Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tatlım menülerini yaz istersen... birde ataktan sonra seyire geçildiğinde vücut biraz şaşırıyor seninde 2. haftan vücut biraz direnç göstermiş olabilir sabit kalma da geçersin bu günleri...

dün ne yedimm

sabah: peynirli omlet sütlü neskafe

ara: hibiskus çayı

öğle: hindi sote + kapuska

ara: 2 dilim poğaça hibiskus çayı

akşam: somon ızgara yeşillik turşu

ara: yarım dilim poğaça çay

dün ilk kaçamağımı yaptım. o kadar tarif ettim balığı nasıl getireceklerini herşey iyiydi mini sos kabına bir sos yapmışlardı üffff bir çatal aldım çok güzeldi yoğurda benzetmeme rağmen (nasıl bir sazanlık yada yeme dürtüsü diyelim) mayonezli bir karışım yapmışlar... dayanamadım çatalın ucuyla 2. kez aldım. başka da yemedim. ilkinde bilmiyordum ama 2. benim hatam... kendime keki tatlıyı yasakladım. en az 2 gün sadece yoğurt yicem

Başlangıç tarihi: 19/11/2013
Başlangıc kilo: 73
Kaçıncı gün : 64
Gecen haftaki kilo :65,7
Güncel kilo: 65
Hedef kilo : 59
Boy :1,63

Ya kizlar bisi sorucam. Biz nohut fasulye mercimek...vs bunlari hic yemicekmiyiz. O kismi anlamadim ben galiba

Son düzenleme:
Ya kizlar bisi sorucam. Biz nohut fasulye mercimek...vs bunlari hic yemicekmiyiz. O kismi anlamadim ben galiba

hayır tatlım nişasta yönünden çok zengin tahıllar onlar bezelye de mesela nişastalı bir sebze oda yasak... taaa ki güçlendirmeye kadar

Bak bu kotu oldu , simdiden ozledim etli nohutu mercimek corbasini uff

evlimisin tatlım??? benim eşimde durmadan mercimek çorbası ister aylardır kokluyorum

bulguru çok severdim. onuda karnabahar ile yendim karnabahar kısırı var o biraz çare oluyor ama mercimek çorbasının alternatifi yok çakma çorba yaptım salçalı soğanlı sarmısaklı mercimek yerine kepek koydum ama pek mutlu olamadım

tatlım menülerini yaz istersen... birde ataktan sonra seyire geçildiğinde vücut biraz şaşırıyor seninde 2. haftan vücut biraz direnç göstermiş olabilir sabit kalma da geçersin bu günleri...

aslında kaçamak yapmıyorum hiç. yemek yaparken yağ tuz kullanmıyorum arada sırada sınırlı izinllerle birşey yapıp çok az tadıyorum şeker ihtiyacm için.o da hani toplasanız 1 yemek yemek kaşığı boyutunda 1 parmak kalınlığında bir kek fln ya da aynı miktar dukanella. bu da her gün olmuyor 2-3 günde bir yapıyorum.

yemek olarak proteinde tavuk göğüs, kuşbaşı yapıyorum cok az soğan ekliyorum başka bir şey koymuyorum ama ilk hafta diye mi böyle acaba bilemedim.

canım bu söylediklerine göre kaçamak yok çokta dikkat ediyorsun... 2. haftan ya demekki ataktan seyire ilk geçiş olduğundan böyle olmuş sebzeler girdi ödem almışsındır... kabızlık durumun nasıl?

Yok müzmin bekarim :) karnabahar salatasimi hmmm denemem lazim hele su atagi bi bitirelim hayirlisiyla :)

Yok müzmin bekarim :) karnabahar salatasimi hmmm denemem lazim hele su atagi bi bitirelim hayirlisiyla :)

Yeşilçay içiyor musunuz yeşilçay birebir duraklamalarda ben baştan 5+5 ile başladım hızlıca verdim artık yavaşladı kilo vermem
artık 1+1 yapıyorum + yeşilçay içiyorum düzelmeye başladım :) duraklama olursa yumruk hareketi ile kırarım diye düşünüyorum.

evliyken yapması çok zor kıymetini bil... adam söylenip duruyor diyete de karşı zaten... aynı yemeği ona yağlı bana yağsız yapıyorum çok zor oluyor... birde diyet yapmama karşı olduğu için bozmam için elinden geleni yapıyor karşımda bugüne kadar neler yedi neler valla içim gidiyor masadan kalkınca alıp tabağını kokluyorum gelince sert duruşumla yok aç değilim midem şişti diyorum ama gel birde bana sor... bir sürü favorim var karnabahar kısırı, ıspanaklı börek, kabak mücver... sanırım dukan bitse de yaparım ben bunları...

ayrıca dukanın en sevdiğim kısmı bulaşık... yağsız yaptığımız için tabakları suya tutup direk makineye koyuyorum eşiminkileri süngerlemek gerekiyor... düşün ayran içiyoruz benimki light yoğurttan benim bardağı suya tutup atıyorum hemen... ne menem birşeymiş bu yağ... tek eksikliğini salatada duyuyorum artık

Ben henuz atagin 3. Gunundeyim :)cok yeni :) henuz duraklama yasayacak asamaya gelmedim. 2 gunde 900 gr verdim. Yrn sabah nolur bilmem :)
yesil cay pek hoslandigim bi tat degil bu 3 gunde de hic bitki cayi icmedim icmelimiyim acaba zorlada olsa

Başlangıç tarihi: 12.12.2013
Başlangıc kilo: 89.4
Kaçıncı gün :
Gecen haftaki kilo :80.0
Güncel kilo: 79
Hedef kilo : 60
Boy :1,65

Off valla ison bayagi zormus :) benim annemle babam bana cok guzel uyum sagliyolar sagolsunlar :) o konuda bi sıkıntım yok :) benim henuz favori biseyim cunku sebzeye gecemedim henuz 7 gun sonra artik :)bugun 6yk kepekle 12 tane mayali dukan ekmegi yaptim. Gunde 3 tane yiyebiliyorum tanesi yarim kasiga geliyo :) cok sahane oldu puf puf :)

6yk yulaf kepegi
3 yumurta beyazi(1 sari ustune)
Yarim bardak yagsiz yogurt
Yarim cay bardagi yagsiz sut
1cay kasigi kabartma tozu
1 tatli kasigi kuru maya

Hepsini karistirdim yarim saat mayalanmasini bekledim. Goz goz olunca minik silikon kek kaliplarina koyum 12 tane cikardim.4 gunluk ekmek hazir :)

Başlangıç tarihi: 17 Ekim 2013
Başlangıc kilo: 81
Kaçıncı gün : 99
Gecen haftaki kilo :67.5
Güncel kilo: 67.8
Hedef kilo : 60
Boy :1,65

3haftadir 67 resmen üzerime yapişti. dün aslinda 67.1 dim. tabi 5-6 gundur 67.1 de duruyorum. bende dun sabah sinirlendim gittim balli recelli kahvalti yaptim ohh sefam olsun. ne yumruk ne bisey fayda etmezmi arkadas. yesilcay tamam su tamam. nerden cikti bu 67

Ben henuz atagin 3. Gunundeyim :)cok yeni :) henuz duraklama yasayacak asamaya gelmedim. 2 gunde 900 gr verdim. Yrn sabah nolur bilmem :)
yesil cay pek hoslandigim bi tat degil bu 3 gunde de hic bitki cayi icmedim icmelimiyim acaba zorlada olsa

içmen lazım aslında günde 2 bardak diyor... eğer içemiyorsan hibiskus çayına bak kış günleri için ideal... ayrıca yeşil çay tadı hiç almıyorsun...bende zorlayarak içiyorum. atakta yenide başladığın için duraklama olacağını sanmam yanlız her gün tartılma güzelim motivasyonunu etkiler...

ooo süper bende ilk günlerimde mayalı yapardım daha çok kabarıyordu :))

bizde zor valla adam benim yüzümden rahat pilav yiyemiyormuş bir sürü laf yedim sonunda pes edip yiyeceğimi sandı ama ben gidip shirataki pirinci aldım pek pirinç tadı olmasada nefis diyorum nasılsa tadına bakmıyor :)))

yaa niye öyle yaptın kuzu ya kırılırdı vücudunun inadı biraz daha sabır bari bal yiyeydin daha sağlıklı reçel yemeseydin

kaç gün kaldı dukanın hesabına göre???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…