Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hafta ya yarış mı düzenlesek ne :) en çok kilo vereni herkes tebrik etsin biraz daha gaza mı ihtiyacımız var ne ?

......

:)) iyi fikir ben haftaya reglin içinde olacağım yani galip gelemeyeceğim belli ama 2 hafta sonra korkun benden

canım atak dönemi biraz sert bir dönem onu bir aşarsan sana 1-2 önerim var... atakta meyveli yoğurdu filan karıştırma ama eğer aroma alırsan çilek yada böğürtlen bunu tatlandırıcıyı eklediğin light yoğurdunu tüketebilirsin...

seyire geçersende ben uyguladığım birşeyi yazayım hatta bundan 2 hafta önce baya güzelde kilo verdiğim dönem düzenli yapıyordum... haftanın 2-3 günü sabah aç karnına küçük kivi... diğer günlerde aç karnına light kefir... haftanın 1 günü de kiviyle aynı gün olmayacak 2 adet orta boy büyük değil çilek dilimlediğim aromalı tatlandırıcılı yoğurt... normalde çilek her gün olmamak kaydıyla günde 2 adet yenebilir diyor oda sınırlı izinlilerde meyveli yoğurt hakkımıza giriyor... ben çok market dolaştım light meyveli yoğurt bulamadım. sonra baktım çileği yemesi bana daha güzel geliyor ben yaptım meyveli yoğurdumu...

atakta da şeker ihtiyacın eğer yüksek ise sana 2 aroma önereceğim. biri tereyağ aroması diğeri de çilek yada böğürtlen... 1 yumurtayla normal krep yapıyorsun tuz eklemeden yarım kaşık tatlandırıcı ve 5 damla tereyağ aroması varsa tarçın... krep gibi pişiriyorsun... bunu da atakta yapabilirsin...

bende yarın başlıyorum şuan 65 kiloyum ve moralim çok bozuldu acil 10 kilo vermem lazım 1 hafta atak yapıcam 15 günlük şubat tatilinde 4 kilo felan gider mi acaba ???? :18::18:

canım kafana göre atak süresi belirleme testini yap kaç gün verirse onu yap mesela sana 3 günde 2 kilo vereceksin diyorsa sende illa 4 vereceğim diyorsan en fazla 5 güne çık ne kadar verirsen onun dediğinden devam et...

Atak ta yada sp gunlerinde dd yiyebiliyormuyuzzzz

atakta riske atmanı önermem atakta biraz sert bir dönemimiz var... hemde sadece baharatlarla etle lezzetlenecek bir malzeme değil içine soğan domates salça birşeyler girmesi gerekiyor...

:)) iyi fikir ben haftaya reglin içinde olacağım yani galip gelemeyeceğim belli ama 2 hafta sonra korkun benden

bencede iyi fikir ama her hafta atak yapıp bitiren arkadaşlarda katılıyo aramıza ve verdikleri kilo bizden fazla oluyo haliyle adaletsizlik olmazmı kızlar :26:

Bu gazla gidip markete yesil cay aldim. Ama bergamut aromalisini. Vallahada yaptim ictim sanirim bunu icebilirim :) gaza gelince yesil cay icebiliyorum sanirim siz hergun dürtün beni

bergamot aromalı yeşil çay güzeldir yanlız mideni bulandırmaması için çayı sıcak suya koyduktan 2-3 dakika sonra çıkarıp poşeti at bardakta bir 5 dk yı geçince hoşuna gitmeyebilir... yeşil çayı içtiğinde sende farkedeceksin wc de özellikle dikkat et çok çıkacaksın ve toxin atacaksın... zaten diyetimiz protein üzerine ve tatlandırıcılar filan hep kimyasal bunların atılması lazım... bilemezsin böbreklerinin marifetini ona biraz yardım et ve yeşil çay tüket...

kızlar saat 10:00 ve 16:00 yeşilçay saatimiz olsun ben o saatlerde fırsat buldukça sizleri uyarmaya çalışıcam
gerçekten süper etkili dün tam 600 grm vermişim manyak ödem attırıyo ve yağ yakıyo yani bana faydası çok büyük
dün 76.5 çıkan ben bu sabah 75.9 çıktım süperim çok mutluyum gitsin kilolar :)

şimdi elimdeki listeye kaydedeyim ama haftaya burdan yayınlarım... bu arada şu an itibariyle en fazla kilo vermiş olan sen oluyorsun tebrikler güzelim

kaçamak yaptığını düşünüp bu kadar kilo verince acaba kaçamak mı yapsam diye düşünmedim desem yalan olur şaka şaka kaçamak yüzünden extra özen göstermişsin belli neler yaptın bakim anlat bizede...

canım benim hiç bir zaman düzenli adetim olmadı 18 yaşımdan beri ilaç kullandım. abimde doktor ne kadar hastane ne kadar doktor gezdim denemediğim bir ilaçta kalmadı işin kötüsü bir sorun da yok bir ara yumurtalık tembelliği onunda nedeni kilo dediler geçtiler iyi valla 18 yaşımdan beri ilaçla beni besleyin şişirin 25imde de kilo sorunun var de bir zahmet olsun... dediğim gibi abimde doktor kendi haline bıraktık takip etti 5 ayda 1 oluyorum 2 sene de öyle denedik riske giremeyiz uzun dönem dengesiz geçiyor dedi insülin direnci buldu ilaçlar başladı anca şişirdi ilaçlar...

bunca şey yaşamış biri olarak sana önerim soğan kürünü denemen soğan kürünü adet söktürücü bir ilaç kullanırkende yapabilirsin... benimki bazen ilaçla da olmazdı 2 sene + 1 sene psikiyatri tedavisi bile aldırdılar... senin yine bir nedenin var östrojen düşükmüş östrojen yükseltmek için ne ot varsa kaynat iç...

o yaptığım çay ilk kez uzun sürmesine neden oldu ve miktarını artırdı... eğer öyle bir sorunun da varsa öneririm... biliyorsundur ne kadar fazla olursa o kadar temizleniyorsun ve o derece kilo verimi kolaylaşıyor...

bencede iyi fikir ama her hafta atak yapıp bitiren arkadaşlarda katılıyo aramıza ve verdikleri kilo bizden fazla oluyo haliyle adaletsizlik olmazmı kızlar :26:

olmaz tatlımcım dikkat ettiysen ben tebrik ederken ilk hafta olanları etmiyorum... yani orda gün sayısı da yazılı 10 günü geçmiş olan herkes yarışta olsun...

O kismi atlamisim ben. Sagolsun arkadaslarin uyarisiyla bu aksam ictim yesilcayimi :) cok bayilmasamda yapacak bisey yok :)

zamanla alışırsın dediğim gibi çok bardakta bekletmezsen eğer daha kolay içersin... ayrıca evde kaynatırsan daha iyi bir sonuç olur orjinal yeşil çay içmiş olursun ayrıca içine dal tarçın portakal kabuğu 1 adet karanfil atarsan yeşil çayı hissetmezsin bile... poşet çay olarakta doğadan çilekli vardı güzel olan birde melisa-limon aromalı piramit yeşil çay var onunda tadı hafif...

atakta riske atmanı önermem atakta biraz sert bir dönemimiz var... hemde sadece baharatlarla etle lezzetlenecek bir malzeme değil içine soğan domates salça birşeyler girmesi gerekiyor...

Napalim bekleriz 5 gun daha bugun 4. Gun dun sabahla grami gramina ayni ciktim. Bari bi 100 gr vereydim hemende moralim bozuluyo benim

Ben soz dinledim zaten dun aksam ve bu sabah ictim yesilcayimi :)

keşke regl den sonra başlasaydın tatlım... biraz sabredeceksin seyirde verirsin inşallah... normalde kitapta sebze eklenmiş bir porsiyonun 2/3 ü protein 1/3 ü sebzedir... yani istediğin kadar yiyebilirsin kısmı biraz farklı... eğer kabızlık problemin varsa sebzeyi arttırabilirsiniz diyor yalnız arttırdığında proteini tamamen çıkarmıyorsun öğününden... sadece sebzeyi fazlalaştırıyorsun mesela burger king ızgara tavuklu salata da sebze daha çok... onun dışında her öğünde aynı sebzeyi tüketmiyorsun... sabah domates+protein yiyorsun ara öğünde salatalık öğlen ıspanak+protein ara öğünde kabak tatlısı akşam patlıcan+protein ara öğünde havuç... eh kabızlık problemin yoksa ara öğünlerde bu kadar sebze alman sonucu ödem toplarsın boş yere...

Ilk os aktara gidip alicam bu dediklerini. Peki bu hbiskus yesilcay kusburnu tarcin karisimi bi tutam olculeriyle 4 bardak suylami yapilacak. Bide gunluk yesilcay icme zorunlulugumu karsilayacakmi :) ah insan kendinden biseyler bulunca nasida ici rahatliyo. Onu anlayan birinin olmasi ne hostur :) cok sagol :)

demekki spora ihtiyaç duyuyor vücudun yakmak için... bende çarş günü yürüdüm baya birde bugün yürüyeceğim dün call yapmam lazımdı tembellik yaptım eşimle film izledik mayıştım direk yatağa gittim yapaydım iyiydi...

birşey değil güzelim.. diyetteki en kötü nokta o tek başınalık bunalım sanki birinden bir laf duymayınca içimiz rahatlamıyor ve neye kin ediyorsak yemeye vuruyoruz... ben burda olursam olabildiğince yazarım...

biraz geciktim ama naneli yeşil çayım ve ben burdayız

tam ara öğün saatleri bence çok iyi olur böylece 2 kupamızı da rayına bindiririz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…