Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese Günaydınnn:)

Başlangıç tarihi: 29.11.2013
Başlangıc kilo: 87
Kaçıncı gün : 55
Gecen haftaki kilo :77.2
Güncel kilo: 76.5
Hedef kilo : 55
Boy :1,62

Araya hastalık,regl girmesine rağmen yine de haftayı iyi kurtardığımı düşünüyorum kızlar

Başlangıç tarihi: 9.9.2013
Başlangıc kilo: 85.4
Kaçıncı gün : 137
Gecen haftaki kilo :67.2
Güncel kilo: 67.2
Hedef kilo : 60
Boy :1.63

Bu hafta kilom aynı maalesef, reglm hala devam ettiği için olabilir, 1-2 gün içinde değişeceğini umuyorum...

Çeçil mi, of harika olur gerçekten, bende denemeliyim

Benim kilom bu ara iyice durdu ya, 2 haftada sadece 800 gr verdim, r...lm uzadı ondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum,

bitince birden iner belki...

evet peynirle daha bir güzel oluyor ama peyniri koyunca durmadan karıştırmak gerekiyor benim kolum baya yoruluyor :) ama tadına değer...

bende 500 g artıdayım diyet boyunca ilk kez artıya geçtim. regl yaklaşıyor ben gözüm dönmüş bir şekilde dolabın etrafında ciğerci kedileri gibi geziniyorum. peynir yiyorum haftalık 1 kg ı geçtim Allah sonumu hayır etsin zorlayıp yoğurt yemeye başladım. peynir mi yaramadı nedir yoksa sadece regl şişliği mi? ilk kez parmaklarım filan da şişti ayyy birde tuzu kesemiyorum dün tuz atmıyım diye lahanayı sirke ve limon tuzuyla pişirdim ama yanında turşu yedim afferim bana yani tuzdan şişiyorum sanırsam

kısaca hoşgeldin tatlım aramıza :)

kız bende yaptırdım aynen bir quantumu denemedim o nedir işe yarar birşeyse durmayayım

bende aynı yollardan geçip geldim senin gibi ve dukan bende ilk kez süper işe yaradı inşallah sende de işe yarar gerçi ben hiç bir diyetle 5-6 kilodan fazla vermedim. hatta hastanede çalışırken diyetisyen arkadaşım vardı her öğünü beraber yer onda kalır sporumu bile takip ederdi ama olmadı kısmet dukanaymış... devamını getirmesi çok zor olmayan bir diyet alışırsan yulaf kepeğine hayatın boyu yiyecek bile olsan pasta börek yaparak tüketebilirsin... bende 95 kilodan düştüm ve 7 gün atak yapıp 5 kg verdim... 7 gün sonunda bak sende 3 kilo filan olursa verdiğin devam et 10 gün yap ama 5 kiloyu da geçersen sağlıklı olmaz bir haftada rahatça seyire geç nasılsa vereceksin...

bugün iş yerinde makarna günüymüş sadece makarna vardı ve ben sadece makarna yedim (

puffffff

kızzzzzzzzzzzzzzzzzz makarna neee çok büyük aksilik olmuş bu yaaaa yanında ton balığı taşı bak ne olur ne olmaz... birde 2 gün atak yap istersen...

Quantum da sacma bisi inan,denemediim alet kalmadi benim hepsi para tuzagi. Hepsinin sonucu ayni seye cikiyo : "girtlagini tutacaksin" :))) ben 2 gunun sonunda 900 gr vermis bulunuyorum bu sabahki tarti sonucumla :) 10 gun yapicam. Umarim tatmin edici sonuclar alirim artik dukan amcadan medet umuyorum son cagre :)

herkese günaydın

Başlangıç tarihi: 03.12.2013
Başlangıc kilo: 69.2
Kaçıncı gün : 52
Gecen haftaki kilo :60.9
Güncel kilo: 60.7
Hedef kilo : 52
Boy :1,64

çok güzel olmuş menün....

ben sana hemen bir tane yazayım...

2 yumurta, 6 kaşık yulaf kepeği ( ben kabızlık problemim yüzünden 3 kaşık yulaf 3 kaşık buğday kepeği koydum), 1 çay bardağı süt, kalıp beyaz peynirler varya light 2 parmağın kalınlığında kesip koca dilimi de ezdim, 1 tatlı kaşığı mahlep (mahlepli kabartma tozu kullanıyordum içinde şeker varmış o yüzden bahartçıdan mahlep aldım), varsa 6-7 damla zeytin aroması, 1 tatlı kaşığı çörekotu, 1 paket kabartma tozu hepsi iyice karıştırılır. 150 derece fırında 1 saat pişirilir böylece içi ıslak kalmaz... ha birde büyük tepsiye yağlı kağıt serdim ince bir tabak gibi boşalttım. kabarmasının şartı da fırına tepsiyi ilk koyduğunda fırın sıcak olacak... atakta sen 1,5 yk na göre hesapla 3 günlük ekmek bu poğaça gibi oldu

tatlım atakta yulaf kepeği galeta karışımını kullanamıyorsun. sadece yulaf kepeğini günde 1,5 yk tüketiyorsun. seyir evresine geçtiğinde karışımı kullanabilirsin hatta damak tadı olarak daha çok seveceksin. yulaf kepeğinden 2 kaşık eğer karışım kullanırsan 3 kaşık tüketebiliyorsun ataktan sonra...

Başlangıç tarihi: 10.01.2014
Başlangıc kilo: 84.5
Kaçıncı gün : 13
Gecen haftaki kilo :80.8
Güncel kilo: 80.4
Hedef kilo : 60
Boy :1,70

Seyir evremin ilk haftasında sadece 400 gr verebildim bir şeyleri yanlış mı yapıyorum ben. moralim bozuldu

Son düzenleme:

ben soğuk lipolize biraz daha iyi bakıyorum geçenlerde 2 seans aldım. sonra araya regl girdi. yağ hücreleri içleri boşalsa bile yok olmuyor yok olması için birşeyler yapmak lazım... cryo lipoliz diye birşey var 800 tl fiyat çıkardı oda bana tuzlu geldi lazer lipoliz aldım... para tuzağı olduğu doğru ama liposuction için doğum yapmış olmayı istiyorum yada karın gerdirme için... birde efsun74 sayesinde tanıştığım callanetics var yavaş filan ama ne zaman yapsam deli gibi kas ağrısı çekiyorum şimdilik 2 günde bir yapıyorum alıştım gibi ağrı yapmazsa her güne geçicem

kızzzzzzzzzzzzzzzzzz makarna neee çok büyük aksilik olmuş bu yaaaa yanında ton balığı taşı bak ne olur ne olmaz... birde 2 gün atak yap istersen...

off sorma cnm ya yemekhaneye indim şok oldum doğru söylüyorsun yanıma alıcam artık ne bileyim hiç böyle
bir şey gelmemişti başıma her gün güzel et ve sebze yemekleri çıkıyor diye dikkat etmedim

Ben tuzu 2 senedir minimum kullanıyorum canım, eşim ve çocuklarda alıştı artık, gelen misafirler tuz katıyorlar mecburen

sende yavaş yavaş azalt, zamanla alışırsın, geçen benim parmaklarım da da vardı şişlik yüzükten anladım, oluyor arada,

vereceğimiz kilolar azaldıkça verme hızı da iyice yavaşlıyor, hayırlısıyla kurtuluruz inşallah

Calla devam ediyor musun? ölçülerini aldın mı? sakın zorlama kaslarını yavaş yavaş açılacak inşallah, ben sabah süper call

akşamları da QUİCK CALLANETİCS HİPS&BEHİND 20 dk basen ve kalça için yapıyorum, etkili olacağına inanıyorum

gün içinde kaslarımı çalıştığını hissediyorum, güzel etkili gerçekten...

Callanetics ne bilemedim onu :) yaklasik 6 sene evvel soguk lipolizde yaptirdim ben 4 seans kadar. Ayda bir yapiliyodu 4 seans yapmistim inanilmaz incelmistim. Goren sok oluyodu. Biraz acili bi surec. Seanstan sonra 10 gun sismistim cok fena sonra biguzel inceldimki 4 beden kadar atmistim goren tanimiyodu. Sonra mi nooldu. Lipoliz yapilan yerler kilo artisiyla beraber cukur cukur kaldi. Cildim dalgali bi deniz gibi oldu masaj ve lpg ile duzeltmeye calistim ama 6 sene olmasina ragmen hala sıkıntısını yasiyorum. Cok bel baglamamak ve dogal yollarla kilo vermek lazim. Artik bu yoldayim cunku hepsinin zarari var. Dukan amcaya sıgindik simdilik :)

evet inşallah azaltacağım tuzu... limon tuzu bizde serbest mi acaba ya iş yerinden sitrik asit aldım belki marketteki limon tuzunun zararı olur diye ikisi de aynı şey ama sitrik asit içeriğiyle geliyor bana ne var biliyorum o biraz kesiyor tuz isteğimi

annem tuzsuz yerdi ona gidince alışıyorum da eşimde tuzlu yiyor ondan alışamadım...

aldım ölçülerimi ama ilk yaptığım gün 3-4 gün ağrıdı yapmayacaktım sonra ağrılar geçtikçe tekrarladım şimdi 2 günde 1 yapıyorum. cardio call var biraz daha hızlı bende onu yapıyorum... inşallah rutine binecek spor salonuna gitmeyi planlamıştım ama eşim karma spor salonlarından bahsedince sanki kopmaya diskoya gidiyorum muamelesi yapıyor... bende evde call yapıyorum birde dışarı çıkıp yürüyorum haftanın 4 günü...

soğuk lipoliz bana da etkili geliyor ama riskli olan kısmı şu kitapta da bu yazıyor yağ hücreleri belli kapasiteye ulaşınca bölünüp çoğalıyor. şimdi biz olanı yok edemiyoruz sadece kapasitesini azaltıyoruz... bende yıllar önce yaptırdım bunları hani dikkat ettim ama mesela mc donalds da kepekli hamburger yerdim :))) yani tuhaf bir dikkat neyse anladığım kadarıyla tamam onlar bir güzel yokettiler yağ hücrelerini ben elimdekilerin kapasitesini doldurup yine bölünmesine neden oldum o yüzden bir süre sonra geri geldi kilolar... acısına dayanabilsem lpg de güzel metot ama ben onu kaldıramıyorum... bel bağlamak demeyelim de bu yöntemler anca ek olabilir temel değil...
benim lipoliz olan yerler çukurlaştımı hiç farketmedim ama aslında ben tam dümdüzdüm. hiç bel yerim belli değildi. belki lipolizden sonra şekillenmiş olabilir...

callanetics bir tür aerobik ama öyle yavaş yavaş konuşa konuşa hatun sana hareket yaptırıyor yaparken pek sallamıyorsun ama baya baya kas ağrısı yapıyor... birde yavaş yaptığından kaçırdığın harekette olmuyor 3 kişi yapıyor başlangıç seviyeler birini orta seviyeler birini proflar 3. yü izliyor ben sevdim yani...

kilo bildirimlerini yapmayan kalmasınnnnn bakalım ne vermişiz ne almışız ( ben aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…