Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hafta ya yarış mı düzenlesek ne :) en çok kilo vereni herkes tebrik etsin biraz daha gaza mı ihtiyacımız var ne ?

......

Merhaba öncelikle kilo verenleri tebrik ederim :) ben bugün kilo bildirimi yapmadım çünkü doğru düzgün yapamadım atak kısmını o yüzden baştan atak yapacağım :) yetersiz kaldığım için size sormak istedim çok şeker ihtiyacım olduğunda meyveli yoğurt yemek istiyorum sizin önerebileceğiniz bir yoğurt var mı

bende yarın başlıyorum şuan 65 kiloyum ve moralim çok bozuldu acil 10 kilo vermem lazım 1 hafta atak yapıcam 15 günlük şubat tatilinde 4 kilo felan gider mi acaba ???? :18::18:

Atak ta yada sp gunlerinde dd yiyebiliyormuyuzzzz

yani bir an önce kurtulmak istiyorsanız kilolardan duraklamayı beklemeye gerek yok yeşilçay metabolizmayı hızlandırıyor ve
yağ yakıyor kötü de olsa için ben tadına alıştım bile
Bu gazla gidip markete yesil cay aldim. Ama bergamut aromalisini. Vallahada yaptim ictim sanirim bunu icebilirim :) gaza gelince yesil cay icebiliyorum sanirim siz hergun dürtün beni

Regl benim en buyuk sorunum. Ben regl olmuyorum. Anca dogumkontrol hapi kullanmam gerekiyor. Zaten o haplar hep beni bu hale getirdi. Sonunda dayanamayip biraktim 4 aydirda regl olmuyorum. Ostrojenim dusuk erken menepoz riskiyle bile karsikarsiyayim. Onceleri cok taktim kafama ama artik akisina biraktim. Bu yaptigin caymi ise yaradi sende. Olmadi bende bi denerim. Regl olmamakta kilo vermeyi zorlastiriyo tabi

Eki Görüntüle 947185 Eki Görüntüle 947186

kilo verenleri tebrik ediyorum bu hafta fazla verememişiz mtkova seni tebrik ediyorum

Ben geç kalmışım yaaa Evde yoktum yeni giriyorum nete yine bildirimimi yazmış olayım bari

Başlangıç tarihi:10.11.2013
Başlangıç kilo:89.2
Hedef kilo:70
Dukanın kaçıncı günü:73
İki hafta önceki kilo:75.6
şimdiki kilo:72.4

iki hafta ara vermek zorunda kaldığım için 3 gündür sp yaptım bugün ps ye geçtim

Ben henuz atagin 3. Gunundeyim :)cok yeni :) henuz duraklama yasayacak asamaya gelmedim. 2 gunde 900 gr verdim. Yrn sabah nolur bilmem :)
yesil cay pek hoslandigim bi tat degil bu 3 gunde de hic bitki cayi icmedim icmelimiyim acaba zorlada olsa

Evet bencede içmelisin.Form çayları ve özellikle yeşil çay iç gerçekten etkili

73 gunde 17 kilo... valla supersinn. Off bende gorebilecekmiyim o gunleri cok kiskandimmmm

73 gunde 17 kilo... valla supersinn. Off bende gorebilecekmiyim o gunleri cok kiskandimmmm

Dukan gerçekten etkili Beslenme alışkanlıklarım değişti resmen, iki hafta bıraktım herşeyden yedirdiler bana hastayım diye pilav,nohut,çorba hatta hastaya pasta getirdiler ondan bile yemek zorunda kaldım.Yalnız yediklerim hep iki üç kaşıktan ibaretti ve hiç kilo almadan kilomu korudum.Bu yediklerimin yanında yulaf kepeğimi yapmaya devam ettim yumurtalarımı ve etlerimide yedim sanırım yiyecekler proteğinle birleşip az porsiyonlar olarak tüketilince kilo korunmuş oluyor.İki hafta güçlendirme yapmış sayıyorum kendimi.
Sende göreceksin tabiki bu günleri hemde tam yazın başında.İncecik olacaksın, ama senin söylediğin gibi boğazımızı tutup kilomuzu korumak önemli

Ayyyyy canimm yaa insallahhh . Evet tamda yaz basina gelicek dimii. Bak birazdaha keyfim yerine geldi simdi. 7 haziran arkadasimin dugunu var bitsin gitsin ozamana kadar :) valla cok gaza getirdi senin durum beni. Umarim haziranda bu konusmalari hatirlayip guleriz :) kilo almamis olman isr mukemmelin mukemmeli :) aman aman nazar degmesin dilini isir :)

Arkadaşlar merhaba aranıza bende yeni katılmış bulunuyorum yarın seyir evreme başlayacağım 3 günlük atak evrem bugün bitti ama hiç kilo vermedm adet dönemine denk geldi ve hasta olamadm karnım çok şişti umarım adet olabilrsem iner günmde geçti 4 gün falan ( sizi burda görnce çok sevndim bilgi alışverişine ihtiyacım kitapta bazen tıkanyrm yarın sebze+protein günm sebzeyi istediğim kadar yiyebilrmym özellikle çiğ sebzeyi merak ediyorm :)

Kizlarrrrrr 92.9 ciktim bu sabah. 2. Gunun sonunda 900gr :) fena sayilmaz degilmiiii
Meraba arkadaslar 4 gundur sizlere takip ediyorum ama birturlu araniza katilamadim.suanda nereye yazdigimi bile bilmiyorum, ama sonunda olacak insAllah..

Meraba arkadaslar 4 gundur sizlere takip ediyorum ama birturlu araniza katilamadim.suanda nereye yazdigimi bile bilmiyorum, ama sonunda olacak insAllah..

Hanimlar ben cevap olarak degilde siradaki mesajlar gibi neden yazamiyorum ipad oldugundanmi bilen varsa bana yazarsa cok sevinirim. Sorularim var paylasmak istediklerim var rahat yazamiyorum. Hepinize bol sabirli dietler diliyorum.

Canim hosgeldin aramiza :) merak etme adet donemi diye tikanmistir sonrasinda iner onlar moral bozmak yok devam :)
Sebze gunune gelince, evet istedigin kadar sebze yiyebilirsin tabi ama asiriya kacmayada gerek yokm unutmaki protein miktari sebze miktarindan fazla olacak :)

Suanda bana alinti yapmisin tatlim. Ortya bir yazi yazacaksan sayfanin sonundaki konuya cevap ver kismina tiklayip yazacaksin. Birine cevap vermek istiyorsanda o kisinin yazisinin altinta bi +isareti var ona tiklayip yazacaksin. Merak etme cabuk ogrenirsin bi zorlugu yok :)

canım bu söylediklerine göre kaçamak yok çokta dikkat ediyorsun... 2. haftan ya demekki ataktan seyire ilk geçiş olduğundan böyle olmuş sebzeler girdi ödem almışsındır... kabızlık durumun nasıl?

gerçekten bu yola baş koydum ve dikkat ediyorum sınırlı izinlileri de oldukça az kullanıyorum. mesela dün eve gittim 80.1 gördüm akşam kutlamak için 2 minicik kurabiye yedim dukanella sürüp. kabızlık vs hiç yok aslında çok güzel devam ediyor diyetim. dün de bi 10 dk spor daha yapim dedim duraklıyorsam kırılayım diye sabah bir uyandım dün sabah 80.4 iken 79.9 olmuşum hem de sebze günü olmasına rağmen. :) sana da çooook teşekkür ederim insanın diyet yaparken kendini yalnız hissetmemesi çok güzel endişeleniyorum ama sen de öyle diyince dün içime su serpildi çok teşekkür ederiiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…