Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayrıca bundan önce bi kez daha denemiştim ramazan araya girince tamamlayamadım 2 hafta sürdü denemiş olmam kilo vermemi zorlaştırır mı??? :2:

bugün 2. günümdü tartıldım ama hiç verememişim moralim çok bozuldu reglü dönemnde olmam etkiler mi acaba?? ya da bitince kilom düşer miii veremem emeiklerim boşa gider diye çoookkk korkuyorum

canim regl doneminde kilo veremezsin. vucut cok su tutuyor.

yaaa peki bitince acaba kilo gider miii :26::26:

gider gider. Yani aslinda kilo veriyorsun da, vucut su tuttugu icin tartida gorulmuyor. Sana kendimden ornek vereyim. Reglimin 4. gunu gecesiyle, 5. gunun sabahi arasinda 2 kilo fark ediyor. Tabi butun gece tuvalete gidiyorum, cisim geliyor surekli :) Odemi attigini oradan anlayabilirsin.

yaa iyi o zaman çoookkk teşekkür ettim moralim çokk bozulmuştu şimdi rahatladımm

Tecrubeli arkadaslarim bana yardimci olun bugun dukan alisverisimi tamamladim kismetse yarin baslicam sizlere bir sorum olcak ben dogadan karisik bitki cayi aldim acaba sadece yesil caymi alsaydim? Dukan izin veriyormu bu sekilde caylara bileniniz varmi ,ben bulamadim yaa:$

akşam yemeğinde tavuk göğüs üstüne sos yapıp frına verdim

sos:fesleğen+1 tatlı kaşığı ev salçası + 1 çay kaşığı sarımsak +kırmızı biber+ tuz

tavuğun üstüne elimel sürdüm doooooooğru fırına
şu an nefis kokular geliyo:)))))

Yasasin dukan amca ozamman :) bende hic yag kullanmiyorum. O vakiy peynirden aldigim yaga saydim bunu :) off iyiki varsin ya daha yolun basindan iflas bayragini cekmistim. Cokkk sagol :)

Herkese merhaba :)
Dukan diyeti kitabını bugüne kadar kaç kez okudum bilmiyorum ama iş icraate gelince pek başarılı değilim
Her defasında birinci ya da ikinci günde pes edip bırakıyorum.
85 kiloyum, Dukan testine göre 67 kilo olmam gerekiyor ama ben yuvarlak hesap 65 diyorum
Başlığı canlı görünce sizlerin de desteğiyle bir kez daha deneyeyim dedim :)

Bende bugun basladim kararli gibiyim ama tatli krizlerimi nasil gecistiricem onu bilmiyorum 80 kiloyum hedefim 65 birbirimize destek olarak sanirim basarabiliriz:)

Bende bugun basladim kararli gibiyim ama tatli krizlerimi nasil gecistiricem onu bilmiyorum 80 kiloyum hedefim 65 birbirimize destek olarak sanirim basarabiliriz:)

Merhaba Serenay :)
Aynen, birbirimize destek olursak daha emin adımlarla ilerleyebiliriz. Hem sen daha şanslısın, 5 kilo kârdasın
Dukan diyetinde tatlandırıcıyla yapmak koşuluyla tatlı yiyebiliyorsun, çok olmamak koşuluyla diyet kola da içebiliyorsun ki o bir nebze tatlı isteğini köreltiyor :)

kızlar acaba normal kepek unundan ekmek yapabilir miyiz içine yulaf kepeği da ekleyerek

Güçlendirmeye kadar kullanamıyoruz maalesef

kızlar ben liptonun elmalı çayını aldım bugün yeşil çaylar çok ağır geliyo o yüzden elmalı denemek istedim ama besin değerlerinde yüzde 2 kalori ve 0.6 karbonhidrat yazıyo dukana uygun mudur içebilir miyim acaba ??? :44:

Bugun sabah kahvaltisinda dukan ekmegi biraz lor 1 yumurta ve hindi jambon yedim
Öglen buharda pismis somon aksam icinde simdi yagsiz kiymami yogursum ve kofte yaptim yogurt ve bi kucuk dukan ekmegiyle onu yicem. :) simdiye kadar 1 litre su ictim ama diger icrigim cay vs lerde 1 litre olmustur :) daha cok su icerim. Sonrada yarim saat bisiklet :)

Canim meyveli ve oyle karbonhidrat iceren caylar icip bosyere emeklerini riske atacagina benim gibi yapmayi dene. Yesilcayi bende sevmiyorum ama gunde 2 bardak iciyorum artik. Liptonun yaseminli ve bergamutlu yesil cayi var. Hele bergamutlu olan bana yesil cayi sevdirdi diyebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…