Ben soz dinledim zaten dun aksam ve bu sabah ictim yesilcayimi :)
Ilk os aktara gidip alicam bu dediklerini. Peki bu hbiskus yesilcay kusburnu tarcin karisimi bi tutam olculeriyle 4 bardak suylami yapilacak. Bide gunluk yesilcay icme zorunlulugumu karsilayacakmi :) ah insan kendinden biseyler bulunca nasida ici rahatliyo. Onu anlayan birinin olmasi ne hostur :) cok sagol :)
ben sana hergün tartılma dediydim hemde daha dün
biraz geciktim ama naneli yeşil çayım ve ben burdayız
tam ara öğün saatleri bence çok iyi olur böylece 2 kupamızı da rayına bindiririz...
Bende uyariya uyup kahve yapacakken kendime gittim yesilcay yaptim. Biraz tarcin ve karanfil ekledim burnumu tikayip iciyorum
ben o an nasıl denk gelirse öyle yapıyorum mesela 1 bardak kaynar suyum varsa hepsini bir bardak suya atıp yapıyorum ama içerken çayın demi gibi kullanıyorum kupaya az koyup üstüne sıcak su ekliyorum... yani 4 bardağı yine buluyorum... yoksada 4 bardaklık su kaynatıyorum bunları atıp yapıyorum öyle yapınca soğuduğunda tekrar tekrar ısıtmak gerekiyor bitkilerin bozulma yaşamaması için dem yapmak üstüne kaynar su eklemek daha mantıklı geliyor...
hımm süper çözüm bulmuşsun canımm. o zaman artık her hafta yarış varolmaz tatlımcım dikkat ettiysen ben tebrik ederken ilk hafta olanları etmiyorum... yani orda gün sayısı da yazılı 10 günü geçmiş olan herkes yarışta olsun...
bende geçen gün markette doğadanın ginkgolu yeşilçayını gördüm bi deneyim dedim çünkü sek yeşilçay banada ağır geliyor çok. denedim içinde böğürtlen yaprağı falanda var. ginkgoda bi çeşit erikmiş. çok hoşuma gitti tadı hafif böyle meyvelimsi bişey olmuş.tavsiye ederim kızlar.zamanla alışırsın dediğim gibi çok bardakta bekletmezsen eğer daha kolay içersin... ayrıca evde kaynatırsan daha iyi bir sonuç olur orjinal yeşil çay içmiş olursun ayrıca içine dal tarçın portakal kabuğu 1 adet karanfil atarsan yeşil çayı hissetmezsin bile... poşet çay olarakta doğadan çilekli vardı güzel olan birde melisa-limon aromalı piramit yeşil çay var onunda tadı hafif...
ben doğum kontrol haplarını normal diyet yaptığım zamanlar kullanırdım. diyetisyen bırakabilirsen bırak demişti. zarar değil ama olumsuz etkiler seni iradeni zorlar demişti... o ilaçlar baya bir yediriyordu... şimdi dukanla birlikte cyclo proginova verdi 2 aydır kullanıyorum. dukanla adetim biraz kaydı doktorda buna başladı tam doğum kontrol hapı değil ama ben kullanmaktayım. tek hissettiğim adete 1 hafta kala yeme dürtüm tavan yapıyor...
biraz geciktim ama naneli yeşil çayım ve ben burdayız
tam ara öğün saatleri bence çok iyi olur böylece 2 kupamızı da rayına bindiririz...
şimdi elimdeki listeye kaydedeyim ama haftaya burdan yayınlarım... bu arada şu an itibariyle en fazla kilo vermiş olan sen oluyorsun tebrikler güzelim
kaçamak yaptığını düşünüp bu kadar kilo verince acaba kaçamak mı yapsam diye düşünmedim desem yalan olurşaka şaka kaçamak yüzünden extra özen göstermişsin belli neler yaptın bakim anlat bizede...
Canim hosgeldin aramiza :) merak etme adet donemi diye tikanmistir sonrasinda iner onlar moral bozmak yok devam :)
Sebze gunune gelince, evet istedigin kadar sebze yiyebilirsin tabi ama asiriya kacmayada gerek yokm unutmaki protein miktari sebze miktarindan fazla olacak :)
Suanda bana alinti yapmisin tatlim. Ortya bir yazi yazacaksan sayfanin sonundaki konuya cevap ver kismina tiklayip yazacaksin. Birine cevap vermek istiyorsanda o kisinin yazisinin altinta bi +isareti var ona tiklayip yazacaksin. Merak etme cabuk ogrenirsin bi zorlugu yok :)
keşke regl den sonra başlasaydın tatlım... biraz sabredeceksin seyirde verirsin inşallah... normalde kitapta sebze eklenmiş bir porsiyonun 2/3 ü protein 1/3 ü sebzedir... yani istediğin kadar yiyebilirsin kısmı biraz farklı... eğer kabızlık problemin varsa sebzeyi arttırabilirsiniz diyor yalnız arttırdığında proteini tamamen çıkarmıyorsun öğününden... sadece sebzeyi fazlalaştırıyorsun mesela burger king ızgara tavuklu salata da sebze daha çok... onun dışında her öğünde aynı sebzeyi tüketmiyorsun... sabah domates+protein yiyorsun ara öğünde salatalık öğlen ıspanak+protein ara öğünde kabak tatlısı akşam patlıcan+protein ara öğünde havuç... eh kabızlık problemin yoksa ara öğünlerde bu kadar sebze alman sonucu ödem toplarsın boş yere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?