Merhaba dukancilar bende sizler gibi dukan yapiyorum araniza bende katildim ama iki haftadir yerimde sayiyorum kilo veremiyorum morelim bozuluyo kacamaklara yoneliyorum.
Baslangic tarihi; 05.12.2013
Baslangic kilom; 82.800
Guncel kilom; 76.600
Hedef; 62
Toplam verilen kilo; 6.400
Tesekkur ederim cevapladiginiz icin yani bi sakincasi sadece istahimi acar dogrumu anladim
bende geçen gün markette doğadanın ginkgolu yeşilçayını gördüm bi deneyim dedim çünkü sek yeşilçay banada ağır geliyor çok. denedim içinde böğürtlen yaprağı falanda var. ginkgoda bi çeşit erikmiş. çok hoşuma gitti tadı hafif böyle meyvelimsi bişey olmuş.tavsiye ederim kızlar.
Kizlar bisi daha sorucam. Ben zaten asiri kabizlik sorunu yasayan biriyim. Kabizliktan ziyada tuvaletim gelmez. 3_4 gunde anca tuvalete cikarim. Bugun diyetin 4.gunu ve hala cikmadim ve endiselenmeye basladim. Biyerlerde karbonatli su okudum. Bisey onerin bana nolur
anamm buraya kimse uğramıyo ya la :)
....
Yikildimm.. tam anlamiyla darmadumanim. 4 gundur yedigim lorun ustundeki %15 ibaresini gorecegime tas olaydim... lorda bile okadar yag varsa ölem ben. Iyice tadim kacti. Bu kadar yagsiz urunu nerde bulucam benmotivasyonumu kaybettim suanda
Teşekkür ederim fakat bugün moralim çok bozuk kaçamak yaptım ben.Niye yaptım ki çok büyük pişmanlık var içimde:26:.Hedefime 2 kilo kaldı 72 kilodayım bu haftayı bitirip güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum yoksa alışkanlık yapıcak kaçamaklar.Güçlendirmeye uyarsam belki 2 kilomuda bu şekilde verebilirim.
Bu hafta çok disiplinli uyguladım diyeti sebze günlerimde bile sebzeyi az proteğini yüksek tuttup tatlandırıcılı birşey yapmadım bol su ve bol yeşil çay içtim.Her ün yürüyüş yaptım.tempolu olarak.Hediyesini de gördüm -2 kilo ve bugün mahvettim bolan patladı
Selam kader arkadaslarim sonunda araniza katilabildim, benim dukanla 10 uncu gunum.seyire gectim ve kilo vermem durdu motivasyonum sifir ama devam edicem. Sizlerin yazilarinizi okudum ve yesil cay icmeye basladim. Umarim faydasi olur herkeze kolay gele
Canim sorma bende takildim, bu zamana kadar denemedigim diet kalmadi cok verdim ama herdefasinda fazlasiyla geri aldim.
Sanirim ben bunun cezasini cekiyorum dukan kitabindada yaziyor her alip vermede birdahaki kilo verme atagin dahada zorlasiyomus.
Dukan dietini ilk defa yapiyorum bu benim son sansim diyebilirim.. Onun icin israrla devam diyorum.
Birde sorum var seyirde ps gunumde aksam et yiyemedim domates biber menemen gibi bisey yapip yedim ama uzerine yumurta kirdim yanlismi? Acaba biseyleri yanlismi yapiyorumda kilolar dondu diyede tereddut ediyorum.. Daha yaklasik 10 kilo vermem lazim..
Herkeze basarilar
ben karbonatlı su tüketiyorum yaklaşık 5 gün oldu... sabahları aç light kefir içiyorum haftada 2 kez aç karnına kivi yiyorum dün sonunda kabızlığımı kırdım bende senin gibi normalde de derdim vardı o yüzden dukana extra suç atmıyorum... dün ne yedim yazayım istersen dün kıracam bunun inadını dedim çünkü :)))
sabah: aç karnına kivi sonra domates salatalık roka + peynir + poğaça
ara: yeşil çay
öğle1 :) 3-4 kaşık lahanayı kırmızı biberle haşladım 2 parça limon tuzuyla...
öğle2 :) kuşbaşı kebap + yeşillik turp...
ara: hibiskus çayı salatalık
akşam: haşlama et karnabahar kısırı
ara: hibiskus çayı + poğaça + 1 havuç 2 salatalık
ve sonunda bunca sebzeye dayanamadı çalıştı :))))
bu sabahta artı gördüğüm 500 g dan kurtuldum şükürler olsun...
canım nasıl sabah yumurta yetiyorsa protein olarak akşamda o şekilde tüketebilirsin günde 2 yumurta sarısını geçmediğin sürece özgürsün... mesela bende akşamları ıspanaklı yumurtayı seviyorum hafifte oluyor...
duraklayan arkadaşlar biraz sabır... hiç yiyip yiyip kilo almadığınız zamanlar olmadı mı????????????????
anamm buraya kimse uğramıyo ya la :)
....
merak etme güzelim peynirde yağsızı bulmak gerçekten zor... ben light süzme peynir almıştım oda % 8 miş... hafta 1 kez yumurtamın içine koyup omlet yapıyorum... lor peynirinin içindekiler kısmını oku bazısı kahvaltılık lor oluyor içine krema koyuyorlar onlardan alma... bimde light aknaz peynir varmış o uygunmuş ama benimde öyle peynirlerle pek aram yok o yüzden çeçil alıyorum çeçile bile dikkat etmek gerekiyor... ben gıda müh. yim az çok yağsız peynirden anlıyorum peynirimi de marketten almayı sevmiyorum markette bile açıklardan alırdım :))) mesela salı günü gittim pazara inanırmısın 1 saat dolaştım yağsız bulacam diye tadına bak bak ayıp olmasın diye azar azar aldım eşime yedirtiyorum :))) sonunda yağsız sütle yapılmış çeçil buldum yine 1 kg aldım. eh yaklaşık parçalarla beraber 2 kg filan peynir almış oldum. kocam baktı peynire aşereni ilk kez görüyorum diyor
teksüt ün loru yağsız ayrıca bilgin olsun... ama benim gibi peynir bağımlısı ise kasma olabildiğince light pazardan alacaksanda rengi olabildiğince beyaz sarıya dönmemiş elinle poşetin üstünden sık yağlı olanlar elinin yaptığın baskıda çukurlaşır yağsız bana mısın demez...
kızlar haydi yeşilçayları hazırlayınnnn :) ben 40 dk yürüyüş yaptım duşumu aldım şimdi çayımı içiyorum
yaza hepimiz fit giricez haftasonlarını çok seviyorum ekstra yürüyüş ve egzersiz yapabildiğim için
Sahaneymis de ben sebzeye gecemedim henuz ve 5 gunum daha var. Karbonat aldim dun eczaneden.ingiliz karbonati. Nasil kullanacagimi bilemedigim icin 1 lt suya bi cay kasigi koydum ama yok icemedim1lt boyunca ona dayanamazdim midemi bulandirdi tadi. Baska bi icme sekli olmali bu karbonatin. Sen nasil iciyosun ki
Evett sabırBu aralar bende sabrediyorum.Sanki heran yoldan çıkacakmışım gibi geliyor:44:Okadar iştahım açıldı ki bu aralar gözümün önünde pastalar börekler uçuşuyor Bazen artık yeter bırak bile diyorum kendime Ama sabrediyorumm...
Ben çok yavaş veriyorum kiloları bu yüzden biraz moralim bozuluyoDukan testine göre 19/02/2014 tarihinde 59 kilo olacaktım ama bu gidişle biraz zor görünüyor:44:Neyse 1 ay değil 2 ay sabrederiz bizde Yedik yedik te ne oldu
Bende peynirsiz yapamayanlardanim. Bide isin dogrusu benim etle de cok aram yoktur. Oyuzden proteyin diyinde abandim yumurtaya yogurda peynire sute. Hadi yumurta tamam. Yogurdumda yagsiz sıkınti yok. Sut desen sek sut aliyorum %0 yag. Ama peyniri bu gecirdigim 4 gunde baya yedim. Yani soyle soliim. 4 gunde 400 gr lor yemisim. Sonradan gordum iste %15 yag orani ve kremali oldugunu. Gittimi simdi benim bu 4 gunum anlayamadim benbide dedigim gibi cok ete yuklenemiyorumm bunlari yesemde olmuyomu illa da et mi olcak. Of iyice canim sıkılmya basladi
[ simdi kizican biliyorum ama bugunde tartildim .. 200 gratak gunumun 4.gununun sonunda 1.100kg ] beceremicem ben galiba hep boyle sisko kalicam (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?