bugün 2. günümdü tartıldım ama hiç verememişim moralim çok bozuldu reglü dönemnde olmam etkiler mi acaba?? ya da bitince kilom düşer miii veremem emeiklerim boşa gider diye çoookkk korkuyorum
canim regl doneminde kilo veremezsin. vucut cok su tutuyor.
yaaa peki bitince acaba kilo gider miii :26::26:
gider gider. Yani aslinda kilo veriyorsun da, vucut su tuttugu icin tartida gorulmuyor. Sana kendimden ornek vereyim. Reglimin 4. gunu gecesiyle, 5. gunun sabahi arasinda 2 kilo fark ediyor. Tabi butun gece tuvalete gidiyorum, cisim geliyor surekli :) Odemi attigini oradan anlayabilirsin.
benimde etle çok aram yok eşim uyarmasa 2 gündür tavuk yiyorsun diye eti pişireceğim yok 2 gün tavuk yedim diye söylendi 3. gün hindi yaptım :))))))))))))) bugün öğlene etim vardı evde ben yine dışarda tavuk ızgara yedim... Allahtan tavuğu balığı seviyorum... birde peynir ve olmazsa olmazım yumurta... yanlış yapmış olmuyorsun güzelim boşa gitti diyemeyiz son güncellemeyle dukan amcam yağ hakkımızı 1 yk na çıkardı ben mesela hiç kullanmıyorum. çünkü biliyorum peynir bağımlısıyım ve yediğim peynirlerin yağ oranı 3 ten 5 ten büyük... yağ hakkımı orda yemiş kabul ediyorum.. eh yinede %8 in üstüne de çıkmadım henüz... yağlı bir peynir olursa ki antep peynirimiz var memleketim çok seviyorum. 1. gün kahvaltıda 2 kez sıcak su yapıp değiştiriyorum o gün eşim yiyor 2. gün kalanlar yine 2 kez sıcak sudan geçiyor o zamanda ben yiyorum zaten eşim bunca yağı alınmış peyniri yemez
her gün tartılma güzelim bak bir daha demicem.... ben kurban bayramında memleketime gittim. moralim bozulmasın diye 2 hafta tartılmadım. tamda seyirin ilk zamanları ayrıca bayram memleketinde hergün misafirliktesin herşeye hayır diyorsun verip vermediğini de bilmiyorsun ama iyi olmuş 2 kg mı ne verebilmiştim. tartılsam onca hayıra değmez der yerdim herhalde...
Herkese merhaba :)
Dukan diyeti kitabını bugüne kadar kaç kez okudum bilmiyorum ama iş icraate gelince pek başarılı değilim
Her defasında birinci ya da ikinci günde pes edip bırakıyorum.
85 kiloyum, Dukan testine göre 67 kilo olmam gerekiyor ama ben yuvarlak hesap 65 diyorum
Başlığı canlı görünce sizlerin de desteğiyle bir kez daha deneyeyim dedim :)
kızlar acaba normal kepek unundan ekmek yapabilir miyiz içine yulaf kepeği da ekleyerek
Ben sadece yulaf kepegiyle yaptim bildigim kadariyla kepek unu kullanilmamali
Bende bugun basladim kararli gibiyim ama tatli krizlerimi nasil gecistiricem onu bilmiyorum 80 kiloyum hedefim 65 birbirimize destek olarak sanirim basarabiliriz:)
kızlar acaba normal kepek unundan ekmek yapabilir miyiz içine yulaf kepeği da ekleyerek
Merhaba Serenay :)
Aynen, birbirimize destek olursak daha emin adımlarla ilerleyebiliriz. Hem sen daha şanslısın, 5 kilo kârdasın
Dukan diyetinde tatlandırıcıyla yapmak koşuluyla tatlı yiyebiliyorsun, çok olmamak koşuluyla diyet kola da içebiliyorsun ki o bir nebze tatlı isteğini köreltiyor :)
Yarin gidip alicam eczaneden tatlandiricimi tatli bisiler yemezsem duser bayilirim ben:) bu arada boyun kac cnm?
kızlar ben liptonun elmalı çayını aldım bugün yeşil çaylar çok ağır geliyo o yüzden elmalı denemek istedim ama besin değerlerinde yüzde 2 kalori ve 0.6 karbonhidrat yazıyo dukana uygun mudur içebilir miyim acaba ??? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?