkıntı olabilir.burada değil başka bir forumda deneyimli arkadaşlara sorulmuştu bu soru,onların cevabı asla kullanmayındı...içeriği dukana aykırı imiş...
yinede sen bilirsin...

ilk zamanlar olabiliyor öyle.kaliteli bir tava kullanmalısın ben sorunu öyle aştım :)
(döküm tava aldım ben)
2 kaşık kepeği biraz sütle ıslat bir süre beklet.20 dkk yarım saat kadar.bir yumurta kır biraz tuz bir yemek kaşığı süt tozu koy.içine arada dereotu koyabilirsin benim hoşuma gidiyor :)

tavanı bir kaç damla yağ damlat kağıt havluyla fazlasını al,krepten bir kepçe alıp ısınmış tavaya koy kepçenin tersiyle onu yay.pişince silikon spatula ile kenarlarından kaldır.kalkmıyor tavaya yapışmışsa ocaktan al ve tavanın soğumasını bekle.sonra tekrar dene eminim çıkacaktır :)
ters çevir diyer tarafını da pişir afiyetle ye :))

bende içerikten emin olamadım zaten yağı şekeri 0 ama karbonhidrat 8

bu topiği okuyunca nasıl içim sızlıyor anlatamam geçen sene müdavimiydim buranın. çok güzel kilo verdim. işten çıkınca devam ettiremedim aldım kilocukları

hey gidi günler heyyyy. aradım taradım ilk başladığım günü buldum

keşfettiğim yöntemi yazayım.
ilk başta tavayı iyi yağlamak gerekiyor. sonra krebi tavaya döktüğünüzde üstünde minnak minnak baloncuklar olasıya kadar bekleyin.(delik delik olasıya kadar) sonra diğer tarafa çevirin

Arkadaşlar tekrar dan merhaba şubatın 13.de başladığım dan beri (75.ile başladım sabah 69) yalnız yaklaşık 5.gündür kilom gram oynamıyor ne alıyorum nede veriyorum :18: ben çok sık yiyemiyorum geç kalkan birim ilk kalkar kalkmaz yaptım şekersiz nescafe kahvaltı geç yaptığım için akşam yemeğim de geç oluyor ara da yemiyor bir şey ondan mı durakladım acaba :44:benim gibi duraklama yaşayan arkadaşlar yardımcı olun nasıl gelişti sonraki durum...herkese kolay gelsin

spor salonuna gidiyorum cnm aletli fitnes yapıyorum 1-1.5 saat sürüyor pazar hariç hergün gitmeye çalışıyorum 4-5 çeşidi vardı hoca bunu önerdi ithal en iyisi bu fln dedi markasını fln pek anlamam ben

O zaman dukan açısından bilmiyorum ama kilo vermene yardımcı olacak bir takviye gerçekten :) toz halini mi aldın yoksa sıvı halini mi çünkü sıvı hali daha etkili

Atak evresinde sonra benim için dukan bitmiştir şu 3 günün içinde şiddetli baş ağrısının yanında mide bulantısı sürerken son günde tansiyonumun düşmeye gözüm kararmaya başladı bu sabahsa böbrek taşı dökerken yaşadığım ağrının aynısıyla uyandım ve son nokta bu oldu gerçekten doğru bünyeden bünyeye oldukça değişiyor bu dukan diyeti ve anlaşılan benim bünyeme hiç uygun değil arkadaşlar sizde kendinize,dikkat,edin kontrollerinizi,ihmal etmeyin

kitabını alıp okudun ve öyle mi yaptın diyeti yoksa kulaktan dolma bilgilerle mi yapmaya kalkıştın merak ettim

ekmek ataktada seyirdede yok.diger evrelerde başlıyo.diyeti tam motive olarak yapman için ben kitabını al ve oku derim.çogu kitapçıda var hatta kırtasiyelerde bile.kitabı okuyarak daha motive olacaksın bak soru işareleride kalmıcak:)bana sormak istedigin seyler olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalısırım.bu arada bugün 68.0 olmusum.iki günde iki kilo ödem attım çok iyi valla.

Arkadaslar;az once babam aradi ve bana bir doktor arkadasiyla konustugunu,ona dukan diyeti yaptigimi soyledigini,soyledi.Arkadssi ic hastaliklari uzmani.Doktor arkadasida bu diyeti hemen birakmam gerektigini soylemis.Cunku bobrek ustu salgi bezlerinde tahribat yapiyormus.Cok korktum acikcasi.Siz ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…