Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

migrosta ve metroda var gerçi şehir neresi bilmiyorum peşin konuştum ama erteleme güzelim yulaf kepeğini... aç hissetmemen çok güzel inşallah böyle gider yine de tam ne diyorsa diyet yapta sonra motivasyon düşüklüğüne neden olmasın...

Ben bu aralar dukan helvaya taktım, ikindi vakti kahvenin yanında dukan helva yapıyorum

Light dondurmanın içeriğine bakınca paylaşırsan sevinirim...

ayy bende bir ara taktıydım hatta içine azıcıkta çeçil peyniri ekliyordum... light dondurmaya bakayım güzelim sahlep kullanılıyorsa uygun olabilir bize serbest sahlep :) ama emin olmak lazım tabi...

http://www.mado.com.tr/gercek-dondurma/gercek_dondurma_diyet_dondurmalar.aspx

madonun ki olmaz gibi burda içindekiler verilmemiş ama normal dondurmaya göre %50 daha az kalorili demiş... yağ yüzdesi de 2 den fazla

ama normal diyet düzenine geçersek bu olur :)

Teşekkür ederim.Bundan böyle bu diyetin sağlıksız olduğunu söyleyene hemen tahlilleri göstereceğim.Diyet iyi güzelde bırakınca insan çok bocalıyo gibi resmen yemeğe korkuyordum.

eh onca kilo verince korkuyor insan geri gelecek diye :18:

ya ben grip oldum üstüne da regl olun ca kilolar artışta yine şişkinlikte cabası ama pes etmek yok bugün
yeşilçaya yüklenelim bakalım

Çeçil mi, of harika olur gerçekten, bende denemeliyim

Benim kilom bu ara iyice durdu ya, 2 haftada sadece 800 gr verdim, r...lm uzadı ondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum,

bitince birden iner belki...

Evet sonunda duzenli takip ettigim siteye uye olabildim :)
Artik aranizda yeni bir obeziniz var :) dun itibariyle 93.8 kiloyla basladigim dukan diyetine 1 gunun sonunda 300 gr vererek 93.5 ile devam etmekteyim :)
29 yasinda 1.70 boyundayim. 2 sene evvel yine bu kilodaykeb gurkan kubilaya gittimm hani su yiye yiye zayiflicaksiniz diye tv de heran karsimiza cikabilecek olan ic hastaliklar uzmani. 9 ay tedavi oldum evet yiye yiye 9 ayda 23 kilo verip 70 kiloya dusmustum. Netekim biraktiktan 3 ay sonra ufak ufak almaya basladim ve 2 senebin sonunda durum ortada basladigim noktaya geri dondum kilo vermek kesinlikle kolay bisey ama indigin o kiloda durmak imkansiz gibi biseydi benim icin. 5 sene evvel valanda diyet disi yollarla zayiflamaya kalkmis guzellik merkezlerine tonlarca para harcamistim. Evet cok kisa surede lpg karboksi lipoliz quantum vs derken incecik te olmustum ama dedigim gibi her seferinde basa dondum yeni bir hayal kirikligiyla. Gecen sayfayi karistirirken dukan diyetini hep duyuyordum ama ne oldugu hakkinda hic fikrim yoktu. Butun yorumlarinizi sayfalarcaa okudum. Gidip kitabi aldim 2 saatte okuyup bitirdim. Ciktim alisverisimi yaptim ve dun sabah araniza katildim :) vermem gereken kili 20 den fazla oldugu icin test bana 7 gun demesine ragmen atak kismini 10 gun yapicam. Henuz bi sikayetim yok hatta yediklerimden mutluyum bile. Benim gibi sebelerini kilo alip vermeyle geciren biri icin degisik bi yontem en azindab denemedim demiim :) aranizda olmak cok guzel :) kisacasi HOSGELDIMMN :)

bugün iş yerinde makarna günüymüş sadece makarna vardı ve ben sadece makarna yedim (

puffffff

kipada buldum aldım bugün hatta küçük bi stoğum bile oldu:)))))

bugünki menüm

sabah : 1 haşlanmış yumurta + 1 bardak light süt
arada:1 bardak neskafe (sütsüz,şekersiz,süt tozsuz)
öğlen:yağsız tavuk kavurma + light yoğurt
ara:1 kase lihgt yoğurt içine 1 çay kaşığı tatlandırıcı ve 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği + şekersiz çay
akşam:yağsız kıymalı yumurta + şekersiz çay

sizce atak evresi 2. gün için menüm olmuşmu?

kepeğimi bugün aldıgım için pek bişe yapamdım tariflere bakıyorum:)))))

ya ben diyettemiyim diilmiyim pek anlamıyorum
sürekli tokum kendimi ihç diyette gibi hissetmiyorum
sürekli aç kalarak diyet yaptıgım için şu an tok olunca üstüme ilk başta bi suçluluk çöküyo:)))
ama yiyebildiğim kadar et yumurta yiyorum
süt sadece 1 bardak günde 200 ml falan:)

hoşgeldinnn :))

Çok güzel olmuş Bol kilo vermeler

Hoşgeldin aramıza Dukan diyeti ilk galiba ama diyetler konusunda baya deneyimlisin.Haklısın insan isteyince kilo veriyor önemli olan geriye almamak.Benimde hedefime az kaldı ve geri alırım korkusu çok var.Kolay bir diyet aç susuz kalmıyor insan.Geriye dönülmez eksilerimiz olsun inşallah

Ne güzel değilmi aç kalmadan kilo veriyoruz.Gerçi bir süre sonra bu proteinler bayıyor değişik şeyler istiyorsun ama yinede çekilmez değil.Kendini tok hissetsende üç öğün tüketmeye dikkat et protein yedikçe daha güzel kilo kaybı oluyor.Bol eksilerin olsun

Bugun aksam yemegimde duakn ekmegini tavaya cay kasigiyla minik minik dokerek yapti. Yarim kasik yulafla sut ve yumurta nerdeyse 25-30 tane minik ekmekcigim oldu :)
Dun aksamdan kalan haslanmis tavuk gogsunu ince ince didikledim. Ustune biraz sut köri ve karabiber ekleyip biguzel karistirdim tavada sut hafif cekene kadar pisirdim. Ekmekciklerimi tabaga koydum ustunede tavugu doktum :) mukemmel bisi oldu mutlaka deneyin :)

hoş geldin.bu diyette gerçekten açlık hissetmiyorsun. ben 3 kez atak yaptım ama seyre geçmek nasip olmadı.zatürre olunca bıraktırıldım :)
ama tekrar başlayacağım sanırım.bu sefer seyirden başlayacağım çünkü etten nefret ediyorum.bir de üst üste atak yapmak istemiyorum.ah bir de şeker bağımlısı olmasam hiç sorun olmayacak....ben de 89 kiloyum.benim yolum da çooooook uzun.

Evet bayagi deneyimli sayiliri. Araya bide benim belfitigi tedavimden dolayi kortizon tedavileride girince ne sen sor ne ben soyliim baya seyler yasadim:) yine basa dondum belki ama hic azmimi kaybetmedim. En azindan kilo verebildigimi biliyorum:) insallah bigun buraya bende hedefime az kaldi diyebilirim :) ne mutlu sana :) sansimiz ve azmimiz bol olsun :)

Emin ol yol sandigin kadar uzun degil 100lu kilolardan 70e dustugum zamanlari bile gordum. Seyir kismini1/1 yaparsan sıkıntı yasamazsin tatlim :) bu arada cok cok gecmis olsun.
Bense atagin 2.gununu bitiriyorum yrn 3 :) ve 10 gun yapicam asil uzun yol bende :)

ya ben grip oldum üstüne da regl olun ca kilolar artışta yine şişkinlikte cabası ama pes etmek yok bugün
yeşilçaya yüklenelim bakalım

Geçmiş olsun.Benim gribim bir ay sürdü iki hafta diyetime ara vermek zorunda kaldım.Meyve tüketemediğimiz için daha da geç oluyor galiba iyileşmemiz.Kendine iyi bak.

Merhaba arkadaslar bende kismetse alisverisimi yapip pazartesi diyetime baslicam fakat sornak istedigim bisey var dun urunlere bakmak icin migrosa gittim yulaf kepegi var birde yulaf kepegi karisimi diye bisey var biz bunuda kullanabiliyormuyuz hangisi daha etkili bunu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…