Çeçil mi, of harika olur gerçekten, bende denemeliyim
Benim kilom bu ara iyice durdu ya, 2 haftada sadece 800 gr verdim, r...lm uzadı ondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum,
bitince birden iner belki...
Evet sonunda duzenli takip ettigim siteye uye olabildim :)
Artik aranizda yeni bir obeziniz var :) dun itibariyle 93.8 kiloyla basladigim dukan diyetine 1 gunun sonunda 300 gr vererek 93.5 ile devam etmekteyim :)
29 yasinda 1.70 boyundayim. 2 sene evvel yine bu kilodaykeb gurkan kubilaya gittimm hani su yiye yiye zayiflicaksiniz diye tv de heran karsimiza cikabilecek olan ic hastaliklar uzmani. 9 ay tedavi oldum evet yiye yiye 9 ayda 23 kilo verip 70 kiloya dusmustum. Netekim biraktiktan 3 ay sonra ufak ufak almaya basladim ve 2 senebin sonunda durum ortada basladigim noktaya geri dondumkilo vermek kesinlikle kolay bisey ama indigin o kiloda durmak imkansiz gibi biseydi benim icin. 5 sene evvel valanda diyet disi yollarla zayiflamaya kalkmis guzellik merkezlerine tonlarca para harcamistim. Evet cok kisa surede lpg karboksi lipoliz quantum vs derken incecik te olmustum ama dedigim gibi her seferinde basa dondum yeni bir hayal kirikligiyla. Gecen sayfayi karistirirken dukan diyetini hep duyuyordum ama ne oldugu hakkinda hic fikrim yoktu. Butun yorumlarinizi sayfalarcaa okudum. Gidip kitabi aldim 2 saatte okuyup bitirdim. Ciktim alisverisimi yaptim ve dun sabah araniza katildim :) vermem gereken kili 20 den fazla oldugu icin test bana 7 gun demesine ragmen atak kismini 10 gun yapicam. Henuz bi sikayetim yok hatta yediklerimden mutluyum bile. Benim gibi sebelerini kilo alip vermeyle geciren biri icin degisik bi yontem en azindab denemedim demiim :) aranizda olmak cok guzel :) kisacasi HOSGELDIMMN :)
bugün iş yerinde makarna günüymüşsadece makarna vardı ve ben sadece makarna yedim (
puffffff
kısaca hoşgeldin tatlım aramıza :)
kız bende yaptırdım aynen bir quantumu denemedim o nedir işe yarar birşeyse durmayayım
bende aynı yollardan geçip geldim senin gibi ve dukan bende ilk kez süper işe yaradı inşallah sende de işe yarar gerçi ben hiç bir diyetle 5-6 kilodan fazla vermedim. hatta hastanede çalışırken diyetisyen arkadaşım vardı her öğünü beraber yer onda kalır sporumu bile takip ederdi ama olmadı kısmet dukanaymış... devamını getirmesi çok zor olmayan bir diyet alışırsan yulaf kepeğine hayatın boyu yiyecek bile olsan pasta börek yaparak tüketebilirsin... bende 95 kilodan düştüm ve 7 gün atak yapıp 5 kg verdim... 7 gün sonunda bak sende 3 kilo filan olursa verdiğin devam et 10 gün yap ama 5 kiloyu da geçersen sağlıklı olmaz bir haftada rahatça seyire geç nasılsa vereceksin...
kipada buldum aldım bugün hatta küçük bi stoğum bile oldu:)))))
bugünki menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta + 1 bardak light süt
arada:1 bardak neskafe (sütsüz,şekersiz,süt tozsuz)
öğlen:yağsız tavuk kavurma + light yoğurt
ara:1 kase lihgt yoğurt içine 1 çay kaşığı tatlandırıcı ve 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği + şekersiz çay
akşam:yağsız kıymalı yumurta + şekersiz çay
sizce atak evresi 2. gün için menüm olmuşmu?
kepeğimi bugün aldıgım için pek bişe yapamdım tariflere bakıyorum:)))))
Merhaba arkadaslar bende kismetse alisverisimi yapip pazartesi diyetime baslicam fakat sornak istedigim bisey var dun urunlere bakmak icin migrosa gittim yulaf kepegi var birde yulaf kepegi karisimi diye bisey var biz bunuda kullanabiliyormuyuz hangisi daha etkili bunu merak ettim
Kizlarrrrrr 92.9 ciktim bu sabah. 2. Gunun sonunda 900gr :) fena sayilmaz degilmiiii
Quantum da sacma bisi inan,denemediim alet kalmadi benim hepsi para tuzagi. Hepsinin sonucu ayni seye cikiyo : "girtlagini tutacaksin" :))) ben 2 gunun sonunda 900 gr vermis bulunuyorum bu sabahki tarti sonucumla :) 10 gun yapicam. Umarim tatmin edici sonuclar alirim artik dukan amcadan medet umuyorum son cagre :)
çok iyi demekki vücudunda ödem varmış... hemen bırakıyor kendini...
kızzzzzzzzzzzzzzzzzz makarna neee çok büyük aksilik olmuş bu yaaaa yanında ton balığı taşı bak ne olur ne olmaz... birde 2 gün atak yap istersen...
evet peynirle daha bir güzel oluyor ama peyniri koyunca durmadan karıştırmak gerekiyor benim kolum baya yoruluyor :) ama tadına değer...
bende 500 g artıdayımdiyet boyunca ilk kez artıya geçtim. regl yaklaşıyor ben gözüm dönmüş bir şekilde dolabın etrafında ciğerci kedileri gibi geziniyorum. peynir yiyorum haftalık 1 kg ı geçtim Allah sonumu hayır etsin zorlayıp yoğurt yemeye başladım. peynir mi yaramadı nedir yoksa sadece regl şişliği mi? ilk kez parmaklarım filan da şişti ayyy birde tuzu kesemiyorum dün tuz atmıyım diye lahanayı sirke ve limon tuzuyla pişirdim ama yanında turşu yedim afferim bana yani tuzdan şişiyorum sanırsam
ben soğuk lipolize biraz daha iyi bakıyorum geçenlerde 2 seans aldım. sonra araya regl girdi. yağ hücreleri içleri boşalsa bile yok olmuyor yok olması için birşeyler yapmak lazım... cryo lipoliz diye birşey var 800 tl fiyat çıkardı oda bana tuzlu geldi lazer lipoliz aldım... para tuzağı olduğu doğru ama liposuction için doğum yapmış olmayı istiyorum yada karın gerdirme için... birde efsun74 sayesinde tanıştığım callanetics var yavaş filan ama ne zaman yapsam deli gibi kas ağrısı çekiyorum şimdilik 2 günde bir yapıyorum alıştım gibi ağrı yapmazsa her güne geçicem
Ben tuzu 2 senedir minimum kullanıyorum canım, eşim ve çocuklarda alıştı artık, gelen misafirler tuz katıyorlar mecburen
sende yavaş yavaş azalt, zamanla alışırsın, geçen benim parmaklarım da da vardı şişlik yüzükten anladım, oluyor arada,
vereceğimiz kilolar azaldıkça verme hızı da iyice yavaşlıyor, hayırlısıyla kurtuluruz inşallah
Calla devam ediyor musun? ölçülerini aldın mı? sakın zorlama kaslarını yavaş yavaş açılacak inşallah, ben sabah süper call
akşamları da QUİCK CALLANETİCS HİPS&BEHİND 20 dk basen ve kalça için yapıyorum, etkili olacağına inanıyorum
gün içinde kaslarımı çalıştığını hissediyorum, güzel etkili gerçekten...
Callanetics ne bilemedim onu :) yaklasik 6 sene evvel soguk lipolizde yaptirdim ben 4 seans kadar. Ayda bir yapiliyodu 4 seans yapmistim inanilmaz incelmistim. Goren sok oluyodu. Biraz acili bi surec. Seanstan sonra 10 gun sismistim cok fena sonra biguzel inceldimki 4 beden kadar atmistim goren tanimiyodu. Sonra mi nooldu. Lipoliz yapilan yerler kilo artisiyla beraber cukur cukur kaldi. Cildim dalgali bi deniz gibi oldu masaj ve lpg ile duzeltmeye calistim ama 6 sene olmasina ragmen hala sıkıntısını yasiyorum. Cok bel baglamamak ve dogal yollarla kilo vermek lazim. Artik bu yoldayim cunku hepsinin zarari var. Dukan amcaya sıgindik simdilik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?