Hahah sahaneymis ya :) ben shirataki pirinci hic denemedim nasi bilmiyorum. Ne zaman deneme hakkim var bunu. Neyin yerine geciyorooo süper bende ilk günlerimde mayalı yapardım daha çok kabarıyordu :))
bizde zor valla adam benim yüzümden rahat pilav yiyemiyormuş bir sürü laf yedim sonunda pes edip yiyeceğimi sandı ama ben gidip shirataki pirinci aldım pek pirinç tadı olmasada nefis diyorum nasılsa tadına bakmıyor :)))
Balin gözüne gözüne vurdum valla:)))yaa niye öyle yaptın kuzu ya kırılırdı vücudunun inadı biraz daha sabır bari bal yiyeydin daha sağlıklı reçel yemeseydin
kaç gün kaldı dukanın hesabına göre???
içmen lazım aslında günde 2 bardak diyor... eğer içemiyorsan hibiskus çayına bak kış günleri için ideal... ayrıca yeşil çay tadı hiç almıyorsun...bende zorlayarak içiyorum. atakta yenide başladığın için duraklama olacağını sanmam yanlız her gün tartılma güzelim motivasyonunu etkiler...
gün sonu.iş yoğunluğu üstüne çok iyi geldi bu.çok güldüm.süpermişşşş
Hahah sahaneymis ya :) ben shirataki pirinci hic denemedim nasi bilmiyorum. Ne zaman deneme hakkim var bunu. Neyin yerine geciyor
sorma yaa banada 60 yapıştı kurtulamadım bi türlüBaşlangıç tarihi: 17 Ekim 2013
Başlangıc kilo: 81
Kaçıncı gün : 99
Gecen haftaki kilo :67.5
Güncel kilo: 67.8
Hedef kilo : 60
Boy :1,65
3haftadir 67 resmen üzerime yapişti. dün aslinda 67.1 dim. tabi 5-6 gundur 67.1 de duruyorum. bende dun sabah sinirlendim gittim balli recelli kahvalti yaptim ohh sefam olsun. ne yumruk ne bisey fayda etmezmi arkadas. yesilcay tamam su tamam. nerden cikti bu 67
Balin gözüne gözüne vurdum valla:)))
Ben dukan testini,dukana baslamadan 1 ay once yapmistim. Bana ideal kilo 65 demisti ve 18 ocak 2014 de ideal kiloya ulasacaktim. güya:) Aslina bakarsan testten 1 ay sonra baslayarak ocakta bu kiloda olmam gayet iyi gibi ama ben annemlerin yanina gitmeden en azindan 65 i gormke istiyordumAnnemler dukani biraktim diye biliyorlar. oraya gidince en azindan guclendirmeye gecerdim hafiften diyordum :|
bende bi ara alsammı diye düşündüm ama sonra bikaç yerde yorumlarına denk geldim çok kötü vs. demişler bende vazgeçmiştim almaktan. ben en çok biber dolması yaptığımda pirincin yokluğunu hissetmiştim. pilav falan pek sevmiyodum zaten ama dolmada olmayıncaher zaman yiyebilirsin sıfır kalori gurmenet ten aldıydım. azıcık ayırdım eşime sütlaç yaptığım gün kendime de onunla yapıcam o zaman tarifi paylaşırım... ama pilav biraz tuhaf oldu acemilik herhalde... birde shirataki noddle aldım onu da eşime spagetti yaptığım gün yapıcam inşallah... birşeyin yerine de geçmiyor istediğin gibi ye... yanlız paketleri küçükmüş bir paketten bir pilav ve 2 yk kaldı oda sütlaca...
Spor nerdeyse hic yapmiyorum. 1 ay oncesine kadar evde leslie yapmaya calisiyordum.uzun zamandir onuda yapmiyorum. 2 haftadir sinav haftam ustune birde butunlemelere kaldim 1 haftada o. ondan once calisma haftasi.bla bla..dersler agir sabah cik aksam gel. Anlayacaginiz bende bahaneler bitmiyor:))eh süre hesabına göre daha vaktin var tabi sen erkene almak istiyorsun... iyi etmişsin sınırlı izinli bile değil bal afferim sana
spor ne alemde nasıl gidiyor???
Dogru aslinda ama ne bileyim atak diye hergun tartiliyorum sonra persembeden persembeye duserim :) hibiskus cayida var evde onuda sevemedim ama dur gaza geldim gidiim bi yesil cay iciim bari :)
suan olmak.istedigim yerdesin:)) 14 kilo zayifladim guya ama neremden gitti bu kilolar anlamiyorum. Hala gobegim var hala bacaklarim kalin :'(sorma yaa banada 60 yapıştı kurtulamadım bi türlü
bende bi ara alsammı diye düşündüm ama sonra bikaç yerde yorumlarına denk geldim çok kötü vs. demişler bende vazgeçmiştim almaktan. ben en çok biber dolması yaptığımda pirincin yokluğunu hissetmiştim. pilav falan pek sevmiyodum zaten ama dolmada olmayınca( bayaa hissetmiştim yokluğunu. sonra karnabahar kısırı çıkıncaaa :)) amaaan boşver pirinci bu çok daha nefis dedim :))
sende gelirsin bu noktaya inşallahhh.bende bi 50lere inebilsemmm. bende 8 kg verdim ama banada hep aynıymışım gibi geliyor ama etrafımdaki insanlar farkediyo zayıfladın diyolar :)) bide şöyle bişey var zayıflayınca hani sadece dış görüntüden gitmiyomuş kilo. iç organlardaki yağlarda vs.dede azalma oluyomuşsuan olmak.istedigim yerdesin:)) 14 kilo zayifladim guya ama neremden gitti bu kilolar anlamiyorum. Hala gobegim var hala bacaklarim kalin :'(
suan olmak.istedigim yerdesin:)) 14 kilo zayifladim guya ama neremden gitti bu kilolar anlamiyorum. Hala gobegim var hala bacaklarim kalin :'(
Benimde ayni sekilde gorenler noldun sn boyle zayiflamissin cok diyorlar ama su 67 fena bozuyor sinirlerimi:) kiyafetlerdende baya fark oldugu belli her ay olculerimi aliyorum ayni tarihte ondada düsüs var ama sporla vucudu sekillendirmek sart anlasilan tek diyetle olmuyormussssende gelirsin bu noktaya inşallahhh.bende bi 50lere inebilsemmm. bende 8 kg verdim ama banada hep aynıymışım gibi geliyor ama etrafımdaki insanlar farkediyo zayıfladın diyolar :)) bide şöyle bişey var zayıflayınca hani sadece dış görüntüden gitmiyomuş kilo. iç organlardaki yağlarda vs.dede azalma oluyomuş
Aslinda spor yapmam icin guzel bir yuruyus alani var evimin yakininda ama cidden dersler agir ya:)) birde son senem onun stresi. mezuniyete kadar bacak gobek kalmamasi lazimki salinayim balo salonunda:))spor olmadığından farkedemiyorsun kilo olarak gitsinde güçlendirme de spora ağırlık verirsin...
tabiki spor kesinlikle şarttt. benim eşim beden öğretmeni.deli gibide spor yapar. hani hiç bişey yapamazsan bile yürüyüş yap. çünkü en iyi sporun yürüyüş olduğunu söylüyor hep. en az yarım saat.Benimde ayni sekilde gorenler noldun sn boyle zayiflamissin cok diyorlar ama su 67 fena bozuyor sinirlerimi:) kiyafetlerdende baya fark oldugu belli her ay olculerimi aliyorum ayni tarihte ondada düsüs var ama sporla vucudu sekillendirmek sart anlasilan tek diyetle olmuyormusss
Ben henuz atagin 3. Gunundeyim :)cok yeni :) henuz duraklama yasayacak asamaya gelmedim. 2 gunde 900 gr verdim. Yrn sabah nolur bilmem :)
yesil cay pek hoslandigim bi tat degil bu 3 gunde de hic bitki cayi icmedimicmelimiyim acaba zorlada olsa
Memlekete gidince artiktabiki spor kesinlikle şarttt. benim eşim beden öğretmeni.deli gibide spor yapar. hani hiç bişey yapamazsan bile yürüyüş yap. çünkü en iyi sporun yürüyüş olduğunu söylüyor hep. en az yarım saat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?