Hafta ya yarış mı düzenlesek ne :) en çok kilo vereni herkes tebrik etsin biraz daha gaza mı ihtiyacımız var ne ?
......
alması kolay vermesi zorMemlekete gidince artikmesela ust bacagin en kalin yerinde. gecen ay yarim cm gitmisti. bu ay 3 kilo zayiflamama ragmen 3 cm e yakin gitmis. ne zormus arkadas zayiflamak
Merhaba öncelikle kilo verenleri tebrik ederim :) ben bugün kilo bildirimi yapmadım çünkü doğru düzgün yapamadım atak kısmını o yüzden baştan atak yapacağım :) yetersiz kaldığım için size sormak istedim çok şeker ihtiyacım olduğunda meyveli yoğurt yemek istiyorum sizin önerebileceğiniz bir yoğurt var mı
bende yarın başlıyorum şuan 65 kiloyum ve moralim çok bozuldu acil 10 kilo vermem lazım 1 hafta atak yapıcam 15 günlük şubat tatilinde 4 kilo felan gider mi acaba ????:18::18:
Atak ta yada sp gunlerinde dd yiyebiliyormuyuzzzz
:)) iyi fikir ben haftaya reglin içinde olacağım yani galip gelemeyeceğim belli ama 2 hafta sonra korkun benden
Bu gazla gidip markete yesil cay aldim. Ama bergamut aromalisini. Vallahada yaptim ictim sanirim bunu icebilirim :) gaza gelince yesil cay icebiliyorum sanirim siz hergun dürtün beni
Ben geç kalmışım yaaaEvde yoktum yeni giriyorum nete yine bildirimimi yazmış olayım bari
Başlangıç tarihi:10.11.2013
Başlangıç kilo:89.2
Hedef kilo:70
Dukanın kaçıncı günü:73
İki hafta önceki kilo:75.6
şimdiki kilo:72.4
iki hafta ara vermek zorunda kaldığım için 3 gündür sp yaptım bugün ps ye geçtim
Regl benim en buyuk sorunum. Ben regl olmuyorum. Anca dogumkontrol hapi kullanmam gerekiyor. Zaten o haplar hep beni bu hale getirdi. Sonunda dayanamayip biraktim 4 aydirda regl olmuyorum. Ostrojenim dusuk erken menepoz riskiyle bile karsikarsiyayim. Onceleri cok taktim kafama ama artik akisina biraktim. Bu yaptigin caymi ise yaradi sende. Olmadi bende bi denerim. Regl olmamakta kilo vermeyi zorlastiriyo tabi
bencede iyi fikir ama her hafta atak yapıp bitiren arkadaşlarda katılıyo aramıza ve verdikleri kilo bizden fazla oluyo haliyle adaletsizlik olmazmı kızlar :26:
O kismi atlamisim ben. Sagolsun arkadaslarin uyarisiyla bu aksam ictim yesilcayimi :) cok bayilmasamda yapacak bisey yok :)
atakta riske atmanı önermem atakta biraz sert bir dönemimiz var... hemde sadece baharatlarla etle lezzetlenecek bir malzeme değil içine soğan domates salça birşeyler girmesi gerekiyor...
bergamot aromalı yeşil çay güzeldir yanlız mideni bulandırmaması için çayı sıcak suya koyduktan 2-3 dakika sonra çıkarıp poşeti at bardakta bir 5 dk yı geçince hoşuna gitmeyebilir... yeşil çayı içtiğinde sende farkedeceksin wc de özellikle dikkat et çok çıkacaksın ve toxin atacaksın... zaten diyetimiz protein üzerine ve tatlandırıcılar filan hep kimyasal bunların atılması lazım... bilemezsin böbreklerinin marifetini ona biraz yardım et ve yeşil çay tüket...
Arkadaşlar merhaba aranıza bende yeni katılmış bulunuyorum yarın seyir evreme başlayacağım 3 günlük atak evrem bugün bitti ama hiç kilo vermedm adet dönemine denk geldi ve hasta olamadm karnım çok şişti umarım adet olabilrsem iner günmde geçti 4 gün falan( sizi burda görnce çok sevndim bilgi alışverişine ihtiyacım kitapta bazen tıkanyrm yarın sebze+protein günm sebzeyi istediğim kadar yiyebilrmym özellikle çiğ sebzeyi merak ediyorm :)
canım benim hiç bir zaman düzenli adetim olmadı 18 yaşımdan beri ilaç kullandım. abimde doktor ne kadar hastane ne kadar doktor gezdim denemediğim bir ilaçta kalmadı işin kötüsü bir sorun da yok bir ara yumurtalık tembelliği onunda nedeni kilo dediler geçtiler iyi valla 18 yaşımdan beri ilaçla beni besleyin şişirin 25imde de kilo sorunun var de bir zahmet olsun... dediğim gibi abimde doktor kendi haline bıraktık takip etti 5 ayda 1 oluyorum 2 sene de öyle denedik riske giremeyiz uzun dönem dengesiz geçiyor dedi insülin direnci buldu ilaçlar başladı anca şişirdi ilaçlar...
bunca şey yaşamış biri olarak sana önerim soğan kürünü denemen soğan kürünü adet söktürücü bir ilaç kullanırkende yapabilirsin... benimki bazen ilaçla da olmazdı 2 sene + 1 sene psikiyatri tedavisi bile aldırdılar... senin yine bir nedenin var östrojen düşükmüş östrojen yükseltmek için ne ot varsa kaynat iç...
o yaptığım çay ilk kez uzun sürmesine neden oldu ve miktarını artırdı... eğer öyle bir sorunun da varsa öneririm... biliyorsundur ne kadar fazla olursa o kadar temizleniyorsun ve o derece kilo verimi kolaylaşıyor...
gerçekten bu yola baş koydum ve dikkat ediyorum sınırlı izinlileri de oldukça az kullanıyorum. mesela dün eve gittim 80.1 gördüm akşam kutlamak için 2 minicik kurabiye yedim dukanella sürüp. kabızlık vs hiç yok aslında çok güzel devam ediyor diyetim. dün de bi 10 dk spor daha yapim dedim duraklıyorsam kırılayım diye sabah bir uyandım dün sabah 80.4 iken 79.9 olmuşum hem de sebze günü olmasına rağmen. :)sana da çooook teşekkür ederim insanın diyet yaparken kendini yalnız hissetmemesi çok güzel endişeleniyorum ama sen de öyle diyince dün içime su serpildi çok teşekkür ederiiiiim
kızlar saat 10:00 ve 16:00 yeşilçay saatimiz olsun ben o saatlerde fırsat buldukça sizleri uyarmaya çalışıcam
gerçekten süper etkili dün tam 600 grm vermişim manyak ödem attırıyo ve yağ yakıyo yani bana faydası çok büyük
dün 76.5 çıkan ben bu sabah 75.9 çıktım süperim çok mutluyum gitsin kilolar :)
Napalim bekleriz 5 gun dahabugun 4. Gun dun sabahla grami gramina ayni ciktim. Bari bi 100 gr vereydim hemende moralim bozuluyo benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?