Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben o an nasıl denk gelirse öyle yapıyorum mesela 1 bardak kaynar suyum varsa hepsini bir bardak suya atıp yapıyorum ama içerken çayın demi gibi kullanıyorum kupaya az koyup üstüne sıcak su ekliyorum... yani 4 bardağı yine buluyorum... yoksada 4 bardaklık su kaynatıyorum bunları atıp yapıyorum öyle yapınca soğuduğunda tekrar tekrar ısıtmak gerekiyor bitkilerin bozulma yaşamaması için dem yapmak üstüne kaynar su eklemek daha mantıklı geliyor...

Haklisin dem daha mantikli. Ilk is disari cikinca alicam bunlari. 2 gundur belim tutuk tuvalete bile zor gidiyorum. Yarina duzelirse cikar alirim hemencik :) cokkkk sagolll

Kizlar bisi daha sorucam. Ben zaten asiri kabizlik sorunu yasayan biriyim. Kabizliktan ziyada tuvaletim gelmez. 3_4 gunde anca tuvalete cikarim. Bugun diyetin 4.gunu ve hala cikmadim ve endiselenmeye basladim. Biyerlerde karbonatli su okudum. Bisey onerin bana nolur

olmaz tatlımcım dikkat ettiysen ben tebrik ederken ilk hafta olanları etmiyorum... yani orda gün sayısı da yazılı 10 günü geçmiş olan herkes yarışta olsun...
hımm süper çözüm bulmuşsun canımm. o zaman artık her hafta yarış var

bende geçen gün markette doğadanın ginkgolu yeşilçayını gördüm bi deneyim dedim çünkü sek yeşilçay banada ağır geliyor çok. denedim içinde böğürtlen yaprağı falanda var. ginkgoda bi çeşit erikmiş. çok hoşuma gitti tadı hafif böyle meyvelimsi bişey olmuş.tavsiye ederim kızlar.

Tesekkur ederim cevapladiginiz icin yani bi sakincasi sadece istahimi acar dogrumu anladim

biraz geciktim ama naneli yeşil çayım ve ben burdayız

tam ara öğün saatleri bence çok iyi olur böylece 2 kupamızı da rayına bindiririz...

evet ben kesinlikle es geçmiyorum o yüzden unutturmam ama hafta sonları nete pek giremiyorum malum temizlik ev işleri filan
onun dışında hafta içi hiç sektirmem

......

..

Yikildimm.. tam anlamiyla darmadumanim. 4 gundur yedigim lorun ustundeki %15 ibaresini gorecegime tas olaydim... lorda bile okadar yag varsa ölem ben. Iyice tadim kacti. Bu kadar yagsiz urunu nerde bulucam ben motivasyonumu kaybettim suanda

bugün akşam yemeğine

dukan krep yaptım:1 yumurta akı + 1.5 yemek kaşığı kepek + yarım bardak süt
krepten 2 tane çıktı

arasına :çeyrek soğan(azcık) + ev salçası 1 çay kaşık yağsız + ve yağsız kıymalı harç yaptım yarısını krepin arasına yarısınıda yoğurdun üstüne döktüm

yoğurt :light yoğurt + 1 diş sarımsak

yok böyle bi lezzet nefis nefis yarın olsada gene yapsam diye bekliyorum kepek hakkım bitmeseydi gene yapcaktım:))))

aslında kıymalı harç hazırlayıp yogurdun üstüne döküp bile yiyebilirim

Teşekkür ederim fakat bugün moralim çok bozuk kaçamak yaptım ben.Niye yaptım ki çok büyük pişmanlık var içimde:26:.Hedefime 2 kilo kaldı 72 kilodayım bu haftayı bitirip güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum yoksa alışkanlık yapıcak kaçamaklar.Güçlendirmeye uyarsam belki 2 kilomuda bu şekilde verebilirim.

Bu hafta çok disiplinli uyguladım diyeti sebze günlerimde bile sebzeyi az proteğini yüksek tuttup tatlandırıcılı birşey yapmadım bol su ve bol yeşil çay içtim.Her ün yürüyüş yaptım.tempolu olarak.Hediyesini de gördüm -2 kilo ve bugün mahvettim bolan patladı

Hoşbuldum :) inş. öle olur bugün biraz fazla kaçrdm galiba sebzeyi etle fazla aram yok zorlanacğm tek konu bu olacak galiba :/ ama yarndan itibaren dikkat ederm bugünlkten bişey olmaz inş. bu arada teşekkür ederim ilgisiz kalmadığınız için

Selam kader arkadaslarim sonunda araniza katilabildim, benim dukanla 10 uncu gunum.seyire gectim ve kilo vermem durdu motivasyonum sifir ama devam edicem. Sizlerin yazilarinizi okudum ve yesil cay icmeye basladim. Umarim faydasi olur herkeze kolay gele

Tesekkur ederim mimarka cok makbule gecti..

Maalesef hep gecikmeli olduğu için bekleyemdm geç bile kalmştm başlamk için inş. verebilrm sebzeyi bugün fazla kaçrdm sanrm etle hiç aram yok sebzeyi çok sevyrm proteinden daha az yiyeceğimi bilmyrdm zaten fazlasıyla ödem toplayan birisiym bilgilendirdiğinz için teşekkürler..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…