kitabını alıp okudun ve öyle mi yaptın diyeti yoksa kulaktan dolma bilgilerle mi yapmaya kalkıştın merak ettim
Arkadaslar;az once babam aradi ve bana bir doktor arkadasiyla konustugunu,ona dukan diyeti yaptigimi soyledigini,soyledi.Arkadssi ic hastaliklari uzmani.Doktor arkadasida bu diyeti hemen birakmam gerektigini soylemis.Cunku bobrek ustu salgi bezlerinde tahribat yapiyormus.Cok korktum acikcasi.Siz ne dersiniz?
Arkadaşlar tekrar dan merhaba şubatın 13.de başladığım dan beri (75.ile başladım sabah 69) yalnız yaklaşık 5.gündür kilom gram oynamıyor ne alıyorum nede veriyorum :18: ben çok sık yiyemiyorum geç kalkan birim ilk kalkar kalkmaz yaptım şekersiz nescafe kahvaltı geç yaptığım için akşam yemeğim de geç oluyor ara da yemiyor bir şey ondan mı durakladım acaba :44:benim gibi duraklama yaşayan arkadaşlar yardımcı olun nasıl gelişti sonraki durum...herkese kolay gelsin
hey gidi günler heyyyy. aradım taradım ilk başladığım günü buldum
bende içerikten emin olamadım zaten yağı şekeri 0 ama karbonhidrat 8
Arkadaslar;az once babam aradi ve bana bir doktor arkadasiyla konustugunu,ona dukan diyeti yaptigimi soyledigini,soyledi.Arkadssi ic hastaliklari uzmani.Doktor arkadasida bu diyeti hemen birakmam gerektigini soylemis.Cunku bobrek ustu salgi bezlerinde tahribat yapiyormus.Cok korktum acikcasi.Siz ne dersiniz?
arkadaşım ben diyetimin sanırım 4. ayındaydım (duraklamaya girince vede yoğun saç dökülmesi başlayınca)dahiliye dr a gittim ve kapsamlı bir test yaptım.sonuçlarım çok güzel çıktı...dr a dedimki sizce ben dukana devam etmelimiyim bir dr olarak kişisel fikriniz nedir.valla kızım ne yapıyorsan aynen devam et kilolarını ver dedi :)
kimseyi etkilemek istemem sadece tecrübemi paylaşmak istedim
e hadi gel başla yeniden :)))
gül hem diyetini yapıyorsun hem sporunu.tabiki sen bilirsin ama ben olsam bu kadar emeği riske atmazdım :)
kızlar bi fikri olan yok mu
Atak evresinde sonra benim için dukan bitmiştir şu 3 günün içinde şiddetli baş ağrısının yanında mide bulantısı sürerken son günde tansiyonumun düşmeye gözüm kararmaya başladı bu sabahsa böbrek taşı dökerken yaşadığım ağrının aynısıyla uyandım ve son nokta bu oldu gerçekten doğru bünyeden bünyeye oldukça değişiyor bu dukan diyeti ve anlaşılan benim bünyeme hiç uygun değilarkadaşlar sizde kendinize,dikkat,edin kontrollerinizi,ihmal etmeyin
bende atakta geçirdim bunu hayret ki ilk kez pes etmedim. bende karnımın ağrısından kıvranırken ağladığımı bilirim ama yapacak birşey yok neyi istediğinizi bilmek önemli yada neye önem verdiğinizi ben bir sürü diyet denedim en sona dukan kaldı. tek başaran da o oldu. eğer başlamaya niyeti olan varsa kararsızsa sıkıya gelemiyorsa azimli değilse bugün başlayıp yarın sıkılıyorsa benim gibi yapsın tüm diyetleri denesin öyle gelsin... belkide diğerleri çözüm olur hiç gerek kalmaz...
balımm kaymağım telaş yok sakin :)(bunu benim sana söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi)
ben hep yazıyorum ve diyorum tam 3 ay duraklamada kaldım :)
senin 5 günün de neymiş
ama senin acelen var biliyorum :) konuştuğumuz gibi yap ve biraz daha öğünleri çoğaltmaya çalış.
eminim sonuç yüzünü güldürecek
benimde başladıktan 1,5 ay sonraki sonuçlarım iyi çıktı. ben söylemedim doktora dukan yapıyorum diye herkes uzman diye birşey yok yada herkes sağlık için çırpınıyor diye birşey yok genel bir yargıyla dukan kötü diyebilirsin... hatta en kolayıdır sadece protein çok sağlıksız diyip geçersin... ya başka yolun kalmadıysa bu kilolar gitmeliyse ben 70 kilo olsam 60 kiloya düşmek için bu diyeti yapmazdım. ama ben 95 kiloydum ve her yönden ben sıkıntılıydım bir şekilde vermem gerekti ben 95 te kalsam eminim sağlığıma daha büyük zararlar vermiş olacaktım... ve hayatta ki herşey gibi bu diyeti de dikkatli yaptıktan sonra sorun olacağını sanmıyorum. adam sana 3 sene böyle beslen demiyor ki kalıcı hasarlar veresin... sigaranın zararını duymayan bilmeyen yok hala içiyorlar ayrıca sigara içmeyi bırakanlar sağlığına tekrar kavuşup vücut yenileniyor direk zehir verdiğin yeri bile vücut tekrar toparlıyor sen ise eğer harfiyen uyarsan herşeyi kararında yapıp normal yeme düzenine geçeceksin ve hadi en fazla 4-5 ayın sıkı geçmiş olacak sence vücut yenilemeyecek mi? ha kesin yeniler diyemezsin her bünye ayrı çalışıyor ama bana diyet bittikten 2 yıl sonra herşeyin eski haline döneceği yönünde bir his geliyor....
bu arada protein diyeti yapıyorum diye et tavuk balık yiyip durursan işte yanlışın başladığı yerdir... daha önce de yazdım eski yediğimizden ne farklar var düşünelim bu eksikleri tamamlayalım daha önceki yediklerimiz daha mı su içerikliydi o zaman tavuk yerkende durmadan su tüketirsen karşılamış oluyorsun... yada sebze gününde üşenip sebze yapmazsan dukana suç atma
ay aslında yazılacak çok şey varda ben çok ağır grip oldum faranjit öksürük... ölüyordum kaç gündür cevapta yazmadım bu yüzden pazar günü gidip eczacıya diyetime uygun ilaçlar istedim. doktorlarla şimdi bunun diyaloğuna giremem dedim :) gittim eczacıya pastilime kadar şekersiz aldım... hatta yuttuğumda yan etkisi ishal olmak olan bir gargara aldım hehehe ishal olursam daha iyi :) prospektüslerde boğulacağımı zannettim bir an ama dur bakalım inşallah bu cahil cesareti işe yarar :)))
Pahalı bi diyet olduğu için başlayamam şuaniştende çıktım sınava hazırlanıyorum. Seneye inş
ben çok ağır grip oldum faranjit öksürük... ölüyordum kaç gündür cevapta yazmadım bu yüzden pazar günü gidip eczacıya diyetime uygun ilaçlar istedim. doktorlarla şimdi bunun diyaloğuna giremem dedim :) gittim eczacıya pastilime kadar şekersiz aldım... hatta yuttuğumda yan etkisi ishal olmak olan bir gargara aldım hehehe ishal olursam daha iyi :) prospektüslerde boğulacağımı zannettim bir an ama dur bakalım inşallah bu cahil cesareti işe yarar :)))
ha ha ha evet ya bunu ben sana derdim panic yapma sakin ol:))) ya dün akşam aneyler de idik yaprak sarması kabak tatlısı bol cevizli masa harika ben yanım da etimi götürdüm pişirdim zero ile yedim tek çatal almadım ama gel gör ki bu sabah yine aynı kiloda çoktımbu da can sıkıcı tabi tek kaçamak yok ama durunca insanın keyfi kaçıyor
Kizlar benide alin aranizaa( bugun basladim diyete. Ama anlamadigim
Bir sorum var bu yulaf kepeginden ekmek yapinca ayriyeten yine iki kasik tüketilmesi gerekiyormu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?